Samsung predstavio dva 25 W powerbanka i 45W punja
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.504
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A i jeftinije je.
A i jeftinije je.
Što li je ovaj suspendiran?
A i jeftinije je.
Postavio je sliku unutrasnjosti kucista a ima box cooler. To nije dozvoljeno
A i jeftinije je.
Postavio je sliku unutrasnjosti kucista a ima box cooler. To nije dozvoljeno
Znači oplaka od smijeha. Kad kavu svu ne popljuva
A i jeftinije je.
Mislim da se svađao s ljudima na temama za mobitele...
10.000 mAh...
Kada dostignu 42.000 mAh kutijica kao mobitel će da mijenja akumulator u automobilu :-D
A svašta, pa što se svađa oko mobitela kada nema pojma o njima :-D
Ma nije, nebi on, to ti se samo učinilo
Kada dostignu 42.000 mAh kutijica kao mobitel će da mijenja akumulator u automobilu :-D
Mala opaska - ne daj da te Ah zavaraju, nazivni napon litijske baterije je tri puta manji od auto akumulatora, zato se uspoređuje u Wh, pa da bi zamijenio auto akumulator od 42 Ah trebao bi tri takve litijske baterije od 42Ah spojiti serijski.
Auto akumulator ti ima otprilike 42Ah x 12V = 504 Wh, a litijska baterija u powerbanku je u tom slučaju 42Ah x 3,7V = 155,4 Wh.

Ček ti si Oldy koji se vratio juče?
Direktore svemira - pa pa :)
Ček ti si Oldy koji se vratio juče?
Pravila ponašanja na forumu
Nickovi - Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.
ja vjerujem da nije, obzirom na godine forumskog iskustva valjda zna da time riskira trajno isključenje profila
ja vjerujem da nije, obzirom na godine forumskog iskustva valjda zna da time riskira trajno isključenje profila
Možda je riješio da digne sidro pa mu je svejedno.
Inače mene ozbiljno muče ove godine ispod slike avatara. Odmah me podsjećaju koliko starim ili koliko sam ostario ili koliko sam vremena izgubio na nečemu.
Da, da se vratimo na temu: zaboravio sam na napon :-D
Inače mene ozbiljno muče ove godine ispod slike avatara. Odmah me podsjećaju koliko starim ili koliko sam ostario ili koliko sam vremena izgubio na nečemu.
rješenje ti je jednostavno, zatražiš isključenje ovog profila i napraviš novi - automatski ćeš se pomladit 11 godina
Stavio sam si podsjetnik da provjerim: