Na kraju nece biti niti jednog filmskog studija koji je pravio filmove u zadnjih 20 godina. Ostat ce samo streaming servisi i softverske kompanije koje imaju toliko novca na svojim racunima da mogu kupiti citave drzave sa njihovim stanovnicima da im peru prljave gaće.
Filmski studio MGM nudi se na prodaju streaming se
- poruka: 8
- |
- čitano: 9.855
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na kraju nece biti niti jednog filmskog studija koji je pravio filmove u zadnjih 20 godina. Ostat ce samo streaming servisi i softverske kompanije koje imaju toliko novca na svojim racunima da mogu kupiti citave drzave sa njihovim stanovnicima da im peru prljave gaće.
ali na žalost i dalje ne znaju snimiti pošteni film. :-(
O cemu pricas Universal, Disney, Warner su jaci nego ikada.
Koliko god rastu prihodi i rashodi te se povećava budžet u sadašnjem dobu, nekako mi se čini da nikad nije bilo manje novih dobrih franšiza i IP-jeva. Vrte se samo Star Wars, Transformeri, Terminator ponovno, pa Marvel i DC franšize i još neke. Valerijan koji je bio jedan novi IP je nažalost bio flop u prodaji. Evo, prošle su već godine otkad je bio neki film koji me stvarno pozitivno oduševio, pogotovo da je to taj film, bez universa ili slično, na primjer Bad Times at El Royale.
O cemu pricam ? Sve tri firme koje si nabrojao su sitna riba. Samo Disney vrijedi 190 miljardi, a ova dva Warner i Universal ne vrijede ni 20 miljardi . A Apple net worth preko 1000 miljardi i odlucio je progutati sve za njihov Apple+. Da ne pricam o Netflixu koji godisnje zaradjuje 17 miljardi. Tako da imas jos jedino Disney i to je to.
Neka im i HRT ponudi svojeg "Generala", već kad smo ga svi mi u HR platili bio bi red da se ovo remekdjelo može gledati svugdje u svijetu.
Nudim 1 Kn za MGM...Ako je mogao Kutle po jednu kunu,zašto nebi i ja.
O cemu pricam ? Sve tri firme koje si nabrojao su sitna riba. Samo Disney vrijedi 190 miljardi, a ova dva Warner i Universal ne vrijede ni 20 miljardi . A Apple net worth preko 1000 miljardi i odlucio je progutati sve za njihov Apple+. Da ne pricam o Netflixu koji godisnje zaradjuje 17 miljardi. Tako da imas jos jedino Disney i to je to.
Mozda na prvi pogled. Warner je divizija AT&T koji vrijedi $190 miljardi, a Universal je dvizija Comcasta koji vrijedi $70 miljardi.