Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.861
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
4g u idealnim uvjetima trosi manje od 3g, ali idealne uvjete tesko da neko ima, i ak se nalazis na mjestu gdje nema 4g ili je jako slab, to lako moze pocuclat bateriju... A po crti se vidi da nije bas signal neki.. Mozda ti je bio na 3g i stalno trazilo 4g kaj bi donekle objasnilo tu potrosnju. Moguce i samo da je kartica losa.. Da ima i takvih problema, vidio sam cak i da se od nekih mobiteli zagrijavaju zbog lose kartice, pa onda treba vise energije da se preko nje lovi signal il kak to tocno ide...

Kak je na 3g sad? Nego, koja si mreza? I jel obican pro ili special edition?

I do aplikacija nije jer ne kaze da je awake
13 godina
neaktivan

special edition je.

na 3g je sada ok. Nakon 24 sata bez punjaca baterija je na 75 %. Tijekom noci mi je otislo samo 2 % baterije (na 4g mi pocuclalo 40 %).

Mreza mi je VIP, a ne bi trebao biti problem signala jer sam konstantno u Zagrebu na potezu Savica- Crnomerec, znaci gotovo centar Zagreba. Izgleda da je problem do SIM kartice onda.

9 godina
A kolko stara kartica je? Moguce je da je prva serija sa 4gom il kak je to islo, pa je napravljena kad jos nije ave usavrseno.. Meni je na tele2 kartici koju sam zadnju dobio prije neka 2 mjeseca bolji signal nego s karticom starom godinu dana, obje 4g kartice :)

U svakom slucaju probaj zamijenit, ak pogodis poslovnicu nece te nis kostat, ak ne htjet ce ti naplatit nekih 20kn.. Pitaj ih na fejsu jel mozes besplatno promijenit karticu ak imas problema s 4g i da je vjerojatno do kartice il tak nes :D

Znaci obje frekvencije za 4g su moguce i ne moze bit da je do toga.
13 godina
neaktivan

Kartica je stara jedno 2-3 godine. Probat cu zamjenit karticu pa cu vidit oce biti sta bolje

12 godina
Da li vama rade sve boje kod Led obavijesti? Meni rade samo plava, crvena, cijan... bijela i zelena ne rade.

0 0 hvala 0
9 godina
Meni rade i roza, ljubicasta, bijela, zelena.. Mislim da sve navedene kao prve iz light manager.. A one kad sam odredim kod boje onda svijetli nekad dosta tocno, nekad skroz druga boja :D jedino kaj mi uz light manager ne blica, a neda mi se updateat
13 godina
neaktivan
Evo probao sam sa novom SIM karticom i ista stvar. Sa ni 2 sata SOT baterija je gotova. I to dok sam cijeli dan na wifi. Preko noci baterija pala sa 32 % na 7%
9 godina
Znaci koristis wifi a baterija padne jer je stavljeno 4g? Onda je ti neki gadni bug... Baterija nije losa jer bi onda i na 2g/3g bila slaba.. Koja je verzija miui?
17 godina
neaktivan

na 3g kod mene imam ga godinu dana baterija traje 48h na 4g skoro upola manje miui MIUI 8.3 verzija 7.3.2 sa  https://xiaomi.eu

bilo bi ljepo kad bi u miui-u poradili na tome da ugrade switsch 3g/4g da se jednostavno može prebaciti na 4g kad treba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 10:31 (cromen).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nisam iskusio problema sa potrošnjom baterije i 4g u svakodnevnom korištenju. Gore je global stable, nisam "heavy user", ali se puno krećem, od centra gradova do "zapizdina" .
Nešto vam ne štima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dubko kaže...
Evo probao sam sa novom SIM karticom i ista stvar. Sa ni 2 sata SOT baterija je gotova. I to dok sam cijeli dan na wifi. Preko noci baterija pala sa 32 % na 7%

Ništa, ostaje vraćanje na tvorničke postavke.

A ako ni to ne pomogne, onda je valjda problem negdje drugdje.. u kernelu, hardveru.. il tko zna gdje. Ako je to, onda ne znam kako rješiti problem...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Evo podaci o mobu
13 godina
neaktivan
Evo novo otkrice.

Ako mi je postavljeno na "preffered network type" 2g ili 3g, pa kada odem na rucno odabiranje mreze pronade mi mreze normalno. A ako mi je postavljeno na 4g kad odem na rucno odabiranje mreze pise da ne moze naci mrezu
13 godina
neaktivan
Ispricavam se sta svaki put radim novu poruku, al na mobu mi ne daje opciju za citiranje i editiranje.

Kad mi je upaljen 3g U zagrebu na savici mi dajeove mreze u prilogu.

Kad je upaljen 4g ne pronalazi apsolutno nista.

Jel moguce da 4g nema na savici ili mi mob ne lovi 4g
9 godina
A jel ti ikad uopce pise 4g gore? Si probal neku drugu mrezu stavit unutra, tcom, tele2?
13 godina
neaktivan
Pise mi gore uvijek 4g. Nisam probao druge kartice
13 godina
neaktivan

Od kada sam uzeo novu SIM karticu, dva puta mi se pojavila poruka: 

"Restricted access changed: data service is blocked"

I sada jutros prije par minuta.  Zna li netko sto je to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 7:53 (dubko).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pomoc, google play nekad radi dobro, nekad ne..

http://nasiljubimci.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 20:04 (steaming).

0 0 hvala 0
9 godina
Kolko vidim nije global rom nego china dev, mozda je do tog? Nek neko drugi odgovori jos jer ja nisam siguran
17 godina
dubko kaže...
Ispricavam se sta svaki put radim novu poruku, al na mobu mi ne daje opciju za citiranje i editiranje.

moguće .. neka me isprave .. da nije Special Edition .. pa nema 800 Mhz band koji je u EU kod nas za 4G .. ili ima nekih pretplata kod kojih 4g nije aktivan .. moras platiti da imas 4g ..

17 godina
mr.ezrider kaže...
dubko kaže...

moguće .. neka me isprave .. da nije Special Edition .. pa nema 800 Mhz band koji je u EU kod nas za 4G .. ili ima nekih pretplata kod kojih 4g nije aktivan .. moras platiti da imas 4g ..

Baš suprotno, Special edition (global) po rom-u Kate, je veći 2mm od običnog (Kenzo) Note-a jer mu je dodana veća antena i podržava sve frekvencije 4g u svijetu :B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / of B7 / B8 / B20 / B28
B40. Konkretno baš B20 freq. je ta famozna od 800 Mhz koja se spominje u kontekstu pokrivenosti kod nas, ali kao van gradova tj. u neruralnim područjima. Nekakav drugi problem muči kolegu forumaša.

13 godina
neaktivan
Opalaa !! kaže...
mr.ezrider kaže...
dubko kaže...

Baš suprotno, Special edition (global) po rom-u Kate, je veći 2mm od običnog (Kenzo) Note-a jer mu je dodana veća antena i podržava sve frekvencije 4g u svijetu :B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / of B7 / B8 / B20 / B28
B40. Konkretno baš B20 freq. je ta famozna od 800 Mhz koja se spominje u kontekstu pokrivenosti kod nas, ali kao van gradova tj. u neruralnim područjima. Nekakav drugi problem muči kolegu forumaša.

Da sigurno je special edition. Zena ima obicni i moj je 2 mm veci. Njena maska mi nije odgovarala tocno za ta 2 mm. I dalje neznam u cemu je problem. resetirao sam na tvornicke postavke i dalje isto. na 4g preko noci mi pojede bateriju. A evo odkad koristim samo 3g sve super. Upravo na preko 6 sati SOT-a, 2 dana i 7 sati bez punjenja  i baterija na 10 %.

Tu i tamo svaki par dana mi se na kratko pojavi u notifikacijama: "Restricted access changed. Data service blocked" i na kratko mi ne radi net. I onda poslje sve ok. Zvao sam sluzbu za korisnike i ne znaju sta je. Kazu da je s mrezom sve ok i da mi je aktivirana 4g opcija

17 godina
Miflah i šišni mu nanovo flah_all zadnji global stable, poslije toga povuci iz backup-a samo aplikacije, ne vračaj postavke sustava i ostale stvari ( kontakte ionako će ti povući bilo sa googla ili miui-a, ovisno gdje ih spremaš). Ne znam dali si to dosad radio, ako nisi morat češ malo proučiti. Sam proces je siguran, problem je jedino u driver-ma za windowse koji trebaju biti pravilno instalirani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

od juce regularan update na MIUI 8.2.1.0 ali kad je to odradio prilikom podizanja sistema trazio HARD RESET tj factory reset telefona...jos nekom se ovo desilo ??? a onda opet iz pocetka podesavanje muzike, melodija tj, pozadine, skidanje mapa na navigaciji, bla bla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I otisle sve instalirane aplokacije?
10 godina
neaktivan

Im li ta update MIUI 8.2.1.0 , hrvatski jezik ?

11 godina
Meni je napravio update ali normalno sve ostalo kako je bilo i prije updatea.
11 godina
Ima hrvatski..
13 godina
dadotb kaže...

od juce regularan update na MIUI 8.2.1.0 ali kad je to odradio prilikom podizanja sistema trazio HARD RESET tj factory reset telefona...jos nekom se ovo desilo ??? a onda opet iz pocetka podesavanje muzike, melodija tj, pozadine, skidanje mapa na navigaciji, bla bla...

Ne, na 2 mobitela bez reseta.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan

@Dario7 , hvala na odgovoru , samo još pitanje da ne bude nesporazuma radili se o:

1. MIUI 8.2 Beta Stable Global ROM V8.2.1.0.MHOMIDL for Redmi Note 3 SD za koji je dostupan trenutno samo kako nadogradnja za korisnike Global stable V8.1.6.0.MHOMIDI (MIUI8) 

za njega sam ja pitao 

ili si odgovorio za

2. xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro V8.2.1.0.MHOCNDL  ( za njih znam da imaju hrvatski jezik )

Hvala

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice