Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.833
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Dario7 kaže...
Ja sam na bonovima u bonbonu i na pretplati tmobile i pise mi 4g.

Hm, interesantno.

Centar Varaždina, 4G sigurno postoji...

Ima netko kakvu ideju što bi mogao biti razlog da nemam 4G?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Dario7 kaže...

Hm, interesantno.

jesi upalio lte u postavkama?

Settings/Sim cards/Tmobile- ili koja ti je vec mreža/Preffered network type i Prefer LTE

13 godina
Dario7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dario7 kaže...

Hm, interesantno.

jesi upalio lte u postavkama?

Settings/Sim cards/Tmobile- ili koja ti je vec mreža/Preffered network type i Prefer LTE

Da, sve izgleda ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 16:58 (CyberDemonVZ).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=279068&page=3#pid5135894

Pronašao sam ovo. Izgleda da nisam izoliran slučaj.

Idem nabaviti neku 4G SIM karticu, pa ću probati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Koji mob imas? Probaj tele2 karticu jer tele2 ima jednu 4g frekvenciju a tmobile i ostali imaju 2, mozda ti mob podrzava samo jednu od te 2 i zato ti nema svuda
13 godina
blackeagle29 kaže...
Koji mob imas? Probaj tele2 karticu jer tele2 ima jednu 4g frekvenciju a tmobile i ostali imaju 2, mozda ti mob podrzava samo jednu od te 2 i zato ti nema svuda

Redmi note 3 pro, snapdragon.

Žena ima Tele 2. Baš ću probati. Hvala.

9 godina
neaktivan

Na tele2 sim kartici biti trebalo raditi bez problema. Ja imam tele2 sim i u cijelom Varaždinu imam LTE.

15 godina

Pozdrav,

žali li vam se tko da zvučite kao da pričate iz bačve dok telefonirate na vjetru? Probao sam i sa nekim handsfree slušalicama i bez nijh i rezultat isti. Zvuk jako loš.

Redmi note 3 pro special edition. Miui 8 global 7.1.19 beta. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 21:55 (mali od foruma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Da, ak nije special edition fali ti jedna 4g frekvencija za tcom i ostale.. Si probal tele2? Meni super radi..

Nego, kolko ti je stara tvoja kartica?
Ja sam u tele2 moral ic po 4g karticu jer je moja bila 10god stara(tad jedva da je bil 2g, ak i to) :D i nije podrzavala 4g :D mozda ni tmobile tak ak je stara kartica..
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poz

dali Hongkong Goldway funkcionira kao prije TopOne?

odaberem za shipping: Sellers Shipping Method i onda dodje paket direktno na vrata bez carine i pdva?

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

imam redmi note 3 3/32 special editiom. Software global stable 8.1,  8.1.3.0. (MHRMIDI). Do jucer sam uvijek koristio samo 2g tako da mi je baterija trajala cca 3 dana (cca 7 sati SOT). Jucer sam probao koristiti 4g (inace u zagrebu sam, i na VIP mrezi pa signal nije problem) , cisto da vidim koliko ce mi trajati baterija. Do prije spavanja uz 1,5 sati SOT baterija mi je bila na 40 %, da b ujutro, kad sam se probudio, mobitel bio ugasen sa baterijom na 0 %.

Ima li netko ideju u cemu je problem? Sta mi je preko noci posisalo bateriju i zasto je baterija uz samo 1,5 sati SOT do navecer pala na 40 %?

U system use mi ne pokazuje nista posebno. Android cca 20 %, Android system 8 % i druge app jako sitno

Posto normalno lovim 4G moze li biti neki problem u SIm kartici?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 7:46 (dubko).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
babobabo kaže...

Poz

dali Hongkong Goldway funkcionira kao prije TopOne?

odaberem za shipping: Sellers Shipping Method i onda dodje paket direktno na vrata bez carine i pdva?

hvala

Da, ja sam od njih narucio i nisam nista dodatno placao.

9 godina
Otvori onaj grafikon baterije i pogledaj kakav je signal bil, dolje ona crta zeleno, crveno, sivo il kakvo vec je, ak nije zeleno onda je slabiji signal bil... Mislim da ima i mala vjerojatnost da je losa kartica i treba vise energije za povuc signal il tak nes, znam da je i meni s najnovijom karticom koju sam dobil prebacivanjem na pretplatu manje trosi bateriju neg s prijasnjom 4g karticom.. Tak da, ak imas koju drugu karticu probaj, cisto da eliminiras taj problem..

Ak ides pod hardware u bateriji, jel ima cell usage il tak nes?
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo screenshot. neznam jel ovo sad sta znaci posto je ova situacija zapravo bila noc subote na nedjelju. u nedjelju ujutro je mob na brzinu napunjen na 50 %, i sa 2g signalom je danas na 36 % (znaci u jedan dan je otislo samo 14 % baterije). Nesto se ludo događa

0 0 hvala 0
9 godina
Wifi ti je stalno upaljen, mislim da to mozes gasit jer ti trosi bezveze bateriju ak nije spojen, a signal je blago receno prelos..

Jel ima pod hardware di se vidi sot i cell standby ili tak neka stavka?

Ispod je kak je meni, 1h sot na 3g, signal stalno zelen
13 godina
neaktivan

evo sve u prilogu.

Napominjem kako mi je mob od jucer ujutro na 2g posto mi je mob trebao pa nisam htio da mi se zbog 4g ugasi, pa ne znam koliko su ovi podaci sada relevantni.

13 godina
dubko kaže...

evo sve u prilogu.

Napominjem kako mi je mob od jucer ujutro na 2g posto mi je mob trebao pa nisam htio da mi se zbog 4g ugasi, pa ne znam koliko su ovi podaci sada relevantni.

Ponovi kad će biti na 4G, pa ponovo napravi screenshot malo prije gašenja

12 godina
@dubko

imam isti takav mobitel, s EU developer Romom, rootan i Xposed. Stalno uključeno sve: wifi, 4g (t-ht signal je kod mene osrednji), sinkronizacija svega i svačega...
Baterija mi traje i preko 2 dana, ali ga stavim puniti svaku drugu večer, a ujutro ga otkopčam. Kroz noć kad ga ne punim mi potroši 1-3% baterije. Sve uključeno. Sot je uvijek preko 4 sata.
Možda ti podaci pomognu
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Zna li netko može li se podesiti da SIMovi budu različitih boja u SMSovima i pozivima? Sada imam samo mali kvadratić u kojemu piše 1 ili 2 i jedva se vidi.

0 0 hvala 0
12 godina
Xposed, pa modul Miui 8 Tweaks
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
dubko kaže...

evo sve u prilogu.

Ponovi kad će biti na 4G, pa ponovo napravi screenshot malo prije gašenja

Evo bio je na 4g od jucer ujutro do danas ujutro. Snimio sam situaciju u 1 noćas kada sam išao leći i u 6,20 ujutro kada sam se probudio.

Noćas u 1  baterija mi je bila na 22 %.  Ujutro u 6,20 baterija je na 2 %.

13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 8:32 (dubko).
13 godina

Dubko, sad bi trebao nabaviti softver koji prikazuje koji proces budi uređaj iz sleepa i troši bateriju. Dalje ne mogu pomoći, nisam to koristio, samo sam vidio savjete na forumu.

Ili, ako nemaš puno stvari podešenih, vrati mobitel na tvorničke postavke, pa ponovo sve podesi. Za početak bez, npr Facebooka i WhatsAppa, pa opet isprobaj kroz noć na 4G.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Dubko, sad bi trebao nabaviti softver koji prikazuje koji proces budi uređaj iz sleepa i troši bateriju. Dalje ne mogu pomoći, nisam to koristio, samo sam vidio savjete na forumu.

Ili, ako nemaš puno stvari podešenih, vrati mobitel na tvorničke postavke, pa ponovo sve podesi. Za početak bez, npr Facebooka i WhatsAppa, pa opet isprobaj kroz noć na 4G.

Imam stvarno dosta stvari na mobu tako da ne bih bas resetirao sve ako ne moram.

I ne znam koliko je zapravo do neke aplikacije , a koliko do mreze jer na 2g mi je sve ok, baterija mi i po 3-4 dana izdrzi. A cim prebacim na 4g javlja se ovaj problem.

Također, pod ovim "awake" izgleda da mi nista nije budilo mobitel dok sam spavao. Ima rupa u tom dijelu između 20 % i 2% baterije.

A vidim razliku u boji koja pokazuje status mobilne mreze kod mene i kod kolege blackeagel. Sto to znaci tocno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 9:58 (dubko).
13 godina
Da li neko od Vas ima isti problem kad ukljuci snimanje videa i ukljuci HDR pojavi se ovo dolje
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Da, tak je i kod mene. Ali Hdr za video tak i tak niš ne koristi...
12 godina
@Dubko

Evo i par screenshooteva kako je kod mene, za usporedbu:

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darko150 kaže...
@Dubko

Evo i par screenshooteva kako je kod mene, za usporedbu:

Nisam siguran, jel to sta je kod mene ovako sareno kod signala mobilne mreze mozda znaci da mi je signal isprekidan?

Nakon sta sam ga danas skinuo sa punjaca stavio sam na 3g pa cu vidit kako ce s time funkcionirat. ako bude ok znaci da je do 4g signala, odnosno vjerojatno do sim kartice onda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 13:55 (dubko).
8 godina
neaktivan
Probao, kaže da xposed ne radi na mojoj verziji procesora imam redmi note 3 pro international verziju.
12 godina

Radi, radi... Ovdje ti je sve o Xposed za Miui romove.
Ti trebaš flashati "xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126". Naravno, root prije toga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 7:21 (Darko150).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice