Hm, interesantno.
Centar Varaždina, 4G sigurno postoji...
Ima netko kakvu ideju što bi mogao biti razlog da nemam 4G?
Hm, interesantno.
Hm, interesantno.
jesi upalio lte u postavkama?
Settings/Sim cards/Tmobile- ili koja ti je vec mreža/Preffered network type i Prefer LTE
Hm, interesantno.
jesi upalio lte u postavkama?
Settings/Sim cards/Tmobile- ili koja ti je vec mreža/Preffered network type i Prefer LTE
Da, sve izgleda ok.
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=279068&page=3#pid5135894
Pronašao sam ovo. Izgleda da nisam izoliran slučaj.
Idem nabaviti neku 4G SIM karticu, pa ću probati.
Redmi note 3 pro, snapdragon.
Žena ima Tele 2. Baš ću probati. Hvala.
Na tele2 sim kartici biti trebalo raditi bez problema. Ja imam tele2 sim i u cijelom Varaždinu imam LTE.
Pozdrav,
žali li vam se tko da zvučite kao da pričate iz bačve dok telefonirate na vjetru? Probao sam i sa nekim handsfree slušalicama i bez nijh i rezultat isti. Zvuk jako loš.
Redmi note 3 pro special edition. Miui 8 global 7.1.19 beta.
Poz
dali Hongkong Goldway funkcionira kao prije TopOne?
odaberem za shipping: Sellers Shipping Method i onda dodje paket direktno na vrata bez carine i pdva?
hvala
imam redmi note 3 3/32 special editiom. Software global stable 8.1, 8.1.3.0. (MHRMIDI). Do jucer sam uvijek koristio samo 2g tako da mi je baterija trajala cca 3 dana (cca 7 sati SOT). Jucer sam probao koristiti 4g (inace u zagrebu sam, i na VIP mrezi pa signal nije problem) , cisto da vidim koliko ce mi trajati baterija. Do prije spavanja uz 1,5 sati SOT baterija mi je bila na 40 %, da b ujutro, kad sam se probudio, mobitel bio ugasen sa baterijom na 0 %.
Ima li netko ideju u cemu je problem? Sta mi je preko noci posisalo bateriju i zasto je baterija uz samo 1,5 sati SOT do navecer pala na 40 %?
U system use mi ne pokazuje nista posebno. Android cca 20 %, Android system 8 % i druge app jako sitno
Posto normalno lovim 4G moze li biti neki problem u SIm kartici?
Poz
dali Hongkong Goldway funkcionira kao prije TopOne?
odaberem za shipping: Sellers Shipping Method i onda dodje paket direktno na vrata bez carine i pdva?
hvala
Da, ja sam od njih narucio i nisam nista dodatno placao.
evo sve u prilogu.
Napominjem kako mi je mob od jucer ujutro na 2g posto mi je mob trebao pa nisam htio da mi se zbog 4g ugasi, pa ne znam koliko su ovi podaci sada relevantni.
Ponovi kad će biti na 4G, pa ponovo napravi screenshot malo prije gašenja
Zna li netko može li se podesiti da SIMovi budu različitih boja u SMSovima i pozivima? Sada imam samo mali kvadratić u kojemu piše 1 ili 2 i jedva se vidi.
evo sve u prilogu.
Napominjem kako mi je mob od jucer ujutro na 2g posto mi je mob trebao pa nisam htio da mi se zbog 4g ugasi, pa ne znam koliko su ovi podaci sada relevantni.
Ponovi kad će biti na 4G, pa ponovo napravi screenshot malo prije gašenja
Evo bio je na 4g od jucer ujutro do danas ujutro. Snimio sam situaciju u 1 noćas kada sam išao leći i u 6,20 ujutro kada sam se probudio.
Noćas u 1 baterija mi je bila na 22 %. Ujutro u 6,20 baterija je na 2 %.
.
Dubko, sad bi trebao nabaviti softver koji prikazuje koji proces budi uređaj iz sleepa i troši bateriju. Dalje ne mogu pomoći, nisam to koristio, samo sam vidio savjete na forumu.
Ili, ako nemaš puno stvari podešenih, vrati mobitel na tvorničke postavke, pa ponovo sve podesi. Za početak bez, npr Facebooka i WhatsAppa, pa opet isprobaj kroz noć na 4G.
Dubko, sad bi trebao nabaviti softver koji prikazuje koji proces budi uređaj iz sleepa i troši bateriju. Dalje ne mogu pomoći, nisam to koristio, samo sam vidio savjete na forumu.
Ili, ako nemaš puno stvari podešenih, vrati mobitel na tvorničke postavke, pa ponovo sve podesi. Za početak bez, npr Facebooka i WhatsAppa, pa opet isprobaj kroz noć na 4G.
Imam stvarno dosta stvari na mobu tako da ne bih bas resetirao sve ako ne moram.
I ne znam koliko je zapravo do neke aplikacije , a koliko do mreze jer na 2g mi je sve ok, baterija mi i po 3-4 dana izdrzi. A cim prebacim na 4g javlja se ovaj problem.
Također, pod ovim "awake" izgleda da mi nista nije budilo mobitel dok sam spavao. Ima rupa u tom dijelu između 20 % i 2% baterije.
A vidim razliku u boji koja pokazuje status mobilne mreze kod mene i kod kolege blackeagel. Sto to znaci tocno?
Nisam siguran, jel to sta je kod mene ovako sareno kod signala mobilne mreze mozda znaci da mi je signal isprekidan?
Nakon sta sam ga danas skinuo sa punjaca stavio sam na 3g pa cu vidit kako ce s time funkcionirat. ako bude ok znaci da je do 4g signala, odnosno vjerojatno do sim kartice onda.