Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 911.994
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
DarioGTI kaže...

Sorry što upadam kao padobranac u ovu temu, ali u potrazi sam za novim mobitelom. Pretražujući internet naišao sam na jako dobre ocjene ovog Xiamo Redmi Note3 Pro, pa me zanima kakva su iskustva forumaša sa ovim uređajem.

Nekoliko riječi mi je dovoljno, vrijedi li 150eura ili ne?

Još ne znam hoću li uzeti 2/16 ili 3/32Gb verziju.

S kojeg sajta ste naručivali?

Hvala unaprijed.

Redmi Note 3 Pro.

Baterija odlična!

Kamera OK, iznad prosjeka za "kineze".

Uzmeš Official Globar Developer ili Stable ROM i nemaš više brige oko toga.

Narudžbe: Top One

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

dobio sam mobitel sa instalirnim Stable ROM global V8.0.6.0.LHOMIDG software ali nema hrvatski jezik.

ima li mozda hrvatski na Developer ROM Version: 6.11.3 (MIUI8)  ?

hvala !

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima

9 godina
Ak cea uzimat s topone javi se ilionu na telekinezi prije narudzbe za popust 5$ :)

Btw mob je super, 2 dana i oko 10h sot na 3g :) sa 4g ak ga stalno imas je nes sitno manje
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Narucen srebrni Note 3 Pro, 3/32, Top one, Ilion. 

Vise nema crnih neko vrijeme, a jucer navecer, poslije moje narudžbe, nestali i srebrni.

Nisam nista napomenuo za Rom, pa da vidim sto ce stici :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 15:00 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

hm...can't verify update !!!

zasto to javlja ?

skinuto je sa sluzbene stranice

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Koja vam je TWRP verzija na MTK modelu kad instalirate sa Xiaomi.eu?

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
INCOGNITO99 kaže...

Koja vam je TWRP verzija na MTK modelu kad instalirate sa Xiaomi.eu?

Team Win Recovery Project, verzija 2.8.7.0 je kod mene. 

12 godina
neaktivan
Zna li netko uzrok problema? I što mi je činiti...

Note 3 Pro SD sa MIUI V7 mi evo sad dok sam na Wi-Fi unazad 15 min izbacio 4-5 puta signal (3G) i traži me unos PINa. Unesem, radi nekoliko minuta i opet.

Do sada nisam koristio Wi-Fi.. samo net preko mobilne mreže. Unazad tjedan dva dana mi se ovo isto dogodilo, ali možda jednom ili dva puta.

Je li nešto softverski ili hardverski?

Mob kupljen preko minideal-a, u 5.mj.

na slici točna verzija androida
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

...

- Lumia 640 DS -
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 20:01 (NeoOS).

0 0 hvala 0
9 godina
Ocito je da je vendor rom u pitanju, stable romovi imaju 4 broja, dok vendor 5, svako malo to neko pita, i tu i na xiaomi redditu..

Trebas flashat official rom , global stable il tak nes preko edla. Jel obicni pro ili international verzija? International je duza od obicne i maske cesto ne pasu, a i rom je drugaciji

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel se mogu kak poboljsat low-light slike? Npr sa nekom aplikacijom ili nesto slicno?
I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Obični N3Pro.. mislim..jer sam ga ja kupio prije mjesec dana, pa ne znam koja je verzija uzeta. Bio je s maskom koja je došla uz njega. Uzeo sam si 2 nove i prekjučer baš stavio i ok je, paše uredno. Tak da mislim da nije international. Jer maske ove dvije ne bi odgovarale.
9 godina
Onda je obicno, treba flashat global stable preko edla, na vendoru je meni wifi bio spor, oko 2mbit brzina a max 30 veza haha
16 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...
Jel se mogu kak poboljsat low-light slike? Npr sa nekom aplikacijom ili nesto slicno?

Stranicu prije sam pisao o tome... Koristit snap cameru, u postavkama omogućit camera2 api te low light mode (odabrat po želji low light frames, čim veći broj, bolje će bit fotografije al će i obrada fotografije biti duža, za neko svakodnevno korištenje 5 do 7 je dovoljno)

16 godina
neaktivan
Hvala ti na ovome
Skinuo sam na RN3 pro, i app se cini opako dobra
Imam samo par pitanja
Uspio sam ukljuciti camera2api ali mi baca upozorenje da je u nekom legacy modu i da se ne preporucuje. Sto bi to bilo?
Mob nije rootan, mozda mora biti?
Ima li opcija za podesavanje brzine okidanja?
16 godina
neaktivan
Hvala ti na ovome
Skinuo sam na RN3 pro, i app se cini opako dobra
Imam samo par pitanja
Uspio sam ukljuciti camera2api ali mi baca upozorenje da je u nekom legacy modu i da se ne preporucuje. Sto bi to bilo?
Mob nije rootan, mozda mora biti?
Ima li opcija za podesavanje brzine okidanja?
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Koji rom imaš? Meni na cm je camera2 api po defaultu uključen. Ako ti nije uključen moraš rootat uređaj. 

Da ne pametujem o tome, imaš temu na xda: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-how-to-enable-camera2-api-t3419579

Ili možda tema isključivo o kameri za naš uređaj na 4pda: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=750102

1 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav, razumije li se tko u VoLTE kod naših operatera?

Radimo veliku re-organizaiju pa je svaka pomoć dobrodošla.

U tablici je primjer za Kineske (China Unicom/Telecom) i Indijske operatere (JIO/Airtel), pa ako netko ima informacije za naše puno bi pomoglo.

Hvala!

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tnx na linkovima
Global beta je gore
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

za editiranje build.prop trebaš imat rootan uređaj...

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

zna ljudi da nije ova tema al zanima me da li je netko naručivo mob ili slusalice s "Honorbuy"-a?
jer sam ja naručio preko njih Xiaomi Piston slusalice jos 5.10 i jos mi nisu stigli dal se nekom desavalo da mu kasni paket od njih?

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 20:25 (Pacoo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav, frend mi ima ovaj mob i nije informatički baš pismen i treba pomoć da mu flasham novi rom.

Dakle problem je u tome što ima puno kineskih reklama koje mu baca telefon. U opisu sw-a koji ima sada je: miui 77. stable odnosno 77.0.19.0 lhncncj

E sad za vas profiće ovog telefona, koji rom (link) i na koji način bezbolno flashat telefon, a da ga pritom ne ubijem i da je čist rom bez tih reklama?

Ili još bolje kako maknut taj bloatware i te reklame bez mijenjanja softwera ako je to uopće moguće?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 22:03 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Prijatelj ti ima vendor rom, najsigurnije bi ti bilo flashat global developer rom preko edl-a. Mozes i global stable ali dev je bolji i ima hrvatski jezik

0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 3

Evo ja jedva uspio nekako unlockat. Izgleda da moraš imat dev rom, ne ide preko globala. Evo radim backup pa root.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Korisnik1251 kaže...

Prijatelj ti ima vendor rom, najsigurnije bi ti bilo flashat global developer rom preko edl-a. Mozes i global stable ali dev je bolji i ima hrvatski jezik

Neki brz i bezbolni tutorial da sad ne čitam stotine stranica? pls :D

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Molim pomoć od Razjaren i ostalih ako neko zna,isto sam kao i ti uspio da zbrikam rn3 pro pa sam napravio kabl i i komp ga vidi kao QDloader 9008 ali mi neda niti ijedan rom da na njega instaliram.Probao sam i sa različitim flešerima ali stalno izbacuje grešku,pa ako mi možeš reci koji si rom uspio ubaciti i preko kojeg fleša.Nadam se da nisam mu zezno unutarnju flash memoriju,pozz

Uspio sam iz po ko zna kojeg puta,

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 10:44 (raza).

0 0 hvala 0
13 godina
raza kaže...

Molim pomoć od Razjaren i ostalih ako neko zna,isto sam kao i ti uspio da zbrikam rn3 pro pa sam napravio kabl i i komp ga vidi kao QDloader 9008 ali mi neda niti ijedan rom da na njega instaliram.Probao sam i sa različitim flešerima ali stalno izbacuje grešku,pa ako mi možeš reci koji si rom uspio ubaciti i preko kojeg fleša.Nadam se da nisam mu zezno unutarnju flash memoriju,pozz

Preko fastboota instaliraj ROM.

Treba ti Mi Flash za to.

Odi na forum i prolistaj guideove, ima ih na tonu.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
10 godina
neaktivan

Pretpostavljam da imaš redmi note 3 pro

Link do roma: http://en.miui.com/a-234.html

Rom; Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download

Raspakiraj ga na c; disk direktno (nemoj da u toj folder mapi bude dva puta isti naziv ) znači kad otvoriš raspakiranu mapu sa kenzo fastboot image moraju odmah biti vidljivi sadržaji iste)

Mob bi trebalo da je već u edl modu ( trepti ti lampica obavijesti polagano ) ak ne trepti dovedi ga u edl mod ( ne iskopčavaj kabl sa računa i moba ) . Imaš više načina kako dovesti u edl mod (ako ti ne blinka , naravno)

I ne brini ako se mob opet izgubi (mislim ono ne prepozna ga , ponovi postupak sa kablovima  i opet će ga prepoznat (dali kao buok ili več kako ili odma kao 9008 nema veze , bide li ovo prvo samo ponovo instalitaj drivere i raditi će( napomena ne iskopčAVAJ KABL IZ RAČUNALA I MOBA , NE ODSPAJAJ IH NEGO NASTAVI SA instalacijom ( opet u postu od@ korisnika (linku)imaš kako to izvesti , iako vjerujem da znaš i sam)

Imaš par postova više @korisnil neki brojevi , je stavila link od 5 točke te zanima (da se posjetiš kako ide

Prvi puta kad se instalacije , trajati će duže

Javi kako je prošlo i samo smireno .bit će sve ok . Čisto informativno jučer sam nekom dečku iz Đakova (koji me zamolio da mu pomognem i došao kod mene ) napravio isto što sam prije pisao i sad tebi i radilo je . samo se opusti

Edit:neče me biti na forumu do poslije dva sata(obaveze) tak da ti neču moći pomoči do tad , ali tu su i drugi forumaši 

da naravno instalaciju vršiš da XiaoMiFlash..to se podrazumjeva ,pa nisam naglašavao

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 11:01 (razjaren).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice