Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 901.446
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
dudekzg kaže...

Zahvaljujem

da, za fingerprint svi kažu da šteka, ali kao par puta restartaš mob pa radi normalno - tako kažu na miui forumu

za notifikacije - da li si zaključao programe (lijeva tipka pa povučeš dolje) - ja sam samo to napravio i sve dolazi savršeno uredno

Jesam, ma možda je i zablesirao jer ga nisam resetirao pa zato kažem da ću vidjeti kroz par dana kakva je situacija.

9 godina
Kaj vi koristite lijevu tipku za nedavno koristene aplikacije? Ja probao ostavit tak i nisam mogo, moram imat lijevu tipku za meni, a drzanje srednje tipke za nedavne aplikacije

0 0 hvala 0
15 godina

Imaš temu za to... TEMA

OP

Kupio danas RN3 pro international version. Inače, 2.5mm je viši od ostalih verzija.

Moj PC  
1 1 hvala 1
9 godina
Oces rec da ti nece pasat obicne zastitne maske? :D

0 0 hvala 0
15 godina

A valjda hoce, na knap...

10 godina
neaktivan
Odakle si ga kupio ako smijem pitat?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Kaj vi koristite lijevu tipku za nedavno koristene aplikacije? Ja probao ostavit tak i nisam mogo, moram imat lijevu tipku za meni, a drzanje srednje tipke za nedavne aplikacije

Ja sam si namjestila ijevu tipku za nedavno koristene, drzanje lijeve tipke meni :)

Ja sam na xiaomi.eu 6.9.9 romu, napravila sam clean install (kompletno brisanje telefona nakon instalacije) kroz twrp. Ne zakljucavam aplikacije i nemam problema s kasnjenjem notifikacija. Baterija mi je prije trajala 6-8 sati SOT-a, a najvise ju je trosio android system pa android i tek onda aplikacije. Sada imam 10+ sati SOT-a u 2 dana a android system i android su na manje od 10%. Jedino sto sam nasla je da ne radi google backup ali vidim na netu da je do miuia jer i drugi imaju problema. Fingerprint nekad ne prepozna otisak iz prve, ali nista sto bi mi smetalo kad se sjetim baterije :). Trenutno sam na 1h SOT i imam 92%. Sve sto se sinhronizira je ukljuceno (na push) a cak imam i mi backup ukljucen koji sam do sada stavljala na off jer je sisao bateriju. Neki dan sam imala 9 sati SOT i jos 20ak% baterije a jos mi je titanium radio kompletan backup svih aplikacija i postavki. Wifi mi je ukljucen stalno, osim po noci dok spavam (6-7 sati dnevno) a kad sam vani onda sam na 3g.

Preporuka je kad se prelazi s jedne verzije androida na drugu da se radi clean install, eventualno mozete ostaviti internal storage ako recovery koji koristite ima tu opciju (wipe dalvik + cache + data). Takodjer sam primijetila da imam manje bugova ako update radim kroz twrp recovery umjesto kroz updater aplikaciju. 

Edit: dupli citat

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 21:18 (Korisnik1251).
15 godina

Na honorbuy-u

8 godina
neaktivan
Ima li netko da je flashao unofficial CM13 sa ovog linka: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656

Brine me sto je nekoliko korisnika prijavilo da je imalo problema sa prepoznavanjem SIMa, a koliko mi se cini, svima je zajednicko da su prelazili sa MIUI 8 6.9.9. beta roma, koji je trenutno i kod mene. Neznam dali je ta verzija MIUI-a problematicna kod prelaska na CM13 ili su napravili neke "pogreške u koracima"?

0 0 hvala 0
15 godina
Zašto bi flashao unofficial CM13 kad je već izašao official? Zar je bolji unofficial?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
neaktivan
Iskreno nemam pojma, kako sam preletio komentare cini mi se da se unofficial više prakticira....

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Korisnik1251 kaže...

Ja sam na xiaomi.eu 6.9.9 romu, napravila sam clean install (kompletno brisanje telefona nakon instalacije) kroz twrp. Ne zakljucavam aplikacije i nemam problema s kasnjenjem notifikacija. Baterija mi je prije trajala 6-8 sati SOT-a, a najvise ju je trosio android system pa android i tek onda aplikacije. Sada imam 10+ sati SOT-a u 2 dana a android system i android su na manje od 10%. Jedino sto sam nasla je da ne radi google backup ali vidim na netu da je do miuia jer i drugi imaju problema. Fingerprint nekad ne prepozna otisak iz prve, ali nista sto bi mi smetalo kad se sjetim baterije :). Trenutno sam na 1h SOT i imam 92%. Sve sto se sinhronizira je ukljuceno (na push) a cak imam i mi backup ukljucen koji sam do sada stavljala na off jer je sisao bateriju. Neki dan sam imala 9 sati SOT i jos 20ak% baterije a jos mi je titanium radio kompletan backup svih aplikacija i postavki. Wifi mi je ukljucen stalno, osim po noci dok spavam (6-7 sati dnevno) a kad sam vani onda sam na 3g.

Preporuka je kad se prelazi s jedne verzije androida na drugu da se radi clean install, eventualno mozete ostaviti internal storage ako recovery koji koristite ima tu opciju (wipe dalvik + cache + data). Takodjer sam primijetila da imam manje bugova ako update radim kroz twrp recovery umjesto kroz updater aplikaciju

A kako da to odrade oni koji neznaju/ne žele petljat sa TWRP-om?

Pitam jer sam i ja to pročitao, da je bolje brisati sve zbog manje bugova. Mislio sam možda ovako - Mi acc napraviti pa sve backup na Mi cloud, update pa factory reset pa sve vratit sa clouda - jedino neznam dali factory reset briše i dalvik, cashe i data.

Dakle za one koji imaju zaključan bootloader, stock rom (dali stable, dev svejedno pretpostavljam) i zapravo neznaju prčkat ili se boje a htjeli bi MM imati? Ima li kakav savjet/postupak jer takvih ima mnogo kolko vidim

13 godina
neaktivan

Zašto bi flašao CM13 kad je izašao N za RN3 ;) 

8 godina
neaktivan
Još je u početnoj fazi razvoja, bolje još malo pričekati dok ne izađe stabilnija verzija

0 0 hvala 0
16 godina
marin2710 kaže...
Ima li netko da je flashao unofficial CM13 sa ovog linka: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656

Brine me sto je nekoliko korisnika prijavilo da je imalo problema sa prepoznavanjem SIMa, a koliko mi se cini, svima je zajednicko da su prelazili sa MIUI 8 6.9.9. beta roma, koji je trenutno i kod mene. Neznam dali je ta verzija MIUI-a problematicna kod prelaska na CM13 ili su napravili neke "pogreške u koracima"?

Ja ga imam već oko 2 mjeseca, i to još verziju s početka 7. mjeseca koju nisam updateao. Meni radi savršeno, jednako stabilno kao stock MIUI, ako ne i bolje. Za sad sam našao samo jedan bug, u settings krivo pokazuje koliko baterije potroši bluetooth(uvijek pokazuje da potroši stotine tisuća mAh). To je najgore od svega, dovoljno govori koliko je dobar ;)

Official nisam probavao jer je izašao nakon što sam stavio ovog, a nisam više imao vremena za isprobavanje, ali koliko sam čitao ima puno više bugova na koje se ljudi žale. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Moze li pomoc.

Poslao sam zahtjev xiaomi za unlock i dobio sam odobrenje,ali racunar m ne preoznaje tel nikako ni kada sam u fastbootu i kada ukljucim media device samo izbacuje error cant recognize device je imaju neki drajveri sa xiaomi uredjaja ja sa, skinuo adb,google usb,mi pic suite.Kada krenem da upd preko updater aplikacije na tel izbaci mi erro da ne moze verifikovati fajl.

atila2602

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...
hrcak24 kaže...

a koju ju je verziju onda bolje uzeti, nov sam u tome svemu pa da ne moram previše čačkati i prilagođavati kad dođe, kažem ne kužim se u sve to pa zato pitam, što je bolje/pametnije....

u svakom slučaju tu international, kao što je kolega iznad rekao zbog podrske za b20 i dobije se original eu charger i global rom (bez kineskih aplikacija i s google play storeom)

Hvala, jel to onda znaci kad dođe da je spreman za korištenje ili treba još kakve upate radit, jer iskreno neda mi se svako malo čačkati i stavljati razne verzije update a, eventualno ako dodju neke  veće promjene a ne za svaku sitnicu

16 godina

Rekao bih da je to to, nema namještanja. Piše official Global MIUI 8.0, znači ne bi trebala biti beta/developer verzija koja ima svaki petak update nego stabilna verzija s manje bugova.

11 godina
neaktivan

A kako da to odrade oni koji neznaju/ne žele petljat sa TWRP-om?

Pitam jer sam i ja to pročitao, da je bolje brisati sve zbog manje bugova. Mislio sam možda ovako - Mi acc napraviti pa sve backup na Mi cloud, update pa factory reset pa sve vratit sa clouda - jedino neznam dali factory reset briše i dalvik, cashe i data.

Dakle za one koji imaju zaključan bootloader, stock rom (dali stable, dev svejedno pretpostavljam) i zapravo neznaju prčkat ili se boje a htjeli bi MM imati? Ima li kakav savjet/postupak jer takvih ima mnogo kolko vidim

Mislim da bi ovako kako si napisao trebalo biti u redu

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Došao mi danas mob od top onea.

Zanima me što mislite o punjačima što su poslali? Moj se užasno puno grije, i ona konverter je baš cheap peace of shit, nestabilno stoji punjač u njemu, jednom mi je malo i zaiskrio dok san ga stavljao...

Mogao bi ja taj konverter u smeće bacit, nemam povjerenja niti malo... Kakvo je stanje kod vas u tom dijelu?

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 0:03 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

Došao mi danas mob od top onea.

Zanima me što mislite o punjačima što su poslali? Moj se užasno puno grije, i ona konverter je baš cheap peace of shit, nestabilno stoji punjač u njemu, jednom mi je malo i zaiskrio dok san ga stavljao...

Mogao bi ja taj konverter u smeće bacit, nemam povjerenja niti malo... Kakvo je stanje kod vas u tom dijelu?

Iskrenje se događa kod moje cure koja ima Redmi Note 3 Pro kao i kod mog Mi 5 sa njihovim konverterima..

8 godina
neaktivan
Sjecas li se jesi li prije roma flashao onaj firmware.zip? Developer taj korak ne spominje u prvom postu, neki pisu da treba, drugi da ne treba. Na official cm13 temi developer kaze "all cm based roms must be on cm compatible firmware"
9 godina
A gle, kak se nece adapter grijat kad je 2a u tak malom prostoru.. imam za xperiu x8 koji mi izgleda skoro duplo veci a jacina je 0.8a pa se grije, mozda je do tog, nisam elektricar pa nezz.. :D meni je adapter dobar, prije sam imal za punjace baterija i ostalo one najjeftinije, tak da ovog mi je i lako izvadit iz uticnice, i ne plese nis ustekano, po meni je dobar.. a iskrenje, jednom tjedan-2 al mi se dogodi i da zaiskri kad npr tv ustekam a nisam ga ugasil prije iskljucivanja iz struje

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

postoji li mogučnost gašenja uređaja bez tipke koja je sastrane jer mi na touch uopče ne reagira, pa bih volila ga nekako ugasiti i vidjeti hoče li onda normalno iči...help...tnx

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Koliko je trebalo da ti stigne?

16 godina
Miki_16 kaže...

postoji li mogučnost gašenja uređaja bez tipke koja je sastrane jer mi na touch uopče ne reagira, pa bih volila ga nekako ugasiti i vidjeti hoče li onda normalno iči...help...tnx

Bez tipke ili bez ekrana? Možeš držati tipku cca 10 sekundi i ugasiti će se. Ako ti ne radi ni tipka ni ekran, možeš probati spojiti miša na USB sa OTG adapterom, pa instalirati neki od programa iz storea s kojim se može ugasiti(ili terminal emulator).

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
8 godina
neaktivan
Pozdrav svima,novi sam na forumu,imam RN3 3/32GB MTK.verziju i zakljucan bootloader,n isam u tjeku UPDATE ova i sl.dali netko zna kada će biti OTA UPDATE na MIUI 8? ? ?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdav,

Namjeravam naručiti mobitel s Aliexpress-a s ovog linka što su ljudi ostavljali tu po forumu: link

dosta feedbacka poslijednjih dana što ljudi ostavljaju odnosi se na sivu verziju mobitela za koju ne vidim da se može naručiti, pa me zanima kako tu verziu naručiti od njih (ako je moguće)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Beroshima kaže...
Pozdrav svima,novi sam na forumu,imam RN3 3/32GB MTK.verziju i zakljucan bootloader,n isam u tjeku UPDATE ova i sl.dali netko zna kada će biti OTA UPDATE na MIUI 8? ? ?

Ovisi o verziji roma koji imaš na mobitelu da li češ imati OTA nadogradnje, tj ako imaš official onda češ imati, ako imaš sellerov neki kuhani onda nečeš

Koliko vidim već je vani za MTK

Kust kaže...

Pozdav,

Namjeravam naručiti mobitel s Aliexpress-a s ovog linka što su ljudi ostavljali tu po forumu: link

dosta feedbacka poslijednjih dana što ljudi ostavljaju odnosi se na sivu verziju mobitela za koju ne vidim da se može naručiti, pa me zanima kako tu verziu naručiti od njih (ako je moguće)

Klikneš na slikicu sivog (745 komada ima). Kolko vidim sivi i zlatni ima

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 17:01 (dudekzg).
8 godina
neaktivan

Klikneš na slikicu sivog (745 komada ima). Kolko vidim sivi i zlatni ima

Pitam jer ima slikica samo za sivi i zlatni od Top One-a, ali nema veze

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice