Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 895.037
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav! Ako može netko preporučiti gdje naručiti redmi note 3...da stigne bez peripetija sa carinom. Link dobro došao. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Aliexpress top one, sad jel zelis mtk ili sd verziju, 2 ili 3 gige rama? Dhl se doplacuje 26$ i prvo ide u uk, tam se placa pdv i salje se u hr pa prolazi bez pdva, meni doso za oko 10 dana.. Ima i grossoshop al nez kak se cijene krecu tam, na top one je mene ispalo malo ispod 1500kn ukupno prije koji mjesec-2.. I jos ak se odlucis za top one slobodno se javi pa objasnim za popust od koji dolar

0 0 hvala 0
10 godina
MIUI 8 Global stable odgođen za 23.8. zbog bugova koje nisu uspjeli riješiti. Nikako dočekati da izađe :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
MIUI 8 Global stable odgođen za 23.8. zbog bugova koje nisu uspjeli riješiti. Nikako dočekati da izađe :(

Koliko sam citao, za MTK verziju nece izbacit MIUI 8?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...
Gogy7 kaže...

Koliko sam citao, za MTK verziju nece izbacit MIUI 8?

Da, trenutno je Stable ROM odgođen za 23.8 zbog određenih problema koji su nastali kroz zadnjih par weekly releasova.

Za MTK verziju ne jer nije lansiran u Indiji  (problem s patentima)

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 - MIUI General Moderator
10 godina
Mislim da nema ni beta verzije za MTK, tko zna možda bude stable verzija ali ne na početku. Sigurno će s vremenom povećati broj pogodnih uređaja za MIUI 8.
16 godina
neaktivan

evo kome je ovo vazno
https://m.youtube.com/watch?v=k7H9OmV0OPI

edit:ispricavam se, nisam vidio da je kolega vec stavio link

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 22:38 (razorinc).

0 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
Mislim da nema ni beta verzije za MTK, tko zna možda bude stable verzija ali ne na početku. Sigurno će s vremenom povećati broj pogodnih uređaja za MIUI 8.

Evo gledam ovdje http://en.miui.com/download-301.html#440

Niti jedan mobitel jos nema stable verziju, to ce izbacit 23.8.,

za Snapdragon verziju su dostupni i global i china developer rom, a za Mediatek samo china developer rom.

Ja trenutno imam China stable MIUI7, jel to onda znaci da cu 23. dobit China stable MIUI 8, ili neovisno o ovom China developer romu (sa linka) nece nista "stabilno" izbacivat za mediatek?

Cini mi se da vas previše pitam, sacekat cu ja tjedan dana i vidit sta ce bit :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...

Evo gledam ovdje http://en.miui.com/download-301.html#440

Niti jedan mobitel jos nema stable verziju, to ce izbacit 23.8.,

za Snapdragon verziju su dostupni i global i china developer rom, a za Mediatek samo china developer rom.

Ja trenutno imam China stable MIUI7, jel to onda znaci da cu 23. dobit China stable MIUI 8, ili neovisno o ovom China developer romu (sa linka) nece nista "stabilno" izbacivat za mediatek?

Cini mi se da vas previše pitam, sacekat cu ja tjedan dana i vidit sta ce bit :D

Ako si na MIUI 7 China Stable, dobit češ upgrade na MIUI 8 China Stable.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Moj danas dosao,zasad sve 5.Updatean na MIUI 8 Global betu.Sad me jedino zanima jel otključavanjem bootloadera gubim podatke?Te u appu za otključavanje piše da fingerprint sensor postaje nestabilan nakon otključavanja,je li to istina?

0 0 hvala 0
13 godina
Darkensync kaže...

Moj danas dosao,zasad sve 5.Updatean na MIUI 8 Global betu.Sad me jedino zanima jel otključavanjem bootloadera gubim podatke?Te u appu za otključavanje piše da fingerprint sensor postaje nestabilan nakon otključavanja,je li to istina?

Samim otključavanjem bootloadera ne gubiš podatke, osim ako ne odlučiš napraviti clean install nakon što ga otključaš i staviš custom recovery.

Za fingerprint nisam siguran, kod mene je još uvijek zaključan.

14 godina
Ma kakvi,oni upozoravaju da otisci prstiju više nisu toliko zaštićeni a ne da je nestabilan
robimarko@gmail.com
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Prepoznaje li vam microSD u TWRP recoveryu? Imam Alka verziju, i ne prepoznaje mi karticu koju CM13 normalno koristi, pa da otkrijem do čega je(Samsung Evo+ 64GB)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@power_user
Provjeri jel ti kvacica za micro sd karticu u onim mount postavkama twrpa, meni tako nije vidio usb otg, stavin kvacicu i vidi ga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene alka twrp normalno prepoznaje samsung evo 32 GB, vratio sam se sa CM na MIUI, zeza me na CM bluetooth konekcija sa Teclast H30 narukvicom, sa MIUI radi odlicno. Da li je neko probao preci na xiaomi.eu rom sa cm13? Meni zakljuca bootloader i udjem u bootloop, nemam poslije flashanja ni recovery, samo fastboot radi, onda moram preko unlock aplikacije otkljucavati pa vracati twrp backup. Dva puta mi se isto desilo, nikako da ga osposobim

9 godina
Osim bluetootha jel drugo ok na CM 13 ?
17 godina
neaktivan
Ok je rom. Ne znam ni za bluetooth sta da kazem. Koristio sam ga preko handsfree opcije u autu, radio je bez problema, ali sa narukvicom nikako. Stalno gubi vezu, nije stabilan. Za tu namjenu je MIUI dosta bolji. Sto se tice bugova, primjetio sam da sat ne radi. Moras da instaliras neki sa playstore. Baterija je dosta bolja na cm nego na miui
16 godina
fpozar kaže...
@power_user
Provjeri jel ti kvacica za micro sd karticu u onim mount postavkama twrpa, meni tako nije vidio usb otg, stavin kvacicu i vidi ga

Ne mogu je ni postaviti, piše 0MB i ne mogu je mountati. 

Gogo222 kaže...
Osim bluetootha jel drugo ok na CM 13 ?

Ja sam na mjesec dana staroj Santhoshovoj verziji i radi mi apsolutno savršeno. U tih mjesec dana mi se nije ništa crashalo, i našao sam samo jedan sitan bug(ako je upaljen Bluetooth u postavkama baterije njega pokazuje kao najvećeg potrošača, iako nema utjecaja na trajanje baterije). Bio sam zadovoljan i sa MIUIem(imao sam China stable), ali ovo je puno bolje. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
10 godina
neaktivan
@power_user
Jesi siguran da je pravilno formatirana sd kartica? I probaj neku drugu karticu na ovom twrp i ovu sd na nekom drugom twrp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam na najnovijem snapshotu CM13,zasad sve ok

Jel netko probao i druge ROM-ove poput Resurrectiona,Slim itd?Kakvi su?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

thebatman kaže...
Evo cm13 na mom xiaomiju pa ako koga zanima kako to radi

Molim te daj link od te camere, apka ili zipa, i neki link od threada za kameru ili barem nesto

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 21:31 (serious45).
8 godina
neaktivan
Ej koji mob imas i koji rom koristiš? Ako smijem pitat, jer je taj SOT kod tebe fakat impresivan! 👍
8 godina
neaktivan
Na ovaj post sam mislio
8 godina
neaktivan
Jel imaš 4G na BonBon-u, ja samo 3G?!?
8 godina
neaktivan
S obzorom da vidim hr jezik, mora bit neki xiaomi.eu?
8 godina
neaktivan

@Gogy7 koji ROM koristiš? Xiaomi.eu ili official i koja verzija?

17 godina

Bonbon samo u najvećem paketu 5GB daje 4G.

8 godina
neaktivan
Imam najveći paket zato i pitam, APN postavke su u redu, namješteno na Prefer LTE, al mi ga ni na ručnom traženju ne nalazi samo T-Mobile 3G, dok Tele2 4G očitava u ponuđenim mrežama (ali ga logično ne mogu odabrati) jel to zbog 800mhz koje mob ne podržava? Ja sam s Korčule
16 godina
Fire2Blade kaže...
Imam najveći paket zato i pitam, APN postavke su u redu, namješteno na Prefer LTE, al mi ga ni na ručnom traženju ne nalazi samo T-Mobile 3G, dok Tele2 4G očitava u ponuđenim mrežama (ali ga logično ne mogu odabrati) jel to zbog 800mhz koje mob ne podržava? Ja sam s Korčule

Nalaze li drugi mobitel 4G? Ako ne, onda nisi pokriven 4G signalom, a ako da, onda je vjerojatno do 800MHz. Trebao bi probati negdje gdje je druga frekvencija da budeš siguran, obično u gušće naseljenim područjima.

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

http://en.miui.com/thread-330741-1-1.html

Nista od Stable MIUI8 23-ceg.

Hmm,znam da je potvrden marshmallow update ali vjerovatno nece updateat na Nougat kasnije?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice