Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.638
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima!
Dugo nisam pratio temu tako da nisam baš previše upoznat s trenutnim stanjem stvari pa me zanima koji je po vama najbolji rom za MTK verziju? Trenutno imam SphinX (verzija 2b) ali tu i tamo mi se dogodi da mi se mob neće spojiti na WiFi ili fingerprint jednostavno prestane radit, otprilike svakih 2-3 dana moram gasiti mob. Znam da to nije nešto strašno, ali me nervira . Što je pametnije, staviti nekakav global stable ili developer ROM? Mob koristim samo za surfanje i IM tako da mi je jedino važno trajanje baterije i potrošnja u idle stanju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Zasto jednostavno ne iskljucis sva svjetla na tipkama ja mislim da ima ta opcija. 

Offtopic 

Treba mi za xiaomi redmi note 3 nekakav launcher sa hrvatskim jezikom ako ima

11 godina
Flashao sam RR, medutim kamera mi fc svaki.put kad idem uc u nju, ima netko rjesenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flashaj Cm13 radio ali kamera ti na official RR ne crasha jedino na unofficial. imas u temama na prvome postu file za flashati
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Moram i ja probat taj Developer ROM, baš ste mi bacili bubicu u uho 

Jel mogu ovim načinom? Nekako mi se čini puno lakše (nemam otključan bt)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Sluzbeni dev rom s en.miui.com mozda mozes ali ne vjerujem. Ostali se obicno flashaju preko miflash toola, imas upute na netu a i u ovoj temi. Prolistaj zadnjih 20-30 stranica pa ces naci. Ali pripazi jer za neke custom romove je preporuceno ako ne i obavezno imati otkljucan bootloader sluzbenim putem (posaljes zahtjev xiaomiu i nakon nekoliko dana dobijes odobrenje). Otkljucavas ga preko miflash unlock toola

0 0 hvala 0
11 godina

sluzbena je, vidim još ima ljudi sa istim problemom. 

U svakom slucaju, za sada sam se vratio na miui, na rr mi ne radi kamera, na cm13  dobivam no data sim error. Kad flasham cm radio, nemam problem sa data sim, ali mi ne radi security settings i  fp.

Za sada na miui, pa kad nadjem neki bez bugova rom prešaltam se :)

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Znači po stoti put, clean install, prvo flash modem files, pa rom, pa sve ostalo... Mada opet postoji mogućnost problema iz razloga što komponente nisu iste.

0 0 hvala 0
11 godina
razorinc kaže...

Znači po stoti put, clean install, prvo flash modem files, pa rom, pa sve ostalo... Mada opet postoji mogućnost problema iz razloga što komponente nisu iste.

Ma jesam, nece da ga je**š, nema veze, malo se igram sa miui 8. 

11 godina
neaktivan
thebatman kaže...

sluzbena je, vidim još ima ljudi sa istim problemom. 

U svakom slucaju, za sada sam se vratio na miui, na rr mi ne radi kamera, na cm13  dobivam no data sim error. Kad flasham cm radio, nemam problem sa data sim, ali mi ne radi security settings i  fp.

Za sada na miui, pa kad nadjem neki bez bugova rom prešaltam se :)

Ja sam na xiaomi.eu romu vec mjesec dana i odlican mi je

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

traje akcija na RN3 Pro , ako nekog zanima info inbox..  :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

znači, danas sam odlučio naručiti xiaomi redmi note 3 pronašao sam ga na 2 stranice:

na Honorbuyu http://www.honorbuy.com/595-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gray.html#/rom-32gb/color-gray/shipping_insurance-no (ali bi me došao oko 223$ i tu znam da ne placam porez.)

i na AliExpressu http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/32547144072.html?spm=2114.13010208.99999999.261.gUTHUd (tu bi me kostalo 173$ sa AliExpress standard shipping ili 200$ sa DHL, ali tu ne znam hoću trebat placat porez, ne mogu nigdje pronaći. Pa me zanima kako bi bilo najbolje da ga naručim?) 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Mene je taj mob izasa oko 1300kn mozda malo manje na grooshopu

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

kakav vam je taj Xiaomi?...razmišljam o kupnji novog androida i ovaj mi zapeo za oko...vidim da ima više verzija tog redmi note 3, od 1600 do preko 2000 kn

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sasha2511 kaže...

Al si naporan više s tim reklamiranjem, jesi se samo zato registrirao na forum?

Daj bolje nemoj ništa ni pisati.

9 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
sasha2511 kaže...

Al si naporan više s tim reklamiranjem, jesi se samo zato registrirao na forum?

Daj bolje nemoj ništa ni pisati.

izmedu ostalog da..  registrirao sam se da ponudim ljudima telefone po dobrim cijenama..   pošto me administracija otkantala da napravim temu vezano za to (drugi forumi nisu) onda mi je ovo jedini način da pomognem..

sorry ako ti smetam, stavi me pod spamere i riješio si problem..   pozdrav..

13 godina
protjeran
sasha2511 kaže...

pošto me administracija otkantala da napravim temu vezano za to (drugi forumi nisu) onda mi je ovo jedini način da pomognem..

Pomažeš ti samo svom džepu sa tim šugavim reklamiranjem.

I normalno da te administracija otkantala, ako ti je do reklamiranja onda se javi u marketing redakcije, a ne spamat sa svojim 'akcijama'.

Svaki idući takav post prijavljujem jer takve kao ti treba banat s foruma.

16 godina

Ne vidim neki problem u tom što "reklamira" i što "puni džep".

Na tebi je hoćeš li iskoristiti ponudu ili ne, čovjek je samo dao alternativu za nabavku dotičnog mobitela bez pretjeranog spamanja.

Uostalom, webshop je provjeren i već su bile organizirane slične grupne kupnje gdje su svi bili zadovoljni.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ma prodajem maglu..  :P  

da je administracija imala malo sluha mogla se i ona dogovorit s doticnim shopom oko reklamiranja i za to dobit naknadu ali eto..  

nisam primjetio da se itko drugi buni osim tebe.. ti bice kupujes po domacim shopovima..  :D

ajde zivio, prijavljuj koliko hoces, nemoj ni slucajno pustit da netko kupi telefon po fer cijeni..  hahah

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 22:20 (sasha2511).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam na sashinu preporuku kupia mobitel sa gs i sve uredno stiglo za 9 dana,  ako je on dobio nesto para briga me... 

4 0 hvala 1
9 godina
Ja sam isto uzimao preko kolege(ne sashe) s drugog foruma i dobio sam mob jeftinije, sa 2 folije, staklom i maskom, a inace nebi dobio tak da me iskreno zaboli ona stvar jel dobije on kaj ili ne..i jos bolje ak dobije, dobijem ja jeftinije, dobije on para i svi sretni(osim onih ljubomornih)...

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stvarno ne znam zasto imas FC na RR ili cm jer meni sa clean installima radi bez problema. Probao sam sigurno deset romova i na nijednome nisam imao probleme kao ljudi na forumima. Mozda stvarno imam extra srece sa uredjajem :) Uglavnom clean install, flashat rom,pico gaaps is eventualno cm 13 radio, radon kernel i telefon leti. plus zaboravis kad ga trebas puniti :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Uz mobitel sam dobio punjac adapter i punjac za auto. 

Ali oba punjaca su sa prikljuckom usb kabela. Ja sam dobio 1 kabel jel mogu koristit neki drugi kabel da bi sve radilo kako treba? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovo prvi put cujem da dolazi punjac u komadu, meni je dosao usb + punjac za 220 u koji ubodes usb. Koristim punjac od samsunga i kabel od xiaomia. Nekad koristim i punjac od sonya i kabel s ebaya tako da mislim da ne bi trebalo biti problema ako promijenis usb kabel

9 godina
neaktivan

Vjv sam se krivo izjasnio da doslo je odvojeno punjač i kabel.

To me i zanimalo znaci nece bit problema ako koristim drugi kabel u autu sa originalnim punjacem

11 godina
neaktivan

Mislim da ne bi trebalo, ja koristim kabel koji mi je u tom trenutku pri ruci. Na poslu koristim punjac od alcatela ili sonya

9 godina
neaktivan
Korisnik1251 kaže...

Mislim da ne bi trebalo, ja koristim kabel koji mi je u tom trenutku pri ruci. Na poslu koristim punjac od alcatela ili sonya

imas PM ako nisi vidila..  :)

Xiaomi akcija: http://offers-hr.grossoshop.net/
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kad idem teme i costumise i da promjenim ikone  i upisem Round i samo mi jedna tema izade,  kako to mogu prominjit neko mi je rekA

Da idem pretraživati bez inta i kad izade onda ga upalim pa mi izade milion ikona 

Jel zna neko? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
U search upiši 3x space i klikni enter
14 godina
perhi kaže...

znači, danas sam odlučio naručiti xiaomi redmi note 3 pronašao sam ga na 2 stranice:

na Honorbuyu http://www.honorbuy.com/595-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gray.html#/rom-32gb/color-gray/shipping_insurance-no (ali bi me došao oko 223$ i tu znam da ne placam porez.)

i na AliExpressu http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/32547144072.html?spm=2114.13010208.99999999.261.gUTHUd (tu bi me kostalo 173$ sa AliExpress standard shipping ili 200$ sa DHL, ali tu ne znam hoću trebat placat porez, ne mogu nigdje pronaći. Pa me zanima kako bi bilo najbolje da ga naručim?) 

Ja sam uzeo pre 10-ak dana sa alliexpress (Top One) sa DHL (obavezno) i nisam platio porez.

Naručio u nedjelju, a stigao u petak

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice