Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 915.480
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ljudi, dosta je. 

Tu smo da si pomažemo, razmjenjujemo iskustva i savjete a ne da se prepiremo.

Ako vas što zanima, rekao sam već nekoliko puta - pitajte. Rado ću vam odgovoriti jer mi je to posao, ali samo mi se nemojte prepucavati i radili duge citate jer onda postaje sve nepregledno i izgubim volju za čitanjem a rado bi pomogao.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Di pise? Ja nigdje ne nalazim da pise kaj ti ga drzi awake, samo vidim da se prepucavas kak sve znas, nigdje ss

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

skyactive soliš svima pamet i vrijeđaš druge a nemaš pojma. stvarno si se ubio od informacija po kojima bi ti trebali pomoć. lista procesa koji rade unutar android systema je poprilično duga. ako neznaš konkretno iznijet problem, imaš google i nauči se.

da je ovo neki drugi forum već bi odavno dobio ban. zbog takvih ko ti, ljudi koji imaju znanje nežele ovdje dolazit i gubit vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 19:01 (razorinc).

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ako je netko probao ova dva nova globala nek javi kakva je baterija na njima:) Ja sam uspio dovest Cm13 na 8.5 -9.5 sati SOT al samo na 3G jer 4G mi ne hvata u mistu na ovoj frekvenciji koja je podržana. Jedino što me na CM13 nervira je finger senzor koji zna zblokirati iz nekog razloga al to cu prepisati oznojnim rukama u ovo litnje vrime :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Volio bi narucit rn3 preko Honorbuya, jel netko kupovao preko njega?

Ili gdje bi ste mi drugo preporucili da narucim?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

ustvari senzor i radi lošije sa mokrim-vlaznim rukama...

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam kupila mob preko honorbuya. Narucila i platila u nedjelju, stiglo u cetvrtak. Procitaj malo temu unazad, ima i drugi webshopova

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

imate i http://www.grossoshop.net/

zasad najpouzdaniji.. na trustpilotu 9.2/10 ocjena.. forum telekineza ga ima medu top sellerima, kolko sam vidio organiziraju i grupne popuste za hrvatsku itd.. imaju warehouse u italiji i u kini.. svakako ide bez carine.. garancija je 2 godine i servis je u italiji. mozda cete platit mob 15tak eura vise nego negdje drugdje ali bolje dat 100kn vise nego se tuc po glavi poslje 

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav, vidio sam prije,na postovima, da je bio problem MaxTv To Go na RN 3 Pro. I ja sam imao taj problem. Obzirom da ga nikako nisam uspio rješiti kontaktirao sam službu za korisnike i jučer su mi javili da su problem rješili.

Po tome ispada da problem nije u uređaju nego su oni morali nešto postaviti kod sebe. Ja, nažalost, to ne mogu isprobati jer RN 3 Pro više nije kod mene, ali molim i pozivam one koji mogu da isprobaju, pa da jave na forumu ostalima ako je Ok

0 0 hvala 0
10 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Wooohooooo! 

Care ti si CAR!  

Proradio MaxTv To Go!

Očito je urodila plodom konstantna gnjavaža korisničke podrške jer sam ih i ja također gnjavio s time.

Doduše mene su najprije tovili da je problem u mojem mobu ali su izgleda ipak odlučili riješiti problem na svojoj strani. (RN3PRO SD).

Uglavnom sad radi OK.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
skyactive kaže...

kad pišeš da bi netko nešto trebao znati, to je dociranje. U to da si koristio "preko tisuće mobitela"  može povjerovat samo dijete i to je već dovoljno da čovjek shvati na kojoj si razini znanja pa i godina.  

Smiješan si, kad pišem da trebaš nešto znati onda i mislim da trebaš to znati jer si eto popio svo znanje androida u jednoj knjižici od 100 str. Isto tako čitajući tvoje postove samo dijete može povjerovati da znaš išta o androidu, jer ako ne znaš sam naći sto ga drži budnim uz more aplikacija koje ti u to mogu pomoći onda nemam komentara. A o mojoj razini znanja i godina neću komentirati jer se ja ne bahatim i hvalim svojim znanjem, i ne kukam za svaku sitnicu na forum nego pokušavam riješiti sam. Ljudi te tu traže da im pokažeš sliku aplikacija koje ti troše bateriju šta ne znaš ni screenshot napraviti ? Za tebe je najbolje da se prebaciš na iPhone jer je android/miui prezahtjevan za tebe a ne da trolaš ostale.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 9:27 (NITRO_100).
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel preko grosshopa tog 16gb verzija kosta 1000kn?

Dajte mi 1 link koji je sigurno da ce doc. I jel to kao aliexpress i ima vise sellera?

I zadnje glavno pitanje dali ovaj mob ima rom sa dobrim hrvatskim menuom i jel mu notifikacije dolaze redovno, cita san da ima neki smiui da je dobar sa notifikacijama. Pitam jer tati kupujem mob

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Dajte mi 1 link koji je sigurno da ce doc. I jel to kao aliexpress i ima vise sellera?

I zadnje glavno pitanje dali ovaj mob ima rom sa dobrim hrvatskim menuom i jel mu notifikacije dolaze redovno, cita san da ima neki smiui da je dobar sa notifikacijama. Pitam jer tati kupujem mob

Sad će ti global rom doći sa Hr jezikom, i sve notifikacije dolaze, potrebno je samo 5min da namjestis za određene aplikacije da dolaze.

10 godina
neaktivan

Hvala i sad koliko kosta mob sa dostavom 1000 tisucu sto+?!¿

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hebeni pokemoni su me natrali da se vratim na 7.1.8.0 :) Triba svaki minut baterije spasiti :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Nikola_Cro kaže...

grossoshop ti je normalni webshop koji u europi posluje preko italije. imas dvije opcije za shipping.. Eu s FedEx i ona ti je 24 eura, a imas i direkt iz kine sa SF-om za 15 eura.. u oba slucaja ne placas carinu ni pdv. ako ide iz kine dobis njihov rom kolko sam skuzio.. tako da ti je bolje uzet iz europe i platit 10 eura vise. garancija ti je 24 mjeseca i mob saljes u italiju kad se pokvari a ne u kinu.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

je Global ce sad imat HR zahvaljujuci @Masvi sa Xiaomi Adria foruma..  notifikacije rijesis tako da stavi da ti se apk koji ti trebaju bootaju s systemom i u battery asistentu stavis da te iste ne gasi nakon nekog vremena..  koji bis tocno telefon od 16 GB? Note 3 Pro ili samo Pro 3? ja bih preporucio shiping iz Kine jer je jeftiniji ali ako treba telefon brzo i ako postoji za njega multijezicni onda bolje iz Italije pa ti ga odmah oni ubace...  reci mi tocno koji model pa ti pitam Talijana detalje..

nesto nevezano za temu, jel ima Bug forum na Tapatalku? nemogu ga naci a sve forume pratim tako jer sam za lapom tek popodne..  hvala..  :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 14:07 (sasha2511).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
honorbuy (2-5 dana) ili giztop (7-14 dana), giz je malo jeftiniji...napomeni da stave official global rom, makar oboje stave svoj "kuhani"...
9 godina
neaktivan
Imam note 3 pro, ovaj rom sa slike, znam da je sellerov rom, sve radi odlicno, jedino bug je da mi ponekad tipkovnica zna nestat, pa moram taknut opet da se digne natrag...sad dal zna neko do cega to moze bit il je bas zbog roma ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

probaj stavit drugu tipkovnicu, s tim ćeš otklonit i tu sumnju da je u njoj problem. imaš na play storeu hackers keyboard, jako dobra tipkovnica, netroši puno resursa.

0 1 hvala 2
12 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ekipa, stigao rmn3 pro sa 2gb snapdragon verzijom. Mobač mi je odličan, nakon starog prvog redmi velikana, skok je više nego primjetan. Čini mi se da su 2GB rama dosta za moje potrebe. Nemam do sada nikakvih bugova koje sam primjetio. Rom je global 7.3.7.0, radi glatko sve koliko vidim. Kamera iako ima 16mpix nekako su slike loše. Nije me previše briga, al očekivao sam mrvu bolje slike, priznajem.

Jedino što me zeza trenutno je sb net banking aplikacija gdje sam prije račune plaćao QR skeniranjem računa, sada mi izbacuje grešku "camera is not ready" kad stisnem to u aplikaciji. Ne znam je li do roma, aplikacije ili nečeg drugog. Ugl. čini mi se da je na starom redmiu i romu išla ta app bolje. Ima li možda netko iskustva ili savjet?!

I još samo jedna stvar, guglova tipkovnica mi počela ići na živce, imate neku toplu preporuku?

TNX

edit: koliku sd karticu mogu ubacit u ovaj model, nailzaim na različite rezultate po netu? Ovo je 2gb 16gb pro verzija sa 650 snapdragon procesorom.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 17:49 (eywa33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislio sam uzet obicnu 16gb verziju 2 gb to ce mu biti sasvim dovoljno,, ali ja za sebe poslje mislim uzet bolju verziju trenutno imam xrn 2 pro verziju

17 godina

Koristim Transcend Class10 32GB + dual sim hack, već 2 mjeseca bez ikakvih problema.

9 godina
Mislim da trebas u security, permissions, i tamo u app dozvoliti koristenje kamere za aplikaciju
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

eywa33 na koju veličinu sd kartice uopće ciljaš? samsung evo serija radi, transcend, kingston, lexar, mislim da radi čak i sandisk 200gb, itd

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
blackeagle29 kaže...
Mislim da trebas u security, permissions, i tamo u app dozvoliti koristenje kamere za aplikaciju

+ ^ Hvala kolega, do toga je bilo! Spasio si me :)

razorinc kaže...

eywa33 na koju veličinu sd kartice uopće ciljaš? samsung evo serija radi, transcend, kingston, lexar, mislim da radi čak i sandisk 200gb, itd

Trenutno imam 32gige i puna je slika i ostalih gluparija. Tia sam uzet tu samsung evo+ od 64 ili 128. Jel ide ova od 128 ako se odlučim na nju?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam negdje procitala da nekome radi kartica od 200gb ali se ne sjecam koji je proizvodjac. Probaj posuditi od nekoga pa probaj prije nego kupis. Ja imam transcend 32gb i radi bez greske

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

eywa33 mislim da radi jedna i druga, tako su barem drugi korisnici prijavili... 

0 0 hvala 1
11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Danas sam usporedio moj mediatek redmi note 3, 3/32 sa rođakovim s6 edge plus i malo sam se iznenadio. Naime, o kameri se nema šta diskutirati, jer kamera kod s6 je daleko, daleko superiornija. ekran kod s6 edge plus je dosta bolji. To je i bilo za očekivati ali su me najviše iznenadile aplikacije koje su se kod remija 3 poprilično brže palile iako po benchmarcima to ne bi trebao biti slučaj(redmi note 3 antutu je oko 50000 dok edge ima oko 80000. U geekbenchu, s6 ima duplo jači single score). Moj redmi note 3 je natrpan svim i svačim a rođakov s6 edge plus je formatiran i na njemu su uglavnom samsungove stock aplikacije i nešto vrlo malo dodanih. I kao takav je gubio od redmija 3 u otvaranju bilo koje aplikacije(youtube, chrome, weather, viber, whatsapp, ...)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dosla niilkin zastita prezadovoljan sam. Nisam znaobda se onako lako postavlja. Sama izvuce zrak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice