Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 912.700
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3

https://www.reddit.com/r/Xiaomi/wiki/roms/flashofficial

Ovdje imate kak flashat.. 

"

Disable Driver Signature Verification on Windows. Instructions here." - obavezno ovo jer meni bez toga nije htjelo 

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tako meni desk izgleda kad zeznem flashanje hehe :) evo izasla je beta 6.6.7 pogasio sam neke aplik cije i sad baterija pristojno traje ;)
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poz trebam pomoc narucio sam sa GizTopa i proslo je 20 dana i saljem mail da vidim sta je s time i kaze zena da je vjeroatno usporio u Singaporu. Citao sam da kad su liku slali iz singapora da su mu skoro naplatili carinu i pdv. Šta da poduzmem da mi ne naplate posto je na stranici jasno pisalo da nema pdv i carine za hrvatsk??

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ako naplate nemoj potpisati paket, pravi se da te nema doma (cak i na moras, ti nisi nista potpisao da ces preuzeti, nisi obbezan za to) i vratit ce se njima a ti imas pare nazad

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako naplate nemoj potpisati paket, pravi se da te nema doma (cak i na moras, ti nisi nista potpisao da ces preuzeti, nisi obbezan za to) i vratit ce se njima a ti imas pare nazad

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala na pomoći. Uspio sam flashati na najnoviju global stable verziju bez ikakvih problema.

Sve radi kako treba. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel naručivao tko sa XiaomiForSale? Vidim da je cijena niža za 30€ pa mobitel (3/32 gb) s dostavom (DHL) izađe ~202€.

Sad me zanima kakva su iskustva i ima li problema s njihovim romom "GLOBAL ROM with google"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Platio sam mobitel, novac uplacen.

Par dana kasnije mail da imam izbor platit 30$ zbog moje "mote" adrese za EU shipping koji san vec odabra i sta nije bilo navedeno da ce bit dodatnih trosaka ili da iden normalnin shippingom preko singapora gdje ce mi vjerovatno naplatit PDV.

Šta da radin sad? Btw ja taj email nisan vidia i prošlo je 15 dana tek san dana odgovoria, jel su onda oni to poslali?

Sta ce mi potpis imam 15
10 godina
neaktivan

Narucio, prije mjesec dana. Stiglo za 7 dana, upalio, vidio da radi i prosljedio burazu. Koristi ga bez ikakih problma.

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Unlockao sam bootloader unofficialy, kako flashat twrp i koji? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ne vjerujem da su poslali. Reci da ti niti jedna opcija ne valja i da zelis novac nazad ili da oni pokriju 30€ trosak. Ugl srecom platio si Pay Palom pa ako odbiju zahtjev za povratom novca mozes se njima zaliti :)

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Zna li tko moze li se globalna verzija (7.3nestonesto mislim) rootati s kingrootom ili necim slicnim?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nikakav kingroot..

1 das zahtjev za otklj bl
2 otkljucas bl
3 flashas twrp i su
4 flash rom koji oces
.....

Ili flashas officialni bez icega (nwznam o kojem romu pricas)
10 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
Evo ja imam ovi 7.3.7. Global rom koji je navodno najgori update sto se tice baterije na miui i opet sam prezadovoljan sa romom. Mogu misliti kako ce tek telefon raditi na cm13 ili na miui 8 cija beta izlazi za tjedan dana a stable u 8. Mjesecu.
Jedino sto mi je zao sto rootanje nije pojednostavljeno i sto se bootloader stalno zakljucaje iza svakog stavljanja roma. Telefon nije bajan al je sigurno best buy za ove novce i ne zalim sekunde sta sam ga kupio. Jedini zajeb sa kinezima su garancije al mene to ne dira jer se svaki komad moze zamjeniti uz tutorial sa youtubea:)

garancija te ne mora brinut vjeruj mi.

Prodavao sam kineze i prema osobnim a i iskustvima drugih koje sam cuo (a cuo sam ih jako puno) kinezi imaju daleko manje problema (koji se uglavnom svode na softver, ne pamtim kad je neki kinez imao neki hardverski problem) od brand name uređaja..

Forumi su puni žalopojki na brand name smartfone, meni sluzbeni Samsung star par mjeseci nije htio punit s origigi punjačem

na 7.3.7. baterija nije bajna ali nije ni najgora kad gledamo romove koji su izdani za rmn3 pro. Čak bih rekao u gornjoj polovici jer meni traje 5-6 sati (i skoro 2 dana) na svakom punjenju (usporedjujem romove uvijek s istim nacinom koristenja i razinom svjetline ekrana).

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 20:29 (skyactive).
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
skyactive kaže...

upravo to, ode i ovo malo ram-a sto je ostalo na 2gb RAM verziji na sve te appove koje podesavamo da rade u ram-u. to bi moglo popit i bateriju.  mada me kod miui-ja sve iznenadjuje pa i to da zasad to nije slucaj (otkako sam to poukljucio sve)

inace, sad mi chatheads rade. Sada stize notifikacija i za jedan od appova za koje prije nije stizala.

da li stizu notifikacije za ostale appove za koje nisu stizale tek moram provjerit...

za kolegu forumasa koji ocekuje od prosjecnog hr korisnika da poznaje sve tajne miui-ja i petljanja po postavkama reci cu samo da je Xiaomijev miui daleko od user-friendly OS-a, kao i da je Xiaomijeva podrška prekrasna.

RMN3 Pro je nemoguće kupiti u Hrvatskoj ili izvana a da dolazi sa sluzbenim global ROM-om (barem koliko ja znam, neka me netko ispravi ako grijesim). Dakle u startu kaska iza nekih drugih a daleko manje poznatih kineskih brendova koji dolaze sa službenim romovima (s prijevodom sucelja i na hrvatski, usput), a u kojima ne treba nista petljat da bi ti, gle cuda, stigle notifikacije.

tako da ne vidim kako ce Xiaomi ovdje postat najprodavaniji kineski brand smartfona. Iskreno me cudi da je RMN3 Pro i u svijetu toliko popularan, jer mu, izuzev hardvera, softver i kamera mu nisu jace strane kad se uzmu svi prigovori u obzir. Ajde kamera je bolja na Mi5, ali softver je isti (eventualno ako je dosao miui 8 na taj model, ako je bolji, ako.). Jedina dobra stvar je da Xiaomi izdaje dosta često OTA updatee, ali nije baš da briljiraju :-)

Malo da se ubacim da razjasnim neke stvari.

- Slobodni RAM vas nebi trebao opterecivati jer je tako implementirano i nebi trebalo biti problema pri koristenju samog uredjaja, sasvim je normalno da je vecina RAM-a zauzeto jer treba za sam sistem, push notifikacije i core services/processes. Slobodno možete ostaviti aplikacije u autostart ili lockati u memoriju, nece povuci previse baterije osim ako nije napisana da se refresha svakih 5 sekundi pa drži device awake nepotrebno cijelo vrijeme. 

- Meni osobno MIUI je vrlo jednostavno sucelje, mozda je problem onima koji dolaze sa AOSP-a jer nisu imali toliku kontrolu koliko nudi MIUI pa se sada malo teze nalaze. Ali Settings i Security app su glavne aplikacije gdje se sve moze konfigurirati po potrebama korisnika.

Sto se tice podrske, sto te tocno muci ? Rado cu pomoci, koliko mogu.

- Da, problem je kupiti uredjaje sa Official ROM-om izvan Kine jer svaki reseller nabaci svoj ROM s namjerom da se prilagodi global trzistu, a s time u biti samo napravi stetu korisniku jer mora gubiti vrijeme da flasha official ROM kako bi dobivao updateove redovito.

Dobra vijest je da se uvelike radi na prijevodu ROM-a za mnogo jezika, pitanje je vremene kada ce pusiti u Stable/Global release.

- Xiaomi je trenutno najprodavaniji brand u Kini i Indiji a uskoro i sire jer su na dobrom putu. Glavni cilj Xiaomia kao tvrtke je napraviti kvalitetne i pouzdane proizvode po pristupacnoj cijeni kako bi se maknuo los glas o kineskoj proizvodnji. Apsolutno sam siguran da znate za ono "Ah, iz Kine je, ako bude radilo 2 dana, ja zadovoljan...". Upravo sa toga se zele maknuti i dokazati da su sposobni napraviti stvar kako spada i ponuditi je trzistu po realnoj cijeni.

Slobodno pitajte sto vas zanima u vezi Xiaomi-a ili MIUI-a rado cu odgovoriti cim stignem.

-

ne bi trebalo bit problema kod svakodnevnog korištenja, a što je svakodnevno korištenje? Da, u principu nije neki problem kad koristiš 5-6 appova ali kad ih imaš otvoreno kao ja po 15ak i više pa se vraćaš u svaki app i kad mora čekat na ponovno učitavanje appa vječnost onda ti nije svejedno koliko ram-a imaš.

nije ni meni miui komplicirano sučelje ali su neke postavke na nelogičnim mjestima ili skrivene dublje u meniju. da se to riješit shortcutima ali ja sam prvenstveno mislio na kompilkacije oko mijenjanja postavki za stizanje notifikacija. Xiaomi radi na prijevodu na hr mjesecima (boga pitaj kad ce i stic), a neke druge kineske marke izdaju hr prijevod sa prvim romom za novi model telefona. nije da mi je jako bitan hr prijevod, ali bi dobro dosao.

za mene kineski mobiteli nikad nisu ni bili na losem glasu (barem ne losiji od onih brand name uredjaja, pogotovo u istom cjenovnom razredu).

razorinc kaže...

@MaxonUniversal ja bih rekao da je do softwarea, nebi bilo loše odnekud počet, jel imaš vendor rom ili official i koju verziju?

@Foz-matija cm13 ima samo za sd verziju (među mnogima koje sam probao a da vrijede je santhosh build, strix, mokee koji sada izbacuje uz nightly i stable verzije), mtk ima cm12

@skyactive moraš razumjet da su xiaomi uređaji prvenstveno namijenjeni za druga tržišta (kinu, indiju, indoneziju, tajvan, itd.) a ne naše, tako da problemi koji se javaljaju sa miui os-om su normalni. ako imaš problem s notifikacijama stavljaj miui eu ili neki od cm-a verzija, aosp s xda foruma. što se tiče ram-a, android je drugačiji os od windowsa za pc, čim više rama je iskorišteno tim bolje. I daj molim te više, nemožeš uspoređivat dogee i xiaomi, to su dva različita svijeta, doogee su uređaji lošije izrade, kvalitete (vidio sam ih rastavljene) i dolazi s aosp-om (barem su dolazili).

a što se tiče narudžbe, već sam nekoliko puta pisao da se prilikom iste traži da se uređaj šalje s official os-om, odnosno da šalju tvornički zapakiran paket.

znam ja da je rmn3pro prvenstveno namijenjeni za druga trzista, ali to se odnosi na softver (nemoj mijesat hardver i softver). Miui eu nisam stavljao jer se bojim da bi imao jos vise problema obzirom da i sluzbeni rom ima bugova (iako je 7.3.7. dosad najbolji po tom pitanju). Znam dobro android (bavim se programiranje appova za njega .-) ) ali činjenica je da 300-400 MB ram-a koje meni osobno ostaje svakodnevnim korištenjem (pa je nužno gasit appove, nije neka greza ali opet nije neka ni sreća to često radit).

Nisu to dva različita svijeta kako misliš, doogee uopće nije loše izrade, tu trkeljaš, jer sam imao u ruci dosta njihovih mobitela i recimo dg2014 koji sam koristio dosta dugo nije nigdje škripio iako je bio većinom plastičan dok rmn3 pro škripi (zapravo zvecka) na plastičnom dijelu zadnjeg poklopca. Isto tako, Doogee-jevi novi modeli su odlične izrade, mobiteli koji su i jeftiniji od rmn3 pro imaju gorilla glass 3 (kojeg rmn3 pro recimo nema a skuplji je mob) i to sa obje strane (staklo s obje strane sa zaštitom), dizajn je ljepši, f3 pro je recimo kinesko ministarstvo industrije proglasilo najljepše dizajniranim telefonom na njihovom tržištu.  RMN3 pro je sorry, ružniji telefon. Baterija slabija doduše, ali nije to neka ogromna razlika u stvarnosti, na modelima sa jačom baterijom u odnosu na rmn 3 pro).

Generalno po većini specsa (uz iznimku gorila glass zaštite i podrške za 4G frekvu od 800Mhz) je Xiaomi bolji za novac, ali nažalost samo po specsima, jer nemoj mi samo reć da rmn3 pro ima bolju kameru (o prednjoj da i ne pričamo koja je baš loša) i da je brži u svakodnevnom kretanju OS-em kada i ti i ja dobro znamo da Doogee ima jedan od najbržih OS-eva a xiaomijev muiu mjestimično lagira i to sa puno boljim procem na papiru. Iskusio "just a sec" lag? To sam iskusio na gotovo svim romovima miui-ja do sad, na doogeeju nikad (za one koji ne znaju prilom izlaza iz nekih appova, miui lagira za nekih 3-4 sekunde uz prikaz te poruke). Isto tako zna lagirat i drugdje. Moram te razočarat i reć da ekran jeftinjaka (rang cca 800 kn) od Doogeea koji sam koristio je bio znatno vidljiviji na suncu od ekrana na rmn3 pro (sa marketinškim forama posebnog osvijetljavanja svakog pixela). Notifikacije su uredno radile od starta (i bile daleko funkcionalnije) na Doogee-ju. Zvuk iz zvučnika mi je također bolji na nekim jeftinijim Doogee-jima nego na RMN3 pro (koji ima dosta loš zvuk iz zvučnika, slušalice su druga priča).

Suma sumarum, navedi mi u čemu je to bitnom Xiaomi bolji od Doogee-a u cjenovnom rangu rmn3 pro? Ne mislim na neke manje bitne specse (IR podrška, lampice za led notifikacije (koje većina doogee-ja nema iako mislim da im zadnji modeli i to nude), nego bitne stvari tipa softver, kamera, kvaliteta izrade, dizajn? Xiaomi bolji? haha, dobra fora, vjerovao bi da nisam koristio i jedne i druge. Možda jedino u bateriji, ali i to je pitanje. F5 ima isti vijek trajanja baterije a sa manjim kapacitetom baterije za 1300 mah...

mi5 je vjerojatno druga priča ali tu pričamo o mobu skupljem 1200 kuna od rmn3 pro, a ako ima isti softver (a ima) onda ima iste musice kao i miui na rmn3 pro.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 21:24 (skyactive).
13 godina
skyactive kaže...

znam ja da je rmn3pro prvenstveno namijenjeni za druga trzista, ali to se odnosi na softver (nemoj mijesat hardver i softver). Miui eu nisam stavljao jer se bojim da bi imao jos vise problema obzirom da i sluzbeni rom ima bugova (iako je 7.3.7. dosad najbolji po tom pitanju). Znam dobro android (bavim se programiranje appova za njega .-) ) ali činjenica je da 300-400 MB ram-a koje meni osobno ostaje svakodnevnim korištenjem (pa je nužno gasit appove, nije neka greza ali opet nije neka ni sreća to često radit).

Nisu to dva različita svijeta kako misliš, doogee uopće nije loše izrade, tu trkeljaš, jer sam imao u ruci dosta njihovih mobitela i recimo dg2014 koji sam koristio dosta dugo nije nigdje škripio iako je bio sav plastičan dok rmn3 pro škripi (zapravo zvecka) na plastičnom dijelu zadnjeg poklopca. Isto tako, Doogee-jevi novi modeli su odlične izrade, imaju gorilla glass 3 (kojeg rmn3 pro recimo nema a skuplji je mob), dizajn je ljepši (baterija slabija doduše, ali nije to neka ogromna razlika u stvarnosti, na modelima sa jačom baterijom u odnosu na rmn 3 pro). Generalno po većini specsa (uz iznimku gorila glass zaštite i podrške za 4G frekvu od 800Mhz) je Xiaomi bolji za novac, ali nažalost samo po specsima, jer nemoj mi samo reć da rmn3 pro ima bolju kameru i da je brži u svakodnevnom kretanju OS-em kada i ti i ja dobro znamo da Doogee ima jedan od najbržih OS-eva a xiaomijev muiu mjestimično lagira i to sa puno boljim procem na papiru. Moram te razočarat i reć da jeftinjak od Doogeea koji sam koristio je bio znatno vidljiviji na suncu od ovog rmn3 pro (sa marketinškim forama posebnog osvijetljavanja svakog pixela). Notifikacije su uredno radile od starta (i bile daleko funkcionalnije) na Doogee-ju.

Jesi li ikada probao China Developer ROM (znam da je ljudima cancer jer nema Gapps i ne mogu bez njih) ali često je bolji od Stable ROM-a koji se updata svakih 4-6 tjedna...

RAM Management je iskreno oduvijek bio loš na MIUI, odnosno aplikacije se često ponovno otvaraju pri multitaskingu još od V4 kada sam ja počeo koristiti ali meni nikada nije predstavljao problem jer mi sve uredno radi i notifikacije dolaze na vrijeme.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
skyactive kaže...

Nisu to dva različita svijeta kako misliš, doogee uopće nije loše izrade, tu trkeljaš, jer sam imao u ruci dosta njihovih mobitela i recimo dg2014 koji sam koristio dosta dugo nije nigdje škripio iako je bio sav plastičan dok rmn3 pro škripi (zapravo zvecka) na plastičnom dijelu zadnjeg poklopca. Isto tako, Doogee-jevi novi modeli su odlične izrade, imaju gorilla glass 3 (kojeg rmn3 pro recimo nema a skuplji je mob), dizajn je ljepši (baterija slabija doduše, ali nije to neka ogromna razlika u stvarnosti, na modelima sa jačom baterijom u odnosu na rmn 3 pro). Generalno po većini specsa (uz iznimku gorila glass zaštite i podrške za 4G frekvu od 800Mhz) je Xiaomi bolji za novac, ali nažalost samo po specsima, jer nemoj mi samo reć da rmn3 pro ima bolju kameru i da je brži u svakodnevnom kretanju OS-em kada i ti i ja dobro znamo da Doogee ima jedan od najbržih OS-eva a xiaomijev muiu mjestimično lagira i to sa puno boljim procem na papiru. Moram te razočarat i reć da jeftinjak od Doogeea koji sam koristio je bio znatno vidljiviji na suncu od ovog rmn3 pro (sa marketinškim forama posebnog osvijetljavanja svakog pixela). Notifikacije su uredno radile od starta (i bile daleko funkcionalnije) na Doogee-ju.

Jesi li ikada probao China Developer ROM (znam da je ljudima cancer jer nema Gapps i ne mogu bez njih) ali često je bolji od Stable ROM-a koji se updata svakih 4-6 tjedna...

RAM Management je iskreno oduvijek bio loš na MIUI, odnosno aplikacije se često ponovno otvaraju pri multitaskingu još od V4 kada sam ja počeo koristiti ali meni nikada nije predstavljao problem jer mi sve uredno radi i notifikacije dolaze na vrijeme.

i meni je cancer jer nema gapps koje često koristim. mogu se instalirat naknadno, ali to je isto gnjavaža više u odnosu na neke druge kineske marke. Vjerujem čak da je stabilniji od global "stable" rom-a ali nekako se bojim i probat ga stavit obzirom na iskustva s miui-jem (sad mi radi koliko toliko ok, pa guram ovaj).

cijeli sofver je los na miui. Dobro zamisljen, features-i mi se čak sviđaju (management kontakata i raznorazne postavke unutar miui-ja) ali izvedba losa, lagiranje (spomenuo vec neke primjere, a spominje ih i cijeli net, primjerice ovaj rus (koji spominje gotovo iste nedostatke koje sam i ja spomenuo a malo prije sam našao njegov clip na yt-u:  

ovdje se vidi ono o cemu sam pricao da plasticni dijelovi pozadine nisu kvalitetno izvedeni: 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 21:37 (skyactive).
13 godina
skyactive kaže... 

i meni je cancer jer nema gapps koje često koristim. mogu se instalirat naknadno, ali to je isto gnjavaža više u odnosu na neke druge kineske marke. Vjerujem čak da je stabilniji od global "stable" rom-a ali nekako se bojim i probat ga stavit obzirom na iskustva s miui-jem (sad mi radi koliko toliko ok, pa guram ovaj).

cijeli sofver je los na miui. Dobro zamisljen, features-i mi se čak sviđaju (management kontakata i raznorazne postavke unutar miui-ja) ali izvedba losa, lagiranje (spomenuo vec neke primjere, a spominje ih i cijeli net, primjerice ovaj rus (koji spominje gotovo iste nedostatke koje sam i ja spomenuo a malo prije sam našao njegov clip na yt-u:  

ovdje se vidi ono o cemu sam pricao da plasticni dijelovi pozadine nisu kvalitetno izvedeni: 

Razumijem da je gnjavaža ručno instaliravati Gapps, ja sam si do prije cca godinu u pol sam radio custom MIUI ROM za svoj device u kojeg sam ubacivao LG G3 Keyboard i GAPPS.

Jednom sam sasvim slučajno zaboravio staviti GAPPS i primijetio da imam više slobodnog RAM-a i internal storage je skoro za gigabajt bio lakši - od tada mi više gapps ne pada na pamet, već skinem tih desetak aplikacija što mi treba kroz Mi App Store ili jednostavno skinem .apk s googlea ako ga nema tamo i problem riješen.

Meni osobno je MIUI nezamjeniv jer je "kompletan ROM" kada počneš koristiti sve featurese koje nudi, ali se slažem da su neke stvari loše napravljene kao taj RAM management. No MIUI je takav kakav je - stalno u developmentu i uvijek se nadam samo najboljem jer me do sada nikada nije razočarao.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Mobitel je odličan sem par frustrirajucih bugova .... npr zna se desiti da ti usred surfanja netom zazvoni telefon i ti nema sanse da se javis-izlazis iz aplikacija,gasis sve redom ulazis u telefon ama djaba zvoni zvoni a nemozes nista

nekad se pri vrhu pojavi kao telefon gdje mozes povuci rukom da se javis ali uglavnom ne.

Inace mi nije najsretnija opcija to povlacenje za javljenje na telefon(jednostavno neznas jesi li se javio jesi povuko do kraj itd nekad hodas itd) gledao sam u postavaka moze li se promjeniti i nisam uspio..ima li kakva jos opcija? mozda ukljuciti opciju da se koristi za one hand rad :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Mobitel je odličan sem par frustrirajucih bugova .... npr zna se desiti da ti usred surfanja netom zazvoni telefon i ti nema sanse da se javis-izlazis iz aplikacija,gasis sve redom ulazis u telefon ama djaba zvoni zvoni a nemozes nista

nekad se pri vrhu pojavi kao telefon gdje mozes povuci rukom da se javis ali uglavnom ne.

Inace mi nije najsretnija opcija to povlacenje za javljenje na telefon(jednostavno neznas jesi li se javio jesi povuko do kraj itd nekad hodas itd) gledao sam u postavaka moze li se promjeniti i nisam uspio..ima li kakva jos opcija? mozda ukljuciti opciju da se koristi za one hand rad :D

Mozes namjestiti da se javljas na volume tipke ako se ne varam i cak mislim da ima opcija da se javljas na finger senzor. 
Inace mobitel napunjen i dignut s punjaca u 6 sati jutros. 5 sati ekrana i idle od 15ak sati uz povremeno gledanje messengera i wacapa izdrzao je do ponoci sa 47% baterije.  Rom je China developer 6.7.7 rootan i sa titaniumom sam pogasio sav bloatware. Sync sam ostavio al je samo syncan google mail i whatsapp po jedan racun. Stavio sam neku purify aplikaciju za ciscenje al cini mi se da mi je ona drzala mobitel najvise wake al nema veze baterija je izdrzala. Sutra ako uhvatim vrimena cu stavit xposed pa cu probat jos to podesiti. 
Inace ovo mi je prvi kinez da mu je zvuk jak i kristalno cist pa sam izuzetno zadovoljan da napokon imam mobitel koji mogu cuti a ne da se oslanjam na vibru uvik. 
A najvise od svega mi se svidja sta telefon izgleda kao da vrijedi 5k kn a ne 200 eura jer kad ga uzmes u ruke ne skripi, bar ovi moj primjerak :)

14 godina

Kako to podesiti napisi kad uhvatis...ja jos koristim osnove telefone nisam skidao nikakve aplikacije nit znam koje bi (ovo mi je prvi smart)

cini mi se da se baterija trosi i kad je tel u stand-by..sad sam vidio i koji je rom- global 7.1.9 stabil

postavke vise manje nisam nista dirao ostale su sve tvornicke mozes i tu napisati ako je nesto bolje promjeniti :D

13 godina
neaktivan
Mozes skinuti xposed pa instalirati putem twrp ili cm13. Mislim da u miuiu nema opcije. bas sam jutros trazio i nisam uspio pronaci
13 godina
neaktivan
Zna li netko na kojemu je romu najbolja baterija? vratit cu se na stari rom triba mi max batrrija za Pokemon Go hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ja trenutno koristim thestrix cm13, battery backup je jako dobar  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pokusat cu flashati al problem je sta mi u twrp izbaci ovaj error
14 godina
Koju verziju TWRP-a koristiš?
robimarko@gmail.com
9 godina
neaktivan
Moras flashat "Alka twrp'' kroz taj twrp ak nemas
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

to je santhosh cm, probaj napravit full wipe pa reboot to recovery (imaš opciju u recoveryu)  i onda probat flashat.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koristim twrp alka al nisam napravio full wipe nego samo dalvik i cache. probat cu full factory wipe. jel ima veze ako sam twrp instalirao preko flashify?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice