Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.791
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Mislim da je ovo vec treci slucaj da je Giztop maznuo nekome rn3 i to samo sa ovog foruma, tko zna koliko zapravo kradu. Ja od njih vise ne kupujem, a isto bih preporucio i drugima

0 4 hvala 0
11 godina
Kolegi Domcu su uzeli prosli mjesec, tak da ovo nije treci slucaj. Ja znam za sad samo za njegov slucaj , a znam preko 50 koji su dobili uredno za Giztopa. Za ovaj njegov slucaj je mozda kriv i DPD.
14 godina
Dario7 kaže...
Kolegi Domcu su uzeli prosli mjesec, tak da ovo nije treci slucaj. Ja znam za sad samo za njegov slucaj , a znam preko 50 koji su dobili uredno za Giztopa. Za ovaj njegov slucaj je mozda kriv i DPD.

dpd je kriv 100%, moj paket je tezio cca 0,43 kg a isto toliko je tezio i ostalima u trenutku kad je poslan, u meduvremenu dok je to putovalo prema meni neko ga je uzeo iz kutije koja kasnije nije vise imala ni pola te tezine, samo eto te majmune boli ona stvar za to, samo zavlace i lazu preko telefona a na mail uopce ne odgovaraju, ne znaju koliko je paket tezio kad je doso u zg na skladiste, ne mogu pokrenut reklamaciju na paket jer ja sam samo primatelj a giztop je posiljatelj, giztop nije pokrenuo reklamaciju jer ih zaboli za mene i moj paket, ja dao pare oni poslali i to je to od njih ne zanimam ih vise, sve je to jedan veliki zacarani krug, jedino sto jos mogu je otic na policiju i prijavit kradu mobitela i dat im imei broj mobitela s kutije ali poznavajuc nasu policiju nece se ni potrudit locirat ga a i da ga nadu dobio bi natrag vec koristeni mobitel umjesto novi al bolje ista nego nista

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

krađa je krađa, prijavi slučaj pa vidi

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo da i ja javim svoje iskustvo: naručio preko Giztopa RN3, MTK verzija, 12.2., danas stiglo DPD-om, sve u redu - mob u kutiji ;) 

sad slijedi iskušavanje uređaja, kad/ako naiđem na nešto, javim...

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da odgovorim sam sebi na dostupnost note 3 pro, pise na topone aliexpress stranici da je note 3 pro dostupan trenutno,

LINK

$222 slabiji model sa dhl dostavom. Netko je vec napisao u ovoj temi da je narucio sa alija/topone pro model. Jel bilo sve ok, cijena kako je deklarirano (mobitel+$26 dhl)?

edit - The price is not including the Custom Duty (by DHL) ,Remote Area Fee or other payable Fees from the courier.You need pay 30USD more if your address is Remote Area(by DHL).We guarantee there is no Custom Duty for the EU by our "European Union Express"!

Kakav sad custom duty? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 15:35 (mcf).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mcf kaže...

Da odgovorim sam sebi na dostupnost note 3 pro, pise na topone aliexpress stranici da je note 3 pro dostupan trenutno,

LINK

$222 slabiji model sa dhl dostavom. Netko je vec napisao u ovoj temi da je narucio sa alija/topone pro model. Jel bilo sve ok, cijena kako je deklarirano (mobitel+$26 dhl)?

edit - The price is not including the Custom Duty (by DHL) ,Remote Area Fee or other payable Fees from the courier.You need pay 30USD more if your address is Remote Area(by DHL).We guarantee there is no Custom Duty for the EU by our "European Union Express"!

Kakav sad custom duty? :)

Pa Custom duty je carina, što znači da nema carine. piše da to oni po defaultu:

Yes,we guarantee there is no any Custom Duty & VAT for the EU by DHL. It's safe and fast!

a i gore na sličici piše pod tips da oni to šalju preko european union expressa ako stavis dhl opciju

dosad mislim da nitko tko je naručio od njih nije platio pdv, nikome nije zapelo na carini

14 godina
neaktivan
Ja sam s alia uzimao pro model i sve je kako pise. izaslo me 1670 kn s maskicom i staklom. Moze li mi netko reci zasto mi nece aux ucita

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Ja sam s alia uzimao pro model i sve je kako pise. izaslo me 1670 kn s maskicom i staklom. Moze li mi netko reci zasto mi nece aux ucita

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Instalirao sam miui 7.2 stable , primjetio sam baterija brže "curi"( ali baš sam primjetio) , probam factory reset i čitav dan se mučim tj nemogu GooglePlay store da instaliram ( to sam bezbroj puta radio na cutom miui) a i na RN3 u zadnjih mesec dana ali neide...........

razne verzije google service.... ma kakvi!

:(

edit: nemogu ni Cro keyboard naštimati! ludilo!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 21:04 (joyjoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
joyjoy kaže...

Instalirao sam miui 7.2 stable , primjetio sam baterija brže "curi"( ali baš sam primjetio) , probam factory reset i čitav dan se mučim tj nemogu GooglePlay store da instaliram ( to sam bezbroj puta radio na cutom miui) a i na RN3 u zadnjih mesec dana ali neide...........

Jesi skinuo onaj Google installer ? Imaš i u Mi App Store isto.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
joyjoy kaže...

Jesi skinuo onaj Google installer ? Imaš i u Mi App Store isto.

Prvo sam probao preko mi stora ali dođe do 82% , i error google service , posebno sam instalirao google service stariju verziju 8.3 čini mi se , i play store apk , logujem se ali error pri serveru RPC:S-7:AEC-7 , onda na "starinski način" : remove google acc i clear cash i proradilo je , kakve frustracije nepamtim!

9 godina
Evo i ja sam primjetija da na stable 7.2 baterija se trosi ka luda....ostalo radi bez greske

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ljudi, danas sam naručio Note 3 Pro od Top-Onea pa me zanima dal ga je bolje uzet sa Official ROM-om ili Multilanguage ROM-om, tj koliko je pouzdano da mi oni tam instaliraju svom ROM.

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Planiram uzeti Pro model, zanima me kakva je situacija sa službenim romom, postoji li verzija na engleskom?

Koliko vidim online svi imaju kineske verzije roma i kukaju kako je pola stvari na kineskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TibzzX kaže...

Planiram uzeti Pro model, zanima me kakva je situacija sa službenim romom, postoji li verzija na engleskom?

Koliko vidim online svi imaju kineske verzije roma i kukaju kako je pola stvari na kineskom.

Ja imam sluzbeni i ima naravno i engleski... I sve je na engleskom osim onih njihovih aplikacija kojr ionako neces koristiti.. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Upravo naručio alu maskicu za svojeg Notea. S obzirom da mi je već 5 puta pao, bolje da ga zaštitim koliko toliko, dok nije otišao u dijelove. Baš me zanima kako će stajati na mobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Upravo sam dobio poruku da su mi odobrili zahtjev za unlock bootloadera, trebalo je 8-9 dana ako nekoga zanima. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 10:10 (power_user).
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Jel radi ta aplikacija i na pro modelu ili samo na mediatek verziji? Nigdje ne mogu naci

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Tko treba mail client preporučam TypeApp.

PRO verzija s TopONE me izašla 233,01$ s dostavom, banka me teretila nešto ispod 1600kn.

Tražio sam original rom, stigao tvornički zapakiran za 5 radnih dana. Moja preporuka za sellera, a i za mobitel obzirom na omjer cijene i kvalitete.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 20:59 (Bura).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@Bura jeli došao sa play store apk. ili nije? I kako si ga instalirao ak je došao bez njega?
11 godina
protjeran
Mail CloudMagic radi super za sad, hvala Torentu

1 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Bratu se instaliravaju neke random aplikacije kad se spoji na wifi. Dali netko zna u čemu je problem, kako rjesiti? Na google-u nisam bas nist korisnog našao.

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uzeo 3GB verziju od top one,izašlo me 280$,tražio tvornički zapakiran,stiglo DHL-om za 6 radnih dana točno kako sam tražio plus gratis maska i 2 screen protektora,nakon paljenja napravio update preko OTA ,instalirao google,maknuo sve kineske appove koje sam mogao,mob za sada(dva dana) radi bezprijekorno,nemam zamjerke,jedino ću kroz neko skoro vrijeme morati rootati jer ne mogu slike prebaciti sa interne na sd jer nemam root prava,glupost,to je to za sada

0 0 hvala 0
13 godina
null kaže...

Bratu se instaliravaju neke random aplikacije kad se spoji na wifi. Dali netko zna u čemu je problem, kako rjesiti? Na google-u nisam bas nist korisnog našao.

Koji ROM ima instaliran ?

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
17 godina

Tvornički rom (Chinese, English) nema play store apk. Instalirao po ovome: http://en.miui.com/thread-198204-1-1.html 5 minuta posla.

Inače do sada sam imao 2 rom apdejta. Trenutni 7.1.18.0.

13 godina
power_user kaže...

Upravo sam dobio poruku da su mi odobrili zahtjev za unlock bootloadera, trebalo je 8-9 dana ako nekoga zanima. 

Odlicno :) nego, sta si napisao za razloge unlocka?

I btw. unlockom nista ne gubimo?

11 godina
protjeran
Manja sogurnost,bla bla i da skener prsta mozda nebude radil ispravno..bar kod mene ne radi nekad,pa moram ukljucit ekran ,otkljicat i onda radi,sad neznam jel do toga ili do roma(eu)
16 godina
matija410 kaže...
Manja sogurnost,bla bla i da skener prsta mozda nebude radil ispravno..bar kod mene ne radi nekad,pa moram ukljucit ekran ,otkljicat i onda radi,sad neznam jel do toga ili do roma(eu)

Mislim da je do ROM - a, ja imam zaključani bootloader i EU ROM, ista stvar mi se događa.

10 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima,

kupio sam ženi ovaj telefon i sve radi izvrsno, stavrno je brz i ekran je vrhunski. Kupio sam ga preko topone i imam samo riječi hvale.

Imam doduše jedan problem, jako je tiho čujem kada pričam s njom. Da li je itko od vas primijetio isti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice