- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dpd je kriv 100%, moj paket je tezio cca 0,43 kg a isto toliko je tezio i ostalima u trenutku kad je poslan, u meduvremenu dok je to putovalo prema meni neko ga je uzeo iz kutije koja kasnije nije vise imala ni pola te tezine, samo eto te majmune boli ona stvar za to, samo zavlace i lazu preko telefona a na mail uopce ne odgovaraju, ne znaju koliko je paket tezio kad je doso u zg na skladiste, ne mogu pokrenut reklamaciju na paket jer ja sam samo primatelj a giztop je posiljatelj, giztop nije pokrenuo reklamaciju jer ih zaboli za mene i moj paket, ja dao pare oni poslali i to je to od njih ne zanimam ih vise, sve je to jedan veliki zacarani krug, jedino sto jos mogu je otic na policiju i prijavit kradu mobitela i dat im imei broj mobitela s kutije ali poznavajuc nasu policiju nece se ni potrudit locirat ga a i da ga nadu dobio bi natrag vec koristeni mobitel umjesto novi al bolje ista nego nista
krađa je krađa, prijavi slučaj pa vidi
evo da i ja javim svoje iskustvo: naručio preko Giztopa RN3, MTK verzija, 12.2., danas stiglo DPD-om, sve u redu - mob u kutiji ;)
sad slijedi iskušavanje uređaja, kad/ako naiđem na nešto, javim...
Da odgovorim sam sebi na dostupnost note 3 pro, pise na topone aliexpress stranici da je note 3 pro dostupan trenutno,
LINK
$222 slabiji model sa dhl dostavom. Netko je vec napisao u ovoj temi da je narucio sa alija/topone pro model. Jel bilo sve ok, cijena kako je deklarirano (mobitel+$26 dhl)?
edit - The price is not including the Custom Duty (by DHL) ,Remote Area Fee or other payable Fees from the courier.You need pay 30USD more if your address is Remote Area(by DHL).We guarantee there is no Custom Duty for the EU by our "European Union Express"!
Kakav sad custom duty? :)
Da odgovorim sam sebi na dostupnost note 3 pro, pise na topone aliexpress stranici da je note 3 pro dostupan trenutno,
LINK
$222 slabiji model sa dhl dostavom. Netko je vec napisao u ovoj temi da je narucio sa alija/topone pro model. Jel bilo sve ok, cijena kako je deklarirano (mobitel+$26 dhl)?
edit - The price is not including the Custom Duty (by DHL) ,Remote Area Fee or other payable Fees from the courier.You need pay 30USD more if your address is Remote Area(by DHL).We guarantee there is no Custom Duty for the EU by our "European Union Express"!
Kakav sad custom duty? :)
Pa Custom duty je carina, što znači da nema carine. piše da to oni po defaultu:
Yes,we guarantee there is no any Custom Duty & VAT for the EU by DHL. It's safe and fast!
a i gore na sličici piše pod tips da oni to šalju preko european union expressa ako stavis dhl opciju
dosad mislim da nitko tko je naručio od njih nije platio pdv, nikome nije zapelo na carini
Instalirao sam miui 7.2 stable , primjetio sam baterija brže "curi"( ali baš sam primjetio) , probam factory reset i čitav dan se mučim tj nemogu GooglePlay store da instaliram ( to sam bezbroj puta radio na cutom miui) a i na RN3 u zadnjih mesec dana ali neide...........
razne verzije google service.... ma kakvi!
:(
edit: nemogu ni Cro keyboard naštimati! ludilo!
Instalirao sam miui 7.2 stable , primjetio sam baterija brže "curi"( ali baš sam primjetio) , probam factory reset i čitav dan se mučim tj nemogu GooglePlay store da instaliram ( to sam bezbroj puta radio na cutom miui) a i na RN3 u zadnjih mesec dana ali neide...........
Jesi skinuo onaj Google installer ? Imaš i u Mi App Store isto.
Jesi skinuo onaj Google installer ? Imaš i u Mi App Store isto.
Prvo sam probao preko mi stora ali dođe do 82% , i error google service , posebno sam instalirao google service stariju verziju 8.3 čini mi se , i play store apk , logujem se ali error pri serveru RPC:S-7:AEC-7 , onda na "starinski način" : remove google acc i clear cash i proradilo je , kakve frustracije nepamtim!
Pozdrav ljudi, danas sam naručio Note 3 Pro od Top-Onea pa me zanima dal ga je bolje uzet sa Official ROM-om ili Multilanguage ROM-om, tj koliko je pouzdano da mi oni tam instaliraju svom ROM.
Planiram uzeti Pro model, zanima me kakva je situacija sa službenim romom, postoji li verzija na engleskom?
Koliko vidim online svi imaju kineske verzije roma i kukaju kako je pola stvari na kineskom.
Planiram uzeti Pro model, zanima me kakva je situacija sa službenim romom, postoji li verzija na engleskom?
Koliko vidim online svi imaju kineske verzije roma i kukaju kako je pola stvari na kineskom.
Ja imam sluzbeni i ima naravno i engleski... I sve je na engleskom osim onih njihovih aplikacija kojr ionako neces koristiti..

Upravo naručio alu maskicu za svojeg Notea. S obzirom da mi je već 5 puta pao, bolje da ga zaštitim koliko toliko, dok nije otišao u dijelove. Baš me zanima kako će stajati na mobu.
Upravo sam dobio poruku da su mi odobrili zahtjev za unlock bootloadera, trebalo je 8-9 dana ako nekoga zanima.

Tko treba mail client preporučam TypeApp.
PRO verzija s TopONE me izašla 233,01$ s dostavom, banka me teretila nešto ispod 1600kn.
Tražio sam original rom, stigao tvornički zapakiran za 5 radnih dana. Moja preporuka za sellera, a i za mobitel obzirom na omjer cijene i kvalitete.
Bratu se instaliravaju neke random aplikacije kad se spoji na wifi. Dali netko zna u čemu je problem, kako rjesiti? Na google-u nisam bas nist korisnog našao.
Bratu se instaliravaju neke random aplikacije kad se spoji na wifi. Dali netko zna u čemu je problem, kako rjesiti? Na google-u nisam bas nist korisnog našao.
Koji ROM ima instaliran ?
Tvornički rom (Chinese, English) nema play store apk. Instalirao po ovome: http://en.miui.com/thread-198204-1-1.html 5 minuta posla.
Inače do sada sam imao 2 rom apdejta. Trenutni 7.1.18.0.
Upravo sam dobio poruku da su mi odobrili zahtjev za unlock bootloadera, trebalo je 8-9 dana ako nekoga zanima.
Odlicno :) nego, sta si napisao za razloge unlocka?
I btw. unlockom nista ne gubimo?
Mislim da je do ROM - a, ja imam zaključani bootloader i EU ROM, ista stvar mi se događa.
Pozdrav svima,
kupio sam ženi ovaj telefon i sve radi izvrsno, stavrno je brz i ekran je vrhunski. Kupio sam ga preko topone i imam samo riječi hvale.
Imam doduše jedan problem, jako je tiho čujem kada pričam s njom. Da li je itko od vas primijetio isti problem?