Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 893.828
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Patrick_cro kaže...
Imao sam ja, dao ga bratu. Po meni se ne razlikuje puno, nedostatak mu je sta nema microsd slot,bootloader zakljucan( treba cekati kod, uglavnom rijesit ce se) Prednosti kvalitetnija izrada,jaca baterija i fingerprint pa ako ti to igra ulogu odi na note 3,ali odi na novi sa snapdragonom.

Memorija mi ne igra ulogu jer bi uzeo ovog od 32 gb... Sta tocno znaci to sto je bootloader zakljucan? Sad na RN2 imam rom sa xiaomi.eu s hrvatskim jezikom i rootom. Dal cu moc i na rn3 tako staviti?

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

zaključani bootloader=nema custom recovery-ja te ROM-ova, samo stock

MI4C

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ekipa, imam 7.0.22.0. MIUI.com stable...

I dosla mi sad poruka da OTA imam verziju za nadogradnju... I to... 808mb update na stable verziju 7.1.6.0.

Sto je pak sad to??? 

P.S. Skuzio sam o cemu se radi... :D 

Pa to je novi global stable 7.1... :D 

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Updating started... :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 22:05 (Wh1T3L10n).
9 godina
Ja ga isto punim kad idem lec jer nebi tija ostat drugi dan u podne bez baterije...a u testiranjima novih baterija u mobitelima kazu da je bateriju najbolje drzat izmedju 40 i 80% a kad je na 15% i manje to najvise steti na kapacitet
14 godina
neaktivan
MASVA kaže...

zaključani bootloader=nema custom recovery-ja te ROM-ova, samo stock

Stvarno?

OK, kako dobiti neki kod ili nešto da se otključa? Meni je rm3 u dolasku za par dana.

10 godina
neaktivan
Imas custom romova ali twrp je super stvar jer mozes se igrat koliko hoces i ak ti se nesto ne svidi sam odes na back up potpuni.
Za ovaj bootloader "kod" imas objasnjenje na prosloj stranici ili pretprosloj

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

whitelion, imas srece a haha :) Nego ja imam 7.00.99.00 stable,na koju foru ja mogu update napraviti??? Morat cu nakon posla procackati malo da vidim.

EDIT: jel moguce ovako napraviti update? Preko telefona

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 8:17 (petkovic1989).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@piratebay Ajd pogledaj na update aplikaciji jel piše 7.0.19.0.0 ili 7.0.19.0, mislim da je razlika da je ovaj prvi Giztopov costum ROM. Ako je tako, onda ćeš stock ROM morat flashati.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Kupio sam sestri redmi note 3 s giztopa, te ima hrvatski, ali nema zemlju hrvatska za odabrati. Koji rom staviti tj updatati te kako? hvala na pomoci

MUI 7.09 Stabilno pise u postavkama

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 11:41 (banga).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Vestibul kaže...
Ja ga isto punim kad idem lec jer nebi tija ostat drugi dan u podne bez baterije...a u testiranjima novih baterija u mobitelima kazu da je bateriju najbolje drzat izmedju 40 i 80% a kad je na 15% i manje to najvise steti na kapacitet

Budalaštine od prije 20 godina. Gdje to piše? Sve nove baterije su smart i same se o sebi brinu... Samo ti to puni i prazni kako tebi paše i ne razmišljaj o glupostima...

13 godina
neaktivan

Ajd pogledaj na update aplikaciji jel piše 7.0.19.0.0 ili 7.0.19.0, mislim da je razlika da je ovaj prvi Giztopov costum ROM. Ako je tako, onda ćeš stock ROM morat flashati.

@theth1ef

Porilicno sam siguran da je bio 7.0.19.0

Flashao sam najnoviji fastboot ROM V7.1.6.0 prema ovim uputstvima: http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html

-instalirao sam MTK drivere koji su navedeni u uputstvima

-SP_Tools_v5.1516.00  se preporucaju s obzirom da sam na win10(kad se raspakiraju u options.ini promjeniti language=0 za engleski)

fastboot rom sam skinuo sa: http://en.miui.com/a-234.html

link: Redmi Note 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download

file je: hennessy_images_V7.1.6.0.LHNCNCK_20160107.0000.12_5.0_cn_434e06a8a9.tgz

To je ako sam dobro shvatio original kineski rom, nema hrvatski jezik(samo kineski i engleski).

Nadam se da ce OTA raditi za buduce update...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 11:13 (piratebay).
16 godina
Radit ce ti ako si flashao taj rom.. Ja sam na taj nacin flashao 7.0.22.0 i dosao mi je update za 7.1.6.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Mui verzija: mui 7.0 7.0.19.0.0 (lhncncj) ta verzija stoji sve super jedino mi malo smeta sto nema zemlja hrvatska. Dali se to moze nekako rijesit? Tj dodati zemlju?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
petkovic1989 kaže...

whitelion, imas srece a haha :) Nego ja imam 7.00.99.00 stable,na koju foru ja mogu update napraviti??? Morat cu nakon posla procackati malo da vidim.

EDIT: jel moguce ovako napraviti update? Preko telefona

Samo skini sa miui.com taj novi 7.1 rom, rename u update.zip, i sa updater apk select package taj update.zip i voilaaaa... To je to... :D 

9 godina
neaktivan
banga kaže...

Mui verzija: mui 7.0 7.0.19.0.0 (lhncncj) ta verzija stoji sve super jedino mi malo smeta sto nema zemlja hrvatska. Dali se to moze nekako rijesit? Tj dodati zemlju?

Možeš odabrati jezik i tipkovnicu hrv, ali baš zemlju ne.

Ja sam stavio Tursku. Ne igra nikakvu ulogu ionak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 14:25 (theth1ef).
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Bolje da nisam stavljao ovaj 7.1.6., vec par puta mi se dogodilo da otkljucam mob s fingerprintom i ekran zasvijetli na sekundu i opet se zakljuca, i tako sve dok rucno ne otvorim ekran s gumbom i onda tek fingerprint.

Nevezano sa 7.1.6:  danas mi je trebao HERE maps i naravno da mi je crashao 10 puta odmah nakon odmah nakon HERE loga, sve dok nisam otisao na google maps. Facebook aplikacija mi se svako malo zbuga pa ili ne radi onaj builtin browser i ne mogu otvarat linkove ili mi crasha svaki put kad zelim otvorit komentare, al to se barem rijesi reinstallom, za razliku od HEREa, malo me vec nervira ovaj software.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Bolje da nisam stavljao ovaj 7.1.6., vec par puta mi se dogodilo da otkljucam mob s fingerprintom i ekran zasvijetli na sekundu i opet se zakljuca, i tako sve dok rucno ne otvorim ekran s gumbom i onda tek fingerprint.

Nevezano sa 7.1.6:  danas mi je trebao HERE maps i naravno da mi je crashao 10 puta odmah nakon odmah nakon HERE loga, sve dok nisam otisao na google maps. Facebook aplikacija mi se svako malo zbuga pa ili ne radi onaj builtin browser i ne mogu otvarat linkove ili mi crasha svaki put kad zelim otvorit komentare, al to se barem rijesi reinstallom, za razliku od HEREa, malo me vec nervira ovaj software.

Da kucnem u drvo... Kod mene nema apsolutno nikakvih problema sa 7.1.6.

LP

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam svog naručio sa HonorBuya i ima MIUI 77.0.11.0 | Stable

Koja je to verzija? Svi imate 7.xy, ja 77.xy...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

mene zanima dali se moze miui skroz maknt?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Tek sam SAD pročital na giztopu da nemamo nikakvu garanciju tj da se na hardwer plaća "fee"..

0 0 hvala 0
16 godina
live4cro kaže...

mene zanima dali se moze miui skroz maknt?

ne nemaš čisti android za mobitel, kada i ako nešto izađe puno je mušica (neradi vibracija, neradi alarm, samo 3G i takve sitnice)

http://www.youtube.com/glodalica
13 godina
Kakva garancija, kakav "fee", na cega mislis? Cega nema?
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
11 godina
protjeran
Hardware repair case:
For change hardware buyer need pay cost fee. The hardware price depend on factory request. Electronic devices at Giztop.com carry a 12 month warranty unless specified otherwise. As for accessories, such as batteries and headset, they carry Only 2 weeks warranty.

Our warranty covers:
Any technical problem(Not need change hardware) For example, your phone cannot receive incoming calls, etc Our warranty covers only those defects which arise as a result of normal use of the produ..

Ovo "not need change hardware" i "buyer pays hardware cost fee"
12 godina
neaktivan
Jel se promjeniti sta na 7.1.6 u odnosu na 7.0.99? Moze neki screen shot?

0 0 hvala 0
16 godina

To bi išlo kada mobitel završi u hard loop. reset i boot jako brzi a bateriju nemožeš izvaditi. Jako česta stvar kod xiaomia imam dva redmi 1S. i note 4g LTE dual pa su mi ti problemi poznati.

http://www.youtube.com/glodalica
11 godina
protjeran
50%

3 0 hvala 0
16 godina
Na kojoj si ti verziji roma?
11 godina
protjeran
77.0.11.0
10 godina
neaktivan

ja naručio tu tzv. Pro verziju, koštala me 1578 kn, ne plaćam nikakve dodatne troškove (s Giztopa naručio). Jedino što se čeka dok ne pošalju, preorder je, ali čekat ću, ionako imam službeni mob na kojem mi je sve plaćeno, tako da mi nije bed...

RMN3 s Snapdragonom 650 svrstava se u red najbržih mobitela, ima skor od 78 000 bodova u Antutu što je za 30 000 bodova brže od verzije s MTK Helio X10 procem. Proc je def puno jači (pogotovo grafički čip) od X10 Helia što se sigurno osjeti u zahtjevnim igrama, a za svakodnevne zadaće testovi će pokazati...

Osim toga, ima i poboljšanu kameru s 16MP i navodno (prema xiaomi.es) sa Sony Exmor sensorom (u MTK-u je Samsungov senzor S5K3M2, prema teardownu koji sam našao na netu). Razlika je i u svjetlijoj leći, blenda je f2.0 vs f2.2 kod obične verzije.

Ima podršku i za quick charge 3.0 (kod obične verzije je qc 2.0 pa bi to u teoriji trebalo značit da je punjenje još brže, ali vidjet ćemo...

Ekran ima i sunlight feature gdje podešava kontrast svakog piksela radi bolje vidljivosti na suncu

pro verzija podržava i 4G+ (do 300Mbps), Volte (za one koji ne znaju što je to, voice over LTE koji ugrubo pruža puno bolju kvalitetu glasa u razgovorima, to je budućnost glasovnih poziva i zamjena za 2G pozive koji se danas koriste) a proc podržava i 4K snimanje videa, mada mislim da softver to još ne prati.

Navodno (prema Xiaomi službenoj stranici i još nekim drugim sajtovima) podržava i hibridni dual slot (SIM/microSD), e sad, tu Bog zna je li to istina, nadam se da je.

Ja sam uzeo 2GB RAM i 16GB verziju, mislim da će mi to bit dosta jer za fotke i video koristim cloud (vrtim i Netflix preko moba).

Dakle, radi se o verziji koja daje jako puno za novce, iako za obične korisnike koji uglavnom mob koriste za provjeranje mailova, pisanje poruka, surfanje, slušanje i gledanje YT clipova pitanje je koliko će osjetit ovu razliku u performansama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 11:21 (skyactive).
9 godina
Kako je ovo moguce? 4 ure sot-a a jos 50% ostalo...jel si ovo samo provjerava imas li poruke pa ukljiciva i iskljuciva ekran?😀....ja u najboljem slucaju imam 5 sati sot-a dok se ne isprazni do kraja a samo surfam i viber/whatsap al izdrzi nekih 35 sati ukupno baterija ako je pustim do kraja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice