Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 893.981
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Instalirah ROM: http://en.miui.com/thread-194174-1-1.html

Sad vidim da nema hrvatskog jezika. Koji ROM ga ima? V7.0.22.0 Global? http://en.miui.com/thread-197408-1-1.html

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kad ce Marshmallow (EU)?

Ima li netko problema sa audio ducking-om?
Npr. kad slušam muziku i dođe notifikacija neke aplikacije (recimo Runkeeper) ne smanji muziku i pusti zvuk notifikacije i poslije vrati muziku u normalu...

Ima li rješenja problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
1.3h real racing 3
2partije biljara
1h+ surfanja
40min coca..
Malo Viber..

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
matija410 kaže...
1.3h real racing 3
2partije biljara
1h+ surfanja
40min coca..
Malo Viber..

koju MIUI verziju imas. Najduzi SOT kojeg sam imao je 5 sati i 10min. U mene je 7.00.11.00. i verzija s 2gb.  pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 20:24 (hawk-55555).
10 godina
neaktivan
Ja sam primio kod nakon 2 tjedna a nisam nikakav gold member, navali narode nacekat ces se ali ce doci. Nista ne salji dvaput, dobit ces kod.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tj., ne kod nego potvrdu da je sve spremno

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
hawk-55555 kaže...
matija410 kaže...
1.3h real racing 3
2partije biljara
1h+ surfanja
40min coca..
Malo Viber..

koju MIUI verziju imas. Najduzi SOT kojeg sam imao je 5 sati i 10min. U mene je 7.00.11.00. i verzija s 2gb.  pozz

Imam rom koji je stavil giztop 77.11.0 tak nekj..

..+ svjetlost mi je po danu oko 30%  ili spustim na 0-15 ak sam u mraku..(igrice)

fpozar kaže...
Ja sam primio kod nakon 2 tjedna a nisam nikakav gold member, navali narode nacekat ces se ali ce doci. Nista ne salji dvaput, dobit ces kod.

Na forumu cekaju pun k..i niko nis..

Ne mislim nis req jos jer vidim da imas 30 dana da otkljucas bootloader,a necu mijenjat rom(moras instalirat china dev da se otkljuca)..tak da ima vremena, a mozda do onda bude jos brze dobivanje..

10 godina
neaktivan
Ak neko oce moj log in, mogu vam dati, nisam siguran koliko se mobova moze otkljucat na jedan log in ID, ali ak se nekome stvarno neda requestati, mogu ja u PM poslat email i sifru :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ugl, ako niste sigurni kako, sve sto pise na pinanom posti na xiaomi.eu pod rn3 je istina. Mapu za root me morate skidati jer ce vam twrp sam ponuditi da se mob roota ako vec nije kad stisnete restart.
Link za informacije : xiaomi.eu/community/threads/ultimate-guide-how-to-unlock-bootloader-root-and-flash-recovery-on-redmi-note-3.29213/
Za prijavu na link koji ce vas program odvesti, morate napisati na kineskom (ja sam koristio simplified prek google translate), napisete nesto tipa da molite da vam otkljucaju bootloader. Broj moba koji sam bindao ma mi account je isti kao i ovaj na koji sam reko da posalju sms kad mogu otkljucat i na isti sam se ulogirao na program i na mob. Bio sam na 6.1.12. Dev romu sa miui en stranice i sve je islo glatko. Za flashanje twrpa samo napravite 2 tekst dokumenta te u svaki napisite po jednu naredbu za flashanje twrp koja pise tamo i svaki savajte u mapu gdje je program za unlock pod nazivom koji hocete ali je bitno da ima zavrsetak .bat . Potom nakon sto ste otkljucali, restartajte mob i odite opet u fastboot mode i pokrenite 1 batch file (onaj za flash), pa drugi (za restart). Kad odete u twrp odete na restart pa system i ponuit ce vam flash. Sretno svima :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Evo da navedem neke loše strane rn3 koje sam primjetil kod fizičkog izgleda/izrade

Doljnji dio onog ispod di je port za punjenje ne paše sa jedne strane sa sredinom ..malo ružno izgleda al nije bitno..

Onda kad u mraku otkljicavam mob (tipkom ili prstom) svijetlo od lijeve kapacitivne tipke probija u LCD..

I zadnji ..ladica od kartice je labava ..kad idem prstom klacka se..

Znam da za tu cijenu nemogu očekivat savršenstvo ali ni ne očekujem samo sam navel da se zna
😊

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel se isplati čekati Redmi Note 3 Pro verziju, tj da ga se pre-ordera?

0 0 hvala 0
16 godina
Cadus kaže...

Jel se isplati čekati Redmi Note 3 Pro verziju, tj da ga se pre-ordera?

Po meni definitivno da, kupio sam note 3 cim je izasao ali sada zalim jer za 30-40 eura sam mogao imati dosta bolji uredaj (jaci proc, duze drzi na bateriji jer je snapdragon i bolja kamera), procesor snapdragon a ne mediatek sto ce ubrzati izdavanje romova i update na vise verzije androida, a i u testovima razlika je ogromna, antutu snapdragon650 je 75k, a helio x10 50k max i to sa custom romovima. 

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
17 godina
Ja kupio isto redmi note 3, da sam tek sad kupovao cekao bih pro verziju, ali ne mogu reci da zalim, zalio bih jedino da su stavili microsd slot ali posto nisu tak mi svejedno. Redmi 3 stave microsd slot a na note seriji skrtare sa tim, kao da je to nekakav problem, makar su mogli i hybrid slot stavit ali ni tog nema.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
Ispravak netocnog navoda...ipak mi se napuni za 1h50min sa sluzbenim punjacem...sa powerbankom ide brze...jutros stiga update v7.1.6 od 800 i nesto sitno MB pa cemo vidit kako se ponasa sa ovim

0 0 hvala 0
16 godina
I kod mene se isto pojavio update, ali ne vidim changelog niti ga mogu naci na netu. Jel kod tebe postoji changelog u updater aplikaciji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nope ali nije ni na proslom bija...ne sekiram se posto je stable rom pa ne virujem da ce nesto zajebat :)
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da javim da se popravio skener sam od sebe nakon kojih pet dana korištenja.

Što se tiče baterije traje mi oko 6 sati, screenshot ću napraviti ako se sjetim.

Punjenje mi je oko 2 i po sata, ali trebao bi pažljivije pratit pa reći.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jeste li pratili wakelock-ove? Kod mene se nešto čudno događa, a budući da nemam root ne mogu ni pregledati što mi "budi" uređaj. Morat ću nabaciti rootani rom da se mogu baciti u detaljniju analizu 

Kakva je kod vas situacija? Jel može netko priložit SS? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 12:53 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Može info u vezi DHL trackinga?

Drugi dan nakon narudžbe s Alija dobio sam broj i kada sam ukucao izbacio mi je:

Shipment information received: GATWICK - UK

Znači odma drugi dan. Čitajući ovaj topić  kažete da ide prvo iz kine u UK pa iz UK za Zagreb.

Sad me zbunjuje ovaj status. Dali je već UK ili je to samo ko neka aktivacija trackinga pošto sam samo taj dobio za UK?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

To je shipping broj DHL-a s kojim ce ti poslati posiljku iz UK  u HR. Provjeri privatne poruke sa prodavacem, tamo ti je naveden tracking broj za posiljku iz Kine za UK...

9 godina
Evo kako je u mene...briga te, izdrza ti je dan i jos imas 50% baterije :)
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima.

Dosao mi je RN3 2GB sa giztopa sa software verzijom MIUI Stable 7.0.19.0.

OTA update kaze da nema nove verzije, a vidim da ima 7.0.22.0 na http://en.miui.com/

Dali radi OTA sa stable verzijama?

Kad skopiram rom 7.0.22.0 na mobitel i pokusam manualni update kaze: 'Can't verify update'

Ono sto bi htio postici je da stavim official/stable rom i da mi nakon toga radi OTA za buduce update-ove.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Oko sat i po igranja.

1 0 hvala 2
16 godina
theth1ef kaže...
Oko sat i po igranja.

Koju verziju roma imaš? Jel koristiš nešto od googleovih aplikacija (npr. gmail, g+, keyboard i ostale)?
Meni se čini da mi je s novim updateom 7.1.6.0 baterija malo lošija..

EDIT: @piratebay
ne znam zašto ti ne radi OTA ako imaš 7.0.19.0 verziju. Možda da pričekaš dan, dva pa vidiš hoće li ti se pojaviti. Ja sam sam flashao 7.0.22.0 zato jer mi je mob došao s nekom 7.0.99.0 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 16:09 (steve90).
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

jel imao tko od vas redmi note 2? jel se isplati prelazak?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
steve90 kaže...
theth1ef kaže...
Oko sat i po igranja.

Koju verziju roma imaš? Jel koristiš nešto od googleovih aplikacija (npr. gmail, g+, keyboard i ostale)?
Meni se čini da mi je s novim updateom 7.1.6.0 baterija malo lošija..

EDIT: @piratebay
ne znam zašto ti ne radi OTA ako imaš 7.0.19.0 verziju. Možda da pričekaš dan, dva pa vidiš hoće li ti se pojaviti. Ja sam sam flashao 7.0.22.0 zato jer mi je mob došao s nekom 7.0.99.0 

Imam isto 7.0.19.0.

Od googleovih aplikacija koristim Gmail i Google Keyboard. Ostalo ne. 

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel narucivao tko u zadnje vrijeme s aliexpressa? Vidim da je razlika u cijeni s giztopom samo 10 dolara i da s giztopa otprilike 15-ak dana treba da dode? Ja sam narucivao rn2 s alija i 8 dana mi je trebalo, neznam jel se promijenilo sta?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Imao sam ja, dao ga bratu. Po meni se ne razlikuje puno, nedostatak mu je sta nema microsd slot,bootloader zakljucan( treba cekati kod, uglavnom rijesit ce se) Prednosti kvalitetnija izrada,jaca baterija i fingerprint pa ako ti to igra ulogu odi na note 3,ali odi na novi sa snapdragonom.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran
Jel VI filate bateriju bez obzira na postotak ili ju ubijate (do kraja)?

Ja ju filam bez obzira Jel 60 ili 30 navecer.. Koliko sam videl to je zdravije za bateriju 😯

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice