Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.874
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poz, otkljucao sam bootloader na svom RN3 i instalirao tj. flashao TWRP i sad kada se pokusam vratiti na 7.0.22 baca me u TWRP umjesto da se updata.

Prije sam imao s4 mini i na njemu nisam radio backup, ali na Rn3 jesam i kopirao sma ga na PC nakon ceprkanja da u slucaju da nesto zeznem mogu vratiti na staro, ali ovaj nema SD pa ne znam kogu li ucitati preko pc back up ili moram kupiti usb OTG kabel.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam prema ovom postupku: http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html, pročitaj barem prve dvije stranice postova, nekoliko ih je opisalo detaljnije korak 11, 12 na što treba obratiti pozornost.

Kod instalacije MTK drivera na WIN 10 treba isključiti Disable Signed Driver Enforcement, opisano http://acer.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/38289/~/windows-10%3A-disable-signed-driver-enforcement

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li netko ima problema sa trajanjem baterije i to me jos najvise razocaralo na mobu s obzirom na kapacitet baterije Primjetio sam od samog pocetka da baterija dosta kratko izdrzi ali sam mislio da je to dok se ne formira.

Danas je skinut s punjaca oko 7 u jutro i ne bas uz pretjerano koristenje baterija je sada na 18%. Mob koristim za pregledavanje i slanje  mejlova za posao,, pregledavanje neta, indexa itd. ne igram igrice ni ne gledam video a glazbu rijetko a danas ni minute.

Uglavnom baterija je razocaravajuca. Ne znam da li to ima veze s ROM-om.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Koliko imaš SOTa i koji ROM imaš?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ROM je 7.0.99. Nemam pojma kaj je SOT.

0 0 hvala 0
13 godina
fakincina kaže...

SoT (Screen on Time)

Odi u Settings > Additional settings > Battery & performance > Battery use 

- napravi swipe na lijevo i vidjet češ "Screen", stisni na to  i vidjet češ koliko dugo ti je radio ekran.

Btw, imaš onaj modificirani ROM od sellera, ja bi na tvom mjesto to pod hitno zamijenio.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Intern Moderator
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 21:16 (Cromaki).
9 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
fakincina kaže...

SoT (Screen on Time)

Odi u Settings > Additional settings > Battery & performance > Battery use 

- napravi swipe na lijevo i vidjet češ "Screen", stisni na to  i vidjet češ koliko dugo ti je radio ekran.

Btw, imaš onaj modificirani ROM od sellera, ja bi na tvom mjesto to pod hitno zamijenio.

Ok. Hvala na informaciji. Inace imam svjetlost stavljeno na rucno jer znam da ako je AUTO procesor cesto provjerava i trosi bateriju.

Pokusavao sam instalirat drugi ROM ali nisam uspio. Molim savjete za instaliranje ROM-a.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

SOT je 2 sata i 26 minuta.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Fakincina, SOT ti je najbolje gledati na kraju dana, nemoguce da ti se baterija isprazni nakon 2 sata, tu imas opakih problema s romom.
A update problem sam rijesio prek TWRPa tako da sam wipao ono sto pise (u TWRP)da je dosta u 99% slucajeva, a back up i sve stvari stavio u folder /sdcard. Ugl ako zelite otkljucat bootloader morate na dev rom i ulogirat se na isti account preko kojeg ste requestali unlockanje, twrp sam ja flashao pomocu batch fajla u kojem su naredbe koje pisu na xiaomi.eu i njigovoj fajla takodjer.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fakincina kaže...

Da li netko ima problema sa trajanjem baterije i to me jos najvise razocaralo na mobu s obzirom na kapacitet baterije Primjetio sam od samog pocetka da baterija dosta kratko izdrzi ali sam mislio da je to dok se ne formira.

Danas je skinut s punjaca oko 7 u jutro i ne bas uz pretjerano koristenje baterija je sada na 18%. Mob koristim za pregledavanje i slanje  mejlova za posao,, pregledavanje neta, indexa itd. ne igram igrice ni ne gledam video a glazbu rijetko a danas ni minute.

Također, "veliki gutac baterije" poznatiji kao i trazenje 4g signala u mjestima gdje jedva ima gprs signal... :D 

Salim se... Ukoliko ti nije bitan 4g signal, a pogotovo ako zivis negdje gdje jedva hvatas 3g/h+... Onda u postavkama mreze umjesto LTE odaberi  only 3g... 

LP

9 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...
fakincina kaže...

Također, "veliki gutac baterije" poznatiji kao i trazenje 4g signala u mjestima gdje jedva ima gprs signal... :D 

Salim se... Ukoliko ti nije bitan 4g signal, a pogotovo ako zivis negdje gdje jedva hvatas 3g/h+... Onda u postavkama mreze umjesto LTE odaberi  only 3g... 

LP

Mislim da u Zagrebu ne bi trebalo bit problema sa hvatanjem 4 G ili da ipak postavim samo 3G?

12 godina
neaktivan
fakincina kaže...
Wh1T3L10n kaže...
fakincina kaže...

LP

Mislim da u Zagrebu ne bi trebalo bit problema sa hvatanjem 4 G ili da ipak postavim samo 3G?

Ako si u ZG... Onda ok, iako nisam siguran da li je cijeli grad pokriven sa 4G ili samo centar grada... 

Ja drzim na 3G pa makar i ima 4G signal... 3G sasvim dovoljan za normalno surfanje... 

11 godina
protjeran
Daj na kraju dana (kad bude baterija pri kraju slika potrošnju baterije (aplikacije i SOT) pa da bacimo inspekciju :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Daj na kraju dana (kad bude baterija pri kraju slika potrošnju baterije (aplikacije i SOT) pa da bacimo inspekciju :)

Ok

9 godina
neaktivan

Ako si u ZG... Onda ok, iako nisam siguran da li je cijeli grad pokriven sa 4G ili samo centar grada... 

Ja drzim na 3G pa makar i ima 4G signal... 3G sasvim dovoljan za normalno surfanje... 

Pozdrav svima,

novi sam ovdje i imam nekoliko pitanja oko ovog uredaja. prvo je zar se mozete spojiti na 4G, ako da na kojoj mrezi se nalazite?

12 godina
neaktivan
dapintar kaže...

Pozdrav svima,

novi sam ovdje i imam nekoliko pitanja oko ovog uredaja. prvo je zar se mozete spojiti na 4G, ako da na kojoj mrezi se nalazite?

Moze, VIP.

A moze i sa ostalima... 

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jeste testirali brzinu mozda, do koliko vam ide 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dapintar kaže...

jeste testirali brzinu mozda, do koliko vam ide 

Nisam, s obzirom da mi je to apsolutno nebitno u zivotu... :D

9 godina
neaktivan

ok, samo pitam :-)

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Evo ovo sam doma testirao, ne znam jel bi negdje još bolji signal pomogao.

Vipnet 4G Vipnet 4G
Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam 7.0.19 verziju MIUI-a na mobitelu, naručen s Giztopa.

Stavio sam da mogu s otiskom prsta otključavati mobitel.
On je došao prekjučer i jučer navečer mi nije htjelo otključati s prstom, nakon što sam stavio novi otisak malo je radilo malo ne.

Factory reset sam napravio i nakon toga mi je opet radilo normalno do sada.

Postavio sam drugi otisak sad i čini se da radi sada.
Ali eto, čisto da vam javim, do MIUI-a je sigurno, ali vidjet ću još hoće li se dalje pojavljivati taj problem.

0 0 hvala 0
13 godina
theth1ef kaže...

Imam 7.0.19 verziju MIUI-a na mobitelu, naručen s Giztopa.

Stavio sam da mogu s otiskom prsta otključavati mobitel.
On je došao prekjučer i jučer navečer mi nije htjelo otključati s prstom, nakon što sam stavio novi otisak malo je radilo malo ne.

Factory reset sam napravio i nakon toga mi je opet radilo normalno do sada.

Postavio sam drugi otisak sad i čini se da radi sada.
Ali eto, čisto da vam javim, do MIUI-a je sigurno, ali vidjet ću još hoće li se dalje pojavljivati taj problem.

Na Developer ROM-u je već aktivna zakrpa.

Improved the procedure of adding fingerprint info (Redmi Note 3)

- Optimization - Fingerprint scanning process (Redmi Note 3)

9 godina
neaktivan
Ima li developer ili stable rom-ova bez kineskih aplikacija?
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Uz svaki ROM dolazi nekoliko partnership aplikacija (kineske) koje se pobrišu sa par pokreta prstom tako da ne vidim nikakav problem što se toga tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Je li netko testirao xiaomi.eu rom?
Cini mi se da je dobar ali ne znam kakav ej u usporedbi sa official xiaomi. Imam twrp pa me nije frka brickanja, ali nemam volje sve opet skidat ako se odlucim vratit.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Mobitel mi je stigao sa zaključanim bootloaderom (i svim pripadajućim kineskim veseljem), pokušao ga skinuti koristeći uputstva: http://xiaomi.eu/community/threads/ultimate-guide-how-to-unlock-bootloader-root-and-flash-recovery-on-redmi-note-3.29213/

Bezuspješno, sad kao trebam čekati 10-ak dana da mi pošalju sms s dozvolom? Tko tu koga? Pitanje: mogu li na njega staviti MIUI 7 V5.12.10 Global ROM bez otključavanja bootloadera? http://en.miui.com/thread-194174-1-1.html

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Niko nije nikad primil kod za otključavanje tak da se nemoj nadat (neki jesu koji su gold+ memberi )..

Sve romove možeš flashat bez otključavanja..
10 godina
neaktivan

Onda nema ni potrebe micati bootloader, bio sam uvjeren (krivo informiran) da se bez otključavanja istog ne mogu flashat.

Hvala ti puno na informaciji.

11 godina
protjeran
Sa otključavanjem možeš instalirati recovery i napravit backup ak brikas mob,al to je mala vjerojatnost (za ove sphinx ak brikas imaš tut kak odbrikat..)
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Planiram kupiti ovaj uređaj već neko vrijeme. Nažalost malo sam u stisci s parama i pokušavam prvo prodati HTC One M7 koji koristim već 2 i pol godine.
Malo čitam o njemu i jako mi se sviđa i ljudi ga dosta hvale. Nisam još siguran dal da ga uzmem. Vidim da je da naći za dosta nisku cijenu i čini mi se kao best buy.
Kakav je OS? Dal mi preporučate da ga uzmem?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice