Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 893.991
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

aha hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav, je li tko probao staviti developer verziju na mobitel sada kada su ispravljenje prve greške? Imamo li root pristup kao i prije na xiaomi mobitelima čim stavimo developer verziju? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
matija410 kaže...
Meni se reboota na oba načina fifa16 (imam giztopov ROM)..

Meni isto. Bas lose.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
11 godina
protjeran
Koliko vidim pisalo je da fifa16 nije kompatibilna na svim..proguglaj..treba 15 prohat
14 godina
Fifa 15 radi i na balanced, Al više me brine here maps jer mi često treba
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
mpit kaže...

Meni takožđer stigo Redmi Note 3 s verzijom 7.0.99.11. Vidim da svi prelazite na službenu verziju, pa bih i ja svog spustio, ali ne ide. Iz updater aplikacije neće instalira verziju 7.0.22.0. U recovery i fast boot također ne ide.

steve90 kako si uspio na svom.

Imašovdje tutorial, prema njemu sam ja radio.

A što se tiče HERE Mapsa, ja imam instalirano ali nisam ih još isprobao (nije bilo potrebe).. Idem sad pa javim rezultate 

EDIT: sad sam probao HERE Maps i rade uredno. Skinuo hrv, ugasio internet, upalio aplikaciju i pokrenuo navigaciju do neke adrese.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 14:40 (steve90).
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

onda je ista cijena..ali aliexpress daje besplatan bundle i sa DHL dostavom bi trebo prije doci nego da narucim sa giztopa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 15:19 (serlok).
14 godina
steve90 kaže...
mpit kaže...

Meni takožđer stigo Redmi Note 3 s verzijom 7.0.99.11. Vidim da svi prelazite na službenu verziju, pa bih i ja svog spustio, ali ne ide. Iz updater aplikacije neće instalira verziju 7.0.22.0. U recovery i fast boot također ne ide.

steve90 kako si uspio na svom.

Imašovdje tutorial, prema njemu sam ja radio.

A što se tiče HERE Mapsa, ja imam instalirano ali nisam ih još isprobao (nije bilo potrebe).. Idem sad pa javim rezultate 

EDIT: sad sam probao HERE Maps i rade uredno. Skinuo hrv, ugasio internet, upalio aplikaciju i pokrenuo navigaciju do neke adrese.

Meni radi samo dok sam na WiFi ju,  kad ugasim WiFi me nakon here loga baci na desktop i kaže there was a problem now.  Try again later.  Nakon reinstall sve isto

Edit _ nije isto sad ne mogu ni na WiFi ju upaliti app haha

Edit 2 reinstall je ipak pomogao,  nakon reboot sve radi 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 15:38 (KiCo77).
15 godina
protjeran
serlok kaže...
Cromaki kaže...

onda je ista cijena..ali aliexpress daje besplatan bundle i sa DHL dostavom bi trebo prije doci nego da narucim sa giztopa?

A pdv na ovoga iz kine?

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
serlok kaže...
Cromaki kaže...

A pdv na ovoga iz kine?

Aha :D... ok hvala ti.. giztop onda :)

16 godina

Meni piše da je cijena na AliExpressu 230.04$ (s DHL-om). Kolega naručio prije dan, dva i kaže da mu je skinulo s računa 1619kn. Mislim da je to najjeftinije. 

EDIT: ako ide DHL-om iz kine, nema PDV ni carine

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 15:44 (steve90).
15 godina
protjeran
steve90 kaže...

Meni piše da je cijena na AliExpressu 230.04$ (s DHL-om). Kolega naručio prije dan, dva i kaže da mu je skinulo s računa 1619kn. Mislim da je to najjeftinije. 

EDIT: ako ide DHL-om iz kine, nema PDV ni carine

Kako? Koje je objasnjenje?

11 godina
protjeran
Ide i PDV i troškovi spedicije (125kn mislim)..

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Bilo je više puta objašnjeno u temi "Kineski mobiteli" ali uglavnom mislim da ga oni prvo šalju u UK ili negdje u europu, tamo ga prepakiraju i šalju prema nama pa ispada da je poslan iz EU. A uostalom oni se reklamiraju "No custom duty for EU by DHL" pa se i iz toga može zaključiti. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Steve je u peavu ako salju DDHL om nema dodatnih troskova.

Meni inace Here radi dobro. Mobitel je solidan ali sam ocekivao vise. Imam 2 kom jedan sam uzeo za zenu pred 3 tjedna 2/16 GB i ja imam cca tjedan dana 3/16 GB. U samom koristenju se ne vidi nikakva razlika s obzirom na1 GB RAM a

vise. Ide mi na zivce MIUI i njegov UPDATE. Zena je koristila Xiaomi Redmi 2 i u 3 i pol mjeseca nikada nije dosao nikakav UPDATE sve dok mi ovdje na forumu MASVA nije objasnio sta da napravim i od kada sam instalirao MIUI 6 ver. 5.12.31 u roku cca 10 dana je dosao automatski UPDATE na MIUI 7 ver

6.1.7beta. 

Probao sam instalirati na Redmi Note 3 neki drugi ROM samo zbog automatskih UPDATE-a ali bezuspjesno. Inace radi sve korektno ali jos jednom kazem mobitel me nije bas impresinirao nicim.

Inace sam koristio od 20.8.2015. MEIZU M2 Note i u međuvremenu su dosla 3 ili 4 UPDATE-a Flyme i to je za MEIZU velika prednost u odnoso na XIAOMI i MIUI.

Meizu ima budenje ekrana dvostrukim tapkanjem ili povlacenjem prstom po ekranu ili ispisivanje geste i otvaranje direktno zeljene aplikacije sto je po meni puno prakticnije nego otkljucavanje otiskom prsta a sto inace radi savrseno i bez greske i recimo da je sada trend i fora. Fali mi na Redmi Note 3 i to sto nema timer za vremensko ukljucivanje i iskljucivanje mobitela kao. Uglavnom ne mogu rec da sam razocaran Xiaomi Redmi Note 3 ali ocekivao sam vise i zao mi je sta nisam kupio Meizu Metal ali presudilo je jer nema hrvatski meni. Osobno mi je MEIZU bolji i jednostavniji za uporabu. Mozda je to zato sto sam se navikao nemam.pojma ali je tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 18:01 (fakincina).

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
steve90 kaže...

Bilo je više puta objašnjeno u temi "Kineski mobiteli" ali uglavnom mislim da ga oni prvo šalju u UK ili negdje u europu, tamo ga prepakiraju i šalju prema nama pa ispada da je poslan iz EU. A uostalom oni se reklamiraju "No custom duty for EU by DHL" pa se i iz toga može zaključiti. 

Ak ide preko Uk onda da, ali ak ide direktno onda se placa PDV+ spedicija

fakincina kaže...

Ovo za gasenje/paljenje imas pod "Baterija&performanse"/ "Performanse"

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

http://www.preporucamo.com/xiaomi-zakljucao-bootloader-remi-note-3-prvi-na-udaru/2016/01/14/

Nisu kinezi što su nekad bili.
Koliko je loš s kinesim ROMom? Planiram uzeti Redmi 3 koji je izišao prije 2 dana u prodaju, pa ne znam kada će i hoće li izbaciti global rom verziju, tj isplati li mi se uzimati sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
matija410 kaže...
steve90 kaže...

Ak ide preko Uk onda da, ali ak ide direktno onda se placa PDV+ spedicija

fakincina kaže...

Ovo za gasenje/paljenje imas pod "Baterija&performanse"/ "Performanse"

Hvala za ovu informaciju potrazit cu pod perfoemansama baterije nisam skuzio.

Roba koja se salje DHL-om dolazi u neko europsko virtualno skladiste i nema nikakvih davanja. Inace spedicija se koristi kada firma uvozi robu. Ako roba dođe u HP onda se u posti carinjenja roba pregledava i obracunavaju davanja plus trosak postupka mislim 25 ili 30 kuna.

11 godina
protjeran
Plaćaš 125kn kaj ti oni daju paket na carinu i odrade umjesto tebe to,takoder moraš i EORI broj imat obdat njima punoomo,al nevažno :)
9 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Plaćaš 125kn kaj ti oni daju paket na carinu i odrade umjesto tebe to,takoder moraš i EORI broj imat obdat njima punoomo,al nevažno :)

To je ako se roba carini u hrvatskoj ali roba dolazi u EU i ti je dobivaš formalno iz EU  i nema carinskog postupka. A ako dođe u poštu carinjenja onda je trošak koji sam iznad napisao.

9 godina
neaktivan
Uspio sam flashati svog RN3, problem je bio u instalaciji drivera za MTK procesore na win 10.
Sto se tice uvoza, ako se narucuje iz Kine ide PDV + ..., naravno ako ga zaustave na carini, ako ne onda ste dobro proši, bez obzira bio DHL ili HP. Ako narucujete s gizitop ili honorbuy, oni imaju skladišta u EU i već su platili davanja kod uvoza robe u EU. Dalje šalju po EU bez dodatnih troskova, samo shipping. Zato su kod njih mob. skuplji za cca 20-ak dolara.
9 godina
neaktivan
mpit kaže...
Uspio sam flashati svog RN3, problem je bio u instalaciji drivera za MTK procesore na win 10.
Sto se tice uvoza, ako se narucuje iz Kine ide PDV + ..., naravno ako ga zaustave na carini, ako ne onda ste dobro proši, bez obzira bio DHL ili HP. Ako narucujete s gizitop ili honorbuy, oni imaju skladišta u EU i već su platili davanja kod uvoza robe u EU. Dalje šalju po EU bez dodatnih troskova, samo shipping. Zato su kod njih mob. skuplji za cca 20-ak dolara.

Ako ti nije problem postaviti link koji si ROM skinuo i postupak instalacije na mob. I ja imam win 10 i nisam mogao instalirat drajvera ni za Meizu i sada za RN3.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo ljudi,

meni stigao mobitel pa da kažem mišljenje (iako ga koristim samo sat vremena):

- baterija nakon sat i nešto korištenja pala s 48% na 43%

- velik broj tema za kostumizaciju MIUI-a 

- poprilično je brz

- kamera, koliko sam je zasad koristio je super

- display mi je isto super i šaren

Budem dao update kroz nekoliko dana.

Sad, zanima me kakvu zaštitu ekrana bih si mogao uzet i ako bi mi mogli linkat. 

Isto tako, koja je maska po vama dobra?

Toliko od mene. 

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ne znam hoce li biti official global roma, ali postoji jedan super developer global rom na xiaomi.eu , na forumu ljudi pisu bugove koji se brzo poprava, ima i hrvatski ja mislim :) zna li netko hoce li biti official global roma?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ja sam uzel ovaj http://m.ebay.com/itm/Explosion-Scratch-Tempered-Glass-Film-Guard-Screen-Protector-For-XIAOMI-phones-/321769335316?nav=SEARCH

Super izgleda a Jel kvalitetan neznam jer nisam testiral a i ne mislim testirati :D😂

1 0 hvala 1
9 godina

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Note 3 Pro je skuplji pa i bolji jer ima 12 procesora i 16Mp kameru i još neka poboljšanja...

0 0 hvala 0
16 godina
Ne, hexa core znači 6 jezgri.. Ima 4 A53 jezgre na 1.2GHz i dvije A72 jezgre na 1.8Ghz. Mislim da mu je glavna prednost (imho) ta što koristi snapdragona će možda biti bolja situacija s custom romovima. Nisam gledao kada će on biti dostupan, ali ja da sada uzimam vjerojatno bih uzeo njega iako ni na ovaj nemam nekakvih zamjerki.
15 godina
protjeran
steve90 kaže...
Ne, hexa core znači 6 jezgri.. Ima 4 A53 jezgre na 1.2GHz i dvije A72 jezgre na 1.8Ghz. Mislim da mu je glavna prednost (imho) ta što koristi snapdragona će možda biti bolja situacija s custom romovima. Nisam gledao kada će on biti dostupan, ali ja da sada uzimam vjerojatno bih uzeo njega iako ni na ovaj nemam nekakvih zamjerki.

A72 jezgre su drasticno brze od A53 tako da je to puno bolja kombinacija od 8xA53. 

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ima li netko da mu se facebook,messenger i igre gase kad se koristi 3g veza.

Imam jednog kolegu s tim problemom.

Preporučio sam mu brisanje data u postavkama(cache nije pomogao),no njega je strah da ne izgubi podatke.

Na svome stalno brišem data i samo se moram ponovo ulogirati na facebook i messenger.

Ja bih također obrisao cache partition i dalvika u recovery

Gledam sad po netu i nigdje ne vidim u recovery advanced tab di se dalvik nalazi.

Ima li uopće ta opcija,bez Twrp,cwm itd.

Neki na miui su rekli da su problem riješili factory resetom,međutim ja ne bih išao baš tako daleko.

Hvala.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice