Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 894.850
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Riješeno

Otvorit aplikaciju , kliknut lijevu kapacitivnu tipku i povući aplikaciju prema dolje da se zakljuca . rijeseno

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Pa u redu je, nema bloatwarea, nek sam mislio ako ima neki miuijev rom koji troši manje rama, ak je zamjetna razlika da stavim. Iako treba onda rootati, a koliko sam vidio bootloader još nije otključan? Svejedno mislim rootati pa ako netko zna da li ima official tutorial/root tool/nešto od Xiaomija nek mi slobodno linka

Tito is my drug...
11 godina
protjeran
Ja ne mislim još flashat novi ROM..vidim nema kineskih aplikacija osim kad idem odabrati zvuk za poziv onda je sve na kineskom također i u music...

Slobodno je oko 700mb ..

Netrebas Niš rutat ja mislim za instalirati romove

Takode kad stisnem new taj u kromu otvore se neka lista kineskih linkova
12 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Evo dosel mi je rn3..kasnije napišem nekaj..

Daj mi recite zkj mi ubija Viber i GMail procese tj ne dolaze notifikacije
Kad ocistim cache obrise proces
Pogledaj na slici

Ajd napisi koji ROM imas, ili screenshot... 

11 godina
protjeran
Riješeno je to već :)

Imam od sellers onaj ludi ROM :)
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Sto se desi ako se proba preko azuriranja instalirat EU multi hennessy bez otkljucavanja bootloadera? Kao na RN2?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Pogledaj malo na forumima imaš raznih official i ne official domova koji ne zahtijevaju otključavanje bootloadera i roota jer se neda bas ni otkljicat (manjina je uspjela ).

Lagano je isto i preko kompa (5minuta)
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hoće li se bootloader uskoro otkljucati kak spada?

Glupo mi je uopce narucivati mobitel ako cu na njemu biti ogranicen :/ I sad ne imati root i neki custom recovery, ne razumijem...

Ugl. jel ga bolje narucit sa Giztopa ili sa Alija (preko Top One sellera)?

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Cadus kaže...

Hoće li se bootloader uskoro otkljucati kak spada?

Glupo mi je uopce narucivati mobitel ako cu na njemu biti ogranicen :/ I sad ne imati root i neki custom recovery, ne razumijem...

Ugl. jel ga bolje narucit sa Giztopa ili sa Alija (preko Top One sellera)?

ROMovi imaju root permission,a za bootloader treba jos cekat

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

http://xiaomi.eu/community/threads/flashtool-rom-xiaomi-eu.29354/page-3#post-268261

flash multi  xiaomi.eu 6.1.11 ROM for SP Flash Tool

MI4W

0 0 hvala 0
16 godina
Evo, danas sam konačno uhvatio vremena pa sam flashao stable 7.0.22.0. Flashao sam prema tutorijalu kojeg sam ostavio na prethodnoj stranici, sve prošlo ok, jednom kad se sve skine i instalira, sam pustupak flashanja traje možda 10 min. Meni čak ni ona verzija 7.0.99 nije stvarala nikakve probleme, ali glavni razlog prebacivanja na 0.22. je taj što je 0.99. došla s predinstaliranom youtube aplikacijom (neka stara verzija koja se često znala zamrznuti) koja se nije mogla upgrade-ati preko playstore-a.

Moram još sutra baciti pogled na debloater aplikaciju (xda) pa maknuti još nekoliko stvari koje se ne mogu ovako obrisati/disable-ati.

Također, koristi li netko sphinX rom? Vidim sad verziju 2b, pa me zanima kakav je mob na toj verziji budući da se radi o MIUI 7.1
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Znaci evo..

Jucer popodne je dosel moj RN3 nakon dugih 3 tjedna (bozic,ng). Pakiranje super, kutija bez ostecenja, zamotano sve ok. Otvorim ja to sve je unutra, EU adapter, punjac , usb kabel i naravno RN3. Bil je skoro pa zamrznut,hh

Upalim, ubacim karticu sve radi, glatko. Ima android 5.0.2 i MIUI 77.0.11.0 Stabilan, zasad ga nebudem mijenjal jer radi sve glatko. Dosel je sa 48% baterije i kad sam dosel na 4% imal sam 4h12m SOT-a sa samo surfanjem, tipkanjem po njemu i pogledanim 1 videom na yt (1080p),malo zvuk isproban , meni sasvim dobar.

Ekran je savrsen,nema vidljivih pixela, gust je i ostar. Boje su mi dobre jer nemam nis za usporedbu,ali nije mi ni bitno. Notifikacije su sredene pa dolaze sve urednu, gmail,viber..

Otisak prsta radi super.  Brzo otkljucavanje dok kazes keks. Kamera, nisam nis slikal po danu pa budem kasnije okacil par slika.

Lijepo pase u ruku,koristenje s 2 ruke. Savrseno

btw punjenje do 100% traje 3h

2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ljudi!
Evo tracking mi javlja da je mobitel skoro tu.

Napisat ću kratak osvrt kad mi stigne i kad pročačkam malo po njemu. 

1 0 hvala 0
9 godina
3 sata?
Meni od 0 do 100% oko 1h15min...koristi orginalni punjac sa eu nastavkom i kabel koji je dosa s njim
11 godina
protjeran
Nemoguće da se za 1h napuni. Nema quick charge,a koristim isto punjač iz kutije sa EU adapterom. Koja ti je voltaza i mah na punjaču?
11 godina
protjeran

Evo slike punjaca daj molim te slikaj svoj

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 12:06 (matija410).

1 0 hvala 0
11 godina
Mislim da note 3 ima quick charge ali se ne isporucuje sa punjacem za quick charge.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

S jednog reviewa...

"Podržava i brzo punjenje 5V/1,5A (Quick Charge 2.0), odnosno za 1 sat napuni 50% baterije, naravno za to morate imati i brzi punjač (u kutiji je 5V/2A punjač, što je dobro)."

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima!
Ja sam odlučio kupiti Xiaomi Redmi 3 koji je izišao jučer na tržište. Pa ako mi možete samo predložiti trgovine koje su najpouzdanije i koje šalju u Hrvatsku iz EU skladište. Honorbuy i Giztop ga imaju u ponudi s tim što je Giztop jeftiniji za oko 200kn(Honorbuy naplaćuje dostavu pa je to ta razlika otprilike). Malo sam čitao po forumu i vidio sam da je Giztop poprilično siguran i da nisu imali problema s njim, ali svejedno bih volio čuti od vas koji ste kupili Xiaomi. I je li netko morao platiti carinu i PDV iako je pisalo da to neće biti potrebno, tj. da su ga prevarili?
Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja čekam da dođe kod nas u dučane jer dobijam 2 godine garanciju a prek web dučana daju jednu godinu koliko znam. Verzija 3/32GB će koštat 2200kn, a uzet ću ga prek frenda na R1 pa si umanjim cijenu za PDV i ispadne 1650, što je 233$ koliko košta vani. :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nikome ne bih preporucio kupovinu s Honorbuya. Platio sam 32 GB model a dobio 16. Na kraju sam izgubio oko dodatnih tjedan dana a zauzvrat dobio jeftinu silikonsku maskicu....
Ugl, prek giztopa bi mi bio stigao prije ili ti negdje vjv a ne bih bio placao 40$ postarinu (uzeo sam i punjace za mob od xiaomija). U svakon slucaju, support im je uzasan. Na engleskom ne znaju srocit ni recenicu koja se razumije, skrti su (nisu mi htjeli poslat slusalice nakon silne gnjavaze sa dhlom koji me je zvao dok sam bio u skoli pa sam i tu skoro upao u probleme) i neodgovorni. Od sad samo prek Giztopa.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nikome ne bih preporucio kupovinu s Honorbuya. Platio sam 32 GB model a dobio 16. Na kraju sam izgubio oko dodatnih tjedan dana a zauzvrat dobio jeftinu silikonsku maskicu....
Ugl, prek giztopa bi mi bio stigao prije ili ti negdje vjv a ne bih bio placao 40$ postarinu (uzeo sam i punjace za mob od xiaomija). U svakon slucaju, support im je uzasan. Na engleskom ne znaju srocit ni recenicu koja se razumije, skrti su (nisu mi htjeli poslat slusalice nakon silne gnjavaze sa dhlom koji me je zvao dok sam bio u skoli pa sam i tu skoro upao u probleme) i neodgovorni. Od sad samo prek Giztopa.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Slaven96

Da giztop je jeftin a i mob dode brzo s obzirom da je free shipping. Ja sam naručila i stiglo je sve bez problema tak da preporučam..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fpozar kaže...

Na osnovu jednog negativnog iskustva ne treba ljude odbijati od HonorBuy-a...

Ja sam od njih 5 mobitela narucio i sve je doslo ekspresno brzo i nikakvih problema nije bilo... 

Malo jesu skuplji ali definitivno su najbrzi od svih... Naravno, ako mob imaju na stanju u EU skladistu... 

Ali jos uvijek, najbolje je od TopOne... Narucio mob 30.12.2015. dosao na kucnu adresu 05.01.2016. :D

10 godina
neaktivan
Možda, ali mislim da se ne isplati zbog brze dostave dati 200 kn, ali tko voli neka naruci. Plus, bilo kakav nesporazum ce trajati danima da se rijesi zbog njihovog baratanja jezicima.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Meni takožđer stigo Redmi Note 3 s verzijom 7.0.99.11. Vidim da svi prelazite na službenu verziju, pa bih i ja svog spustio, ali ne ide. Iz updater aplikacije neće instalira verziju 7.0.22.0. U recovery i fast boot također ne ide.

steve90 kako si uspio na svom.

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel instalirao netko mozda FIFU 16 i Here maps?

Kad je mobitel na balanced modu FIFA 16 mi ga svaki put sruši (restarta), a kad je na powermode u 50% slucajeva restarta mob.

Isto tako sam za Here instalirao offline mape al ne mogu uopce upalit aplikaciju ako nisam na wifiju, dobijem prozirni ekran samo.

7.0.19. official China ROM

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 23:09 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Meni se reboota na oba načina fifa16 (imam giztopov ROM)..
13 godina
Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice