I ja imam problema s baterijom već duže vrijeme, SOT mi je oko 2 h, ponekad malo više.
Čak sam pomislio da je baterija oslabila.
Al onda je vjerojatno do rom-a. Uglavnom svaki petak ubacujem zadnji koji izađe.
nisam do sad ubacivao ništa drugo osim miui-ja eu dev.
Šta je trenutno ok za ubacit?

Onda sam hteo da odem u TWRP i sredim to i... smrzao sam se kad sam video da logo samo stoji i da se ništa ne dešava. Srećom sam shvatio da sam stisnuo kombinaciju zaFastboot umesto za TWRP, restartovao kako treba i vratio backup, ali dosta mi je pretvaranja da sam pametan za ovo za neko vreme. 
Od onoga što si pomenuo, notifikacije mi uredno stižu (ali ne koristim WA, samo Viber), bluetooth radi (povremeno s nekim razmenim po neki fajl, imam neki bluetooth tag protiv gubljenja stvari s kojim takođe uredno radi, spaja se sa sestrinom fitness narukvicom...)... generalno, sve radi. Baterija je postala očajna, no, uzeo sam onaj USB volt- i ampermetar i merenje kaže da joj je trenutni kapacitet oko 2000mAh, tako da me 2-2.5h SoT-a više i ne čudi (vraćanje na MIUI 7 ipak nije dalo rezultat), tako da ću poručiti NOHON bateriju preko oglasa.