Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.188
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni je baterija bolja od zadnjeg updatea

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Updatea sam u ovaj najnoviji.

UPDATE: 7.4.6. za sada tragičan, lošija baterija i to dosta lošija - SOT ispod 4h. Izgubia sam opciju kad zovem da mi kaže kako je neki broj prenesen na drugu mrežu. Sad mi umjesto 4G gore desno stoji LTE i dalje.

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 14:29 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

7.4.13 , igrao sam subway surfers i stigao sam do 16% na ovoj slici

-testiram jos nesto na ovom romu pa javim ubrzo

edit: mislio sam da su smanjili mozda brzinu punjenja kako bi baterija duze trajala, ali mislim da nista od toga.

primjetio sam da kad udjem u cpu z uvijek 3 jezgre budu na frenkveciji 1.9ghz sto je malo previse za samo ulazak u neku aplikaciju.

Preporucamda probate sa lspeed aplikacijom stavit battery profile te vam jezgre nece ic preko 1950 u vecini slucaja sto bi trebalo bit bolje za bateriju.

Ovo je prikaz kako izgleda koristenje frekvencija sa lspeedom (nije moj ss nego od nekog talijana u grupi na telegramu) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 18:28 (Deutsch).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ako u SuperSU odradim Full Unroot, je l' to samo uklanja SuperSU, ili vraća i stock recovery?

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Molim vas još uvijek pokušavam riješit ovaj problem i nikako, a svaki update ne popravlja to.
Ugl. Kako spojit mob s pc da mogu prevacivat datoteke normalno. Prije sam to mogao, sad samo slike mogu.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina
Zaobilazno rešenje: na telefonu idi na Explorer i na Categories tabu aktiviraj FTP. Zatim unesi tu adresu u Windows Explorer (ne u IE) i to je to. :)

Postoji i aplikacija MIUI USB Settings koja je meni pomogla, ali pretpostavljam da si s njom već pokušao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ok novi issue s baterijom i najnovijim updateom.
5 radi, 2 sot i baterija sa 100 na 1%. Isprazni se baterija u rokh od sat vremena sa 100 na 50

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Ok novi issue s baterijom i najnovijim updateom.
5 radi, 2 sot i baterija sa 100 na 1%. Isprazni se baterija u rokh od sat vremena sa 100 na 50

isto to se dogadja mojoj curi na 732 , 100%-67% = 10 min sota

imam prijedlog ako ne koristite mi aplikacije(racun, find device, cloud). mogu vam poslat build koji ne sadrzi to sve i baterija bi trebala bit bolja

9 godina
neaktivan
eu dev 7.3.16, sot 2 i pol sata, pustim bateriju da crkne, pa ga upalim, pa ju pustim da crkne opet i opet, prikljucim na punjač cijelu noć i imam 4 sata i 12 minuta sot i 18 % baterije...
nije neka sreća al veseli

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

zna netko gdje bi se mogla kupiti originalna baterija?
imao sam one sa aliexpressa, nisu baš nešto

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fredrikstadt kaže...

jesi probao nohon bateriju? isto se moze naci na aliju

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Mogu potvrditi imam nohon. 

Al mi treba novi usb conector, jer se trebam jebavat s punjacem da bih ga stavio punit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Al mi treba novi usb conector, jer se trebam jebavat s punjacem da bih ga stavio punit

pogledaj na dragon tt, tj nisam siguran kako tocno se zove str, ali ono imaju dobre stvari

peropipic , pogledao sam svoje neke stare ss-ove i shvatio sam da na miui 7 sam imao battery life od po 6h, a na miui 8 ne znam kada se dogodilo da sam imao bez problema toliko

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 19:31 (Deutsch).
15 godina
moderator
fredrikstadt kaže...

http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6200

Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
13 godina
neaktivan
Odlično,hvala ti
Nego, kakav je MIUI 8 za ovaj mobitel?
Imam MIUI Croatia 6.5.5 preko godinu dana(s vremenom sam ažurirao na to), pretpostavljam da je osmica bolja?
17 godina
Deutsch kaže...

jesi probao nohon bateriju? isto se moze naci na aliju

Nikola_Cro kaže...

Kako su vam se pokazale? Je li trajanje približno (novom) originalu?

XXX-Man kaže...
fredrikstadt kaže...

http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6200

Na žalost, nemaju ih na lageru (već neko vreme). 

9 godina
neaktivan
fredrikstadt kaže...
Odlično,hvala ti
Nego, kakav je MIUI 8 za ovaj mobitel?
Imam MIUI Croatia 6.5.5 preko godinu dana(s vremenom sam ažurirao na to), pretpostavljam da je osmica bolja?

ja ti iskreno mislim da je miui 8 gori po pitanju baterije i da ako si zadovoljan mozda i da ne mijenjas

da se nadovezem za nohon bateriju - nemam je ja, ali na telegramu sam cuo dobre feedbacke za nju...

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Obrisa sam sve aplikacije koje nisam koristia u zadnjih par tjedana pa ako ih budem treba nekad koristit ću ih skinit ponovo. Testirat ću ovaj vikend kakvo je stanje baterije ovog novog 4.20. roma.
Nadalje uspia se nekako rješit problem tog usb spajanja, sad je pitanje koliko će to dugo trajat. Nadam se da više s tim neću imat problema.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pa moguce sa su iste. Ali imam problema sa utorom za punjac, trebam ga namjestat pa vjerujem da mi to jebe malo bateriju. Ali preporucujem. 

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

U 5 sati od punjenja (1:24h sot) baterija mi je na 72%. Ugl. kad se napuni, brzo se isprazni do tipa 75-80% a onda laganije pada, al isto tako se i brže počela punit baterija pa sad ne znam jel to sve zapravo do baterije ili roma.

Kako je vama ljudi?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Vrlo slično. Takođe mi se povremeno dešava da se jako brzo prazni, npr da za 20 minuta aktivne upotrebe padne sa 80 na 45%, pa da se onda nakon nekog perioda nekorišćenja "oporavi" do recimo 57%.

Naručio sam jedan od onih USB merača struje, napona i protekle "energije" (stavlja se redno između punjača i uređaja koji se puni) kako bih utvrdio do kog kapaciteta se uopšte puni, ali nemam strpljenja da čekam da dođe, mislim da ću poručiti Nohon bateriju, kad je već koliko toliko proverena, a pravih originala nema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2017 22:08 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fredrikstadt kaže...

je li nekome mobitel ostao u headphone modu?

To mi se počelo događati prije tjedan dana. MIUI Croatia 6.5.5.

Koji bi ROM preporučili?

update: samo od sebe se vratilo u normalu...svašta

9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

U 5 sati od punjenja (1:24h sot) baterija mi je na 72%. Ugl. kad se napuni, brzo se isprazni do tipa 75-80% a onda laganije pada, al isto tako se i brže počela punit baterija pa sad ne znam jel to sve zapravo do baterije ili roma.

Kako je vama ljudi?

uvijek tako na miuiju, iskreno mislim da je problem u tome sto se baterija prebrzo puni za ovaj uređaj jer na miui je punjenje limitirano do 1460ma, sto znaci da za kompletno punjenje bi trebalo barem 2h - 2 i pol h

Ivan(4) kaže...

Vrlo slično. Takođe mi se povremeno dešava da se jako brzo prazni, npr da za 20 minuta aktivne upotrebe padne sa 80 na 45%, pa da se onda nakon nekog perioda nekorišćenja "oporavi" do recimo 57%.

Naručio sam jedan od onih USB merača struje, napona i protekle "energije" (stavlja se redno između punjača i uređaja koji se puni) kako bih utvrdio do kog kapaciteta se uopšte puni, ali nemam strpljenja da čekam da dođe, mislim da ću poručiti Nohon bateriju, kad je već koliko toliko proverena, a pravih originala nema.

sve su to isti problemi dragi moji ljudi koji se u xiaomiju ne rijesavaju...

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

malo hype, na 3gu ovo kao sto se vidi

nisam uspio doc do 10ak % jer sam isao flashat nesto

Iskreno ocekivao sam nesto vise od 6h, ali tek sam drugi dan na tom romu pa se baterija nije kalibrirala jos i imao sam neki drop u postocima, ali ovo je dok nisam stavio na punjac

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2017 12:06 (Deutsch).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel to najnoviji weekly? Moram ga updateat, skida mi je ovaj 4.27. weekly.

Inače pitanjce, ovaj punjač tj. kabel i utikač za mob se uništia, di mogu kupit taj kabel ili cijeli punjač?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Jel to najnoviji weekly? Moram ga updateat, skida mi je ovaj 4.27. weekly.

Inače pitanjce, ovaj punjač tj. kabel i utikač za mob se uništia, di mogu kupit taj kabel ili cijeli punjač?

to je marshmallow, ja sam kupio na gearbestu od qualcomma punjac te jos neki usb  (2.0)

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo testiram ovaj weekly, po meni opet promašaj. Baterija se isto ekspresno prazni, opet nemam onu uslugu kad zovem nekog da mi kaže na početku poziva iz koje je mreže prenesen broj, treba mu dugo da se uspostavi poziv. Za waap aplikaciju mi kasno dolaze poruke da sam dobio poruku.
Svakako ne znam šta se sve događa u zadnje vrijeme s ovim weekly romovima, al sve mi se manje sviđaju. Imam osjećaj da su katastrofa postali.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo testiram ovaj weekly, po meni opet promašaj. Baterija se isto ekspresno prazni, opet nemam onu uslugu kad zovem nekog da mi kaže na početku poziva iz koje je mreže prenesen broj, treba mu dugo da se uspostavi poziv. Za waap aplikaciju mi kasno dolaze poruke da sam dobio poruku.
Svakako ne znam šta se sve događa u zadnje vrijeme s ovim weekly romovima, al sve mi se manje sviđaju. Imam osjećaj da su katastrofa postali.

U nekoj temi na xda forumu je jedan koji pravi boot.img (skinny pro boot.img) za ovaj mobitel napisao da u boot.imgu od prosinca za nas mobitel nisu nista promijenili tako da sam polako vec odustao od miuija za ovaj mobitel, a koliko citam po xiaomi.eu postali su bas katastrofa jer svaki update im se bazira na nekoj novoj sugavoj aplikaciji ( weather.apk su spomenuli u zadnjih 10  updateova). 

Isto cinjenica za ovaj mobitel je da marshmallow (nesluzbeni) je duplo bolji za bateriju od miuija koji je sluzbeni, valjda bi trebalo bit obrnuto. Bilo bi lijepo da poprave te neke stvari u miui 9 inace ce xiaomi mobiteli postat dobri jedino za imat rr ili lineage na njima...

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

I ja imam problema s baterijom već duže vrijeme, SOT mi je oko 2 h, ponekad malo više. 

Čak sam pomislio da je baterija oslabila.

Al onda je vjerojatno do rom-a. Uglavnom svaki petak ubacujem zadnji koji izađe.

nisam do sad ubacivao ništa drugo osim miui-ja.

Šta je trenutno ok za ubacit? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Novi problem mi je "Trgovina Play" Izbacuje mi non stop neki izvještaj tj. eror greške.
Izludia sam!!! Malo je reć.....

Dobro sad stvarno i mene zanima koji bi rom treba instalirat da mi sve počme funkcionirat normalno, od baterije pa nadalje...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice