Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 792.090
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ima li ikakvih pomaka oko custom 6.0 ROM-ova, ili je definitivno ovaj telefon EOL sto se tice zajednice, da se ne mrda dalje od CM 12.1 Aurora ROM-a ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
hAZE2005 kaže...

Može netko preporučiti firmware koji najmanje troši bateriju?

Trenutačno je na zadnjem stable rom-u. Ja sam ga testirao bez sim kartice, uključen wifi - baterija traje 24h, kad je sim u igri, ekstremno brzo se troši baterija. Mob je od nezahtjevnog korisnika - mail, poruke, pozivi, viber.

Ako mi netko možda može objasniti (nisam imao xiaomi-a nikad) - kod pregleda korištenja baterije ispod grafa je traka koja pokazuje kad se punio, kad je bio uključen gps itd.

Je li normalno da traka za mobilne podatke bude puna cijelo vrijeme iako sim kartica nije u mobitelu?

Riješeno. Isključen 4g, baterija se preporodila.

live long and prosper
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ipak nisu prestali davat podršku za RN2, mada novi update ne donosi ništa specijalno.

Ako ga neko isproba neka javi kakvo je stanje s baterijom.

https://xiaomi.eu/community/threads/7-2-9.38201/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nemanjas23 kaže...

ima li ikakvih pomaka oko custom 6.0 ROM-ova, ili je definitivno ovaj telefon EOL sto se tice zajednice, da se ne mrda dalje od CM 12.1 Aurora ROM-a ?

a neki tik je izdao kernel koji ima kvalitetu slika kao miui, znaci nema vise zelenog u kameri,

mmmnnn kaže...

Ipak nisu prestali davat podršku za RN2, mada novi update ne donosi ništa specijalno.

Ako ga neko isproba neka javi kakvo je stanje s baterijom.

https://xiaomi.eu/community/threads/7-2-9.38201/

danas sam stavio pa ti sutra napisem

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ažurira jutros, cini mi se bolja baterija.  Javim sutra opet... 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nemanjas23 kaže...

popravljeno je i sporo punjenje, jos samo ostaju senzori i zvuk je nekako cudan

edit : ipak ne radi punjenje kako spada

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 16:52 (Deutsch).
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Za sada mi ovaj najnoviji weekly izgleda dobar.

EDIT: Update sa potrošnjom baterije, pa eto ako tko ima svoj primjer nek stavi ;)

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 23:58 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ako ja dobro čitam taj SS, posrkao si 98% baterije za manje od 7 sati, uz 4h SoT-a?! Pa to je daleko od sjajnog! 

Ima li načina da se kao default lokacija za zvučne snimke (Recordings) postavi SD kartica? Čini mi se da nema, a ni Google mi nije dao odgovor.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo još jedna slikica. Po ovoj još je gora situacija onda.

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

lineage os je stigao

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Da li netko zna jel treba nešto posebno radit na mobitelu kad se stavlja nova baterija?stavio sam novu bateriju unutra i gora je od stare...wipe cache sam napravio i kalibraciju isto...50% baterije iscurilo u sat i 23 minute...

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
neki jeftini divljak vjerovatno
Xiaomi Mi4;Redmi Note 2; Redmi 2 Pro

0 0 hvala 0
13 godina

7 dolara platio...isto izgleda ko original..ali očito samo izgleda :D

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ja sam isto naručio novu bateriju, istao tako izgleda gora od originalne stare godinu i pol....

još mi se u isto vrijeme dogodio problem sa ekranom ghost touches, e sad dal je od baterije loše ili ipak neki pad, statički elektricitet, loša izrada kao što je bilo sa iphonima ne znam

rastavio sam ga cijelog, čekirao sve konektore sto puta, dobro da još rade i ostalo mi je samo još rastaviti ekran, touch od lcd-a što je naravno kako i kažu po internetu uzrokovalo da je i lcd otišao, ali trebalo je probat. zeznuto je danas kad lijepe touch za lcd i onda kad ga rastavljaš, teško možeš proć da ga ne oštetiš, a promijenio sam nečacima jedno 10 digitazera.....

novi lcd, touch i frame zajedno sa giftom tempered glass 22$ ide prema hrvatskoj sad.....

inače baterija i dalje ako ne prčkaš-surfaš-igraš po ekranu a ja sam imao drugu karticu samo da se javim ako me neko zove na taj stari broj drži i drži( 7dana sigurno), tako da ako neko treba samo za pozive kao što je spomenuto nedavno , nek promijeni rom ili prčka po postavkama, očito nešto cica bespotrebno 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo još jedna slikica. Po ovoj još je gora situacija onda.

bore1989 kaže...

7 dolara platio...isto izgleda ko original..ali očito samo izgleda :D

Ententini1 kaže...

ja sam isto naručio novu bateriju,

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/best-sot-t3434915

SKINNY-V2 -> MIUI 8.3 Beta 7.2.16-SKINNY-V2 - Release Notes - MultiRom  --nema hrv jezik! -> https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=71145587&postcount=1261

(samo feedback o romu, poslao mi je jos u privatnim porukama ss i dogurao je do 5:45 h)

trenutno flyme isprobavam tako da ne mogu probati ovaj...

za 7.2.16 xiaomi.eu rom ------

No battery drain on Redmi Note 2 Prime - Hermes

Great rom. Thanks.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 17:54 (Deutsch).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Imam problem sa jednim specifičnim scenariom:

1. Pošaljem SMS i odložim telefon pored sebe
  2. Stigne mi odgovor pre nego što se ekran ugasi
  3. Pošto je ekran bio uključen, ne oglasi se zvuk pristigle poruke i, nakon što se ekran ugasi, ne aktivira se LED-ica i ja nemam pojma da mi je nešto stiglo

Može li nekako da se namesti da se ton obaveštenja čuje i kada se nalazim u samoj SMS aplikaciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pa meni se čuje i kad sam u aplikaciji
17 godina

Čak i kad ti je otvoren baš taj kontakt? Ako da, koji ROM koristiš?

Meni se čuje inače, ali ako mi je otvorena konverzacija sa baš tim kontaktom koji mi šalje poruku (dakle neko mi brzo odgovori), onda ne.

11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Lijep pozdrav!

Imam problem s prednjom kamerom. Zaprljala se s unutarnje stranje.

Slike su toliko mutne da je kamera potuno neiskoristiva.

Posto bas ne koristim prednju kameru i nije mi bas neki problem da ostane tako, ali mozda znate neki lagan nacin za to popraviti.

Jel mozda postoji neko jednostavno rjesenje, bez skidanja stakla i rastavljanja pola mobitela?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 10:20 (nix111).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Di mogu narucit u hrv poklopac od baterije za ovaj mobitel? 

0 0 hvala 0
12 godina
Nije problem ga rastaviti, prednju stranu ne diraš, rastavlja se odostraga. Imaš masu videa na Yotube, pa prouči. Sve skupa 5 minuta posla...
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ali nece ti ciscenje pomoc na duge staze, ja sam ga komotno svaka dva tjedna rastavljal, sad odustal kad ne mogu nac neki trajni fix.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Samo se preko rupice za slušalice stavi malo selotejpa. Ili MiClick. Ili onaj plastični komadić koji izgleda kao priključak za skušalice. Uglavnom, prašina ulazi kroz rupicu za slušalice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 19:36 (Darko150).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ako kome treba mi key neka slobodno kaze, damo se dogovorit jer ih imam cca 4 komada u ladici i stoje bespotrebno

provjerene informacije-nofearnohappy radi na nougatu, znaci nije sluzbeni nougat i rekao je da je uspio pokrenuti kernel i doci doo boot animacije (sto god to sve znacilo)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
7.3.2. Najgori ikad rom!!!

Baterija mi ima sot tipa sat-dva max.

Ima li još netko ovakav problem ili je meni nešto u pitanju?
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Da preteknem Kulin Bana, 7.2.3.0 je poslednji na kome sam redovno viđao 3-4 sata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imam MIUI 8.3 by xiaomi.eu 7.2.16 Beta. Redovito 3,5 do 4 sati SOTA u 2 dana... Stalno sve uključeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 13:30 (Darko150).
9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
7.3.2. Najgori ikad rom!!!

Baterija mi ima sot tipa sat-dva max.

Ima li još netko ovakav problem ili je meni nešto u pitanju?

Ivan(4) kaže...

Da preteknem Kulin Bana, 7.2.3.0 je poslednji na kome sam redovno viđao 3-4 sata.

7.3.2. najbolji sot ikad?

imajte na umu da je ovo modificirana verzija miuija bez miui aplikacija, tj. samo 5 ih ima (browser, file manager, video, themes, security), savjetujem ti da lijepo slike i bitne stvari prebacis negdje i clean flashas ovo . naravno da moguce je vratit mi account i aplikacije koje su vam potrebne. rom sam ja napravio jer sam imao na xiaomi.eu verziji dosta dobar sot jer sam sa sd maidom pobrisao miui aplikacije, ako je netko voljan probati stavit cu link tu

15 godina
neaktivan
I dalje katastrofa. Probudia sam se sa 26% baterije.

Evo dok sam uzeo ss nestalo mi 2% baterije...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
I dalje katastrofa. Probudia sam se sa 26% baterije.

Evo dok sam uzeo ss nestalo mi 2% baterije...

evo moje :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice