Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 793.319
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Dal se kom nakon zadnjeg weekly updejta utiso zvucnik za razgovor? Jako slabo cujem od zadnjeg updejta :S

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Re: Xiaomi Redmi Note 2
felicija kaže...

stable rom ubacit u phone storage i imenovati ga: update.zip
bootat mobitel u recovery
u recovery izabrat install update.zip
Flash i biti strpljiv.

bukvalno korak po korak, za početnike, kakv sam i sam bio

opisano ovdje

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

evo netko je uspio napraviti procesor radi na vecem taktu , znaci 2.0 da radi na 2.2

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68905712&postcount=458

-"Redmi note 2 have two variants of cpu, mt6795(2.2Ghz) and mt6795m(2.0Ghz).
Looking into the kernel source, I have found that mt6795m is only a software "locked" downgraded version of mt6795.
So I have made a kernel that unlocks 2.2Ghz frequency table for mt6795m cpu.
Voltage tables = battery consumption should be the same.
This zip can be flashed for nofearnohappy's 22.09 rom.
The source code diff is included in the zip. "-

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

da tako bi trebalo ic..od svih tih romova tu sve do jednog stanu na 45%..interupted file..prosao je samo jedan miui 8.1(6.9.22 beta weekly)..taj je spor ali barem nema kineskih gluposti.kod svake aplikacije javlja molim pricekajte prije nego zatvori istu.e sad od svih silnih romova koje sam isprobavao neznam od kud sam tog skinuo..

xiaomi redmi note 2
9 godina
neaktivan
Jesi ti to flešao za sve xiaomi mobitel e romove?
Imaš oznaku za rn2, surfaj.. .
8 godina
neaktivan
Ententini1 kaže...
Jesi ti to flešao za sve xiaomi mobitel e romove?
Imaš oznaku za rn2, surfaj.. .

ma ne za sve mobitele... fleseve koje sam nasao za svoj model..i stable i developer.

xiaomi redmi note 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 22:30 (manunegra).
8 godina
neaktivan
Cao ,
Da li neko zna zasto mi se gasi wifi sve vreme kada koristim telefon ?
Inace kupila sam ga novog .:)

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Možeš li malo bolje da opišeš scenario u kom ti se gasi WiFi?

Ovako napamet, idi u podešavanja\WiFi\Advanced Settings i, ako nije, postavi Keep Wi-Fi on during sleep na Always.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
na always je :/
pa na primer udjem da se prijavim na googleplay i gasi se pali sve vrem pojave se tri tackice pored wifi-a takodje .:)
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Liči na problem sa WiFi mrežom na koju se spajaš. Takvo ponašanje viđam kad se povežem na neku mrežu kojoj trenutno ne radi izlaz na Internet, ili je (ako je neki javni hotspot) preopterećena, pa ne može da primi nove uređaje. Ovo su i najverovatniji uzroci. Ako si sigurna da WiFi na koji se spajaš radi (npr u pitanju je tvoja kućna mreža i drugi uređaji nemaju problema sa pristupom internetu preko WiFija), onda je moguće da se WiFi na telefonu zaglupeo, a u tom slučaju bi reboot trebalo da pomogne (drži dugo stisnuto dugme za gašenje, pa odaberi reboot).

Ako nije ni to, onda ili nešto nije sasvim u redu sa softwareom na telefonu, ili je možda WiFi modul u kvaru i moguće da će telefon morati na servis. Vezano za software, koja verzija ROM-a ti se pojavljuje kad otvoriš aplikaciju Updater?

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Hvala puno na odgovoru !:)
radila sam reboot ali i dalje se gasi, telefon je skroz nov koristen je pre mene 5 dana :/
kada otvorim update pise mi MIUI 5.10.16
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ok, mislim da smo dosta toga eliminisali, ali sada bi bilo dobro da se uključi neko malo stručniji od mene. Rekao bih da imaš neki malo stariji (iz oznake bi trebalo da je od 5.10.2015.) weekly ROM sa xiaomi.eu, što ne bi trebalo da bude problem, ali možda bi neko mogao da preporuči neki noviji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pardon, velikim slovima mi pise miui 7 a ispod miui 5.10.16
hvala u svakom slucaju
nadam se da cu naci neko resenje :)
9 godina
neaktivan
Promjeni rom, nema druge, star je skoro godinu dana, vrijeme mu je 😀
Piše ti po forumima da je bugovit taj rom, od wifi nadalje, prosurfaj
9 godina
neaktivan
Promjeni rom, nema druge, star je skoro godinu dana, vrijeme mu je 😀
Piše ti po forumima da je bugovit taj rom, od wifi nadalje, prosurfaj
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Počeo mi se pojavljivat neki čudan skroz problem sa zvukom. Videa, muzika, sve mi je na sto posto zvuk, al čuje se recimo kao prije na 30%.
Jel se to još kome dogodilo u zadnje vrijeme i valja li zadnji update da ga instaliram?

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Od zadnjeg updejta jedva da cujem ista na slusalicu :S

9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

neka je

i poletite svi na update

ja sam još uvjek na 7.3.2

sve fercera ko doxa

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 12:48 (Kulin Ban).

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pa nije, neka je... ne radim redovno apdejte. al nakon nekoliko mjeseci obavjesti sam popustio...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ja imam najnoviji 6.9.29 i nemogu uploadat sliku nigdje, gmail mi se zrusi a trello mi javi error uploading, jel imo ko tako nes, sjebali su zadnji

EDIT: kad idem radit downgrade na predzadnji jel treba sta posebno radit ili ko i svaki samo ga sibnem???

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 17:06 (Buzz).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Trebalo bi data... Takva su uputstva..
A ti probaj na svoju odgovornost pa vidi ako može, uvijek stigneš ispočetka...
9 godina
neaktivan
Trebalo bi data... Takva su uputstva..
A ti probaj na svoju odgovornost pa vidi ako može, uvijek stigneš ispočetka...
16 godina
Ima li iko problem s zadnjim eu weekly romom 6.9.29 prilikom slanja slika iz galerije preko whatsapa?
Znaci kad pokusam iz galerije poslat neku sliko preko whatsappa jednostavno nece?
Slika u prilogu

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

vrtim 6.10.9 xiaomi.eu i bug da se nije moglo iz galerije postaviti vlastita slika je ispravljen

pričekati petak....

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 21:59 (MASVA).

1 0 hvala 1
9 godina
protjeran

samo se vi vrtite non stop sa problemima, ne znam kako vam ne dosadi
kod mene na global stable 7.2.3 sve radi savršeno i ne pada mi na pamet ni updatevat a pogotovo ubacivat glupave dev romove gdje se neka dječurlija tamo igraju Bil Gejca i Stiv Jobsa

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 7:37 (Kulin Ban).

0 5 hvala 0
12 godina
Ha, ha, ha, baš si smiješan...
17 godina
Kulin Ban kaže...

samo se vi vrtite non stop sa problemima, ne znam kako vam ne dosadi
kod mene na global stable 7.2.3 sve radi savršeno i ne pada mi na pamet ni updatevat a pogotovo ubacivat glupave dev romove gdje se neka dječurlija tamo igraju Bil Gejca i Stiv Jobsa

Naporan si, zagađuješ temu bez razloga i živciraš ljude.

Uživaj majstore u svom stable ROMu, ali pusti ljude da rade šta hoće. Na svaki problem ovdje skačeš kao oparen, smiri se.

Sjeti se samo koliko si ti ovdje plakao i kukao kad si tek nabavio mobitel. Trebalo ti je nacrtati sve živo, kao da si ograničen, a sad tu prosipaš pamet. Dakle ohladi, nek radi tko šta hoće.

9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

polupo si lončiće...dakle mene i je zajebao neki majmun koji je bio ubacio ili neku dev verziju ili neki divlji stable  pa me mob, tačno, jebavo jednako kao vas

dakle, sve je povezano....dok nisam ubacio GLOBAL STABLE kada su svi problemi nestali i kad fercera danas savršeno

dakle, ono što ti nisi sposoban skontat i jeste upravo ta kvaka i potvrđuje to što stalno pričam

0 2 hvala 0
17 godina

Ne majstore, ono što TI nisi sposoban razumjet je da svatko radi sa svojim mobitelom šta hoće, a forum je ovdje ako se dogodi problem da se pokuša pomoći. 

I ponavljam, svaki post ti je offtopic, naporan i svarno iritantan. Sotani na tom svom ROMu dok ne promijeniš mobitel ako te zadovoljava i riješeno. 

Ja si stavim sa xiaomi.eu ROM developer svakih nekoliko tjedana, kad se sjetim, i nikad nisam imao problem, NI JEDAN, a koristim ga od kad je izišao developer sa MIUI 8 jer mi se nije dalo čekati.

Ako naiđem na problem tu ću pitati, jer ovdje ima ljudi koji rade na tom istom ROMu. 

I tome služi ovaj forum. A ti ako imaš tako neutaživu želju svakom članu foruma koji uđe s problemom u ovu temu nabiti na nos korištenje developer roma, molim te koristi direktne poruke, i savjetuj im da uzmu taj tvoj stari savršeni rom pa nek ljudi odluče 

Svima ostalima, sorry na offtopicu 

8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav ljudi, novi sam na forumu a odavno pratim ovaj topic.

Imam problem sa zadnjim eu dev ROM-om i bio bih zahvalan ako neko može pomoći.

Radi se o tome da mi alarm ne radi kada teelfon ode u deep sleep. Ujutro kad otkljucam telefon vidim da je sat ostao na nekom vremenu oko ponoci i tek za par sekundi se refresha. Probao sam obrisat cache sata, probao wipe cache iz recovery-a, i iskljucio ograničenje za optimizaciju memorije, i ništa od toga nije pomoglo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice