Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 793.469
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

wtf kako ti je ovako dobra slika? ili si nešto sređiva fotografiju?

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
9 godina
neaktivan
U hdru je i slikano je sa efektom vivid

0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Ako imaš TWRP, uvijek možeš flashati SuperSU, bez obzira na ROM.

to da, ali nemam root access dok ne flasham SuperSU. zato pitam, je li moguce da je to slucaj i kod Global ROM-a?

13 godina
GuardianOTB kaže...

to da, ali nemam root access dok ne flasham SuperSU. zato pitam, je li moguce da je to slucaj i kod Global ROM-a?

Naravno, slobodno ga instaliraj.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
11 godina
neaktivan
Pozdrav. Jedno pitanje, imam problem sa auto-rotacijom. Odradio sam test senzora, na acceleratoru mi izbaci fail. Postoji li jos nekih opcija za test, da se ustanovi jel' hardverski ili softverski problem? Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@spotpala
Instaliraj Best Level by Notigen Tools sa google playa i s njim napravi kalibraciju i rijesit ces problem... Ako imas hr menu onda će prijevod te aplikacije bit 'Raspoloženje', ne pitaj zasto, nemam pojma, ali app rijesava problem...
11 godina
neaktivan
Instalirao, nista opet. Kada drzim normalno telefon ima reakcije pri kalibraciji, a kada ga okrenem u horizontalu nista.Izgleda da je do hardvera. Uvijek su mi X i Z osa na istom bez obzira sta radim sa uredjajem.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nek prica ko sta oce ali ovaj mob je super za taj novac, je da ima nekih mana, ali realno tko ih nema??  I najvise mi drago sto zadnji poklopac mogu mjenjat u razne boje, ne moram se misliti ako padne oce otici na milijun komada, oce crticu dobiti ili ne dok sa drugima ko sa bebom od 2mj.

Zasto sam zapravo je tu da skratim pricu, je li postoji ikakva mogucnost da imam njemacki jezik??? Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Nek prica ko sta oce ali ovaj mob je super za taj novac, je da ima nekih mana, ali realno tko ih nema??  I najvise mi drago sto zadnji poklopac mogu mjenjat u razne boje, ne moram se misliti ako padne oce otici na milijun komada, oce crticu dobiti ili ne dok sa drugima ko sa bebom od 2mj.

Zasto sam zapravo je tu da skratim pricu, je li postoji ikakva mogucnost da imam njemacki jezik??? Hvala!

Da, samo ćeš morati instalirati novi rom s xiaomi.eu stranice (zatjeva instaliran TWRP tj. custom recovery na mobitelu). Rom instaliraš preko Updater aplikacije (trebala bi se nalaziti u folderu Tools), a ako nemaš instaliran TWRP onda ili googlaj ili pročešljaj ovu temu (prvi post).

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 18:56 (Vulgaris).
12 godina
Sto su ove ostale datoteke? Skino sam neki space analyzer al ne mogu saznat sto toliko zauzima mjesta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Evo iz tog appa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Klipson taj app meni povlsci cudno podatke. Malo sam ih jucer isprobavao, stavlja foldere u foldere npr. Spojio mi je folder sa slikama od 1.5gb u folder sta ima 30mb. Recimo imam razlicite foldere slika, vodio mi je folder X (1.5gb) kao folder Y (30mb). Da dam gs izbrisao... Puff ode 1.5gb slika.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
zna li neko kako se podesi onaj zvučni signal koji se oglasi pri svakoj minuti razgovora i daje do znanja da je proso minut.... (znam da sam ti imo jos na svom prvom mob prije 15 godina Eriksonu t28)
u roamingu sam a obračunska je minuta, pa kad me već dobro zakolje po minuti da znam kad je prosla pa da još pričam do iduće jer mi je svakako dobro naplati

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Naručio OSamsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card:

http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_204281.html

Stigla nakon nekih 30 dana.

Kad sam ja naručio bila je na akciji za nekih 12 dolara, sad je 18 dolara

Formatirao u fat32 i sve normalno radi.

Možda nekom bude korisan info

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nismo dugo pisali tko je na kome rom-u,dajte malo mišljenja o bateriji, ima li uopće velikih razlika,ja sam se zadržao na 6.1.29,pre zadovoljan ali vrag ne da mira sad bi nešto drugo

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 12:22 (MrleRi).

0 0 hvala 0
13 godina
MrleRi kaže...

Nismo dugo pisali tko je na kome rom-u,dajte malo mišljenja o bateriji, ima li uopće velikih razlika,ja sam se zadržao na 6.1.29,pre zadovoljan ali vrag ne da mira sad bi nešto drugo

evo upravo sam skinuo zadnji... imat cu vise info za par dana..

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na 6.7.7 dev, sve oke, cak i baterija bolje nego na nekim proslima, jedino galerija steka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Deutsch dobra slika, krk plaza ispod koralja.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Deutsch dobra slika, krk plaza ispod koralja.

da, tako je, javi se ako budes bio tu :D

9 godina
Zadnji 6.8.4 sa xiaomi.eu, sve radi odlicno, baterija je zasad ista kao i na proslom romu 6.7.28.
Sat fan
13 godina
Zadnj dev rom - SOT 4h25min bat na 3%, 3g i wifi stalno upaljeni.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav ekipa, nakon skoro godinu dana korištenja RN2 s njim sam prezadovoljan. Ali eto, neki dan prvi problem. Pala mi je kapljica vode na otvor zvučnika (onaj što stavljam na uho kad pričam s nekim) i ja čim sam to vidio puhnem u to. Odmah nakon tog touch se počeo čudno ponašati, malo radi, malo ne radi. Nakon cca sat vremena prestao je reagirati kao i one 3 tipke dolje (3 tipke sa strane rade normalno). Moja pretpostavka je da sam tu kapljicu upuhao u mob. Ima li netko da bi znao u čemu je problem, ima li bezbolnije rješenje od mjenjanja  cjelokupnog toucha? Probao sam ga rastaviti i nisam primjetio nigdje da je voda nešto napravila (ako se to i može vidjeti). Zahvaljujem se na pomoći.

0 0 hvala 0
12 godina

Meni je pao u more na 10 m dubine. Odmah sam ga izronio i izvadio bateriju. Čim sam došao u apartman potopio sam ga u slatku vodu (baz baterije, naravno) i držao oko sat vremena. Zatim sam ga izvadio dobro istresao, rastavio do zadnjeg mogućeg dijela, sve stavio u posudu s rižom i držao 2 dana. Sastavio, metnuo bateriju i sve radi.

Htio sam reći da bi ti sigurno pomoglo da izvadiš sve kabliće iz kopči, dobro osušiš, pa ponovno prikopčaš. Vjerojatno u nekom od tih spojeva ima malecko vode, a ona ne može sama ispariti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 11:39 (Darko150).
15 godina
neaktivan
Ne svida mu se vruce vrijeme i svijetlost na max :D stavio sam najnoviji dev rom tako da moze i do njega biti.. i da, jocer je jos gore bilo, ali sam mislio da je radi prvog punjenja na ovom romu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Onda neću  updateat mob na zadnji weekly. 

Javi jel bolje posli

13 godina
Nikola imas povise moj post.. jucerasnji dan i SOT. 4hi25nib. Nije do roma sigurno.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Darko150 Hvala na savjetima, probao sam ali ne ide. Zaboravio sam reći da je ta kapljica vode zapravo bila jako razrijeđeni tekući sapun, možda je to ono što mu tako jako smeta. Probat ću još sve to pod vodu ubaciti i opet sve posušiti.

0 0 hvala 0
12 godina

Nemoj u vodu. Uzmi alkohola, pa s vatenim štapićem očisti sve kabliće i utičnice. Pogledaj na Youtube kako se rastavlja, da ti ne promakne neki spoj... Naravno, poslije pričekaj dovoljno dugo da se sve osuši.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 16:27 (Darko150).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jeli neko zainteresiran za xrn2 pro verzija 2/32gb

Ostecenja na ekranu nema.  Samo poklopac na donjem ljevom uglu ima ostecenje.  Poklopac se moze jefitino promjenit u druge boje koje ima na trzistu.  Trenutno je crno,  bijeli. 

Miui 8 weekly dev official rom. 

Koliko mogu dobit za njega

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam za svog, Prime verziju u savrsenom stanju u 4. mjesecu dobio 1100kn.
S obzirom na nove modele i cijenu novog, jako tesko mozes dobiti vise od 1000 kn, a i 1000 je upitno....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice