https://www.dropbox.com/s/y2n36c7pwhk864h/IMG_20160801_092239_HDR.jpg?dl=0 , malo da kameru pohvalim :P
wtf kako ti je ovako dobra slika? ili si nešto sređiva fotografiju?
https://www.dropbox.com/s/y2n36c7pwhk864h/IMG_20160801_092239_HDR.jpg?dl=0 , malo da kameru pohvalim :P
wtf kako ti je ovako dobra slika? ili si nešto sređiva fotografiju?
Ako imaš TWRP, uvijek možeš flashati SuperSU, bez obzira na ROM.
to da, ali nemam root access dok ne flasham SuperSU. zato pitam, je li moguce da je to slucaj i kod Global ROM-a?
to da, ali nemam root access dok ne flasham SuperSU. zato pitam, je li moguce da je to slucaj i kod Global ROM-a?
Naravno, slobodno ga instaliraj.
Nek prica ko sta oce ali ovaj mob je super za taj novac, je da ima nekih mana, ali realno tko ih nema?? I najvise mi drago sto zadnji poklopac mogu mjenjat u razne boje, ne moram se misliti ako padne oce otici na milijun komada, oce crticu dobiti ili ne dok sa drugima ko sa bebom od 2mj.
Zasto sam zapravo je tu da skratim pricu, je li postoji ikakva mogucnost da imam njemacki jezik??? Hvala!
Nek prica ko sta oce ali ovaj mob je super za taj novac, je da ima nekih mana, ali realno tko ih nema?? I najvise mi drago sto zadnji poklopac mogu mjenjat u razne boje, ne moram se misliti ako padne oce otici na milijun komada, oce crticu dobiti ili ne dok sa drugima ko sa bebom od 2mj.
Zasto sam zapravo je tu da skratim pricu, je li postoji ikakva mogucnost da imam njemacki jezik??? Hvala!
Da, samo ćeš morati instalirati novi rom s xiaomi.eu stranice (zatjeva instaliran TWRP tj. custom recovery na mobitelu). Rom instaliraš preko Updater aplikacije (trebala bi se nalaziti u folderu Tools), a ako nemaš instaliran TWRP onda ili googlaj ili pročešljaj ovu temu (prvi post).
Naručio OSamsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card:
http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_204281.html
Stigla nakon nekih 30 dana.
Kad sam ja naručio bila je na akciji za nekih 12 dolara, sad je 18 dolara
Formatirao u fat32 i sve normalno radi.
Možda nekom bude korisan info
Nismo dugo pisali tko je na kome rom-u,dajte malo mišljenja o bateriji, ima li uopće velikih razlika,ja sam se zadržao na 6.1.29,pre zadovoljan ali vrag ne da mira sad bi nešto drugo
Nismo dugo pisali tko je na kome rom-u,dajte malo mišljenja o bateriji, ima li uopće velikih razlika,ja sam se zadržao na 6.1.29,pre zadovoljan ali vrag ne da mira sad bi nešto drugo
evo upravo sam skinuo zadnji... imat cu vise info za par dana..
Ja sam na 6.7.7 dev, sve oke, cak i baterija bolje nego na nekim proslima, jedino galerija steka.
da, tako je, javi se ako budes bio tu :D
Pozdrav ekipa, nakon skoro godinu dana korištenja RN2 s njim sam prezadovoljan. Ali eto, neki dan prvi problem. Pala mi je kapljica vode na otvor zvučnika (onaj što stavljam na uho kad pričam s nekim) i ja čim sam to vidio puhnem u to. Odmah nakon tog touch se počeo čudno ponašati, malo radi, malo ne radi. Nakon cca sat vremena prestao je reagirati kao i one 3 tipke dolje (3 tipke sa strane rade normalno). Moja pretpostavka je da sam tu kapljicu upuhao u mob. Ima li netko da bi znao u čemu je problem, ima li bezbolnije rješenje od mjenjanja cjelokupnog toucha? Probao sam ga rastaviti i nisam primjetio nigdje da je voda nešto napravila (ako se to i može vidjeti). Zahvaljujem se na pomoći.
Meni je pao u more na 10 m dubine. Odmah sam ga izronio i izvadio bateriju. Čim sam došao u apartman potopio sam ga u slatku vodu (baz baterije, naravno) i držao oko sat vremena. Zatim sam ga izvadio dobro istresao, rastavio do zadnjeg mogućeg dijela, sve stavio u posudu s rižom i držao 2 dana. Sastavio, metnuo bateriju i sve radi.
Htio sam reći da bi ti sigurno pomoglo da izvadiš sve kabliće iz kopči, dobro osušiš, pa ponovno prikopčaš. Vjerojatno u nekom od tih spojeva ima malecko vode, a ona ne može sama ispariti...
Onda neću updateat mob na zadnji weekly.
Javi jel bolje posli
Nemoj u vodu. Uzmi alkohola, pa s vatenim štapićem očisti sve kabliće i utičnice. Pogledaj na Youtube kako se rastavlja, da ti ne promakne neki spoj... Naravno, poslije pričekaj dovoljno dugo da se sve osuši.
Jeli neko zainteresiran za xrn2 pro verzija 2/32gb
Ostecenja na ekranu nema. Samo poklopac na donjem ljevom uglu ima ostecenje. Poklopac se moze jefitino promjenit u druge boje koje ima na trzistu. Trenutno je crno, bijeli.
Miui 8 weekly dev official rom.
Koliko mogu dobit za njega