Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.756
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Imam redmi note 3g,ali vjerujem da je dosta stvari slicno..

E sad imam problem, kako prebacivati aplikacije na SD karticu? jer ovo me vec izluduje,, sad zelim nesto novo staviti, i nemam mjesta..a kartica 15gb prazna, a ne mogu nista prebaciti... :( 

Jucer sam nesto bio namjestao, pa sam je cak i sjebao.. radio s Aparted, i na kraju sam sjebo karticu, vise je ne prepoznaje.. krepala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Hvala ti, prva 3 riješenja sam imao već, ovaj zadnji za battery restriction sam probao sad, pa ćemo vidit!

13 godina
exer1234 kaže...

Imam redmi note 3g,ali vjerujem da je dosta stvari slicno..

E sad imam problem, kako prebacivati aplikacije na SD karticu? jer ovo me vec izluduje,, sad zelim nesto novo staviti, i nemam mjesta..a kartica 15gb prazna, a ne mogu nista prebaciti... :( 

Jucer sam nesto bio namjestao, pa sam je cak i sjebao.. radio s Aparted, i na kraju sam sjebo karticu, vise je ne prepoznaje.. krepala

koliko se ja sjecam Kitkat i Lollipop nemaju mogucnost prebacivanja aplikacija na SD, mislim da je to rjeseno s Marshmallow.

9 godina
neaktivan

E

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 23:21 (deeki).
9 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

ne znam čemu strah od baterije jer su mnoge recenzije rekle da je baterija solidna,

to su potvrdili i mnogi korisnici na ovom forumu.

http://mob.hr/xiaomi-redmi-note-2-recenzija/

Pa isto tako sam vidio dosta recenzija i koristnika, koji se žale na lošu bateriju. Najbolje mi je da ga naručim, pa da vidim sam :)

Sa kojom verzijom MIUIa ( global ili kineska) dolazi mob ako ga naručim sa Giztopa? I dali ima gapps?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 23:27 (deeki).
13 godina
Meni je baterija sa zadnjim romom preprejebena

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

imam gadan problem... u zadnjih 10-ak dana mi se poceo javljati. kada upalim ekran touch jednostavno ne radi. evo maloprije sam imao poziv i jednostavno se nisam mogao javiti.. ali cudno je da npr. mogu spustiti padajuci izbornik.. tek nakon sta upalim i ugasim ekran nekoliko puta proradi.

jel zna netko u cemu bi mogao biti problem? nisam vec azuiro rom 2-3 mjeseca. trenutno sam na developer 5.9.2 romu, nisam ga updateo jer mi je evo dosad sve uredno radilo i trajanje baterije je skroz ok

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
maxy0 kaže...

imam gadan problem... u zadnjih 10-ak dana mi se poceo javljati. kada upalim ekran touch jednostavno ne radi. evo maloprije sam imao poziv i jednostavno se nisam mogao javiti.. ali cudno je da npr. mogu spustiti padajuci izbornik.. tek nakon sta upalim i ugasim ekran nekoliko puta proradi.

jel zna netko u cemu bi mogao biti problem? nisam vec azuiro rom 2-3 mjeseca. trenutno sam na developer 5.9.2 romu, nisam ga updateo jer mi je evo dosad sve uredno radilo i trajanje baterije je skroz ok

Jedini nacin da saznas je da updejtas

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

moze link 5.10.22 koj ima root ugraden? po porukama citam da taj rom ima namanje problema?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pitanje života i smrti :) : jel vam radi torch na 5.12.31?
You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Vulgaris kaže...
Pitanje života i smrti :) : jel vam radi torch na 5.12.31?

da

17 godina
neaktivan
Bok, dali vam radi na novoj verziji u kameri slikanje na normalnom modu?
Svi ostali rade dobro samo osnovni ne radi tj, zablokira kamera. Dosta čudno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Naručia sam mobitele s Giztopa i došla mi je proruka na mob sa  broja 888999: "DPD Vam 08-1-2016 dostavlja paket. Pošaljite SMS na 888999: DPD1 za dostavu 11-01-2016 ili DPD2 za dostavu 12-01-2016. Otkupnina je 0kn."
Jel tko od vas dobio ovakvu poruku i šta im to znači da dostavlja paket 8.1. a pitaju me za dostavu 11. ili 12. Ja bi najrađe da mi ga sutra dostave.... Jel to znači da ne može prije 11. doć meni na vrata? Trenutno je koliko vidim na stranici Chronoposta u Austriji...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

sutra ti mobitel dolazi... a ako nemozes sutra onda porukom odgodis za 11. ili 12.

11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Moj paket poslan 2 dana prije i tvoj ga je paket prestigel..moj je u njem..jedan dan zaostatka, a taman vikend..da se ubis

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Danas mi se dvaput zamrzno ekran i tek nakon novovog pokretanja proradio,mjesec dana radio bez greške MIUI verzija MIUI 7.0 stabilno 7.00.66.00 (LHMCNCI)

0 0 hvala 0
12 godina

Ako je to onaj rom koji je kuhan od strane prodatelja, tko zna što je sve skuhano unutra... 
Zato je najbolje taj i bilo koji rom kuhan od strane prodavatelja zamijeniti s nekim originalnim, bilo stabilnim, bilo developerskim..

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 7:42 (Darko150).
9 godina
neaktivan
Sada radi normalno,dali je moguče da je za to kriv usb kabel koji sam nabavio od 2m,punjenje sa tim kablom je trajalo i do 3h dulje ,a i nije ulazio cijeli u utor za punjenje nego je dulji od 3-5mm

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Original xiaomi uzmi

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudesno proradilo dan kasnije. Aj dobro.
Hvala!
9 godina
neaktivan

Čitam po forumu, većini stiže mob za 15 tak dana, a meni je sutra misec dana od narudžbe :(.

jel ko duže čeka od mene???

p.s.danas sam kontaktira chronopost, kažu da ide iz Kine u Italiju i da mi nemogu pomoć jer nadziru samo pošiljke iz Francuske, tako da san uputija upit Giztopu.

btw, početni zanos mi je totalno splasnija nakon ovoliko čekanja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 20:16 (vajkl1).
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nemam sreće, a ni znanja pa pomozite :D
Dobio sam neku 7.00.66.00 verziju Stable, pratia sam doslovno po uputama sve:
1. Skinuo najnoviji 6.1.7. hermes zip file na komp, preimenova ga u update
2. Prebacio ga na mobitel
3. Usao u MiRecover, wipe cache, wipe all data
4. Update.zip stisnem, vrti se dođe do kraja i izbaci error...

Pokušavam svatit upute nekih forumaša od prije 10 stranica, TWRP nešto skinit isto update, ne može. Ili ja nešto konstantno radim krivo šta je moguće ili me baš neće sreća :P

0 0 hvala 0
13 godina
@lovac probaj krpz updater aplikaciju. Znaci ROM MORA bit na root direktoriju mobitela inace ce stalno iizbacivati error. Znaci: updater/3 tockice na vrhu/choose update package/click na zipani rom i to je to.
15 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
@lovac probaj krpz updater aplikaciju. Znaci ROM MORA bit na root direktoriju mobitela inace ce stalno iizbacivati error. Znaci: updater/3 tockice na vrhu/choose update package/click na zipani rom i to je to.

Mora li se slučajno prije stavljanja ovog novog roma obrisat nekako taj stable? Neće ni preko tog updatera isti eror javlja "Install update.zip failed! updage.zip signature verification failed BACK"
Imam MI-Recovery 2.0.1 ako to išta znači...

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

zadnji rom eu dev 6.1.7. mi se sviđa, čini mi se da baterija dobro drži.

Primjetio sam jedan vizualni bug:

nivo gsm signala ne prikazuje iako signal radi ispravno. Nekako je nivo signala postao trasparentan, što ne pravi nikakav problem osim što malo bode oči. stavit ću i SS

0 0 hvala 0
16 godina
Zna li netko kako editirati postojecu poruku ako ste na mobilnoj verziji m.bug.hr?
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
GuardianOTB kaže...

Mora li se slučajno prije stavljanja ovog novog roma obrisat nekako taj stable? Neće ni preko tog updatera isti eror javlja "Install update.zip failed! updage.zip signature verification failed BACK"
Imam MI-Recovery 2.0.1 ako to išta znači...

Nikako mi ne želi updateat taj TWRP 2.8.7, sve isto, javlja se uvik eror i uvik gori stoji MI-Recovery 2.0.1

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nikako mi ne želi updateat taj TWRP 2.8.7, sve isto, javlja se uvik eror i uvik gori stoji MI-Recovery 2.0.1

Probaj s ovim alatom http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/tool-windroid-universal-android-toolkit-t3206896

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav ekipa!

Čitam ovu temu mjesec dana jer mi je stigao RN2 prije nekoliko tjedana sa Giztopa, isporuka je prošla glatko, bez problema...

Odmah sam se dao u neka modificiranja iako to prije nisam nikad radio pa sam skoro nešt sje*o, i nakon par sati čačkanja, vratio ga pomoću windroida.

Otpočetka sam imao problem sa auto rotation odnosno gyroscope pa mi vrag nije dao mira da se ponovo bacim na čačkanje, probao sam sve opcije kalibracije, ništa nije uspjelo pa sam čak posumnjao na hardver dok nisam naletio na post na MIUI forumu gdje je neki lik preporučio app sa google playa koji je u međuvremenu promjenio i ime pa je to bila dodatna zayebaja... Uglavnom app se zove Best Level by Netigen Tools. Samo je instalirajte, odite na postavke i kliknite kalibraciju... I radi ko zmaj.

E sad ja imam jedno pitanje, stvarno sam čitao temu, ne pitam na prvu... Nisam uspio rootat sa supersu 1.94 javi mi (There is no Su binary installed and SuperSU cannot install it. This is a problem bla bla...) Pa sam tražio rješenje i vidim da su ljudi naletili na isti problem ( i ovdje i na MIUI forumu) a na MIUI su preporučili najnoviji supersu i lik koji je postavio pitanje kaže da je riješio sa supersu 2.46... pa me zanima jel netko isprobao s tim i jel radi?

Trenutno koristim ovaj najnoviji global 7.1.1.0 koji nema hrvatski, a treba mi zbog tipkovnice pa me isto zanima na koji način da instaliram rom 5.12.3 (taj mi se čini dobar) vidim milijun načina, a želim najjednostavniji način pa kontam da je to preko updatera, ali čitao sam da se treba napraviti wipe all, šta to znači, jel brišem cijeli android s time i hoću li onda imat frke ako mi se nešto skenja kod instalacije? Šta ako ne napravim wipe all s kojim se kao dobija clean install, pretpostavljam što to znači ali nisam siguran... nešto kao format :C\

Sori na opširnosti, ali skoro sam skenjo mob prvi dan pa me malo frka, bio bih zahvalan na pomoći...

Lp

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice