Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.071
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
GuardianOTB kaže...
Buzz kaže...
probaj 5.10.22 taj je od starijih bio najbolji, pa javi dal ti tu radi wifi u deepsleepu

Nop... mene RN2 ne voli.

probaj 5.9.2 , taj ja imam

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
protjeran
mrgood kaže...

Ja kad sam narucivao sa aliexpres (maloprije) pisalo je da se salje via Singapore Post. E sad, da li cu platit PDV ili ne, to je ovaj telefon na ovom linku: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-redmi-note-2-phone-4G-FDD-LTE-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core-64bit/32436998103.html

Placas ako ga zaustave

Najjeftiniji su piratski programi
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Koliko sam citao ovu temu, svi se kunu u to da se sa aliexpresa ne placa PDV. AKo ga zaustave, ko ga to moze zaustavit ? Mislim ne kuzim, jel se placa ili ne, sta je sad na kraju ?!

http://no1tutorials.net

0 3 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jer ako se placa otkazat cu narudzbu i narucit ga sa giztop, osim ako i to ne zaustavljaju...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Napisano je bar 20x kako i kad se ne plaća PDV i carina.

Znači, mora pisati da se PDV i carina ne plaćaju. Kod Chigona ili TopOne piše ako želiš proći bez PDV i carine moras uzeti dostavu DHL-om. Oni taj mobitel šalju svom agentu u UK, on tamo preuzima mobitel, obavlja svu papirologiju i tebi mob stiže čist. Poštarina za DHL je bila kad sam ja zadnji put gledao oko $22. I samo za one mobitele za koje to piše, ne vrijedi za cijelu trgovinu, tu mislim na Chigona i TOpOne.

1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nista u vezi toga nije pisalo. Prema tome to otkazujem i narucujem sa giztop, jer bas za ovaj mobitel konkretno pise da se ne placa VAT.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam sa alija narucio od top one, i navedeno je da se carina ne placa ako DHL uzmes koji je oko 20 evra i tog se drzim.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Da ali TopOne ima samo TD verziju ovog mobitela, a ja bi htio FDD.

0 0 hvala 0
12 godina
Mrgude, pročitaj pokoju stranicu unatrag, sve će ti biti jasno. Ovak samo pokazuješ koliko si lijen...
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Platis FDD malo skuplje a radi sve isto kao i TD :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moraš odabrat DHL
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nakon prijepiske sa prodavacem sa aliexpress, i nakon par mojih pitanja, prodavac mi je savjetovao da otkazem narudzbu jer mi ne moze poslati mobitel a da ne platim PDV. Naruceno od drugog prodavaca sa aliexpressa koj garantira da se PDV ne placa, a vidim i u reviewima da niko nije platio.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Je li izašao neki weekly nakon 5.10.22 vrijedan instaliranja ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Ovaj zadnji je odlican, vjerojatno bolji od toga kojeg ti imas.
16 godina
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Imam 5.12.10  došlo mi je ažuriranje (Other bug fix and sysrem optimizations)  preuzeti to ili ne,ovo sad radi ok,bar ja nisam primjetio neke bug-ove

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Instalirao Eu dev 5.12.17 nakon što sam dugo držao 5.10.22. Doslovo su ostali isti problemi koji su i tada bili. Panorama je živi užas, te music widget u status baru ne reagira sve dok ne uđemo u aplikaciju i pokrenemo neku pjesmu. Cim izgasimo aplikaciju i widget prestaje s radom. Prije 5.10.22. to je funkcioniralo.
Ovih dana cu viditi kakvo je stanje s baterijom. Do sad sam imao oko 5 sati SOT-a.

Ako kome šta treba provjeriti, slobodno pitajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

hmm ja sam na 5.12.3 i music u status baru radi normalno... tu sam jedino primjetio da su mi nekak bolje slike ispadale na stable 7.0.6.0 i 7.0.8.0... baterija 2 dana uredno uz 3 mail acc-a na svakih pola sata, viber, whatsapp, icq, facebook push - wifi i data ukljuceni 0-24 s tim da doma i na poslu na wifiju radi - cca 3,5h sot

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 20:46 (hrenki).
16 godina
SHELBY_09 kaže...

Instalirao Eu dev 5.12.17 nakon što sam dugo držao 5.10.22. Doslovo su ostali isti problemi koji su i tada bili. Panorama je živi užas, te music widget u status baru ne reagira sve dok ne uđemo u aplikaciju i pokrenemo neku pjesmu. Cim izgasimo aplikaciju i widget prestaje s radom. Prije 5.10.22. to je funkcioniralo.
Ovih dana cu viditi kakvo je stanje s baterijom. Do sad sam imao oko 5 sati SOT-a.

Ako kome šta treba provjeriti, slobodno pitajte.

Ja sa music widgetom nisam imao problema ni s jednim romom.

Što se tiče panorame nisam probao, isprobat ću pa javit.

Imaš li verziju za kinesko tržište ili international tržište?

16 godina
mmmnnn kaže...

Imaš li verziju za kinesko tržište ili international tržište?

Eu verzija

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zasto svi stavljaju Developer ROM, umjesto Stable ROM-a? Ima li neke prednosti i nedostatke? Developer ROM bi trebao imati par bugova sigurno, pa me  zanima zasto ne stable ?

edit. Da odmah napisem, procitao sam dosta postova o stable/dev. romovima, pa me samo zanima koji preporucujete. Hocu li na stable imati hrvatski jezik, kolko je trajanje baterije, ima li kineskih aplikacija, google play storea i slicno? Molio bih korisnike koji su isprobali global rom v7 da izraze misljenja i isplati li se vise dev. od stable ( ukoliko ima par "minor bugova" mogu preziviti ) ?

Svaka pomoc dobro dosla. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 7:53 (cerma123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

dakle koji sve romovi postoje za ovaj mob?

ono sto sam ja pohvatao, s trenutnim verzijama:

sa en.miui.com:

stable: 

1. global - V7.0.12.0.LHMMICI

2. china - V7.0.8.0.LHMCNCI

developer: 

1. global - 5.12.1

2. china - 5.12.17

ovo su sluzbeni i dolaze s par kineskih aplikacija?

http://en.miui.com/download-274.html#430

----------

sa xiaomi.eu:

1. stable:

xiaomi.eu_multi_hermes_V7.0.6.0.LHMCNCI_v7-5.0.zip

- xiaomi.eu_multi_hermes_V7.0.8.0.LHMCNCI_v7-5.0.zip

koja je razlika uopce izmedju ova 2? zasto su navedene i novija i starija verzija? mozda vec ima negdje u tekstu, al neda mi se bas citat 67 stranica da nadjem gdje tocno.

2. weekly - xiaomi.eu_multi_hermes_5.12.17_v7-5.0.zip

ovo su nesluzbeni, poskidan je kineski bloatware.

-----------

i treci, koji mi je dosao predinstaliran na mobu s giztopa, ja imam V7.00.66.00.LHMCNCI. to bi, valjda, bila starija stabilna kineska sluzbena verzija, samo ne znam zasto ako odem na update javlja mi da ne postoji novija verzija.

i da, imam na njemu i google play store i hrvatski jezik.

e sad, koji od ovih koristiti i zasto, a zasto ne? da malo sistematiziramo temu.

osobno bih preferirao stable verziju, ili starije weekly verzije koje su se pokazale dobrima, koje bi bile najbolje i zasto?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 20:29 (nmenry).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MrleRi kaže...

Imam 5.12.10  došlo mi je ažuriranje (Other bug fix and sysrem optimizations)  preuzeti to ili ne,ovo sad radi ok,bar ja nisam primjetio neke bug-ove

dali ovo ažurirati kao zakrpu ili ne?

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Imam problem spojit se na komp preko usb-a, win 8.1. Prestali su mi svi kompovi prepoznavati mob, ni win 7 ni win 8.1. Do nedavno je to radilo. Na svakom kaze da nemam dobre drivere. Trebam prebaciti slike s moba, a to mi je najdraze drito spojit na komp.

Nesto sam petljao sa tim driverima, pokusao s ovim:
mobilego_setup_full818.zip

u tom programu se ne moze prebacivati slike i još je neka free verzija u kojoj ništa pametno nije dostupno...

drivere sam skidao na vise razlicitih mjesta, kad idem raditi update drivera uopće ne prepozna da u folderu ima ikakav driver za RN2... 

Pada mi na pamet probat zavrtiti neki live ubuntu ili nešto, pa to tamo rješiti, ali mi to nije baš dugoročno rješenje.

Mogao bi i prebaciti preko sd kartice, ali opet, nije dugoročno rješenje. Ne želim mjenjati navike :-) Hoću ubost mob u komp i prebacit slike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 2:31 (Hrvoj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvoj kaže...

Imam problem spojit se na komp preko usb-a, win 8.1. Prestali su mi svi kompovi prepoznavati mob, ni win 7 ni win 8.1. Do nedavno je to radilo. Na svakom kaze da nemam dobre drivere. Trebam prebaciti slike s moba, a to mi je najdraze drito spojit na komp.

u tom programu se ne moze prebacivati slike i još je neka free verzija u kojoj ništa pametno nije dostupno...

drivere sam skidao na vise razlicitih mjesta, kad idem raditi update drivera uopće ne prepozna da u folderu ima ikakav driver za RN2... 

Pada mi na pamet probat zavrtiti neki live ubuntu ili nešto, pa to tamo rješiti, ali mi to nije baš dugoročno rješenje.

Mogao bi i prebaciti preko sd kartice, ali opet, nije dugoročno rješenje. Ne želim mjenjati navike :-) Hoću ubost mob u komp i prebacit slike.

A da pokušaš s programom MyPhoneExplorer? 

Program ima verziju za PC i za android.

Na PC instaliraš s ovog linka: http://www.fjsoft.at/en/

A na mobitelu s Trg playja: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=hr

Program funkcionira kao client/server, jednostavno ga pokreneš na PC-ju i na mobitelu, povežeš ih i prebacuješ slike, fajlove, muziku...

Sinkroniziraju se i kontakti i sl...

Super jednostavan i dobar program.

Napomena: i mob i PC moraju biti na istoj mreži.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 7:57 (mmmnnn).
13 godina
Hrvoj kaže...

Zašto jednostavno ne pokreneš FTP server u File Explorer aplikaciji na mobitelu, zatim tu FTP adresu upišeš u adresnu traku na Windows File Exploreru ?  

Imaš pristup svim podacima a da se nisi niti sagnuo da ustekas kabel u pc.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

D jutro

da li se ikome od vas mobitel sam update,imao sam miu 15.12.10,sad je preko noći preko wifi pokupio 15.12.17 i sad radi opet novi update,inače baš nikakvih problema sa mobitelom nemam od kada sam ga vratio iz mrtvih..?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji rom imas da ti se sam updatea??
9 godina
neaktivan

Imao sam.......15.12.10.................preko noći mi je skinuo update na 15.12.17 i sada se skida zakrpa,prilično dugo već 2-3 sata

11 godina
protjeran
Mrle1969 kaže...

Imao sam.......15.12.10.................preko noći mi je skinuo update na 15.12.17 i sada se skida zakrpa,prilično dugo već 2-3 sata

MIUI? Stable/Developer? Global?

Najjeftiniji su piratski programi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice