mene isto zanima ovaj smiui kod njega piše 5.12.3 a izašao je 5.12.4 nakon nekoliko sati (vjerovatno su nešto doradili), sada me zanima dali taj smiui ima samo oznaku 5.12.3 a dorađen je s novom verzijom ili oni ne izbacuju dorađenu verziju istog roma?
nadam se da se skužili što je pjesnik htio reći?
Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 787.917
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo samo za nekog tko zeli kupit ovaj mobitel da stavim link od kud je po meni najbolje narucit, https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/239-redmi-note-2.html, trenutno je oko 1300 kn, ima servis u eu, u roku od 15 dana je mob u hrv
Bok,
zanima me je li netko narucivao preko Giztop-a ovaj mobitel, trenutno kosta oko 160$ sa maskom i dodatnom zastitom na dostavi, uz to dostava je besplatna.
I jos samo jedno pitanje, imate li par savjeta sto napraviti kada mobitel stigne na adresu, trebali nesto obrisati, instalirati nesto novo i slicno, nisam tolko upoznat s mobitelima.
Hvala na pomoci. :)
Ja sam naručio. Stiglo mi je za točno 14 dana bez ikakvih dodatnih troškova, a bilo bi poželjno stavit novi rom zbog smeća. Sve ti je na prvoj stranici objašnjeno i jednostavno je.
evo samo za nekog tko zeli kupit ovaj mobitel da stavim link od kud je po meni najbolje narucit, https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/239-redmi-note-2.html, trenutno je oko 1300 kn, ima servis u eu, u roku od 15 dana je mob u hrv
Jel se plačaju kakva dodatna davanja? (Carina,PDV)
Kad idem flashat twrp preko Mi recovery, opet javi grešku. Neznam šta dalje pokušati?
Jesi probao ono što sam ti ja napisao?
omogućene developer options i usb debugging...
Deutsch bolje ovdje uzeti http://www.giztop.com/xiaomi/redmi-note2.html
Eu skladiste tak da isto nema dodatnih troskova
Probaj onda rom sa smiui.
Jesam i to :D
Idem sad probat global developer
Ma je... i drugi imaju problema s tim na xiaomi eu. I
http://xiaomi.eu/community/threads/5...-7#post-259505
Spremam se flashat global developer, kakva je tu situacija sa bloatwareom i baterijom?
Probaj njega onda stavit pa nakon toga instalirat twrp preko flashify apk
Ma je... i drugi imaju problema s tim na xiaomi eu. I
http://xiaomi.eu/community/threads/5...-7#post-259505
Spremam se flashat global developer, kakva je tu situacija sa bloatwareom i baterijom?
Ako ti smeta bloatware rootaj ga i s file menagerom makni te programe, mislim da sam vidio jednu temu na xiaomi.eu ili na adria xiaomi il kak se vec zove koje sve app mozes makniti bez beda :)
Da li global developer rom dolazi prerootan, ono da sam omogućim tu opciju u security app? Jer ako ga trebam rootat preko twrp, vrtim se u krug, jer twrp nemogu flashat, a root mi treba za flashify app.
Jel se plačaju kakva dodatna davanja? (Carina,PDV)
ne, funkcionira tako da dodje iz kine pa se iz eu skladista salje, iz ceske, ako imaju dostupan mob u eu skladistu dodje ti za 5 dana
Pozdrav
vlasnik sam dotičnog mobitela međutim tražim bilo kakvu pomoć jer sam očito nešto gadno z.....
Danas sam pokušao staviti novi miu rom,napravio sam sve kao prvi put ali mi je ovaj put ušao u kineski recovery i greškom sam stisnuo dio gdje je osim kineskog pisalo i dalvik cache,mobitel je nešto počeo brisati a ja sam brže bolje izvadio bateriju,sada međutim više neće ni da uđe u fastboot ni u recovery,pojavi se znak Mi i nestane te mobitel ostane taman??
Ima li itko kakvu ideju?
Uglavnom što god napravim pojavi se oznaka MI , nerstane za 2-3 sec i taman ekran sa svijetlom u pozadini????
Pozdrav
vlasnik sam dotičnog mobitela međutim tražim bilo kakvu pomoć jer sam očito nešto gadno z.....
Danas sam pokušao staviti novi miu rom,napravio sam sve kao prvi put ali mi je ovaj put ušao u kineski recovery i greškom sam stisnuo dio gdje je osim kineskog pisalo i dalvik cache,mobitel je nešto počeo brisati a ja sam brže bolje izvadio bateriju,sada međutim više neće ni da uđe u fastboot ni u recovery,pojavi se znak Mi i nestane te mobitel ostane taman??
Ima li itko kakvu ideju?
Uglavnom što god napravim pojavi se oznaka MI , nerstane za 2-3 sec i taman ekran sa svijetlom u pozadini????
prekinuo si mu radnju i vjerovatno je mobitel u soft bricku. probaj ovaj tutorial:
nažalost ništa,lud sam od pokušaja,najgore što neće ni u fastboot,prijavio sam Giztopu da se sam ugasio,imam ga samo 10 dana,psmtr
nažalost ništa,lud sam od pokušaja,najgore što neće ni u fastboot,prijavio sam Giztopu da se sam ugasio,imam ga samo 10 dana,psmtr
Neželi ti ni u fastboot niti u recovery ?
Kada si probao preko fastboota, jesi li u Mi Flashu probao refrashati da vidiš pojavi li se tamo device nekim čudom ?
probaj ovaj postupak za twrp, meni je tak proso bez problema
probaj ovaj postupak za twrp, meni je tak proso bez problema
uopće neće da uđe u fastboot,držim tipku volume - i power,nakon par sekundi se zatrese i umjesto fastboota se pojavi oznaka MI i onda nestane,što god da probam neće,ako idem u recovery isto se pojavi oznaka MI i za 2 sec nestane
Trebao sam odma pokušati, ali ovo sam ostavio za kraj i jedino je radilo, a tako je jednostavno.
Pozdrav decki i cure...ovak, zapeo mi je za oko taj Xiaomi Redmi Note 2, jos vise Prime...pod hitno trebam novi mobitel...mislio sam ga kupit vec sutra u Areni Centar...pa imam neka pitanja...za pocetak... 1.dali bilo koji od navedenih, podrzava Tele 2 mrezu...odnosno koje sve mreze podrzava u HR...2.u kojim se sve ducanima moze kupiti u Zagrebu, znam samo za Instar Informatika, al tamo je nekako pre skup za razliku od vasih navedenih cijena mobitela... Peace Out!!! III da trebam hitne odgovore jere sam nestrpljiv
Pozdrav decki i cure...ovak, zapeo mi je za oko taj Xiaomi Redmi Note 2, jos vise Prime...pod hitno trebam novi mobitel...mislio sam ga kupit vec sutra u Areni Centar...pa imam neka pitanja...za pocetak... 1.dali bilo koji od navedenih, podrzava Tele 2 mrezu...odnosno koje sve mreze podrzava u HR...2.u kojim se sve ducanima moze kupiti u Zagrebu, znam samo za Instar Informatika, al tamo je nekako pre skup za razliku od vasih navedenih cijena mobitela... Peace Out!!! III da trebam hitne odgovore jere sam nestrpljiv
Narucis izvana dode ti za 10dana, najjeftiniji model 1200kn po meni se ne isplati uzimati prime

zasto to mislis? znam da nije puno jaci od ovog al se osjeti