Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.169
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav. Danas dobio RN2 2G rama 32 G roma . E sad neke me stvari muče : kako promijeniti melodiju zvona i poruka?

-Kad u postavkama pokušam promijeniti zadanu melodiju zvona  šalje me na neku MI.ogg stranicu da skinem neki od ponuđenih prijedloga.

-Dali je moguće postaviti rington sa SD kartice ili učitati u internu mem neke ring tonove?

-Može li se promijeniti stranica za skidanje ako baš mora neka biti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 21:02 (OS4359KZ).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

probaj Rings Extended, meni pomogla

MI4W

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Tnx probat ću.

11 godina
neaktivan
MASVA kaže...

Nažalost ne pomaže..... :-(

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

uz 3g surfanje, auto brightness, tu i tamo koja pjesma preslušana, jedna utrka u real racing 3.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav, radi li TDD verzija u Hrvatskoj i ima li FDD verzija ista bolje od TDD ako TDD radi u Hrvatskoj? Hvala

Primus

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
dtdtdt kaže...

uz 3g surfanje, auto brightness, tu i tamo koja pjesma preslušana, jedna utrka u real racing 3.

dobro je covjece 

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Teško razočaran. Nemoguće postaviti ringtonove, nemoguće uvesti kontakte sa sim kartice, javlja za neke aplikacije da su zlonamjerne.

kao npr. : Fun Weather ; Sharlet (sa ikonom blutootha) ; Pretraži (sa povećalom na ikoni) ; KKBrowser ; Procesor

Tako mi svega čak je i android 4.0 bolji od ove 5.0.2 LRX223 verzije.

Koji je antivirusni program bolji : CM security ili 360 security?

Deinstalirao CM (prijavio mi 5 trojana) i skinuo  360 (prijavio mi 12 mogućih zlonamjernih aplikacija)

Ima li netko iz Osijeka tko može i zna riješiti problematiku?

U naprijed hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 9:17 (OS4359KZ).

0 0 hvala 0
13 godina
OS4359KZ kaže...

Teško razočaran. Nemoguće postaviti ringtonove, nemoguće uvesti kontakte sa sim kartice, javlja za neke aplikacije da su zlonamjerne.

kao npr. : Fun Weather ; Sharlet (sa ikonom blutootha) ; Pretraži (sa povećalom na ikoni) ; KKBrowser ; Procesor

U naprijed hvala

ja apsolutno nikakvih ovakvih problema nisam imao - LRX22G.

MIUI ima svoj antivirusni, iako iz mog iskustva nepotrebni su AV programi, samo brutalno usporavaju mob.

11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
OS4359KZ kaže...

U naprijed hvala

MIUI ima svoj antivirusni, iako iz mog iskustva nepotrebni su AV programi, samo brutalno usporavaju mob.

Znam ali nisam mogao vjerovati svojim očima kad sam vidio da mi potpuno novi mob , prvi puta uključen javlja da ima instaliranih (od proizvođača) zlonamjernih aplikacija , tj trojana i virusa. Stoga sam i skidao CM i 360da vidim dali je to istina.

13 godina
OS4359KZ kaže...
GuardianOTB kaže...
OS4359KZ kaže...

U naprijed hvala

Znam ali nisam mogao vjerovati svojim očima kad sam vidio da mi potpuno novi mob , prvi puta uključen javlja da ima instaliranih (od proizvođača) zlonamjernih aplikacija , tj trojana i virusa. Stoga sam i skidao CM i 360da vidim dali je to istina.

Jesi probao staviti drugi rom?

ja imam unofficial s xiaomi.eu 5.10.22 i radi mi uredno bez virusa...

11 godina
neaktivan
Zna li netko gdje ga je trenutno najpovoljnije za kupiti uz mogućnost da dođe iz Eu. Unaprijed puno hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
OS4359KZ kaže...
GuardianOTB kaže...
OS4359KZ kaže...

U naprijed hvala

Je li to Rom koji je došao s mobitelom?. Ako je, znači da ga je trgovac preradio...

U tom slučaju Wipe sve postojeće, pa instalacija drugog Roma. Preporučam Eu Dev, najbolje najnoviji 5.11.1

13 godina
Darko150 kaže...

Je li to Rom koji je došao s mobitelom?. Ako je, znači da ga je trgovac preradio...

U tom slučaju Wipe sve postojeće, pa instalacija drugog Roma. Preporučam Eu Dev, najbolje najnoviji 5.11.1

najnoviji je 5.11.5

http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Prijedlog:

zasto se ne bi na 1. str stavio kompletan tutorial za ovaj mob. KAko se narucuje, gdje je najjeftiniji, kakav rom dolazi, kako ostaviti official, kako staviti unoffical, kako fastboot, kako twrp.... i onda za sve upite . samo kazemo: pogledaj 1. str. naravno to treba stalno updateat...

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da i kod mene LRX22G. Oprosti na grešci, eto desi se.

11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Darko150 kaže...

najnoviji je 5.11.5

http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/

DA to je rom koji je došao sa mobitelom.

Eto da ponovo pitam ima li na forumu itko iz Osijeka da bi se htio pozabaviti sa problemom

pošto ja nisam baš potkovan po tom pitanju? 

9 godina
neaktivan
OS4359KZ kaže...

Pozdrav. Danas dobio RN2 2G rama 32 G roma

-Dali je moguće postaviti rington sa SD kartice ili učitati u internu mem neke ring tonove?

Odes na...

postavke / zvuk&vibracija / zvono ili poruka / izvanmrezno / ostalo

i onda odaberes explorer i iz njega povuces melodiju koju zelis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 17:17 (StefanoM).
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

bem mu vraga, imam ga tek par sati...može mala pomoć

koji treba sad skinuti : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=42938

ima tu više njih što znači to armani ,aries ..i ostalo

može li pojašnjenje

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam ja par postova na prvoj stranici, ali moj prvi post je tek 6. po redu. Ako nitko drugi ne sastavi neki uvodni tutorial budem tijekom vikenda sastavio nesto pa cemo nadograđivati.

0 0 hvala 0
13 godina
razjaren kaže...

bem mu vraga, imam ga tek par sati...može mala pomoć

koji treba sad skinuti : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=42938

ima tu više njih što znači to armani ,aries ..i ostalo

može li pojašnjenje

hvala

Treba ti hermes pošto je to codename za Redmi Note 2.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
16 godina
Koju aplikaciju koristite kao daljinski za tv?

0 0 hvala 0
17 godina
OS4359KZ kaže...
MASVA kaže...

Nažalost ne pomaže..... :-(

kak ne pomaže

kad ideš na odabir ringtona-ostalo-tu izabereš rings extended i nađeš što želiš

MI4W
15 godina
mmmnnn kaže...

ja koristim ovu mi remote ali mi ne radi bas dobro... na philips tv-u kojeg imam 20 godina radi super ali na lcd-u kojeg sam nedavno kupio ne radi remote.. skinuo sam i neke s play storea opet ne radi.. vjerojatno je do tv-a onda, ali neznam

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan
dtdtdt kaže...

koji rom?

9 godina
neaktivan

Uvoz kontakata- pokreni app Kontakti-lijevu tipku zadrži dok ne dobiješ opcije za kontakte-uvoz/izvoz kontakata-izabereš SIM1 ili 2-pokaže ti koji su kontakti-na jednom zadržiš dodir-izbaci ti da izabereš koje hoćeš-uvezi

Od romova koristim sMiui rom! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 21:20 (Boki_boo).
9 godina
neaktivan
OS4359KZ kaže...

Eto da ponovo pitam ima li na forumu itko iz Osijeka da bi se htio pozabaviti sa problemom

pošto ja nisam baš potkovan po tom pitanju? 

Ne moraš biti potkovan, postupak je jednostavan i možeš ga riješiti sam u 5minuta

17 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

ja koristim ovu,jer mi default opće ne radi.

ta sa google playa radi na lcd,običnom crt-u,makar ne potpuno sve funkcije,ali mjenjanje programa,glasnoća i osnovne stvari rade.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
neaktivan
Meni defaultna uredno radi - isprobano na LG, Panasonic i Toshiba televizorima te Yamaha receiveru
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
10 godina
neaktivan
OS4359KZ kaže...

Deinstalirao CM (prijavio mi 5 trojana) i skinuo  360 (prijavio mi 12 mogućih zlonamjernih aplikacija)

U naprijed hvala.

Kupio Redmi 2 Advanced, no nemogu nać njegov topic ovdje no vjerujem da je slični problem, naime koji je problem sa ringtonovima? Jer kod mene je mobitel sav na engleskom al izbornik ringtonova je jedini na kineskom?!? Otkud sad to?

I kako spriječiti mobitel da ne forsa stalno neke reklame i nove aplikacijice mi nudi da skinem (ne upgrejdove nego kao "ponudu dana" itd...) Pogasio sam koliko sam mogao sve od ovih "sistemskih/defaultnih" aplikacija sto su dosle s mobitelom, jer se nedaju odinstalirat pa sam ih samo disablo...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice