Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.077
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

E lako je to reči, nisam baš od tih tehničkih stvari pa neznam niti odkuda bih počeo , a i strah me da nekaj nezaj..... jel ko bu to poslje ispravio. 

Vidim da i oni vični tome imaju hebenih problema.......

A što znači :  Ponovno pokretanje u Recovery mode?????

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 14:43 (duc77).
13 godina
duc77 kaže...

E lako je to reči, nisam baš od tih tehničkih stvari pa neznam niti odkuda bih počeo , a i strah me da nekaj nezaj..... jel ko bu to poslje ispravio. 

Vidim da i oni vični tome imaju hebenih problema.......

A što znači :  Ponovno pokretanje u Recovery mode?????

imas li redminote ili redminote2?

laicki objasnjeno kroz primjer windowsa: imas winXP i zelis win7. savjetuje ti se da izbrises winxp - odnosno format. kod android uređaja imas recovery mode koji ostaje na mobu nakon brisanja OS-a. (operacijski sustav). kroz recovery (kod RN2: ugasiti mob i drzati pritisnuto volume- i power) brises OS i instaliras novi kojega si prije toga skinuo te stavio na SD karticu. znaci udjes u recovery, izbrises OS (wipe cache, wipe dalvik, wipe data) i instaliras novi s SD kartice. Ovo je pod uvjetom da instaliras originalni ROM od xiaomia. vecina ljudi ima developer rom koji nije official vec od nekog programera prilagođen za različita tržišta. ako bude zezao preko sluzbenog Mi Recovery modea morati ces instalirati TWRP (team win recovery project) sto je kao dodatni program kojega moras instalirati. to je malo tricky na prvu, ali imas more tutoriala na webu i jednom kada to napravis, drugi put je lakse.

11 godina
neaktivan
Ma care,nisam ja bas zahtjevan,eto da mi je net upaljen i to je to,whatsapp,fejs,instagram
Igrice 0 bodova,,samo da izdrzi od ujutro do nvcr znaci nekih 18h
Jedva cekam da ga kupim,jos malo love i to je to
16 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
11glava11 kaže...

bok, jel drzi ta baterija na ovom mobitelu ili sta? meni je stvarno vazna baterija jer sadasnji mob punim tri puta dnevno...

uz uvijek upaljen wifi i 3g, standardno koristenje, whats up, viber, tapatalk i tako. uredno skoro 2 dana. s igrama 1 dan. hbga velik ekran i jos kad potegne octacore :D

Koji rom? Ja na miui7 stable 7.0.6 imam 3-4 SOT, nikad vise od 4h.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja se nadam da će MIUI7 optimizirat kao što je bio stable MIUI6 (China ROM). MIUI6 mi je davao 30% više battery lifea

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ja se nadam da će MIUI7 optimizirat kao što je bio stable MIUI6 (China ROM). MIUI6 mi je davao 30% više battery lifea

Koji je sad uopce najbolji rom?
Ja sam probao samo taj china stable miui 7 7.0.6?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
9 godina
neaktivan
Imam redminote2 i to točno šest dana.
Uglavnom hvala ti na trudu fakat si car ali nemam trenutno toliko vremena da se posvetim tome. Za sada ću imati punjač uvijek pri ruci ☺ iako me to strašno živcira( da sam znao možda bi si uzeo nekakav Lenovo. Kupio ga ženi i nema nikakvih problema nikakvih novih romova i ostalih pizdarija, pali i vozi 😀
Uglavnom hvala još jednom!!!
13 godina
Ja imam 5.10.22 dev. Prezadovoljan s njim. Ovih dana cu dignit na 5.11.1 da vidim kakav je.

1 0 hvala 1
16 godina
GuardianOTB kaže...
Ja imam 5.10.22 dev. Prezadovoljan s njim. Ovih dana cu dignit na 5.11.1 da vidim kakav je.

Kad ga isprobaš javi dojmove. Ja sam sad na 5.10.22 dev isto i prezadovoljan sam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 20:05 (mmmnnn).
14 godina
neaktivan
5.10.22 mi je bio odlican. Digao sam na 5.11.1, i cini se jednako dobar, ako ne i bolji. Sad sam sa 3,5 h SOT, neprestano ukljucenim wifijem, cca sat vremena football managera i ostalim uobicajenim koristenjem (pozivi, poruke, whatsapp, viber, mailovi) na 42% baterije.
Na 5.11.1 se vibra cini nesto jaca, ali nije pretjerano.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav,

zanima me gdje se moze naci najbolja ponuda za kupnju ovog mobitela;

ja sam nasao na ovom linku http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-LTE-Cell-Phones-Android-5-0-MTK-Helio-X10-Octa/32478047643.html

uz kupnju na 11.11 gdje bi izasao 130$, najvjerovatnije +carina, pdv, te jos za tu td verziju da li se sve poslije normalno moze stavljat novi rom a da signal ostane(tele2, 3G)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Na Giztop.com je najjeftinije. Stigne za 15.tak dana bez ikakovih drugih davanja. 

9 godina
neaktivan
duc77 kaže...
Imam redminote2 i to točno šest dana.
Uglavnom hvala ti na trudu fakat si car ali nemam trenutno toliko vremena da se posvetim tome. Za sada ću imati punjač uvijek pri ruci ☺ iako me to strašno živcira( da sam znao možda bi si uzeo nekakav Lenovo. Kupio ga ženi i nema nikakvih problema nikakvih novih romova i ostalih pizdarija, pali i vozi 😀
Uglavnom hvala još jednom!!!

Stavit rom sa miui.com je tako jednostavno da i kad bi nešto želio krivo napravit, ne možeš i ako toliko jede bateriju ja ne znam zašto ne probat.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

RN2 stigao pred 2 dana .. MIUI 5.9.2/BETA  .. sve radi ok osim što ne primam poruke..notifikacije za zamagljene i ne mogu ih ukljuciti..neki savjet?

0 0 hvala 0
13 godina
BezNika kaže...

RN2 stigao pred 2 dana .. MIUI 5.9.2/BETA  .. sve radi ok osim što ne primam poruke..notifikacije za zamagljene i ne mogu ih ukljuciti..neki savjet?

Flashaj neki novi ROM, ovaj trenutni koji imaš je star 2 mjeseca.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala :) ..budem probala..mada mi to djeluje strasno komplicirano citajuci tudje postove..valjda nebudem nesto zeznula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E da... Jedno pitanje... Gledao sam tu po threadu ali nisam baš najbolje skužio

Na Xiaomi.EU piše da se 5.11.5 za RN2 MORA flashnuti preko TWRP
E sad...
To je i pisalo za 5.10.22 pa sam ga uredno preko updater aplikacije :)

Da li mogu i ovaj najnoviji tako :)

Nekako mi se ne da zezati sa TWRP

Thx
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav,

ispričavam se ako je već bilo, ali jednostavno ne mogu sve pregledati.

Zanima me kako rootati uređaj koji je na najnovijoj stable verziji i može li se nakon toga normalno raditi update?

Hvala puno!

0 0 hvala 0
12 godina
Gerontius kaže...

Nekako mi se ne da zezati sa TWRP

To traje najviše 1 minutu...

9 godina
neaktivan
jackpot kaže...
florami kaže...

Nemojte zamjeriti na bedastim pitanjima, ovo mi je prvi kinez :)

Iako sam pročitala svih 46 stranica evo me sa problemom. Došao mi je mobitel sa verzijom gucci 60.6.1.0 (KHKCNBL) STABLE, i tako pripremljena za rootanje idem prvo provjeriti ovu verziju i navodno je to fake. :(

Skinula sam antifake_10302_00.apk međutim ne mogu otvoriti: Parse error

Zna li netko kako da provjerim da li sam dobila fake mobitel?

Odkud si naručila? Mobitel je vjerojatno ok, ali je došao sa tom lijevom verzijom OS-a punog kineskih apps i ostalog smeća. Najbolje stavit MIUI 7 pa si na miru.

edit: Vidim da se to radi o običnom RedmiNote a ne dvojci kad je "gucci" na njemu, tako da provjeri ovdje: http://www.soyacincau.com/2014/08/09/6-ways-to-find-out-if-your-redmi-note-is-fake/

Naručeno sa wow.shopa. XIAOMI REDMI NOTE PRO 4G LTE DUAL SIM. Vidim da je danas nestao sa webshopa

Hvala na pomoći, ne da mi instalirati Antutu, pa dok to ne riješim neću dizati paniku :)

16 godina
neaktivan
To ti uopće nije redmi note 2, već stari redmi note 4g.

Taj ti ima kodno ime gucci, a redmi note 2 je hermes

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Koji je zadnji službeni stabilni ROM? I jel valja čemu ovaj MIUI 7 beta? Čujem da baterija nije nešto vele u odnosu na zadnji stabilni? Jel to istina ili se varam?

Trebao bi nadograditi testni Redmi Note 2, ali mora bit službeni MIUI i sve. Sad je na onom 5.9 nekom kojemu ne radi SMS i to. 

youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Ako želiš vratiti stock Mi Recovery, ovdje imaš guide:

http://en.miui.com/thread-147646-1-1.html

Cromaki ti si genijalac. Hvala, čim uhvatim vremena probati ću.

Neki su se zanimali zašto želim vratit obični recovery - telefon nije moj, a dok je twrp na njemu kada radiš factory reset ROM te baca na TWRP da tamo uradiš WIPE. Zašto? Nemam pojma. Pretpostavljam kada stavim obični recovery da će factory reset ići po redu. E sada, kada ja vratim telefon vlasniku, a on ga npr. odluči prodati nemogu dozvoliti da nekoga tamo baca u recovery umjesto da radi kako bi trebalo.

Eto ga :-)

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pronašao sam stock MIUI 7. Da stavim njega ili da stavim zadnju stabilnu verziju MIUI-a 6? Koji se bolje ponaša po bateriji i ostalome?

youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

10 Mi Credits - tko prvi, njegovo. - Samo javite da ste aktivirali.

Ako netko nezna čemu služe - to je virtualna valuta za kupovanje Premium (Paid) tema iz official Themes Aplikacije unutar MIUI ROM-a.

Poželjno je da imate i Mi Account jer jednom kada kupite temu - zauvijek je vaša. 

Za aktivaciju koda,  potrebno je otići u Mi Account > Mi Credits > Top Up > "Mi Credit Card" i tamo ukucati ili skenirati kod koji se nalazi u prilogu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel je to samo za one koji imaju stable rom?ja sam na dev rom-u i ja toga nemam ili nekaj krivo gledam/radim

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 20:17 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na Official China developer ROM-u i opcija je oduvijek tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Ja sam na Official China developer ROM-u i opcija je oduvijek tamo.

onda je vjerovatno do rom-a,jer kod dev roma toga nema

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
Ako ti šta znači, ja sam imao zadnju verziju miui v6 china stable roma na svom, stable v7 nisam probao. V6 zadnji stable nije loš, ali mobitel će ti se sigurno dosta grijati.

Po meni je dev rom 5.10.22 bolji po pitanju baterije, a i ukupnog dojma.

Računaj da ti za RN2 još uvijek nema službenog multilanguage roma, pa ako trebaš hrvatski, onda imaš romove na xiaomi.eu.

Druga stvar koja će te zanimati su gappsi koje također nemaš na službenom stable romu (a mislim da ni na službenom weekly dev romu). Plus će ti ostati nešto kineskih aplikacija od kojih gotovo sve možeš deinstalirati bez većih problema, a ni instalacija gappsa i nije neki problem.

Ako baš baš hoćeš službeni rom, samo naprijed, ja osobno ne vidim nikakvu prednost nad xiaomi.eu romom.

Isto tako ne kužim strah od twrp recoveryja i zašto ljudi baš žele imati mi recovery. Ne kužim ni potrebu obični user radi update svaki petak.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Cromaki hvala, ja sam uspio redeemat :).

Imam pitanje, vec sam sto puta flashao i recovery i custom romove putem twrp-a, ali nakon sto sam danas flashao china stable fastboot rom, ne mogu flashati twrp (2.8.7 Materialized) nikako. U miRecoveryu mi izbacuje error "update.zip signature verification failed"..

Confucius says: Its good for girl to meet boy in park, but better for boy to park meat in girl.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 20:46 (Sakla).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice