Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 787.949
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

dal nosite masku? ja najradije nebi nijednu nosio al posto je ova kamera izbocena nekako mislim da ce se izgrebati ovo staklo?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Uzmes si flip case i rijesen problem,jedino ako volis da je mob "gol" onda pripazi haha

Kakvi ce bit selfiji? Jel valja prednja? :)
MOze netko sliku mozda okacit koju?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ima li netko iz ZGa da već ima Redmi Note 2 ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni je stigao u subotu. Odmah sam instalirao TWRP i zadnju verziju developer ROM-a.

Mobitel je za te novce poprilično dobar. Ekran je solidan. Kamera isto tako, ništa spektakularno. Baterija izdrži cijeli dan sa oko 25% ostatka navečer, sa cca 2,5 h SOT.

Danas sam ubacio SD karticu unutra i borim se sa Link2SD. Ima li itko kakvih uputa ili preporuka kako prebaciti/instalirati aplikacije na SD karticu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Malo pitanje hoce li radit redmi 2 note na tele 2 3g i 4g?

14 godina
neaktivan
leoncropro kaže...

Malo pitanje hoce li radit redmi 2 note na tele 2 3g i 4g?

Meni radi na Vip i Simpi.

15 godina

tele2 nema 4g, a 3g meni normalno radi

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav.

ja sam iz Brckog BiH, imam prijatelja u Gunji RH, koja je odmah preko Save i koji je voljan da preuzme RN2( ja da platim na Aliju, a dam njegovu adresu za dostavu) u Gunji. Moje pitanje je da li je to izvodljivo posto nikad dosada nisam kupovao na Aliju i nemam iskustva sa ovim servisom

i drugo pitanje.

Čitajući svih 14 strana vidim da je spominjano ali ja nisam uspio da izvucem zakljucak,

po vasem misljenju. da li cu platiti dodatnih 30 USD sluzbi DHL zbog udaljenog mijesta stanovanja kako se navodi na:

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32436852859.html?spm=2114.01020208.3.2.m9KtYJ&ws_ab_test=201407_0,201444_0,201409_0

Razlog kupovine preko ovog prodavca bi mi u prvom redu bila brzina dostave i neplacanje carine, ali ako imam dodatne toskove kurirskoj sluzbi tad bih mozda naruco preko

(http://en.jd.com/product/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-4G-FDD-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core-64bit-5-5-2GB-16GB-3060mAh-13-MP-MIUI-V6_731158.html) gdje cijena sa popustom izadje 146 USD ( meni  nepoznat, da li neko ima iskustva ). 

svima hvala na trudu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acov kaže...

mislim da je izvodljivo,nisam siguran jer na aliexpressu nisam nikad kupoval,ali ako se može na ebay-u napraviti takav način kupnje ne vidim razlog da se ne bi moglo i tu.

a kaj se tiče dostave,pa ako budeš stavil njegovu adresu iz Hrvatske i DHL ako odabereš zbog carine onda je na tu cijenu sa standard giftom mobitel 169.99 i DHL 15.79 znači sve skupa 185$.

ako sam kaj krivo objasnil budu me ispravili koji su već naručivali

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 19:39 (jura).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

hvala,

ali mene brine ovo pod tackom 1 ispod  fotografija( 1, The price is not including the Custom Duty (by DHL) ,Remote Area Fee or other payable Fees from the courier.You need pay 33USD more if your address is Remote Area(by DHL).We can declare lower value help buyer aivod to pay high cunstom duty.) tad bude 185+33=218 USD.

da li je neko iz ovog kraja vec narucivao i kolko mu je DHL naplatio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

provjeri na DHL-ovoj stranici da li je ta njegova adresa u gunji remote naselje i dal se placa dodatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

hvala na sugestiji, uspio naci na   http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp Gunja nije remote

sve su nedoumice otklonjene, 

koja je preporuka od kog prodavca naruciti, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
gafinho kaže...

...Danas sam ubacio SD karticu unutra i borim se sa Link2SD. Ima li itko kakvih uputa ili preporuka kako prebaciti/instalirati aplikacije na SD karticu?

Zašto aplikacije na SD karticu i to s Link2SD?

Zar nema dovoljno mjesta u memoriji telefona?

13 godina

Meni ne radi Data Usage na zadnjem developer romu :(. Jako bitna stvar da znam prebaciti internet s jedne na drugu karticu.

EDIT: RADI! Samo je trebalo uključiti u postavkama da Data Usage smije koristiti internet konekciju :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 8:26 (DEEMon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Darko150 kaže...
gafinho kaže...

...Danas sam ubacio SD karticu unutra i borim se sa Link2SD. Ima li itko kakvih uputa ili preporuka kako prebaciti/instalirati aplikacije na SD karticu?

Zašto aplikacije na SD karticu i to s Link2SD?

Zar nema dovoljno mjesta u memoriji telefona?

A kad si malo zahtjevan, brzo se popuni.

Koji stable rom sa xiaomi.eu treba skinuti za Note2?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

stable verzije V6 neće više biti rađene sa multi jezicima, samo V7

K850_Lumiinous green

1 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nisam imao prilike do sada pa evo sada iskorištavam ovaj trenutak da zahvalim korisniku MASVA na prijevodu MIUI sučelja.

Još od MIUI v5 (ako ne i ranije) je redovito prevodio MIUI na hrvatski i zato svaka čast na tom trudu 

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

To me najviše zanima, usporedba sa G2, pogotovo kamera.

14 godina
neaktivan
Zadnji developer ROM. 1:17 h SOT, baterija je na 76%. Wacap, surfanje, pozivi, konstantno upaljen WIFI i 4G.

Ja zadovoljan. Mislim da ce se to jos popraviti, a tek kad krenu custom romovi...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Malo sam dosadan,sorry ali nestrpljiv sam full..nadam se da necete zamjeriti,nisam bas iskusan u ovom.

Znaci sto ovo sad znaci,da je mob poslan u UK ili?

Tako stoji od 5 ujutro danas..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 12:53 (nixa2210).

0 0 hvala 0
11 godina
nixa2210 kaže...

Malo sam dosadan,sorry ali nestrpljiv sam full..nadam se da necete zamjeriti,nisam bas iskusan u ovom.

Iako su koraci krivim redoslijedom navedeni, leti iz HK prema njemackoj, pa ce onda prema UK. 

Evo pa vidi dva trackinga:

http://www.dhl.hr/hr/express/pracenje.html?AWB=5519758624%2C4869074324&brand=DHL

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala ti,to me zbunjivalo,taj krivi redosljed..

Nadam se do pon.da je kod mene :D

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ma nista, kad ti se pri isporuci u UK potpise (u mom slucaju gosp. Martin) da je pristiglo sve kako spada u EU, onda pratis tracking koji si prvotno dobio od posiljaoca preko e-maila, preko njega onda pratis put do Hrvatske, obicna za dva dana nakon dolaska u UK stigne i u Hrv.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo par SSova baterije, sad cu napravit upgrade na 6.7.5.0.

Dali vama preko TWRP recovery kada idete instalirat OTA update (30ak mb) javlja error. Ja moram skinit cijeli ROM od 700mb i flashat ga.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Nisam imao prilike do sada pa evo sada iskorištavam ovaj trenutak da zahvalim korisniku MASVA na prijevodu MIUI sučelja.

Još od MIUI v5 (ako ne i ranije) je redovito prevodio MIUI na hrvatski i zato svaka čast na tom trudu 

nema na čemu, trudim se

od V5 sam počeo, dok nisam nabavio mi2s pa je s njime sve krenulo

ako netko ima koji prijedlog/grešku/izraz da se ispravi, prijaviti ovdje

https://github.com/MASVA/MA-XML-7.0-CROATIAN-master/issues

hvala

MI4W
9 godina
neaktivan
Vlasnici kakav vam je ekran?
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

kakav je gps i kamera? može koja slika?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Vapor, imas link za upgrade?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

meni je dva dana bila ova obavijest: Napustilo ured u <Service Area> HONG KONG - HONG KONG

Danas je došla nova obavijest: Na čekanju   LEIPZIG - GERMANY0   8:51

Kad kliknem na PODROBNIJE onda mi piše:

Due to a technical issue the shipment is currently on hold pending further processing

Plaćen je prošlog utorka

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 18:02 (papinijanus).
9 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

kakav je gps i kamera? može koja slika?

GPS je dobar, hvata signal i u zatvorenom prostoru. Imao sam Redmi Note tako da mogu reći da je kamera dosta bolja. Slike su jasnije, autofocus stvarno brz. Nemože se uspoređivati sa kamerom LG G3, ali niti cijena nije takva. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice