Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.128
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
basho kaže...

Pozdrav svima.

razmišljam o kupnji XRN2 ali bih ga volio prvo vidjeti uživo. Pa ako ima netko iz Zagreba da se nađemo na cugi da malo pogledam, častim pivom :D

E da, jedno pitanje još, ovaj seller sa Alija navodi kako se ovaj GSM only model (20ak dolara jeftiniji) najnormalnije koristi na WDCMA i FDD 4Gu (naše frekvencije). Ima li još netko kakvih informacija o tome:

A možda i radi lte FDD i TD ali 3g je problem onda. Ne vjerujem da bi išli raditi dva modela ako su oba ista što se bandova tiče. Osim ako ustvari jesu isti modeli pa nas prodavači s alija šišaju ko ovčice i prodaju skuplje modele :D

15 godina
juchinio kaže...
Darko150 kaže...

Tempered glas smije pokriti kameru što je bez ikakvih negativnih djelovanja, ali ne smije Proximity senzor, jer on ako je pokriven ne radi dobro. Zato su često staklo ili folije izrezano nesimetrično u dijelu oko zvučnika...

Dobro, to možda stoji, ali ne ljubi dobro oko zvučnika...ima malo zraka, ma dobro ajde da san ženi da prebriše ekran onon krpicom pa to nije 100% sigurno 

i meni isto ima zraka oko zvucnika.. valjda svi s greskom, al dobro, ionako narucio novi glass sa tri rupice

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Ajde vi kojima je došlo putem DHL-a i alija kažu gdje ide paket.

Ako sam dobro shvatio, sad ide do nekoga koji će iz engleske poslati meni? Koliko bi to trebalo potrajati?

Edit: Evo sad je zadnji status Djelomična dostava, što god to značilo.

Dali ti se je aktiviro drugi dhl broj od uk do hr?

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Napokon i ja narucio mob.

Od dana narudzbe do dana dolaska moba,koliko vam je proslo?

Ako nije problem odg. :) (tko ga vec ima)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 17:54 (nixa2210).

0 0 hvala 0
15 godina
nixa2210 kaže...

Napokon i ja narucio mob.

Od dana narudzbe do dana dolaska moba,koliko vam je proslo?

Ako nije problem odg. :) (tko ga vec ima)

8 dana skupa s vikendom, znaci 6 radnih dana

11 godina
neaktivan

jesi ti narucio kod Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. ?

Ima li netko da je dobio od njih mob vec?

Kakva je situacija sa garancijom?

Hvala

13 godina
neaktivan

Ja sam kod njih narucio danas.

Za garanciju ne znam

9 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

Za garanciju ne znam

koji si bundle narucio, ja cu uzet sa niklin glass i narucit cu dodatni case još tražim koji. i jesi li uzeo 32gb verziju (prime) ili obicnu

13 godina
ivan72478 kaže...

jesi ti narucio kod Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. ?

Ima li netko da je dobio od njih mob vec?

Kakva je situacija sa garancijom?

Hvala

Ja sam naručio. Stigao je paket u Englesku danas i spremno je za isporuku prema Hrvatskoj. Naručio sam prošli utorak.

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Danas mi stigao Meizu M2 Note sa Aliexpressa od Chingona. Naručio sam ga curi 27.08. i danas e stigao. Vrlo kvalitetan mobitel za te novce (cca 1200 kn). Eto, mogu pohvaliti Chingona jer je sve u najboljem redu i odgovarao je brzo na poruke. 

FC Bayern Munchen
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 20:03 (Scorp21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ja ujutro narucujem, zanima me koliko zapravo stiti ovaj nilkin glass film, oce li ga zastit od pada i pucanja ekrana

0 0 hvala 0
10 godina
nixa2210 kaže...

Za garanciju ne znam

Evo i ja danas narucio, standard with gift, fdd 32gb white, 212$. 

Sretno nam bilo :)

9 godina
neaktivan
Zanima mee sad kako izlazu romovi jesu li za redmi note 2 i prime verziju isti ili svaki.ima poseban??
14 godina

Prolistaj ranije postove ;)

Nema razloga da su različiti ROM-ovi.

EDIT: Jel ko probao instalirati WhatsApp? Meni jednostavno ne radi nakon verifikacije broja. Pokrene se, ukucam broj, svoje ime i nakon toga samo rušenje i bijeli ekran kod svakog pokretanja...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 9:43 (tjsudac).
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Meni radi whatsapp i viber. Imam developer verziju MIUI v7. Mob je super brz, internet stranice fino otvara kao i sve aplikacije, al npr. jučer mi zablokirao na 3G mreži..jednostavno prikazivao da je na mreži, ali nisam mogao ništa poslati preko whatappa i vibera. Riješio sam restartom. Kod cure se to desilo preko WIFI-aja.  Isto tako mi se jučer zablokirao kod ulaska u viber, pa ga opet restartao.  Da li zna netko postoji li V6.7.3.0.LHMCNCH MIUI6) EU STABLE verzija? Stavio kinesku verziju, instalirao google installer, al onda problemi oko Trg.Play (kriva verzija), pa Whatsapp nije kompatibilan i tako to.. 

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

1h SOT 6% baterije potrosilo, fascinantno.. dev miui 7, kada bi ovako nastavilo drzala bi tjedan dana 

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

evo review od provjerenog android authority-a, bez obzira na odlični procesor, to sve zajedno i ne funkcionira baš bajno, ekran je solidan, tj. može se pohvalit da je jedino oštar zbog visoke rezolucije, baterija je dosta slaba, kamera je prosječna, tj. ista ko na starijoj verziji redmi note-a, i ono što me najviše zasmetalo je da asphalt 8 šteka što je malo čudno za takav chipset koji se nalazi u redmi note 2, izgleda da nije bezveze tako niska cijena mob-a, fučkaš tako dobre specifikacije ako ti sve ne radi kako bi trebalo radit

Moj PC  
2 3 hvala 1
13 godina
neaktivan

@ Nikola_Cro

FDD 16 GB WHITE,standard with gift sam uzeo

Uzet cu case (mirror gold) za 3-4 dolara to sam vec narucio od prije..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 11:03 (nixa2210).
13 godina
neaktivan

Sad si razmisljam jel sam trebao mozda Meizu M2 Note uzet jbmu haha..

Nadam se da nisam napravio gresku,do sad sam imao Prestigio 4500 PAP duo pa bi htio nesto puno bolje a budzet je takav kakav je bio,nadam se da necu pozaliti..

10 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

Sad si razmisljam jel sam trebao mozda Meizu M2 Note uzet jbmu haha..

Nadam se da nisam napravio gresku,do sad sam imao Prestigio 4500 PAP duo pa bi htio nesto puno bolje a budzet je takav kakav je bio,nadam se da necu pozaliti..

ma nisi pogriješio, jer taj mobitel nije loš ipak je to xiaomi, nego samo opravdava svoju nisku cijenu, a za tvog prestigia ovo je space shuttle ;)

13 godina
Pinhead kaže...

evo review od provjerenog android authority-a, bez obzira na odlični procesor, to sve zajedno i ne funkcionira baš bajno, ekran je solidan, tj. može se pohvalit da je jedino oštar zbog visoke rezolucije, baterija je dosta slaba, kamera je prosječna, tj. ista ko na starijoj verziji redmi note-a, i ono što me najviše zasmetalo je da asphalt 8 šteka što je malo čudno za takav chipset koji se nalazi u redmi note 2, izgleda da nije bezveze tako niska cijena mob-a, fučkaš tako dobre specifikacije ako ti sve ne radi kako bi trebalo radit

To su sve softverske sitnice koje se daju ispeglati.

Igranje na mobitelu mi je totalna glupost, kao prvo nigdje nije niti napomenuo da je stavio mobitel u performance mod već je sigurno igrao na balanced i onda se žali da ima pokoji fps drop...

Rade review na OS-u kojega jedva poznaju i onda pričaju gluposti jer su neupučeni, to bi otprilike izgledalo kao da ja pišem review za Ubuntu kojeg sam koristio u životu svega par sati i neznam 90% stvari koji ostali znaju.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

to je jedan review kao los a deset drugih kaze super

10:1 ajmo vjerovat ovom jednom 

kad ga dobijem u ruke imacu direktnu usporedbu sa lg g2 a do tada mogu pisati i pricati svi koliko hoce

ali za tu cijenu kom neodgovara ili je slab neka za iste novce kupi bolji i nek javi koji je to

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Razuvjerili ste me,jedva cekam da moj dode..nego pise awaiting shipment 14 dana da je rok,nadam se da nece to tako dugo..

dosta mi je prestigia i trajanja baterije 2 sata haha

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ma mislim da samo nakon tih 14 dana imaš pravo na neko žaljenje, štatijaznam. Moj i curin su došli kad je odbrojavalo još 8 dana, tako da...

I, ako ja nimalo ne žalim šta sam dva uzeo, nećeš ni ti šta si uzeo jednog. ;)

Osobno nemam nikakvih primjedaba. Štoviše, jako sam zadovoljan. Dva dana igram Asphalt 8 i ne mogu se žaliti. Još kada se i taj MIUI 7 malo ušminka budući da je tek izašao, kernel... Bit će to pic pic!

Samo me živcira šta mi WhatsApp nikako da proradi, haha!

1 0 hvala 1
11 godina
tjsudac kaže...

Samo me živcira šta mi WhatsApp nikako da proradi, haha!

Probaj ga u security appu staviti u autostart app, dodaj mu permissione koje nedostaju (nemoj ukljuciti badge icon nesto opciju) ili ko last resort ugasi permission manager pa vidi jel radi onda :)

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zato ja dobivam glavobolje od engleskih reviewa. Nitko nema pojma o čemu priča i uglavnom nikad ne kažu korisne stvari. Recimo, meni je bilo otkriće da Rusi rade izvanredne informativne osvrte. Osobno ne znam ruski (psovke se ne računaju lol), ali dečku je to materinji jezik tako da imam osobnog prevodioca :D

1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nije pomoglo. Deinstalirao, očistio sve cleanerom, resetirao i ponovno instalirao. Sad i to radi. :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A iz prve ruke kakva je kamera i ekran?
Jel oštar,"čist"? Sori malo sam dosadan :D

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Osobno mogu potvrditi da igrice dobro rade, bar one koje ja igram. A baš ću skinuti i famozni asphalt da vidim da li i kod mene zeza što... iako sumnjam...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cromaki kaže...
Pinhead kaže...

To su sve softverske sitnice koje se daju ispeglati.

Igranje na mobitelu mi je totalna glupost, kao prvo nigdje nije niti napomenuo da je stavio mobitel u performance mod već je sigurno igrao na balanced i onda se žali da ima pokoji fps drop...

Rade review na OS-u kojega jedva poznaju i onda pričaju gluposti jer su neupučeni, to bi otprilike izgledalo kao da ja pišem review za Ubuntu kojeg sam koristio u životu svega par sati i neznam 90% stvari koji ostali znaju.

AA je testirao niz Xiaomi uređaja tako da ga sigurno dobro poznaju. Tebi je igranje nebitno, nekome je bitno. GPU u Helio X10 nije pretjerano jak. Kvaliteta ekrana se ne može baš softverski riješiti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice