A koji ROM moram instalirati da imam hrvatski jezik ? I moram li za to traziti otkljucavanje Bootloadera ? Novi sam u tome pa neznam :/
nisam ti ni ja u tome pro
tj zapravo nemam pojma nista
Samo znam da ne postoji jos global stable
A koji ROM moram instalirati da imam hrvatski jezik ? I moram li za to traziti otkljucavanje Bootloadera ? Novi sam u tome pa neznam :/
nisam ti ni ja u tome pro
tj zapravo nemam pojma nista
Samo znam da ne postoji jos global stable
treba ti miui eu rom koji je dosao na mom redmi 3 iz honorbuya.
Xiaomi.eu ima hrvatski jezik.
Je li itko imao problem kao ja?
Otključao sam bootloader i instalirao TWRP 3.0.2 i iz njega onda napravio klasične wipeove i flashao Xiaomi.eu no problem je što bootloopa.
Zapne na Mi.com-u i neće dalje.
Pri instalaciji u logu vidim da ima cannot unmount /firmware
Mogu pristupiti TWRP-u bez problema
I nakon jedno 10 minuta je konačno bootao
Imam problem..poslao sam zahtjev za unlock bootloadera i pise da ce mi na mobitel doci verification code ali vec 10 minuta cekam i poruka nije dosla..jel imao ko isti problem ?
Imam problem..poslao sam zahtjev za unlock bootloadera i pise da ce mi na mobitel doci verification code ali vec 10 minuta cekam i poruka nije dosla..jel imao ko isti problem ?
Kod za Unlock bootloadera može potrajati i do 2-3 tjedna.
Sutra mi stize pro varijanta :) nadam se da nece razocarat
Na zalost, Redmi 3 sam dao kao poklon prije nego sam ga stigao isprobati.
Verzija s EU romom s Top one.
Danas sam ga napokon isprobao. Nekoliko jako losih stvari koje se vjerojatno lako srede:
1. Ne dolaze poruke na Viber. Mob gasi program. Probao sam zakljucat Viber. Poslije je radio, al mislim da se jednom opet ugasio jer jedna probna poruka nije dosla.
2. Speedtest se ugasio za vrijeme rada, kad sam pregledavao rezultate.
3. Originalna folija je jos gore, jer je bilo savrseno zaljepljena, i mob malo losije prihvaca touch. E, posto ste pisali da nekima prelagano prihvaca touch, ovo mi je cudno, pa postoji mogucnost da je zbog folije.
Cekam da stigne neka velika inacica ROMa, pa da ga opet uzmem i stavim gore, valjda ce ovo rjesiti.
Dobre stvari:
cisto brza veza, na optici 200/100 speedtest je izmjerio oko 50/25.
Jako brz mob, bez stekanja. Ide i brze s novim ROMom, koliko citam!
Ekran cak i s cudnom folijom odlican, isprobano vani.
Narucen mob upravo s Xiaomiforsale :)
ove upute korisnika amonzero za stavljanje roma, jel imaju svi linkovi u njegovom postu ili se china stable i dev skidaju sa official miui stranice?
Dali je ovo kod miuia normalno ili neto nevalja kod mene
znaci kad stignu poruke za viber, WA ili sms pojavi se notification badge na ikoni appa i u notification baru i toje sve ok
ali kad se spusti roleta i makne notifikacija iz rolete makne se i badge sa ikonice mada poruke nisu ni otvorene ni pogledane
isto tako kada se preko ikone appa udje u app a poruke se neprocitaju isto se makne badge sa app ikone
malo konfuzno jer ako poruke nisu pogledane onda trebaju biti i dalje oznacene na ikoni appa badgeom ili
U mene je 7.2.1.0 Stable
Isplati li se flashat taj? Treba li unlockat BL?
Da vidim, samo se skine i preko updater appa flasha.
Treba li wipe?
Narucen mob upravo s Xiaomiforsale :)
Za punjac su mi odgovorili ovo "Phone is with EU charger, original charger is only for Chinese market." jer mi je patrick rekao da ih pitam.
Trebalo bi bit sve u redu?
Pozdrav ekipa!
Molio bih vas za malu pomoć.
Jučer mi je stigao xiaomi redmi 3 pro naručen preko xiaomiforsale.com,
ali nije imao predinstalirane google usluge. Ja sam skinuo google play preko Mi App storea,
ali sad ne mogu skinuti nijednu aplikaciju preko google playa jer se pojavljuje greška na početku instalacije. Imate rješenje?
Hvala puno