sredia sam sve
svi kinezi su izbrisani,rom je odlican i super drzi bateriju
ima tu malu manu sta su mu neke MI aplikacije na kineski...."themes i store" ali i ovako to ne koristim
ima li kakvih savjeta sta da napravim u postavkama ...ono za bolju bateriju,notifikacije(neki su spominjali neka kasnjenja,al to jos nista nisam vidia).
i kad izad(ako izade) globalni stable rom,ocu ja dobit update na njega ili cu ga morat sam stavljat?
Ovdje su postavke za notifikacije. U principu, svaku novu aplikaciju koja zahtjeva stalnu pozadinsku aktivnost treba korisnik odobriti na par mjesta u postavkama.
Za bateriju ću još guglati postavke, i testirati ih, ono što je sigurno je da ću isključiti sve vizualne animacije. Možda ''Disable manage apps battery usage.'', zatim ''Disable all Mi Account sync'' ako mi ne treba. Isključiti ću 4G možda, jer ga ne koristim, zatim WiFi automatic scan isključiti, neke automatske sinhronizacije programa, bluetooth, gps, na playstore postavkama isključiti sve što je na automatsko (update search itd.), isključiti još ponešto automatskog.
Jesi li instalirao google tipkovnicu ?
Gyroscope i bateriju valjda treba kalibrirati samo u slučaju problema.
Mislim da bi ti trebao sam naći i ponuditi upgrade na novi MIUI kada bude dostupan (pošto ti je nekuhani ROM), ali mislim da je na PRO verziji 7.2.7 rom, koji je trenutno i posljednji stable, tako da ti još ne nudi. Ali ja i kad budem stavljao noviju verziju sistema napraviti ću to ručno prilikom ćega ću napraviti wipe (flash tool - fastboot), smatram da tako sistem bolje legne.