Bolje se drzi global stable roma, manje bugova.
Nego gdje da kupim usb type c to micro usb adapter koji podrzava otg? Uzeo sam sa aliexpressa neki xiaomijev i ne radi otg tj. mob mi ne prepoznaje usb
Nego gdje da kupim usb type c to micro usb adapter koji podrzava otg? Uzeo sam sa aliexpressa neki xiaomijev i ne radi otg tj. mob mi ne prepoznaje usb
Koliko drzi baterija kada se tel malo koristi? Moze li 2 dana da izdrzi?
Kakva je reprodukcija full hd videa, pretpostavljam da tu nema problema?
Trenutni sam na Global Stable 8.1.4.0 skinuo Global Developer 6.11.10 i probao instalirati preko updatera ali ne ide (Can't verify update. You're allow flash the newest develop version published by miui forum from stable version only). Bootloader zaključan, a ne bih ga htio otključavati. Ima li neka druga metoda?
Tu grešku je i meni bacao. De skini još stariju verziju pa ponovo probaj. Mora raditi. Kad dođem s posla javit ću ti koju sam ja skinuo i s kojom mi je radilo. I ja sam bio na 8.1.4.0.
E jbg, obrisao sam. Ne sjećam se koji je bio rom...
Uglavnom, napravi ono što sam ti rekao, skini stariji neki. Mora raditi.
Probao Global developer verzija 6.9.1, 6.8.11 preko System updatera (downloaded_rom). Ne ide nikako. Stalno javlja Can't verify....... Kad idem na niži Global stable kaže da ne može ići na niži. Da ne ide možda preko recovery-a. Uglavnom kupio sam ovaj mobitel samo zbog procesora i iz znatiželje i mislim da sam gadnooo pogriješio. Rootao sam Samsunge, HTC, Sony bez problema, a ovo sranje mi toliko komplicira život da je lako moguće da završi u zidu.
Probao Global developer verzija 6.9.1, 6.8.11 preko System updatera (downloaded_rom). Ne ide nikako. Stalno javlja Can't verify....... Kad idem na niži Global stable kaže da ne može ići na niži. Da ne ide možda preko recovery-a. Uglavnom kupio sam ovaj mobitel samo zbog procesora i iz znatiželje i mislim da sam gadnooo pogriješio. Rootao sam Samsunge, HTC, Sony bez problema, a ovo sranje mi toliko komplicira život da je lako moguće da završi u zidu.
U cemu je problem? ubaci twrp preko adb-a i flashas sta oces na njega
Sto s tim? Na svakom sam morao otkljucavat bootloader a na samsungu nisam no vidio se onaj zuti trokut kod paljenja s kojim gubis garanciju jer si ili rootao ili imas recovery.. otkljucaj bootloader, flashaj twrp, flashaj rom koji oces, odma flashas i root i to je to.. ne znam kako si to drugacije zamislio
Pa predaj zahtjev za otključavanje bootloadera i to je to. Dođe ti za 2-3 dana odobrenje, otključaš i radi s njim šta još.
Kako ti nemas hrv jezik na global romu? ti onda imas neki skroz drugi rom i normalno je da ti nece prihvatit instalaciju na laksi nacin preko updatera.. ja sam svoj Mi5 dobio sa global beta romom i imao je sve jezike
Kako ti nemas hrv jezik na global romu? ti onda imas neki skroz drugi rom i normalno je da ti nece prihvatit instalaciju na laksi nacin preko updatera.. ja sam svoj Mi5 dobio sa global beta romom i imao je sve jezike
Global stable rom nema hrv, global beta ima.
@Javros Stvarno nemam pojma zašto ti neće. Ja sam se s identičnim problemom zezao 2 dana. Na kraju sam napravio ono što sam ti već rekao i proradilo je.
Al dobro, nema se šta šivcirati oko toga. Kad ga otključaš to je to. Stavi eu rom i vozi. ;)
naručio bih mob, ali ga na honor buyu nema više... sad vidim da ga ima na ovoj stranici pa me zanima da li je to sigurno bez plaćanja carine ako izaberem taj seller shipping method..? ima li netko iskustva ili neki drugi prijedlog?
I ja naručio s te stranice prije 6 dana te je isti u dolasku (trenutno u Francuskoj) pa kad stigne javim jel prošlo bez carine...
Pe+ ili H+ pro? link
ovdje se dvoumim izmedu blue i sandstone blue? ima ko ovakav case?
Zna li netko što znači ova okrugla ikonica između mjeseca i alarma? Random se pojavljuje, a tu je čak i kad uključim zrakoplovni mod (tak da nije do mreže)
EDIT: slika
Kontam da bi trebala biti lokacija.
Isključi lokacijske usluge pa vidi pojavljuje li se.
Povremeno pojavljivanje uzrokovano je kad neka aplikacija zatraži zahtjev za lokacijom.
Zna li netko što znači ova okrugla ikonica između mjeseca i alarma? Random se pojavljuje, a tu je čak i kad uključim zrakoplovni mod (tak da nije do mreže)
EDIT: slika
Kontam da bi trebala biti lokacija.
Isključi lokacijske usluge pa vidi pojavljuje li se.
Povremeno pojavljivanje uzrokovano je kad neka aplikacija zatraži zahtjev za lokacijom.
Toe to, sad vidim da ima istu ikonicu kao GPS kad povučem odozgo meni
tnx
Vidim da ti nitko nije odgovorio.
Jel ti nije jednostavnije odmah kupiti type c-otg kabel?
Ja sam uzeo na ebayu za dolar-dva i radi odlično.
Vidim da ti nitko nije odgovorio.
Jel ti nije jednostavnije odmah kupiti type c-otg kabel?
Ja sam uzeo na ebayu za dolar-dva i radi odlično.
Onda cu tak i napravit, vjv cu uzet i sandstone blue maskicu jer ima kao bolji grip i manje masnoce i otisaka se vidi na njoj
Ja ti imam obicnu crnu i sandstone crnu. I iskreno, nije ti bas neki grip na sanstone. Osobno mi ja manje sklizava obicna. Mozda je samo do mene
Ovu imam zadnjih par mjeseci i za sada mi se pokazala kao najbolja:
Sto se tice OTG adaptera, meni neki dan stogao ovaj i radi ko sat:
Pozdrav svima. Molio bih pomoć oko kupnje Mi5. Naime, pročito sam cijelu temu pa više ni sam nznm šta je dobro, a šta ne. Jel mi može netko molim vas napisati sa koje stranice je najbolje/najpouzdanije uzeti uređaj, te koji ROM odabrati ?
Znači doslovno na svakoj stranici bude postavljeno isto pitanje. Doslovno. Odakle naručiti i da je najjeftinije i najpouzdanije.
Hvala na pomoći :)
Nekad dobijem 6h sot kroz cijeli dan a nekad 8h, jako cudno a isti nacin koristenja svaki dan, imam zadnji dostupan eu rom
Nekad dobijem 6h sot kroz cijeli dan a nekad 8h, jako cudno a isti nacin koristenja svaki dan, imam zadnji dostupan eu rom
Majko sveta pa šta radiš na mobitelu 8h??? Više od pola dana provedeš čačkajući po mobu??
Ja sam svog skinuo jučer ujutro sa punjača, znači sad je na nekih 37h na bateriji i imam 3h sota. Još mi je ostalo 27% baterije.
Ekipa planiram uzeti neki od xiaomija pa nikako da se odlucim.. Mi5 ili mi5s ili redmi note 4? Vidim da nemaju svi Gorila glass, a i razlika u cijeni je tu. Ukoliko imate neki drugi iz serije slobodno preporuka. Bitna mi je kamera, te surfanje. Ne planiram igrati igrice. Gledao sam ponudu na honodbuy.
Hvala