- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem nakon zadnjeg updejta mi kod kamere kada zelim uci u galeriju napise Aplikacija galerija je zatvorena jer nema dobivenog dopustenja.
Proboa sam vidjeti za dopustenja i nema je tamo na popisu pa sam promijenio da me je umjesto galerija otvara sa fotogarifije apli... ali nece
Isto tako npr sliku koju imam u galeriji i kada stisnem gore desno one 3 tockice okomito i zatim "koristi kao" napise mi "Tu radnju ne moze izvesti ni jedna aplikacija"
Ima koja fora da se to slozi
Ja imam Zlatni MI5 i zadovoljan sam i izglednom i uredjajem. Zlatna stvarno posebno izgleda i zavisi o svijetlu. Svakako crna maskica brutalno izgleda na njemu :D
Ima ko ideju kako ovo srediti? Znači na fejs idem preko browsera (aplikacija je smeće i ne mogu ju smisliti tako da mi nemojte predlagati da inst app) i dok surfam na wall-u si mi slike velike odnosno normalne veličine (kako je na prvoj slici) dok kad uđem u određenu slike onda su mi full male (druga slika).
Koristim Dolphin browser i u opcijama sam sve pregledo što se može pregledati. Isto mi je i na chrome-u i na stock browseru.
Taj problem sam imao i na svom starom LG G2 al ne sjećam se više kako sam ga riješio...
Na honorbuyu nisu jos stavili cijenu iako je u ponudi black i gold verzija.
Vidio da, čisto ok za nekog tko traži nešto srednje po cijeni i performansama...to je i prvi uređaj sa njihovim procom pa bih ja osobno pričekao neke recenzije kako se ponaša (iako bi najbolje bile one recenzije "6 mjeseci nakon").
Vidim da ne spominju zaštitu na staklu, ali pretpostavljam da bude neka (mi5s se nije proslavio po tom pitanju).
I da, ovo je baš besramna kopija iPhonea 6/7/Google Pixela po pitanju dizajna
Imas pravo da , trebalo bi sacekat malo, a tek sam sad vidjela da je to prvi uredjaj sa njihovim procesorom.
Malo sam se zaletila, na prvu me osvojio izgledom ali vidim da i on ima 5,15" kao i mi5 koji ne bi kupila bas zato jer mi je pre velik.
Kad bi barem poceli proizvodit mini verzije
Pa što ja znam, meni osobno je 5,5" idealna veličina...ok, ja imam ručendare.
Cura ima Mi5 i taj 5,15" ekran je meni možda malen (premda sasvim ok), njoj je na granici da joj je prevelik iako to je razumljivo...cure, manje ruke i to ;)
Sada je 5" po meni neki minimum, a dosta proizvođača i slabije modele radi u tim rezolucijama. Mislim jasno da neki mainstream, ne računam neke poluproizvođače ili naručioce (de)generik modela...
Pozdrav ekipa, evo samo kratko pitanje. Jel tko naručivati sa sljedeće stranice: https://m.aliexpress.com/s/item/32611785137.html#autostay
Ako jeste možete li podijeliti vaša iskustva, za koliko vam je stigao Mob i tako to, svako mišljenje pomaže 😊

Stiga mi je Mi5 sa honorbuya i nemogu ga nikako upalit, blinka mi crveno svijetlo. Vratit nazad ili ima pomoći?
Stiga mi je Mi5 sa honorbuya i nemogu ga nikako upalit, blinka mi crveno svijetlo. Vratit nazad ili ima pomoći?
To znaci da je prazan, stavi ga na punjac i kroz 5 min ce prestat blinkat
Evo uspija se upalit nakon vise od pola sata punjenja.
Koji bi bio najbolji all-around online dućan za kupit Mi 5 (po mogućnosti model s 4GB RAM-a, ako nema, nema veze)? Prijedlozi oko sellera, iskustva itd.?
Također, na bonbonu sam, pa je li OK ako Mi 5 podržava 4 od 6 4G bonbonovih frekvencija, a ne svih 6?
Nadalje, koliko je uočljiva ona crna "granica" između ruba ekrana i područja zaslona? Govorim o ovome: http://3.1m.yt/K1orLQV.png
Unaprijed hvala.
xiomi mi5c 315$ na honorbuyu crna boja, malo cu sacekat, cijene ce ic sigurno dolje uskoro :D
xiomi mi5c 315$ na honorbuyu crna boja, malo cu sacekat, cijene ce ic sigurno dolje uskoro :D
zasto kupujes losiji mobitel kad za manje pare dobis bolji Mi5?
Pozdrav,
U potrazi sam za crnim modelom, ali po dućanima koji se spominju ne mogu ga naći, pa da li netko ima link za neki dućan gdje ima 3/32 GB crni ...
Pozdrav,
U potrazi sam za crnim modelom, ali po dućanima koji se spominju ne mogu ga naći, pa da li netko ima link za neki dućan gdje ima 3/32 GB crni ...
Nema šanse da se taj model pojavi negdje, pogtovo sada kada se približava objava Mi6 (navodno sredinom 4. mjeseca).
Već skoro pola godine ga je nemoguće nabaviti u toj kombinaciji...
Ja sam eto nekako imao srece pa negdje tamo u 10. mjesecu na honorbuyu ulovio crni 64 model. Prosao mi je i bijeli kroz ruke i defitivno mi je bolji crni. Ono, manje se vidi onaj crni dio, tj na crnom se ne vidi
A ima na giztopu crni ali neznam koliko se tome može vjerovati, čitam da muljaju u zadnje vrijeme..
I ja sam u potrazi za crnim pa ako netko nađe nek javi :)
Ima li netko iskustva sa slanjem zahtjeva za odobrenje otključavanja bootloadera? Trenutno sam na global stable 8.1.4.0 pa mi ne prolazi zahtjev. Mora li biti Global developer ROM i da li sa Global stable mogu ići na Global developer ROM preko updatera (da li prolazi verifikacija)? Htio bih na kraju doći do Global.eu roma koji ima hrvatski jezik. unaprijed hvala!
Ima li netko iskustva sa slanjem zahtjeva za odobrenje otključavanja bootloadera? Trenutno sam na global stable 8.1.4.0 pa mi ne prolazi zahtjev. Mora li biti Global developer ROM i da li sa Global stable mogu ići na Global developer ROM preko updatera (da li prolazi verifikacija)? Htio bih na kraju doći do Global.eu roma koji ima hrvatski jezik. unaprijed hvala!
Moš ići sa global stable na global developer preko updater aplikacije samo mora biti ista verzija androida. 8.1.4.0 je još uvijek MM čini mi se jel? Zadnji developer je na Nougatu tako da moraš skinuti stariju verziju dev roma koja je na MM i kad se on instalira sam će ti ponuditi update na zadnju verziju.
I da, global dev ima hrv jezik. Ja sam na njemu i super sam zadovoljan. Ne da mi se otključavati iako sam dobio odobrenje...
Moš ići sa global stable na global developer preko updater aplikacije samo mora biti ista verzija androida. 8.1.4.0 je još uvijek MM čini mi se jel? Zadnji developer je na Nougatu tako da moraš skinuti stariju verziju dev roma koja je na MM i kad se on instalira sam će ti ponuditi update na zadnju verziju.
I da, global dev ima hrv jezik. Ja sam na njemu i super sam zadovoljan. Ne da mi se otključavati iako sam dobio odobrenje...
Jel se moze napraviti downgrade sa N na android M? htio bi jedino zbog xposeda na kojeg sam navikao
Jel se moze napraviti downgrade sa N na android M? htio bi jedino zbog xposeda na kojeg sam navikao
E stvarno nemam pojma, nisam to pokušavao. Odustao sam o bilo kakvog čačkanja po mobu više. Radi mi savršeno i dokle god bude tako neću ga dirati.
Samo napravi clean install preko Mi Flash ako radiš downgrade.
Zadnji put sam skinuo zadnji MM rom i htio ga preko twrp flashat pa mi se desilo ono sranje s memorijom i sve sam morao formatirat..
Hvala puno, mislim da ću i ja ostati sa zaključanim bootloaderom, ali na developer romu.
Koji je zadnji global developer marshmallov rom za mi5?
Mislim da 6.11.10 ili tako nekako, jer ako se dobro sjećam cijeli 12. mjesec nije bilo Weeklyja, a i dio 1. pa je onda prvi novi weekly bio Nougat odmah.
Evo ja naručio MI5 i isti je u dolasku te bi trebao doći s Global Stable ROM-om. Interesira me koja je razlika između tog Global Stable i Global Developer, da li isti imaju neke različite funkcionalnosti te koji preporučujete da stavim gore? Bilo bi dobro da im i HR jezik ali nije uvijet.
Trenutni sam na Global Stable 8.1.4.0 skinuo Global Developer 6.11.10 i probao instalirati preko updatera ali ne ide (Can't verify update. You're allow flash the newest develop version published by miui forum from stable version only). Bootloader zaključan, a ne bih ga htio otključavati. Ima li neka druga metoda?