Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 493.721
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5
Ne moraš otključavati bootloader da bi flashao rom s hrv jezikom jer global beta ima hrvatski jezik a flasha se preko update aplikacije na mobu, samo skines zadnju betu u zip formatu, napravis folder downloaded_rom na mobu i pokrenes aplikaciju te odabereš na one tri crtice choose update package...

http://en.miui.com/a-232.html

Sretna nova svima!!
9 godina
neaktivan
nikood kaže...
Ne moraš otključavati bootloader da bi flashao rom s hrv jezikom jer global beta ima hrvatski jezik a flasha se preko update aplikacije na mobu, samo skines zadnju betu u zip formatu, napravis folder downloaded_rom na mobu i pokrenes aplikaciju te odabereš na one tri crtice choose update package...

http://en.miui.com/a-232.html

Sretna nova svima!!

Ovo je korisna info, hvala. Iako idealno bi bilo da je stabel rom s hrv, tako da sve radi bez bugova i mušica :-)

10 godina
neaktivan
Pa i radi, bez ikakvih problema i bugova kod mene par dana.... ja neznam čini mi li se ali kao da je i baterija malo bolja na beti!
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Ako otključam bootloader, dal će mi moj Global Stable raditi i dalje? Ako da, kad izađe software update dal ću moći instalirati OTA(kao da nije otključan)? Trenutno nemam interesa rootati, ni TWRP stavljati, otključao bih samo ako eventualno nešto se sjebe da ga mogu spasiti...jer bez unlocka koliko vidim ne može se ništa. Onaj Mi PC Suite je niš koristi.

Dobio sam dopuštenje za unlock, pa bih unlockao čisto da mi to dopuštenje ne istekne...ako ne ističe neću se ni zajebavati. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 18:38 (vlatko27).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Može mi netko reć, da ne vrtim sad unatrag s potragom, gdje je najpovoljnije/najsigurnije/najurednije za naručit ovaj uređaj ??

I da bude neki normalni ROM na njemu, a ne neki fake (ako sam dobro shvatio, ima i toga??).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grossoshop

0 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Mi5

To sa fake romovima se stvarno lako sredi. Najviše ovisi o brzini tvog interneta s kojom bi skinuo rom :D

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

HonoryBuy, unutar tri dana ti je u rukama

10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Ja sam isto preko Honorbuya, treći dan pred večer stigao. Sve kao reklamirano.

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Zasto je crni na grosso skuplji od bijeloga cca 50$ ??

Razlika je samo u boji ili se nesto dodatno dobije u paketu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

Zasto je crni na grosso skuplji od bijeloga cca 50$ ??

Razlika je samo u boji ili se nesto dodatno dobije u paketu ?

Uvijek je crni skuplji na svim shopovima što je apsurdno jer je to bazna boja s kojom se on marketinški gura(o).

Očito je problem u lageru, mislim da ih nemaju dovoljno ili ih Xiaomi u Kini prodaje u puno većim količinama nego u drugim bojama.

Osobno mi je bijeli gadan a zlatni...mislim muško sam, zlatna varijanta ne dolazi u obzir 

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 9:01 (mrxa1).
15 godina
Xiaomi Mi5

Narucen bijeli 32gb na grosso, sad cekanje da stigne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
I kolko ispadne sa te stranice na kraju sa postarinom, carinom i tim svim glupostima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

A evo, ja sam platio 1960kn.

A koliko sam shvatio, nema vise nikakvih placanja/problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Na svako stranici crna prime verzija out of stock...

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Dali uz mobitel dodje punjac za eu ili ne ( narucen na grossoshop) ??

Ako ne, moze kakva preporuka ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebao bi doći kao kineski ili američki, ali meni su bili poslali na TopOneu kad sam naručivao i nastavak za EU. Vjerojatno tako i tu bude, inače punjač je odličan, vrlo sam zadovoljan :)

15 godina
bubimir13 kaže...

Trebao bi doći kao kineski ili američki, ali meni su bili poslali na TopOneu kad sam naručivao i nastavak za EU. Vjerojatno tako i tu bude, inače punjač je odličan, vrlo sam zadovoljan :)

Na taj nacin isto funkcionira fast charging ??

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 8:18 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
Dobijes eu adapter
12 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
bubimir13 kaže...

Na taj nacin isto funkcionira fast charging ??

Pa meni se napuni za cirka nešto više od sat vremena (uvijek stavljam na oko 20% pa mu manje treba) prema tome bi rekao da je fast charge, al ne znam detalje.

13 godina
Xiaomi Mi5

Funkcionira tako da ga uštekaš, i brzo puni hahah. I to sa QC3 stvarno jako brzo puni. Jedino O+O3 brže puni od toga ja mislim

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Mi5

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jel netko probao zadnji Xiaomi EU rom. Dojmovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bok svima.
Odnedavno sam i ja ponosni vlasnik ovog stroja. Vrlo sam zadovoljan. Da vam budem iskren malo sam bio i skeptičan nakon negativnih komentara nekih forumaša ali eto želja je bila jaca od mene i uzeo sam ovaj stroj. Narsvno, nisam požalio. Imam samo riječi hvale. Mobitel je za te novce vrh.
Jedino na što se još nisam navikao je to koliko je mobitel sklizak. U procesu sam nabavke nekakve maskice tako da ćemo to rijesiti.
Notifikacije ne kasne, mobitel je fluidan, kamera je bolesno dobra. Jednostavno svakog bi trebao zadovoljiti, a ovima koji govore da je to kinesko smeće, škart i takve stvari jednostavno bih preporucio da probaju malo mobitel i vide koliko zapravo ovaj stroj nudi u odnosu na konkurenciju.

2 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Gdje se najjeftinije i najjednostavnije može nabavit Mi5? AliExpress ili neki drugi dućan?

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Na aliexpressu se veciom uzimalo sa TopOnea a taj je seller pri kraju sa radom tako mislim da su u igri Grossoshop i honorbuy. Za njih po komentarima bi se reklo da nema carina i pdva.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MSVII Brand For Xiaomi Mi5s mi 5s Case Hard Coque Back Cover Slim Fashion Phone Cases For Xiaomi Mi 5s
http://s.aliexpress.com/ZVbMvAn2
(from AliExpress Android)

Ja sam uzeo ovu maskicu, crnu hrapavu i mogu ti rec da je maskica odlicna :)

Hrapava i jako tanka, mob se ne udeblja i nije sklizak :)

Btw i ja imam samo rijeci hvale za mob :) kad naucis koristiti manual mod na kameri ostali se mogu sakriti :)

I jos jedan savjet, skini si miui forum app, tamo se moze nac cuda o mobu, hintovi i ostale stvari :)

I tamo se prica da je 7.1 u pripremi za mi5s, a global se nece mjenjat, navodno, dok ne dode 7.1 update tak da ako si nabrijan na nove updatove prebaci se na xiaomu.eu koji isto radi bolesno :)
...
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Sule To je tvrda maskica, ne? Nije ko one silikonske savitljiva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Mi5

da li poklopac baterije plastika ili staklo ?!?! (tako ga reklamiraju)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 15:18 (Kulin Ban).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

koristio ovu

https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-liquid-silicone-rubber-protective-case-7403.html

nedostatak kod iste je taj što donji rub  nije zaštićen te se na tom rubu (ispod home tipke) lagano isti lako ošteti

sad nabavio ovu

http://www.ebay.com/itm/262395736782?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=561191455871&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

sad je zaštićen kak spada

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice