http://en.miui.com/a-232.html
Sretna nova svima!!
Ovo je korisna info, hvala. Iako idealno bi bilo da je stabel rom s hrv, tako da sve radi bez bugova i mušica :-)
Ako otključam bootloader, dal će mi moj Global Stable raditi i dalje? Ako da, kad izađe software update dal ću moći instalirati OTA(kao da nije otključan)? Trenutno nemam interesa rootati, ni TWRP stavljati, otključao bih samo ako eventualno nešto se sjebe da ga mogu spasiti...jer bez unlocka koliko vidim ne može se ništa. Onaj Mi PC Suite je niš koristi.
Dobio sam dopuštenje za unlock, pa bih unlockao čisto da mi to dopuštenje ne istekne...ako ne ističe neću se ni zajebavati.
Može mi netko reć, da ne vrtim sad unatrag s potragom, gdje je najpovoljnije/najsigurnije/najurednije za naručit ovaj uređaj ??
I da bude neki normalni ROM na njemu, a ne neki fake (ako sam dobro shvatio, ima i toga??).
To sa fake romovima se stvarno lako sredi. Najviše ovisi o brzini tvog interneta s kojom bi skinuo rom :D
HonoryBuy, unutar tri dana ti je u rukama
Ja sam isto preko Honorbuya, treći dan pred večer stigao. Sve kao reklamirano.
Zasto je crni na grosso skuplji od bijeloga cca 50$ ??
Razlika je samo u boji ili se nesto dodatno dobije u paketu ?
Zasto je crni na grosso skuplji od bijeloga cca 50$ ??
Razlika je samo u boji ili se nesto dodatno dobije u paketu ?
Uvijek je crni skuplji na svim shopovima što je apsurdno jer je to bazna boja s kojom se on marketinški gura(o).
Očito je problem u lageru, mislim da ih nemaju dovoljno ili ih Xiaomi u Kini prodaje u puno većim količinama nego u drugim bojama.
Osobno mi je bijeli gadan a zlatni...mislim muško sam, zlatna varijanta ne dolazi u obzir
Narucen bijeli 32gb na grosso, sad cekanje da stigne.
A evo, ja sam platio 1960kn.
A koliko sam shvatio, nema vise nikakvih placanja/problema.
Dali uz mobitel dodje punjac za eu ili ne ( narucen na grossoshop) ??
Ako ne, moze kakva preporuka ??
Trebao bi doći kao kineski ili američki, ali meni su bili poslali na TopOneu kad sam naručivao i nastavak za EU. Vjerojatno tako i tu bude, inače punjač je odličan, vrlo sam zadovoljan :)
Trebao bi doći kao kineski ili američki, ali meni su bili poslali na TopOneu kad sam naručivao i nastavak za EU. Vjerojatno tako i tu bude, inače punjač je odličan, vrlo sam zadovoljan :)
Na taj nacin isto funkcionira fast charging ??
Na taj nacin isto funkcionira fast charging ??
Pa meni se napuni za cirka nešto više od sat vremena (uvijek stavljam na oko 20% pa mu manje treba) prema tome bi rekao da je fast charge, al ne znam detalje.
Funkcionira tako da ga uštekaš, i brzo puni hahah. I to sa QC3 stvarno jako brzo puni. Jedino O+O3 brže puni od toga ja mislim
Jel netko probao zadnji Xiaomi EU rom. Dojmovi?
Gdje se najjeftinije i najjednostavnije može nabavit Mi5? AliExpress ili neki drugi dućan?
Na aliexpressu se veciom uzimalo sa TopOnea a taj je seller pri kraju sa radom tako mislim da su u igri Grossoshop i honorbuy. Za njih po komentarima bi se reklo da nema carina i pdva.
Sule To je tvrda maskica, ne? Nije ko one silikonske savitljiva?
da li poklopac baterije plastika ili staklo ?!?! (tako ga reklamiraju)
koristio ovu
https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-liquid-silicone-rubber-protective-case-7403.html
nedostatak kod iste je taj što donji rub nije zaštićen te se na tom rubu (ispod home tipke) lagano isti lako ošteti
sad nabavio ovu
sad je zaštićen kak spada