Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 487.723
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5

Mislim da bi ti to bila najpametnija odluka.....sa svim ostalim metodama si mozes jako zakomplicirati zivot a pitanje je sto bi i postigao

https://www.aliexpress.com/item/1-PCS-Deep-Flash-Cable-for-Xiaomi-Phone-Models-Open-Port-9008-Supports-All-BL-Locks/32738797022.html?spm=2114.13010608.0.0.X6tL6J

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
15 godina
neaktivan
floki26 kaže...

Mislim da bi ti to bila najpametnija odluka.....sa svim ostalim metodama si mozes jako zakomplicirati zivot a pitanje je sto bi i postigao

https://www.aliexpress.com/item/1-PCS-Deep-Flash-Cable-for-Xiaomi-Phone-Models-Open-Port-9008-Supports-All-BL-Locks/32738797022.html?spm=2114.13010608.0.0.X6tL6J

znaci samo pratim kako je ovdje napisano: http://en.miui.com/thread-299790-1-1.html  i to je to? da li bootloader nakon flashanja global roma ostaje zakljucan? pretpostavljam da ostaje, ali i tada lako zatrazim unlock kod

13 godina
neaktivan
Tocno kako ti pise da....
Bootloader ti ostaje zakljucan naravno kao sto i je trenutno.
Najbolje ti je odmah zatraziti kod za otkljucavanje jer ponekad stigne za dan dva,a ponekad i za 15-20.
Ja sam sa flashing kabelom rijesio tri problema,dva vendor roma i jedan brickani redmi3s.

Odmah da te upozorim,kad budes flashao iz edl moda ti ce ti potrajati...sva tri flashanja su bila preko 30 min tako da te ne hvata "panika"
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
15 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

radio sam davno na Asus Zenfone-u slicne stvari sa mijenjanjem rom-ova, pa mi stane na 53%, stoji tako 15,20min i onda napuni na 100% odjednom tako da sam te strahove vec prezivio 

Hvala na pomoci, narucujem kabl pa kad dodje (nekad u 2017oj racunajuci na brzinu poste u ovo vrijeme ) sredim rom da radi kako treba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozes si sam napraviti kable, ja sam jedan slozio nije tesko, doslovno spojis crnu i zelenu zicu u usb kablu i to je to.

Ali sam si narucio i kabel sa alija za buduce klepanje pa ak ce nekom trebat unbrickat xiaomijeve nek se javi hahahha
Rentat cu kabl za kavu u zagrebu hahahha
...
9 godina
Ma ponudi jos i da pomazes kod flashanja i to je to :D a kavu onaj kom treba flashanje plati :p
12 godina
neaktivan
Di je tih sati SOT-a?

0 0 hvala 0
17 godina
Sule kaže...
Mozes si sam napraviti kable, ja sam jedan slozio nije tesko, doslovno spojis crnu i zelenu zicu u usb kablu i to je to.

Ali sam si narucio i kabel sa alija za buduce klepanje pa ak ce nekom trebat unbrickat xiaomijeve nek se javi hahahha
Rentat cu kabl za kavu u zagrebu hahahha

neće nam veselje dugo trajati s tim kabelom

našli kinezi način da se zaobiđe bypass sa deep flash kabelom

pričam o zadnjem dev ROM-u za mi5s

e sad , da li su izmijenili nešto u bootloaderu ili drugdje, ne znam

ostaje vidjeti dal će i sa drugm modelima biti tako

druga zanimljiva stvar je da se Mi5s ROM može flešati sa MiFlash 20150601 verzijom(verzija kojom se fleša Mi4 LTE na Windows 10)

ali pošto je to 32 bitna verija dobije se "Max buffer is 256" greška, u slučaju te greške, imamo oštećen ROM ali bootloader je fleshan i fastboot radi

vidjeti ćemo što i kako dalje

MIUI HR TRANSLATOR
13 godina
MASVA kaže...

neće nam veselje dugo trajati s tim kabelom

našli kinezi način da se zaobiđe bypass sa deep flash kabelom

pričam o zadnjem dev ROM-u za mi5s

e sad , da li su izmijenili nešto u bootloaderu ili drugdje, ne znam

ostaje vidjeti dal će i sa drugm modelima biti tako

Radi sa zadnjim nightly ROM-om, kolega kaže da je uspio sa drugačijom wiring konfiguracijom.

Xiaomi MIX 6/256GB +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Pozdrav, razmišljam o kupnji ovoga uređaja pa tražim savjet preko čega je najjeftinije i najpametnije naručiti?

Vidio sam da ga ima na Honorbuy, Aliexpress itd. Nisam imao iskustva sa navedenim stranicama već sam samo obavljao preko e-baya pa me zanima koliko su sigurne?

Također nebi želio čekati više od 10 dana ako je moguće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jel netko isprobao Nougat ROM od jučer ili prošlog tjedna?

Kakva je baterija, jel ima bugova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

Jel netko isprobao Nougat ROM od jučer ili prošlog tjedna?

Kakva je baterija, jel ima bugova?

Ne vrijedi ga još instalirati. Ima bugova sa snimanjem, baterija nije bajna, problemi s SIMom dok se ne flasha super su. Također čitam da ima problema s notifikacijama u nekim aplikacijama.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Tako sam i mislio, sačekat ću onda. Ništa se ne primijeti s pozitivne strane, a s negativne ima bugova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jbg., ja čekam da izbace ipak ofišl za global betu, kontam možd bude šta bolje, al moglo bi potrajat...

1 0 hvala 0
14 godina
Na Njusci Mi5 sa 64GB stari par mjeseci idu već za ispod 2k kn.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Molim za informaciju sve one koji su naručivali navedeni telefon jer je kod mene situacija slijedeća:

05.12.2016. u 08:29h sam naručio Mi5.

Piše mi da je seller poslao moju narudžbu 09.12.2016. u 02:03:52h i do sada nemam nikakvu informaciju.

Na Aliexpressu mi je nacrtano da je seller shipped your order i na pola se nalazi prema onoj slici aviona ispod koje piše depart for original country.

Kada upišem u DHL tražilicu piše mi:

1 Shipment information received - GATWICK - UK - 10:39 (09.12.2016. u 10:39)

Na Aliexpressu kod narudžbe mi piše Awaiting delivery - Your order will be closed in: 11 days 23 hours 59 minutes.

Znam da su sada praznici i da je otežana dostava ali čitajući vaša iskustva da ste dobili telefon za 10 dana ne znam što mi je činiti.

Što raditi???

0 0 hvala 0
16 godina
knez_b kaže...

Znam da su sada praznici i da je otežana dostava ali čitajući vaša iskustva da ste dobili telefon za 10 dana ne znam što mi je činiti.

Što raditi???

Za ovakvu pošiljku imaš dva tracking broja.

Ovaj koji se stavlja za tracking na Aliexpressu je za EU dio puta. Ovo što piše da je information received znači da su napravili narudžbenicu za prijevoz i upisali podatke o pošiljci, ali pošiljka još nije došla do UK.

Kineski tracking broj (tj. onaj za pošiljku iz Kine do UK) dobiješ u inbox od pošiljatelja pa onda možeš pratiti oba. Očito im treba nešto dulje sada jer ja sam naručio 27.11. a došao je 08.12.2016.

Probaj pronaći taj prvi tracking u porukama (ne bi trebao biti problem) pa ćeš točnije vidjeti gdje se sada nalazi.

Strpi se, nema druge. Imaš još vremena prije nego ti istekne dispute time tako da probaj malo pričekati još.

Dolje je fotka kako izgleda poruka sa tim "čajniz" trackingom. Ta poruka mi je došla 3 dana nakon plaćanja, dakle 30.11.

origin: mrxa
13 godina
knez_b kaže...

Što raditi???

Čitati upute koje ti je prodavač poslao.

I ja sam naručio 05.12. Tek danas je stigao u UK.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

@drustvo koje ima mi5

Kakav vam je zvuk na slusalicama?

0 0 hvala 0
17 godina
sonytony kaže...

@drustvo koje ima mi5

Kakav vam je zvuk na slusalicama?

Meni odličan. Koristim Sennheiser CX 150 slušalice i Black player.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
Xiaomi Mi5

Citam da stvarno ima dobar zvuk, ima li neki DAC koji pogoni jace sluske ili je iznadprosjecan samo na ovim jeftinijim?

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da to i ptice na grani pjevaju hahah. Ali kad se srede te male stvari, mislim da je MIUI jedan od najboljih skinova za android. Ne znam zašto se Lg i Samsung ne ugledaju na neke aspekte. Puno mi je draže koristiti Mi5 od S7 trenutno

13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Mislim da to i ptice na grani pjevaju hahah. Ali kad se srede te male stvari, mislim da je MIUI jedan od najboljih skinova za android. Ne znam zašto se Lg i Samsung ne ugledaju na neke aspekte. Puno mi je draže koristiti Mi5 od S7 trenutno

Jednom sam davno koristio MIUI i to na S3, kao i Oxygen od Oppa. Iskreno - više mi se Oppov Oxygen dopao nego Miui.

Meni je TW zakon. Kad se jednom navikneš, shvatiš da daje najviše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 21:15 (R36).
16 godina
neaktivan
R36 kaže...
maks0806 kaže...

Jednom sam davno koristio MIUI i to na S3, kao i Oxygen od Oppa. Iskreno - više mi se Oppov Oxygen dopao nego Miui.

Meni je TW zakon. Kad se jednom navikneš, shvatiš da daje najviše.

Nisam koristio oxygen, ali jesam tw i miui - tw je mnoog ograničeniji od miuija. Pogledaj samo koje sve detalje u postavkama možeš mijenjat koje nemaju ni u jednom drugom "skinu", kamoli tw.

Preko tw-a sam koristio nova launcher, a miui mi je bolji i od njega (iako mu fale geste)

8 godina
neaktivan
Pa tek je 12 dana proslo od kada je poslana narudzba. Nema tu prostora za paniku jos, kad krene iz UK tu je za koji dan. A i ako vidis slučajno da ce okasnit kontaktiraj Aliexpress i sve ce se srediti. I oni imaju uvid u kretanje posiljke isto kao i ti.

0 0 hvala 0
13 godina

Apsolutno istina,prešao sam sa S7 direkt na Mi5. Toliko kustomizacije imam, a sve je i dalje pregledno i fluidno. Nije Tw feature-less, i sad izgleda stvarno konzistentno za razliku od ere prije s6-ice, ali baš mi je gušt u slobodi miuija. Jedina zamjerka zasad je nemoguć preview notificationa u lockscreenu :/

17 godina
Xiaomi Mi5

uključio si to u postavkama?

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Danas je stigao i moj uređaj sa Honorbuya, nisam htio uzeti zaštitnu masku od njih jel mi je izgledala skroz bezveze, sad malo po e-bayu traženja jako sam zadovoljan na prvu.

Sve radi glatko i brzo, kamera je puno bolja od mog prošlog kineza Jiayu s3 advanced. Također prvi uređaj koji koristim da ima fast charge, odlična stvar.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ja sam uzeo silikonsku obicnu u njih za 5 USD kada sam uzimao mobitel i evo jos me sluzi dosta dobro. Ali nedavno sam gledao pa sam skontao da ih vise nemaju u ponudi, vec su neke koje mi izgledaju dosta lose.

Ova jest ona obicna prozirna, ali je isto dosta debela i eto obranila je Xiaomi pri dosadasnja dva pada

QC je stvarno vrh, ja sam sa Alija uzeo jos jedan QC 3.0 punjac za posao

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice