Xiaomi Mi5
- poruka: 2.282
- |
- čitano: 466.539
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
cijene su paprene to je cinjenica ali to se i ocekivalo.....realno je da pocnu padati kroz mjesec dana ali mozda jos 50ak dolara po modelu.25.2,dan nakon sluzbenog predstavljanja cijena za 64 gb je bila 559 usd a dok su ga dobili u ruke vec je pala na 490 usd.Sve u svemu dva komada za 6400 i nije losa cijena kad pogledate da je s7 oko 7000
cijene su paprene to je cinjenica ali to se i ocekivalo.....realno je da pocnu padati kroz mjesec dana ali mozda jos 50ak dolara po modelu.25.2,dan nakon sluzbenog predstavljanja cijena za 64 gb je bila 559 usd a dok su ga dobili u ruke vec je pala na 490 usd.Sve u svemu dva komada za 6400 i nije losa cijena kad pogledate da je s7 oko 7000
Odakle cijena 6400 za dva komada, 32 i 64? To je cijena kod topOnea za 2x 32GB
Od njih sam uzeo vec 50ak mobitela i dao mi je lijep popust....oba sam platio 929 usd sa shippingom...
Nisam pobrkao ne...prvi dan kad je izasao model od 128GB je bio 609 usd a od 64 559usd....to je trajalo svega par sati....cak mislim da imam i screnshoot...onda je ovaj od 64 pao na 519$ nakon par dana 499$ koliko je bio u subotu kada sam ga stavio u "kosaricu" a u ned kad sam ga placao je bio 489 usd
niti jeednog nisam vracao....kineze iam vec skoro 4 godine i nisam imao apsolutno niti jedan kvar.Proslo mi je 20 ak rn3 kroz ruke i sa njima je u pocetku bilo nekakvih problema ali iskljucivo softverskih...takoder i sa mi4 je bilo sitnih problema ali ja sa svojim kojeg vec imam 9 mj nemam ali bas nikakvih problema.Neznam zasto su ljudi toliko zabrinuti oko te garancije,danas se svaki problem moze rijesiti.Sto se tice slanja u Kinu i tu imam iskustvo....slao sam prijatelju kinezu paket sa 3 kg nasih proizvoda(keksi,cokolade i ostale gluposti)....ok,postarinu sam platio 400 kn ali za 3 kg i doslo je kod njega za 10 dana!!!
Ja sam prosle godine uzeo i xiaomi tv iz Kine i tv radi perfektno....ako i "prdne" smislit cu nesto....ali ljudi danas previse "cvikaju" zbog te garancije i udaljenosti.
Nedavno je alibaba predstavila svoj program gdje ce u narednim godinama pokusati postici to da u bilo koji kraj svijeta mogu dostaviti paket u roku 72 sata.Vec dugo kupujem na netu i sam sam to primjetio....u pocetku su narudzbe iz Kine dolazile u prosjeku za 25 dana.Rijetko kada je islo ispod 20 dana.Danas mi dolaze u prosjeku za 15 dana,cak i krace...nije Kina vise tako daleko niti je kupovanje iz Kine jednako kupovanju u kineskim ducanima
Jel ti stigao ili ipak dolazi tek u ponedjeljak?
Ja sam obavio kupnju kod TopOne-a, ali nisam platio tako da sad imam 20 dana da se odlucim.
Zanima me kakva mu je baterija i jel stvarno ima quickCharge koji onako munjevito napuni bateriju te kakva je mogucnost stavljanja multiLanguage roma?
Ma nije jos stiglo....vec dva dana ne skidam oka sa DHl-ove stranice....stiglo u cetvrtak navecer u UK i vec se dva dana vucara na relaciji heatrow-gatwick....mislim da bi u pon trebao biti poslan i utorak kod mene.Malo mi je taj englesko dhl cudan jer nije im prvi puta da razvoze posiljku dva-tri dana po uk....do sada je vecina posiljaka dolazilo brze iz kine u uk nego od uk do hr
Floki 26, koliko si platio xiaomi tv iz Kine i jesi li zadovoljan? Može i na pp. Vidim da jako hvale njihove mobitele pa me zanima kakvi su im tv.
Zadnji deo moze da prodje, ali prednji jok. Bolje da je crni bezel.
I ja se zato nadam da ce crni brzo doci u ponudu web shopova.
Btw jel ikome od forumasa stigla Mi5ica?
jos nijeeeee....refresham stranicu od dhl-a svakih 5 min....preuzet je u UK i ako ga odmah posalje sutra do 16 su kod mene....samo cekam da se aktivira broj.Drzite fige....gori sam od malog djeteta kad mi tako nesto treba doci :-)
jos nijeeeee....refresham stranicu od dhl-a svakih 5 min....preuzet je u UK i ako ga odmah posalje sutra do 16 su kod mene....samo cekam da se aktivira broj.Drzite fige....gori sam od malog djeteta kad mi tako nesto treba doci :-)
Ček, kolko bu te na kraju izišao Mi5?
Ček, kolko bu te na kraju izišao Mi5?
model od 32GB+model od 64GB= 6400 kn
To ti je do top one koji jos nije predao paket, a ne do dhl
Zakljucak svega je.... Pa kako nebi ta Kina isla toliko naprijed kad iz Kine u Eu dostave paket za manje od 48 sati a onda se taj paket 5 dana vozi po skladistima... I to DHL!!!
navodno je do softwarea, da radi samo u fotografijama, a ne i u videu, zasad
Ukratko... baceni novci, niti blizu ocekivanog. Trom, spor neatraktivan, kamera nista posebno a baterija jos manje.
Ok... dosta sale. Iako ga jos nisam niti blizu testirao koliko ga zelim vec sam odusevljen. Elegantan, lagan, ne klizi u ruci i lijepo lezi. Ekran bolji nego na mi4, velicina taman. Osvjetljenost savrsena. Znaci estetski cista desetka... moje misljenje.
Iskljucivo kineski i engleski jezik, prilican broj kineskih aplikacija koje su lako uklonjive. Fingerprint super, brzi nego na iphone 6.Trajanje baterije jos nemogu ocjeniti... ali sto se tice qc 3.0...od 1 do 65 za cca pola sata... revolucijaaaa
Kratki rezime... savrsena investicija
Skoro mi je srce stalo kad sam krenuo citati pocetak poruke hahahahhahahah
Hahahah, ja se već uhvatio za glavu i pomislio: "Sad kad sam se napokon odlučio za mob, opet moram tražiti ispočetka". Stvarno dobra fora.
Btw evo i ja taman naručio, nadam se da će doći tijekom idućeg tjedna :)
Na TopOne-u su mu digli cijenu na $439/$509 za 32/64gb verzije. Lijepo mu je porasla cijena u odnosu na ono sto sam ja platio.
Ukratko... baceni novci, niti blizu ocekivanog. Trom, spor neatraktivan, kamera nista posebno a baterija jos manje.
Ok... dosta sale. Iako ga jos nisam niti blizu testirao koliko ga zelim vec sam odusevljen. Elegantan, lagan, ne klizi u ruci i lijepo lezi. Ekran bolji nego na mi4, velicina taman. Osvjetljenost savrsena. Znaci estetski cista desetka... moje misljenje.
Iskljucivo kineski i engleski jezik, prilican broj kineskih aplikacija koje su lako uklonjive. Fingerprint super, brzi nego na iphone 6.Trajanje baterije jos nemogu ocjeniti... ali sto se tice qc 3.0...od 1 do 65 za cca pola sata... revolucijaaaa
Kratki rezime... savrsena investicija
sunce ti tvoje da znaš
ove prve dvije rečenice i mene ubile u pojam kad ono...
a ništa, mi4c ide na bubanj pa po 5-cu