Kako vam radi sync push aplikacija (Gmail, Whatsapp, FB messenger)?
Povremeno mi se događa da jednostavno prestane syncati iako je sve podešeno i sync uključen. Prošao sam valjda sve sa miui foruma, no ne pomaže...
Povremeno mi se događa da jednostavno prestane syncati iako je sve podešeno i sync uključen. Prošao sam valjda sve sa miui foruma, no ne pomaže...
ne prekine ti sync nego zbog lose optimizacije ram memorije u MIUI-u sistem zatvori aplikacije, isti problem sam rijesio prelaskom na CM11
Da...ista stvar kod mene, morao bi na MIUI stalno ili provjeravat Viber, WhatsUp, i sl ili drzati aplikacije u pozadini otvorene a kod MIUI-a ionako fali memorije, tako da sam i ja presao na CM11 i to na Mokee verziju
ili drzati aplikacije u pozadini otvorene
Ne pomaže. Držim iz "zaključane", ali svejedno odbija suradnju.
N00b pitanje: može preporuka za neki provjereni tutorial za instalaciju CM11? I jel vam nakon toga sve radi kako treba ili ima nekih drugih bugova?
Meni jedino sto smeta kod Mokee roma je to ako ga malo brze i cesce otkljucavas/zakljucavas ne primi od prve, barem kod mene. Na ostalo nemam zamjerki
Meni jedino sto smeta kod Mokee roma je to ako ga malo brze i cesce otkljucavas/zakljucavas ne primi od prve, barem kod mene. Na ostalo nemam zamjerki
Moraš u postavkama isključiti slučajno otključavanje u džepu.
Moraš u postavkama isključiti slučajno otključavanje u džepu.
Nasao tu opciju i kvacica je maknjena, znaci da nije do toga, ali prode ga to, nekad ga uhvati da zeza malo, ali je ipak bolji od stocka :D
Pozdrav,
može li mi tko reći kako da se vratim na MIUI v45, ako trenutno imam v47?
Hvala.
koristite li zastitnu maskicu ili bumper za svog redmi-a?
ako jeste recite koju imate i podijelite sliku
Pozdrav ljudi, danas kupio Redmi 1s i vec problemi...
Kamera ne radi, ali meni veci problem su FB messenger, koji mi ne iskače ono kad dobijem poruku, nekad je, nekad nije, onda ako je ona "glava" i ukljucena, čim uđem u neku drugu aplikaciju, ono mi messenger gasi i sl. stvari...
Kako to rijesit??
Vidim predlazete Mokee, al meni se MIUI ipak sviđa, jel bi se ovo mozda moglo rijesiti sa downgradeom ili upgradeom postojeceg??
Jel postoji v6 za njega?
Kamera ne radi, ali meni veci problem su FB messenger, koji mi ne iskače ono kad dobijem poruku, nekad je, nekad nije, onda ako je ona "glava" i ukljucena, čim uđem u neku drugu aplikaciju, ono mi messenger gasi i sl. stvari...
Kako to rijesit??
Vidim predlazete Mokee, al meni se MIUI ipak sviđa, jel bi se ovo mozda moglo rijesiti sa downgradeom ili upgradeom postojeceg??
Jel postoji v6 za njega?
ja koristim v37 i nemam tog problema.
Nekada mi se desi da nece video snimati, ako ga restartam proradi bez problema.
Probaj downgrade, ali orginal MIUI, ne multilanguage.
Kako to rijesit??
Jel postoji v6 za njega?
Probaj isključiti Settings -> Battery -> Limit background processes. I naravno, aplikacije koje želiš imati aktivne "zaključaj" (u task manageru ih povuci prema dolje, da dobiju lokot na ikoni).
Meni je to pomoglo oko problema navedenog par poruka prije. Baterija traje nešto kraće, ali ništa značajno.
Kako to rijesit??
Jel postoji v6 za njega?
ja koristim v37 i nemam tog problema.
Nekada mi se desi da nece video snimati, ako ga restartam proradi bez problema.
Probaj downgrade, ali orginal MIUI, ne multilanguage.
Moze mala pomoc haha, kako da uradim downgrade, gdje da nađem taj v37, original itd. tek imam mob drugi dan, pa se ne snalazim najbolje, hvala
EDIT: @Darmarko hvala evo pokusat cu i to, pa javim radi li...
EDIT2: @Darmarko, ja to ne mogu naći, odem u settings u battery, al tamo imam samo battery use i battery indicator :/
Moze mala pomoc haha, kako da uradim downgrade, gdje da nađem taj v37, original itd. tek imam mob drugi dan, pa se ne snalazim najbolje, hvala
EDIT: @Darmarko hvala evo pokusat cu i to, pa javim radi li
http://en.miui.com/download-226.html#325
Idi na MIUI forum tamo imas sve
EDIT: @Darmarko hvala evo pokusat cu i to, pa javim radi li...
EDIT2: @Darmarko, ja to ne mogu naći, odem u settings u battery, al tamo imam samo battery use i battery indicator :/
Koristim v45 ROM, ovako izgleda opcija: http://2.bp.blogspot.com/-E8WBQBj9mdM/VDuL7-eMvdI/AAAAAAAAAbs/JkOZrLqkrBY/s1600/Redmi%2B1S%2B-%2BJHCMIBH45.0%2B04.png
Nije meni toga bilo ponuđenog, samo ovo dvoje iznad, ali evo, vratio sam na v37 i sad sve radi kako treba, jedino mi u Google Play Storeu javlja grešku 492 ponekad...
isprazni je skroz i onda mobitel puni dok je iskljucen i kad dode na 100% puni jos nekih pola sata
taj proces ponovi nekoliko puta tocnije 2-3
Apsolutno krivo!
1. Isprazni mob dok ne krepa do kraja da ga vise ne mozes upaliti, i ostavi ga tako ugasenog barem jos jedno pola sata da mu se resetiraju cipovi i ostalo potrebno
2. Spoji mob na punjac i ni slucajno ga ne pali u procesu punjenja
3. Kad je mob napunjen 100% ostavi ga jos jedno sat vremena na punjacu
4. Iskljuci mobitel s punjaca i ostavi ga sa strane jos minimalno sat vremena, ni slucajno ga ne pali i dalje!
5. Upali mobitel i nastavi ga normalno koristiti.. Preporucam koristenje mobitela 20%-80%, punis ga do 80%, ne moras naravno odmah na 80% iskljucivati s punjaca, i praznis ga do 20% i neces imati apsolutno nikakvih problema s baterijom..
Jel ovo dovoljno jednom uraditi ili je potrebno nekoliko puta? Isto mi baterija ne traje bas pretjerano dugo, pa sam naletio na ovo, pa me zanima sad kad ga napunim i ovo odradim, jel to to ili da to ponovim jos jednom-dvaput?
Dovoljno je samo jednom..
Odi u messenger, pa na postavke, chat head neka je ukljucen, ostale dvije opcije iskljucene..
evo namjestio sam sad, pa cu probat hoce li radit kako treba, hvala
cek, na koje druge dvije mislis??
aha, dobro sam onda, napravio sam to i rebootao mob, vidjet cemo sad jel do toga :D
E, nakon pola godine odlicnog rada imam jedan problem...
Sinoc vidim baterija na 9 %, ja ukljucim u punjac ono nista, nece da puni. Ja USB kabel u PC pa u mobitel opet nista, vidim ne pojavljuje se na PC-u, racunam otiso kabel.
Jutros u autu, posto imam autopunjac ukljucim mob kad tamo samo crvena blinka i to je to. Nakon sto sam izvadio bateriju i vratio i ukljucio ponovo u punjac pojavi se na ekranu ona baterija za punjenje i pise 0%. ja okinem mob se upali, i pise gore baterija 0%, kao da je nema.
Na poslu uzmem punjac od kolege i ukljucim ista situacija, ili blinka ili stoji 0%, par puta mi se desilo da nakon 10 min blinkanja upali se ona crvena kao da puni, ali nema znaka baterije niti se kasnije mob pali.
Nista mi nije jasno, normalno sam ga koristio jucer, baterija normalno izgleda.
Evo cekam drugog kolegu da dode, pa cu uzeti multmetar i mjeriti napon baterije i dali puni kada je ukljucen u struju, bas mi nije jasno...
Jel se nekome desavalo i ima li rijesenja?
Update:
5 minuta nakon sto sam napisoa ovaj post, i nakon bogsamozna koji puta cupanja baterije i ukljucivanja na punjac na ekranu se pojavilo 1%, i sada se puni.
Pa ti budi pametan.
Takoder, kontaktirao sam support i oni su pitali broj narudzbe, pa ako je garantnom roku da mi posalju novu bateriju, ali kako sam ja mob kupio 04.06.2014 to pada u vodu jer je garancija pola godine. Hih, 20 dana :)
Njihova preporuka je nova baterija...
Vidjet cemo kako ce biti veceras
Evo ekipa nasa sam CM (Mokee Release) verziju koju savršeno radi, bez bugova senzora i zvuka i ostalih problema koji su znali biti....dakle toplo prekoporucam prelazak sa MIUI ili bilo kojeg drugom ROM-a na Kitkat 4.4.4 Mokee ROM. Sve je to ljepo, podesis da zakljucaj Viber, WhatsUp, Face itd i sta ti ostane od memorije, NISTA. Dakle, bio sam veliki fun MIUI ali realno govoreci RedMi 1S ne moze vrtiti sa svojih 1gb RAM-a to a to je jedan i od razloga zasto nema MIUI 6 za doticni mob...
ko voli neka izvoli link
http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=79377&pid=1527455
Evo ekipa nasa sam CM (Mokee Release) verziju koju savršeno radi, bez bugova senzora i zvuka i ostalih problema koji su znali biti....dakle toplo prekoporucam prelazak sa MIUI ili bilo kojeg drugom ROM-a na Kitkat 4.4.4 Mokee ROM. Sve je to ljepo, podesis da zakljucaj Viber, WhatsUp, Face itd i sta ti ostane od memorije, NISTA. Dakle, bio sam veliki fun MIUI ali realno govoreci RedMi 1S ne moze vrtiti sa svojih 1gb RAM-a to a to je jedan i od razloga zasto nema MIUI 6 za doticni mob...
ko voli neka izvoli link
http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=79377&pid=1527455
Ja imam Mokee već neko vrijeme i jako sam zadovoljan njime. Update skoro svakih 2 tjedna. Sve u sve mnogo bolji od stocka i moja velika preporuka ;)
6 sati? Koliki SOT? Nesto ti mora zderati bateriju u pozadini..
Screen on time.. Tek si dobio mobitel, istrazujes jos uvijek, polako, trebat ce i bar tjedan dana da dodjes na normalno koristenje.. S druge strane ako imas developer rom i root ovlasti, instaliraj wakelock detector i vidjet ces sto ti zdere bateriju..