Primječujem da malo ekipe ima kod nas MI 10 Pro...svi kupuju MI 10.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Više razloga:
Mi 10 se pojavio mnogo ranije, pogotovo u našim dućanima.
Košta i do 2000 kuna manje.
Ima prilično jaču bateriju.
Od važnih stvari, Pro ima samo "zoom kameru" i brže punjenje. Po meni neisplativo za tako veliku razliku.
Meni prevelika razlika za ono što mi treba.
Zoom mi nije previše bitan, a ostalo sve isto kao na pro modelu.
Quick charge je i više nego dovoljan na Mi 10.
Kad se tuširam navečer stavim ga na punjač , napuni se 50% i to mi je dovoljno do sutra navečer.
Ti si uzeo,mi 10 lite? Od kuda si ga naručio i po kojoj cijeni,te kako si zadovoljan za sad?
Više razloga:
Mi 10 se pojavio mnogo ranije, pogotovo u našim dućanima.
Košta i do 2000 kuna manje.
Ima prilično jaču bateriju.
Od važnih stvari, Pro ima samo "zoom kameru" i brže punjenje. Po meni neisplativo za tako veliku razliku.
Pametno zboriš.
Meni prevelika razlika za ono što mi treba.
Zoom mi nije previše bitan, a ostalo sve isto kao na pro modelu.
Quick charge je i više nego dovoljan na Mi 10.
Kad se tuširam navečer stavim ga na punjač , napuni se 50% i to mi je dovoljno do sutra navečer.
Ti si imao P40 ili P40P
Kako si zadovoljan s Mi 10?
Mi10 3996kn u neki tech shop vinkovci, zanimljovo.

U planu je nakon mi 10.
Ili p40p ili mate40p.
Za sad nakon oneplus7pro,iphone11, p30p i mate20p ovaj mi 10 mi je najbolji. Možda uspijem izdržat 6mj sa njim :)
Baterija najbolja do sad, stero zvučnici razvaljuju, nema notcha (ovaj single hole mi je ok) , ekran predobar, kamera mi je isto top makar nisam neki znalac, video najbolji do sad,fluidnost sa ovih 90hz savršena..
Nisam imao još niti jedan duže od 3.mj
U planu je nakon mi 10.
Ili p40p ili mate40p.
Za sad nakon oneplus7pro,iphone11, p30p i mate20p ovaj mi 10 mi je najbolji. Možda uspijem izdržat 6mj sa njim :)
Baterija najbolja do sad, stero zvučnici razvaljuju, nema notcha (ovaj single hole mi je ok) , ekran predobar, kamera mi je isto top makar nisam neki znalac, video najbolji do sad,fluidnost sa ovih 90hz savršena..
Nisam imao još niti jedan duže od 3.mj
Ja sam probao p40 i stvarno je teško bez googlea.
Vjerojatno je stvar prilagodbe ali znam da ce biti teško.
Ali kako čitam Trump gubi izbore, možda se sve vrati na staro..
Vjerojatno je stvar prilagodbe ali znam da ce biti teško.
Ali kako čitam Trump gubi izbore, možda se sve vrati na staro..
Hoćeš iskreno. Teško je ali može se. Ja sam imao google pa sam ga maknuo i sad sam već tri tjedna bez Googlea.
Svi backupovi mi se radi na Huawei Cloud i on je jako dobro složen. Pristupam njemu preko laptopa, moba, kompa i radi odlično.
E sad šta mi fali. Fali mi ona fora kad ti Google fotografije izbace : Šta si radio na današnji dan prije godinu, dvije, tri. Banalno., al meni je to bilo fora.
Fali mi Google maps - za pretraživanje restorana - ocjena i sl. Mogu to preko pretraživaća (Google maps) ali nije to to kao na samoj aplikaciji.
Eto ovo ti je iskreno šta meni fali.
Šta sam mislio da će mi falit a ne fali mi - Google maps. Ne da mi ne fali, nego ga neću nikad više koristit pored navigacije Waze. Waze sam bio primoran koristit i kad vidim kako dobro ta komunikacija između korisnika funkcionira po pitanju policijskih radara, kamera, nesreća, opasnosti, gužve - skidam kapu.
A sve ostalo kao Backup, napomene i sl ti Hauwei Cloud ima (55GB) i radi stvarno odlično.
Ma znam i toga sam svjestan ali kad u današnje vrijeme kad je toliko konkurencije na tržištu a ja moram tražit nešto da zamjenim nešto što mi savršeno odgovara i funkcionira.. nadam se da kužiš što hoću reći.
Nemam nikakvih problema niti sa jednim brandom, što više sve sam koristio do sad.
Ubuduće jedino samsung ne dolazi u obzir.
Jedino se nadam da će maknut ovog tarzana iz SAD-a i da više neće biti predsjednik te da će huawei opet biti sa google-om.
Ma znam i toga sam svjestan ali kad u današnje vrijeme kad je toliko konkurencije na tržištu a ja moram tražit nešto da zamjenim nešto što mi savršeno odgovara i funkcionira.. nadam se da kužiš što hoću reći.
Nemam nikakvih problema niti sa jednim brandom, što više sve sam koristio do sad.
Ubuduće jedino samsung ne dolazi u obzir.
Jedino se nadam da će maknut ovog tarzana iz SAD-a i da više neće biti predsjednik te da će huawei opet biti sa google-om.
Ma gledam ja i to ali kod Google mapsa imaš "pretraži područje" pa šta upišeš - ja stavim restorani i gledam ocjene u tom području.
Evo sad sam instalirao Bolt food (APK Pure) za dostavu hrane...ne radi karta (tagiranje) ali sve ostalo radi (upisao točnu adresu) i narudžba je uredno stigla.
Kažem pošto imam malo dijete a dobit ću početkom sljedeče ako Bog da još jedno i to su moja dva centra svjeta...kamera mi je bitna i zato toliko filozofiram oko kamere. Stvarno me na P40 Pro nije još iznevjerila da bi krenuo tražit nešto drugo.
Na sve ostale segmente mobitela se mogu prilagodit.
Stavim u blizini moje lokacije i sve restorane mi izbaci sa ocjenama.
Znam i razumijem te, nebi sigurno forsirao p40p da ti kamera nije top.
Uzet cu sigurno ili p40p ili mate40p ali za sad mi je Mi10 top i ne mislim ga riješavat tako brzo.
Stavim u blizini moje lokacije i sve restorane mi izbaci sa ocjenama.
Znam i razumijem te, nebi sigurno forsirao p40p da ti kamera nije top.
Uzet cu sigurno ili p40p ili mate40p ali za sad mi je Mi10 top i ne mislim ga riješavat tako brzo.
Nisam znao da to može, nije ni da sam nešto istraživoa.Budem baš to probao. Hvala.
Da i to je bila dobra cijena obzirom da je na Goldwayu oko 3700-3800 kn (uključen DHL).
Bas i nije pojeftinio mi 10 nakon izlaska ultre
Teoretski ultra nije još izašao, ali najavljena prodaja je trebala krenuti prije dva dana, trebati će koji tjedan za osjetno niže cijene.
Imaš Mi 10 za 539$ što je dobra cijena, oko 3450kn.
Gdje dode toliko? To je uz troskove dostave i carinu?
https://www.aliexpress.com/item/4000863743461.html?spm=2114.12010612.8148356.13.691437d0eBe4To
539$ + 29$ dostava, nema drugih troškova
Bas i nije pojeftinio mi 10 nakon izlaska ultre
Teoretski ultra nije još izašao, ali najavljena prodaja je trebala krenuti prije dva dana, trebati će koji tjedan za osjetno niže cijene.
Imaš Mi 10 za 539$ što je dobra cijena, oko 3450kn.
Gdje dode toliko? To je uz troskove dostave i carinu?
https://www.aliexpress.com/item/4000863743461.html?spm=2114.12010612.8148356.13.691437d0eBe4To
539$ + 29$ dostava, nema drugih troškova
Prvi komentar covjek odmah kaze da je morao platiti carinu (ako sam dobro skuzio)

Goldway u kombinaciji sa DHL dostavom 29$ nikad ne naplacuje carinu i nemas dodatnih davanja, provjerena trgovina. Ja sam vec sigurno 10ak uredjaja u njih narucio. Pitanje je jedino vrijeme dostave u ovo vrijeme (Poco F2 sam cekao preko mjesec dana).
Ne znam kako je taj Rus odabrao dostavu i kako ide sa carinom za Rusiju.
Goldway u kombinaciji sa DHL dostavom 29$ nikad ne naplacuje carinu i nemas dodatnih davanja, provjerena trgovina. Ja sam vec sigurno 10ak uredjaja u njih narucio. Pitanje je jedino vrijeme dostave u ovo vrijeme (Poco F2 sam cekao preko mjesec dana).
Za EU s Goldwaya ide u Njemačku prvo AFAIK. Ako je DHL. Tako da nemate brige. Rusija je drugo. Sad je pitanje jel vam se isplati dati 400-500 kn manje (ako računamo zadnju akciju za Mi10 kod nas) pa čekat iz Kine mob. Meni ispod 700kn nije razlika vrijedna toga.
Prvi komentar covjek odmah kaze da je morao platiti carinu (ako sam dobro skuzio)
Pitanje je kako je naručio, možda nije odabrao DHL, a i negdje sam čitao da su Rusi jako rigorozni oko uvoza. Uglavnom puno ekipe redovito naručuje preko Goldwaya + DHL i nikada ne naplate carinu.
Meni je upravo stigao Poco F2 Pro, naručen sa Mi Global Store + DHL, stiglo direktno na vrata bez ikakvih troškova. Poslan kroz 3 dana i stigao za 15 dana.
U zadnje vrijeme paketi stižu jako brzo, gotovo svi su mi došli unutar 15-20 dana.
Za EU s Goldwaya ide u Njemačku prvo AFAIK. Ako je DHL. Tako da nemate brige. Rusija je drugo. Sad je pitanje jel vam se isplati dati 400-500 kn manje (ako računamo zadnju akciju za Mi10 kod nas) pa čekat iz Kine mob. Meni ispod 700kn nije razlika vrijedna toga.
Osobno bi isto radije kupio kod nas ako je razlika 400-500kn, s tim da i kod nas ne bi baš kupio bilo gdje. Ima sad puno tih novih dućana i čitao sam da ljudi imaju dosta problema oko garancije, tako da meni tu igraju samo provjerene trgovine.
Nemate brige što se tiče Goldwaya i Mi Global store. Uvijek sve dođe bez ikakvih dodatnih troškova ako se odabere DHL dostava.
Gledam cijene Mi 10, kad sam ja kupio prije 2 mjeseca platio sam 600$ sa dostavom. Sad je oko 550$ sa dostavom tako da i nije nešto puno pojeftinio, ali vjerojatno hoće ubrzo.

Najveći problem goldwaya je cekanje do 30dana i garancija kome je to bitno. U mi storeu je na akciji bio 4500kn, to je jos uvijek 1000kn skuplje nego goldway. Ovaj tehno shop u Vinkovcima ima recenzije boli glava, pitanje koliko je sigurno tamo kupiti.
Btw ima netko S20+ i mi10 pa da baci neku usporedbu?
Dal je probao tko priključit neke kvalitetnije sluške na mob. Ja danas probao hyperx alpha, doslovno sam oduševljen kvalitetom zvuka...
U tele2 ništa zasad, uzimaju samo jeftinije modele.

Sačekati ću još tjedan , dva a onda kupiti u nekom domaćem shopu.
Nešto se priča da bi HT mogao uskoro s njima na prodaju. Super stvar što su stavili ugovore bez UO a s mobitelima.