Ubaci u košaru, idi na plaćanje.. možda onda pravilno prikaže..?
Ili moraš biti registriran, ako nisi...?
Nemam pojma :/
Ubaci u košaru, idi na plaćanje.. možda onda pravilno prikaže..?
Ili moraš biti registriran, ako nisi...?
Nemam pojma :/
A znam, hoću Mi9 SE zbog dimenzija
ja sam naručio sa gearbesta, piše da šalju tek od 4.5.20 i onda vrijeme dostave do 20 dana
Javi molim te jel single ili dual sim
Poslao sam upit Xiaomiju vezano za globalne verzije, je li single ili dual i ako je single ZAŠTO i ovo su mi javili:
"I would like to inform you that Mi 10 and Mi 10 Pro supports single SIM. Also, I would like to inform you that every device is developed by our developers as per the specific requirement of every region."
Tako da je 99,9% single SIM.
Po meni je sada čak bolja opcija uzeti nešto povoljniju kinesku verziju i baciti global eu rom, ako je nekome bitno da ima Dual SIM.
Tu je i Redmi K30 Pro / Zoom koji ima dual SIM.
Mislim da Trading Shenzhen ne dostavlja u Hrvatsku, nema na popisu.
Pitao sam ih. Jako brzo odgovaraju što je plus, ali je minus što ne dostavljaju u RH jer su imali nekakvih problema.
Evo i odgovora:
"we sadly had trouble shipping to your country. thats why our logsitics partner stopped doing that."
Nakon toga sam im javio da dostavljaju u sve okolne države (Srbija, Slovenija, Bosna, Italija, Austrija...) pa nema smisla da ne dostavljaju i u RH. Proslijedili su moj komentar dostavnoj službi i kasnije mi javili sljedeće:
"we sadly can not ship there :( logistics confirmed it :("
Šteta, preskačem ih do daljnjega.
danas sam gledao neki yt revju i singl je na global...
danas sam gledao neki yt revju i singl je na global...
poslao sam upit i gearbestu i sad vidim da su promijenili opis i stavili Single SIM za globalnu verziju.
Ali to nisu operateri iz EU jer na razini EU je "zabranjeno zaključavanje uređaja" tako da im je otom potom dual sim ili single sim.
Mislim da je Xiaomi jedini proizvođač koji se u 2020 vratio na single sim...barem ja ne znam nikoga drugog.
Veći je problem kaj nema eSIM
Ja sam narucio sa gearbesta, dodje par eura ispod 800
Xiaomi Mi 10 Global - Aliexpress 560 eura
Imaju DHL, ali nisam kod njih kupovao pa ne znam prolazi li bez PDV-a. Ako je netko uzimao kod njih neka javi.
Mislim da ubrzo možemo ovu cijenu očekivati i kod drugih trgovina.
Mi store. Dosta ljudi je naručivalo od njih i nema PDVa s DHL-om.
OSIM ako postoji više dućana sa sličnim imenom, ne bi me čudilo kod kineza....
Upravo sam ih kontaktirao. Vele:
Choose DHL, no import duty to EU country.
Zašto većina ljudi želi pro model? Zbog zoom kamere? Pa iz 108mp izrežeš do slike ako želiš zoom.
Mene više brine baterija koja je na onom testu od prije koju stranicu na pro modelu bila jedna od najslabijih, dok je običan Mi 10 pobijedio svu konkurenciju.
Ili jednostavno jer piše pro u nazivu? :D
Da ti budem iskren neznam ni sam ;) malo bolji ekran (navodno)... iako je bila borba izmedju njega i black shark 3 pro :D
mi 10 pro je sigurno bolja kupnja od s20+, s20 ultra je konkurent mi 10 pro.
Zašto većina ljudi želi pro model? Zbog zoom kamere? Pa iz 108mp izrežeš do slike ako želiš zoom.
Mene više brine baterija koja je na onom testu od prije koju stranicu na pro modelu bila jedna od najslabijih, dok je običan Mi 10 pobijedio svu konkurenciju.
Pro verzija ima bolji set kamera, telefoto+OIS, bolja ultrawide kamera, Laser AF, bolji blic. Ima nešto bolje zvučnike. Brže punjenje. Ljepšu matiranu zadnjicu.
Vrijedi 100 do maksimalno 150$ razlike, više od toga ne bi dao.
Pro verzija ima bolji set kamera, telefoto+OIS, bolja ultrawide kamera, Laser AF, bolji blic. Ima nešto bolje zvučnike. Brže punjenje. Ljepšu matiranu zadnjicu.
Vrijedi 100 do maksimalno 150$ razlike, više od toga ne bi dao.
Znači kamera :)
Evo dosao i na aliexpress mi global store sa dhl dostavom bez pdv.. 5000 kn sveukupno ova 8+128 gb obicni
Dok god Smasung u svoju S seriju gura svoje ćesme od Exynosa neću ga kupit.
Cijene Mi10 koje forumasi prizeljkuju ce se dogoditi tek za 7-8 mj. Tek za godinu dana cijena Mi10 mozda padne ispod 4000 kn. Ovo je prvi premium telefon od Xiaomia i nema sanse da ce mu tek tako padat cijena. Xiaomi je ono sto je nekad bio Oneplus. Pogledajte cijenu Oneplus 7 Pro. Nema ga ispod 4500 kn. A u meduvremenu je izasao 7T&Pro i sutra izlazi 8&Pro
Cijene Mi10 koje forumasi prizeljkuju ce se dogoditi tek za 7-8 mj. Tek za godinu dana cijena Mi10 mozda padne ispod 4000 kn. Ovo je prvi premium telefon od Xiaomia i nema sanse da ce mu tek tako padat cijena. Xiaomi je ono sto je nekad bio Oneplus. Pogledajte cijenu Oneplus 7 Pro. Nema ga ispod 4500 kn. A u meduvremenu je izasao 7T&Pro i sutra izlazi 8&Pro
Kaj to znači premium? U Mi9 su trpali najbolje kaj se moglo nabavit od komponeneti tada, od proca, ekrana pa na dalje i cijena je bila oko 4 tkn i onda je padala dole i to sve do ispod 3 tkn. Ovaj nema šanse da ikad bude manje od 4tkn kod nas ak je sad u Kini 5 tkn. Ja ću Mi9 imat dok mi baterija značajno ne degradira (dakle u mom slučaju nikad odn. kad mi dopizdi Mi9 jer mob mjenjam u prosjeku jednom u godinu i pol). A onda bumo vidjeli što će biti tada za cca 3 tkn jer više dat za mobitel je ludost. Osim ak ne sereš novce. Mi9 ima odličan ekran, jako dobru kameru, i proc koji i dalje ždere sve kao od šale. Jedino mu baterija nije neka bajka ali nije ni očajna a vrlo se brzo napuni. I sad da brže bolje iskrcavam 5 ili više soma kuna...taman posla.
Pa već sad imaš Mi 10 za oko 4200kn i Pro za oko 5900kn. Ide to kroz 2-3 mjeseca još 30% dole.
Pa već sad imaš Mi 10 za oko 4200kn i Pro za oko 5900kn. Ide to kroz 2-3 mjeseca još 30% dole.
U HR nemas sigurno
Xiaomi Mi 10 u Mobisu u prednarudzbi 6.364,05kn., znači Pro će biti 1000 eura.