Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.510
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Mi Hrvatska/Mi Croatia
maks0806 kaže...

Ajde ti ne lupetaj. Pošalji pm Mi Hrvatska grupi na fb vezano za to pa će ti objasniti. Biti će do kraja godine i servis. Tako se bar oni nadaju da će stići,a trebali bi

Garanciju uzmeš ako želiš ili ne. Ako me dođe mob 2000kn bez garancije, a 3100kn sa garancijom, nabijem gsranciju.

"Mi Hrvatska", lol, pa to je napravilo par likova kao i ovu temu, kakve veze oni imaju s bilo čime službenim??

I u ovoj temi su nadrobili da će napraviti neke evente, okupljanja, ovo-ono, naravno da ništa od toga..... šta ja njima imam slati neke upite o Xiaomi servisu? Saberi se.

Bijelić se bavi distrubucijom, i to primarno pića!

Dakle, uzeli su samo jedan tehnološki brend kojeg će dilati, kupovati na velike iz kine i onda ovdje preprodavati.

Da bi se napravio ovlašteni i službeni servis potrebna su ogromna ulaganja, znanje i stručnost, nema apsolutno nikakve šanse da se jedan Bijelić zamara s time jer mu mobiteli uopće nisu primarna djelatnost.

Oni će samo ovlastiti neki jači servis tipa mobis, agram i sl. da im servisiraju telefone jer ovi već imaju ljude i opremu za takve poslove.

Dakle, lupaš o nečemu o čemu veze nemaš, i ti i ovi Mi hrvatska fanovi koji pričaju bajke.

I ja pričam o razlici od 200-300 kn, recimo bolje uzeti Redmi Note 5 u neutrino nego od kineza, u neutrinu je možda 200 kn skuplji, a imam 2 godine jamstva, hvala.

http://dukedantalion.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 22:27 (zalman1).

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
Iskreno nikad nisam imao problema s mobitelima za servis ali znam ljude koji jesu...
Trgovac uvozi i nudi servis koji je ofrlje nikakav jer po kojem standardu je taj servis raden i ko garantira da su djelovi orginalni i da je uredaj popravljen u duhu kvalitete xiaomija (ovo moze bit za 100 drugih marka ne nuzno xiaomi) ... Jer mene ne bi cudilo da se narucuju djelovi s ebaya Amazona Alija jer ipak su to hrvatski privatnici bez uzdi... Pa jos popravljaju serviseri koji su svasta a ne serviseri tako da ono ne znam ne ulijeva mi neku pouzdanost to jer ko zna koji su to i kanali distribucije... Ko garantira da to nije refurbished mobitel s amazona u orginalnom pakiranju?
Ovo samo pitam jer iskreno vise virujem kineskom webshopu nego rvatinama... A za alo alo nemam dobra iskustva i vidim iskustva drugih ljudi zato sam objavio onaj post da vidim jeli to slucajno ili je to pravilo jer ne zelim iskesirat par tisuca kn pa kupit macka u vreci...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iskreno nikad nisam imao problema s mobitelima za servis ali znam ljude koji jesu...
Trgovac uvozi i nudi servis koji je ofrlje nikakav jer po kojem standardu je taj servis raden i ko garantira da su djelovi orginalni i da je uredaj popravljen u duhu kvalitete xiaomija (ovo moze bit za 100 drugih marka ne nuzno xiaomi) ... Jer mene ne bi cudilo da se narucuju djelovi s ebaya Amazona Alija jer ipak su to hrvatski privatnici bez uzdi... Pa jos popravljaju serviseri koji su svasta a ne serviseri tako da ono ne znam ne ulijeva mi neku pouzdanost to jer ko zna koji su to i kanali distribucije... Ko garantira da to nije refurbished mobitel s amazona u orginalnom pakiranju?
Ovo samo pitam jer iskreno vise virujem kineskom webshopu nego rvatinama... A za alo alo nemam dobra iskustva i vidim iskustva drugih ljudi zato sam objavio onaj post da vidim jeli to slucajno ili je to pravilo jer ne zelim iskesirat par tisuca kn pa kupit macka u vreci...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zalman1 kaže...
maks0806 kaže...

Ajde ti ne lupetaj. Pošalji pm Mi Hrvatska grupi na fb vezano za to pa će ti objasniti. Biti će do kraja godine i servis. Tako se bar oni nadaju da će stići,a trebali bi

Garanciju uzmeš ako želiš ili ne. Ako me dođe mob 2000kn bez garancije, a 3100kn sa garancijom, nabijem gsranciju.

"Mi Hrvatska", lol, pa to je napravilo par likova kao i ovu temu, kakve veze oni imaju s bilo čime službenim??

I u ovoj temi su nadrobili da će napraviti neke evente, okupljanja, ovo-ono, naravno da ništa od toga..... šta ja njima imam slati neke upite o Xiaomi servisu? Saberi se.

Bijelić se bavi distrubucijom, i to primarno pića!

Dakle, uzeli su samo jedan tehnološki brend kojeg će dilati, kupovati na velike iz kine i onda ovdje preprodavati.

Da bi se napravio ovlašteni i službeni servis potrebna su ogromna ulaganja, znanje i stručnost, nema apsolutno nikakve šanse da se jedan Bijelić zamara s time jer mu mobiteli uopće nisu primarna djelatnost.

Oni će samo ovlastiti neki jači servis tipa mobis, agram i sl. da im servisiraju telefone jer ovi već imaju ljude i opremu za takve poslove.

Dakle, lupaš o nečemu o čemu veze nemaš, i ti i ovi Mi hrvatska fanovi koji pričaju bajke.

I ja pričam o razlici od 200-300 kn, recimo bolje uzeti Redmi Note 5 u neutrino nego od kineza, u neutrinu je možda 200 kn skuplji, a imam 2 godine jamstva, hvala.

Izgleda su ovo napravili iz fore onda. Gore svi vide sto pise, a na staklu pise servisni centar bijelić.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ma pusti ga, najpametniji je. Možda sam u krivu, i imam krive izvore al ajd.... vidjeti ćemo 

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Hahah, jel to iz Osijeka iz avenue malla? Pa de probaj ući u taj "servisni centar", to stoji prazno sa tim natpisom već više od godinu dana.

Ali neka, bitno da vi kačite tu sliku već 350 puta, lol.

9 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pa nije jos otvoren, ali ocito planira uskoro.

1. nema mi smisla da bi netko isao uredit tako prostor ako ga nece otvoriti,

2. ne znam bas da moze stavljat sluzbeni logo od xiaomia samo tako, ipak nije to mala firma da bi dopustila da se netko lazno predstavlja,

3. ja ne tvrdim da ce se sigurno otvoriti niti stavljam 500. put istu sliku, vec sam samo prenio da mi nema bas logike to sto pises. 

3 0 hvala 0
8 godina
protjeran
davidovski kaže...

Po čemu ti zaključuješ da "očito planira uskoro" kad stoji tako već godinu dana?

1. Nisu oni ništa uredili, u tom prostoru je bila jedna druga trgovina, prostori u trgovačkim centrima se stalno iznajmljuju.

2. O čemu pričaš? Kakvo lažno predstavljanje? Pa Bijelić je uzeo distribuciju, to ne znači da će oni išta servisirati.

Ako ikada i bude nešto u tom prostoru, biti će trgovina gdje će se prodavati Xiaomi proizvodi, a ne servisirati!! Servis će obavljati treća strana, jer tako rade i svi ostali zastupnici u HR!

To je ono što vi ne razumijete.

3. Ima logike ako išta znaš o poslovanju i distribuciji.

9 godina
neaktivan
zalman1 kaže...
davidovski kaže...

Po čemu ti zaključuješ da "očito planira uskoro" kad stoji tako već godinu dana?

1. Nisu oni ništa uredili, u tom prostoru je bila jedna druga trgovina, prostori u trgovačkim centrima se stalno iznajmljuju.

2. O čemu pričaš? Kakvo lažno predstavljanje? Pa Bijelić je uzeo distribuciju, to ne znači da će oni išta servisirati.

Ako ikada i bude nešto u tom prostoru, biti će trgovina gdje će se prodavati Xiaomi proizvodi, a ne servisirati!! Servis će obavljati treća strana, jer tako rade i svi ostali zastupnici u HR!

To je ono što vi ne razumijete.

3. Ima logike ako išta znaš o poslovanju i distribuciji.

Rijec viska, ocito planira. Hoce li biti uskoro ili ne, ne znam.

1. Kako nisu nista uredili, zar je trgovina prije imala istu reklamu?

2. Pricam o tome da na vrhu pise "MI Authorized Servis Center" i to cijelo vrijeme komentiram! 

3. Necu ni komentirati

8 godina
protjeran

1. au jebote, velikog li posla polijepit po izlogu naljepnice, to je sve što su napravili.

Vidi se da uopće nisi upućen u cijelu situaciju, avenue mall u Osijeku je skoro pa napušten, polovica robne kuće zjapi prazna i opstaje samo par trgovina.

Nema aposlutno nikakve jebene šanse da će tamo Bijelić išta otvoriti jer u taj centar zakorači 15 ljudi dnevno.

Zato je sve i ostalo prazno.

2. Može pisati šta hoće!! To je obična naljepnica koju su nalijepili na izlog prije godinu dana i više im služi kao neka reklama, taj prostor je napušten i ništa se u njemu ne radi.

3. I bolje ti je.

9 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ajde nek si ti meni rekao. Nadam se da se sada osjecas ko pravi frajer. 

Od sad definitvni ignoriram tvoje upise.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
R36 kaže...
ocean77 kaže...
R36 kaže...
maks0806 kaže...

R36 I kakav ti je šajomij?

Nije to bio moj nego od Sogorice.

Nisam ga puno proucavao nego sam ga samo otkljucao i slozio global rom.

A opcenito su meni odlicni Xiaomi mobiteli.

Za oar dana ce si moj stari uzet Mi A2 global verson.,ja mu ga preporucio.

Slazem se, odlicni su, a starom si mogao uzeti i Mi Note 5.

Imao sam Mi A2 3 dana i nije mi ostavio dobar dojam kao Redmi Note 5.

Ma kakav Mi Note 5...

Ovaj ima 660 pa znam kakav je procesor i potrošnja baterije a i ima čisti Android...

Meni je to dovoljno.

Imao sam oba i Mi A2 nema smisla pored Redmi Note 5.

Stedljiv procesor uz bateriju od samo 3000 Mah je srednja zalost...navuce se nekih 4 sata sot, ali treba malo i pripaziti na potrosnju jer to zna biti i 3 i nesto sata.

Ekran je na Redmi Note 5 vidljivo bolji (stavio jedan pored drugog) i neka te ne zavaravaju specifikacije jer su tamo naizgled isti.

Cisti Android je super ako ga se usporedjuje sa nekim losim OS-om, ali MIUI je jedan od boljih pa to i nije neka prednost.

Kamera po danu kao i video mi je na Redmi Note 5 isto bolji, a Mi A2 je bolji po noci.

Redmi Note 5 ima prosirivu memoriju, ima 3.5mm ulaz i nesto je jeftiniji i nikako ne vidim kako bi Mi A2 bio bolja kupnja...i ja sam bio u zabludi dok nisam oba isprobao i ekspresno se rijesio Mi A2.

Ako bas treba biti stock Android onda bolje uzeti Mi A2 Lite (njega sam kupio kceri) jer ima 4000 Mah bateriju, 3.5mm ulaz i prosirivu memoriju...i stock Android kome je bitno.

Taj mob je OK, nemam zamjerke iako ni on nije bolji od Redmi Note 5.

Šta kažeš na Mi8 SE? Mala je razlika u cijeni između A2 i Mi8 SE.

Koliko vidim nema global roma za Mi8 SE. Jer tko stavio MIUI 10 na Mi8 SE??

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2018 12:05 (R36).
11 godina
zalman1 kaže...

Na tim jeftinijim se mozda isplati tako gledati, a sta rec za Mi8 npr., Neutrino ga prodaje za 1000 Kn vise od neke prosjecne cijene na njuskalu.

15 godina
neaktivan
Ja imam Mi8 SE i fakat mi ie zao kaj sam ga uzeo. Mislim iskreno izbacis mobitel kojeg reklamiras da dolazi sa Miui10, proslo par mjeseci, a sluzbeno jos uvijek "dolazi". Jedno 5-6 puta se vecaam na Miui i stvarno mi se gadi vise iskreno. Notifikacije ni ne postoje, mogu zaboravit da ce mi ikada i dolaziti kako spada, lag i spore animacije su za poludit, a o multitaskingu necu ni rijec reci. U ovom trenutku zaobidite taj uredaj, ima bolje za te pare...
Planirao sam stsviti Miui10 od xiaomi.eu ali nemam volje ni vremena iskreno sjesti i sat vremena drkati po njemu i onda jos narednih 3 sata vracati sve kako je bilo. Kada dode "slizbeno" nadogradit cu OTA, ali kako je krenulo nece do Bozica... Do tad cu ga prodat i uzet neki od OP uredaja, bar im je SW napravljen kako spada...
The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
11 godina
Gam3r kaže...
Ja imam Mi8 SE i fakat mi ie zao kaj sam ga uzeo. Mislim iskreno izbacis mobitel kojeg reklamiras da dolazi sa Miui10, proslo par mjeseci, a sluzbeno jos uvijek "dolazi". Jedno 5-6 puta se vecaam na Miui i stvarno mi se gadi vise iskreno. Notifikacije ni ne postoje, mogu zaboravit da ce mi ikada i dolaziti kako spada, lag i spore animacije su za poludit, a o multitaskingu necu ni rijec reci. U ovom trenutku zaobidite taj uredaj, ima bolje za te pare...
Planirao sam stsviti Miui10 od xiaomi.eu ali nemam volje ni vremena iskreno sjesti i sat vremena drkati po njemu i onda jos narednih 3 sata vracati sve kako je bilo. Kada dode "slizbeno" nadogradit cu OTA, ali kako je krenulo nece do Bozica... Do tad cu ga prodat i uzet neki od OP uredaja, bar im je SW napravljen kako spada...

Bome je to veliki skok ako planiras sa Mi8 SE ici na 2x skuplji OP, trebao si jednostavno dodati jos nekih 800 Kn i uzeti Mi8 i bio bi sada zadovoljan jer bi dobio u nekim stvarima cak i bolji mob nego sto je OP6 i to za 1000 Kn manju cijenu.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Kolegi je stigao jutros china stable za Mi8Se, kaže da je mnogo bolji nego prije. Jedino treba factory reset napraviti nakon updatea

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gam3r kaže...

Pa koji ti to gore ROM imaš?

Official China Developer ROM radi ko švicarski sat...

Xiaomi Mi Note 3 - MIUI Super Moderator
14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
Gam3r kaže...

Bome je to veliki skok ako planiras sa Mi8 SE ici na 2x skuplji OP, trebao si jednostavno dodati jos nekih 800 Kn i uzeti Mi8 i bio bi sada zadovoljan jer bi dobio u nekim stvarima cak i bolji mob nego sto je OP6 i to za 1000 Kn manju cijenu.

OP6 vrijedi tih 1000 kn više u svakom pogledu...onaj ko je prešao sa Xiaomija na OP poput mene, zna o čemu govorim. Ja sam se preporodio....

11 godina
Iwa1001 kaže...
ocean77 kaže...
Gam3r kaže...

OP6 vrijedi tih 1000 kn više u svakom pogledu...onaj ko je prešao sa Xiaomija na OP poput mene, zna o čemu govorim. Ja sam se preporodio....

Ja sam imao OP1, OP X, OP3 i OP6 i nekoliko Xiaomia i meni definitivno ne vrijedi vise.

OP6 je dobar mob, ali 4000 Kn je puno previse za njega.

Toliko sam dao i jednostavno nije vrijedno nista na njemu toliko.

Kamera je prosjecna (na Mi8 je bolja), a brzina rada im je podjednaka.

Materijali i kvaliteta izrade su takodjer podjednaki, CPU prakticki isti i po meni OP6 jednostavno ne vrijedi 1000 Kn vise.

Zadnji OP koji je imao smisla je OP3/3T jer je cijenom bio ono sto je Mi8 danas.

Xiaomi je izbacio Poco i masa ekipe se opravdano pita zasto dati 200 Eura vise za Oneplus.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2018 20:37 (ocean77).
14 godina
neaktivan

Ja sam imao OP1, OP X, OP3 i OP6 i nekoliko Xiaomia i meni definitivno ne vrijedi vise.

OP6 je dobar mob, ali 4000 Kn je puno previse za njega.

Toliko sam dao i jednostavno nije vrijedno nista na njemu toliko.

Kamera je prosjecna (na Mi8 je bolja), a brzina rada im je podjednaka.

Materijali i kvaliteta izrade su takodjer podjednaki, CPU prakticki isti i po meni OP6 jednostavno ne vrijedi 1000 Kn vise.

Zadnji OP koji je imao smisla je OP3/3T jer je cijenom bio ono sto je Mi8 danas.

Xiaomi je izbacio Poco i masa ekipe se opravdano pita zasto dati 200 Eura vise za Oneplus.

Sve to stoji, ali nekome kome je telefon sredstvo za komunikaciju a ne fotoaparat, više vrijede notifikacije koje rade kak treba na Oxygen OS-u nego štekave na MIUI-u. MIUI me zbog svojih bugovitih notifikacija stajao hrpu love, puno više od tih 1000 kn.

Nemojmo zaboraviti garanciju, servisnu podršku (popravak traje prosječno 5 radnih dana, od vrata do vrata), korisničku podršku koja podrazumijeva 2 god. redovitih nadogradnji OS-a na novije verzije i 3 god. na redovite security patch-eve.

I da, OP priznaje garanciju čak i ako je bootloader otključan (koji se na OP-u odradi za minutu naspram Xiaomija gdje se kod čeka 2 mjeseca) i rootan.

Ali, dosta o OP-u, ovo je ipak MI tema.

11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Nisam imao problema sa mobitelima i kvarove opcenito (osim iPhonea 3G) tako da mi je jamstvo gotovo pa irelevantno.

Opcenito mob imam u prosjeku 6 mjeseci i u tom periodu sanse da krepa su jako male.

Sto se notifikacija tice imam trenutno u kuci 3 Xiaomia i nijedan nema problem sa notifikacijama, to je bilo prije i ljudi si uglavnom u postavkama nisu znali sloziti da rade kako treba, a sada to radi "out of the box".

Volio sam Oneplus, pratim ih od samih pocetaka, kupio sam cim je izasao prvi njihov mobitel, svidjala mi se njihova filozofija, ali otisli su u nekom drugom smjeru i to mjesto prepustili Xiaomiu koji se sjajno pozicionira na toj poziciji.

Pocophone me podsjeca na prvi Oneplus odnosno Oneplus One.

1 0 hvala 0
15 godina
Gam3r kaže...

imam isti mob i nemam pojma o cemu pricas.. ne steka, notifikacije normalno rade, baterija super (7,5-8h sot) a bila bi vjv i bolja da ne igram asphalt 8 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2018 22:33 (domac5).
11 godina
Vi koji govorite da notifikacije normalno rade, mislim da niste dovoljne "picajzle" oko toga. Ajde baš provjerite dođe li vam notifikacija za gmail barem unutar minute od primitka maila. Odnosi se i na druge aplikacije koje koriste googleov push.

Igrom slučaja sam u zadnje dvije godine imao 3 xiaomija, od miui 8 do miui 10 kojeg sad koristim i sva tri su imala identičan problem. Nakon naštimavanja svih postavki za to (battery management, autostart, lock u memoriju itd.) notifikacije za viber i whatsapp rade normalno, ali za mail konstantno kasne. Na wifi ne, ali dok je na mobilnim podacima da.

Sveo sam to kašnjenje na minimum sa svim tweakanjima postavki i aplikacijom heartbeat fixer. Još uvijek kasne na mobilnom internetu, ali ugl manje od 5 minuta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Na gmail aplikaciji na prvom Mixu dolaze unutar pola minute, obicno i brze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2018 1:00 (TTTT).

0 0 hvala 0
13 godina
Kresaux kaže...
Vi koji govorite da notifikacije normalno rade, mislim da niste dovoljne "picajzle" oko toga. Ajde baš provjerite dođe li vam notifikacija za gmail barem unutar minute od primitka maila. Odnosi se i na druge aplikacije koje koriste googleov push.

Igrom slučaja sam u zadnje dvije godine imao 3 xiaomija, od miui 8 do miui 10 kojeg sad koristim i sva tri su imala identičan problem. Nakon naštimavanja svih postavki za to (battery management, autostart, lock u memoriju itd.) notifikacije za viber i whatsapp rade normalno, ali za mail konstantno kasne. Na wifi ne, ali dok je na mobilnim podacima da.

Sveo sam to kašnjenje na minimum sa svim tweakanjima postavki i aplikacijom heartbeat fixer. Još uvijek kasne na mobilnom internetu, ali ugl manje od 5 minuta.

Redmi Note 5, Note 5A... svima su mi kasnile notifikacije. Prtljao ja po battery saving glupostima i aplikacijama.... Whapp, Messenger... sve je kasnilo ili se nije pojavljivalo uopce. Jbg, kol'ko para, tol'ko muzike.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
15 godina
neaktivan
Imam gore zadnji Miui china stable. Notifikacije od Gmaila, whatsappa nikad ne dolaze dok ne udem u aplikaciju. Ukljuceno sve sto se moze ukljucit, isklnucena restrikcija, znaci sve. Odkad imam mobitel nijedan mail nisam dobio ko notifikaciju, a dobivam dosta mailova dnevno. Baterija mi je pocetku bila odlicna ali kao sto rekoh imam ogromnib problema sa battery drainom i obicno mi dan zavrsi sa max 3h SOT-a. Stvarno ne znam gdje je problem ali nisam sretan niti zadovoljan. Na prvu me je mob odusevio, ali iskreno sada bi ga se samo htio rjesiti... Cekam MiUI10 da izade, mozda stvari dodu nabolje, ako ne baj baj...
The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gmail kasni? Pa meni dode prvo na mob i onda mi se pojavi na kompu mail, a mail mi je stalno u chromeu otvoren.

Kakve vi gluposti pisete, ne mogu vjerovati. Mi hrvatska neko s foruma? Je ali ona stranica od 200 lajkova, a ova druga je sluzbena stranica od Bijelic co, koji je otvorio trgovine u Austriji, a kolko sam vidio zastupnik je za Hrvatsku, Austrihu, Sloveniju, Crnu Goru i Srbiju. Znaci sad je ovaj lik pametniji od vlasnika i zna da je vlasnik bezveze poljepil naljepnice? Pa jbt u hrvatistanu smo, mislis da je lako i brzo dobiti sve moguce papire i dozvole? Odi u bilosta drzavno pa ces vidjet kakve sve gluposti trebas napraviti i donijeti da bi jedan papir dobio, a njemu sigurno ne treba samo jedan. Tipicno rvatski, popljuvati sve sta nasi rade.

I da, apple ne popravlja nego mijenja uredaje? Vise puta sam procital da se korisnici zale da su dobili refurbished uredaj, nerijeko u gorem stanju od uredaja koji su dali na servis... Losiji zvucnik, slabija baterija, samo mob u kutiji iako si poslao i punjac....

1 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Neki dan sam komentirao na drugoj temi da uopće ne kužim to što pišete s kašnjnjem notifikacija. Preko 10 xiaomi uređaja sam isprobao i nikad nisam imao taj problem. Odnosno trebalo je postaviti aplikacije koje želiš da mogu autostartati. Bez toga ni ne pomišljam da mi dođe notifikacija ako joj nedam mogućnost da se sama pokrene u pozadini. 

Evo sad trenutno imam u ruci RN2 sa prastarim ROMom MIUI 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5/Beta. Testirao sam ga sad i taj dinosaur dobiva notofikacije od facebooka, vibera i whatsappa doslovno odmah. Mailovi na gmailu kasne.
Poslao sam 3 maila a ovo su vremena kašnjenja mjerena sa štopericom: 

1. kasnio 01.04

2. kasnio 00.56

3. kasnio 00.16

Za mene to kašnjenje do max 1 minute nije nikakvo kašnjenje te ga stoga nisam ni nikad doživljavao kao problem. 

4 1 hvala 1
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Čudi me to s kašnjenjem, no moguće da je nešto do rom-a kod tebe u pitanju. Od kod imam Xiaomi mobitele odmah s globalnim romom stvarno sve radi ono što se kaže out of the box, a čak i za notifikacije vibera s kojima sam prije znao imati problema. No, evo na ženinom Huawei P9 imam zanimljiv problem. Gmail uopće ne šalje obavijest da je nešto došlo, a kad uđeš se je unutra i pročitano. Nikad nema nepročitane pošte. 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice