XP i Vista dualboot problem

poruka: 6
|
čitano: 1.229
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

maloprije sam instalirao xp i odprije sam imao vistu...kod bootanja nema onog izbornika gdje mogu izabrat OS za bootati...stiscem f8 udem pod "choose OS you want to boot" i tamo pise samo xp!!! gdje je nestala vista??? provjerio sam particije i sve je u redu...xp sam instaliro na particiju gdje je bio Win 7 a vistu nisam ni diro...sta da radim???

molim pomoc

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP i Vista dualboot problem

problem je u tome što xp ne pripoznaje vistu pa joj izbriše boot loader...

triba ti sad program vistabootpro, sa njim moreš vratit vistin bootloader

17 godina
neaktivan
autorov komentar

skinuo sam neki drugi program i sad radi sve...vec sam se prepo da cu izgubit 500 gb podataka...modovi oprostite za ovakvom temom jer google mi je na prvom linku dao rjesenje...svejedno mariiik hvala na pomoci i objasnjenju zasto se to dogodilo

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pitanje: ak imam sedmicu i xp koji ti onda program treba,moze li se koristiti isti taj ili...

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XP i Vista dualboot problem
autorov komentar
ivan_1995 kaže...

pitanje: ak imam sedmicu i xp koji ti onda program treba,moze li se koristiti isti taj ili...

ako imas to dvoje netreba ti nista...to sam ja imao i sve je uredno radilo i bootalo se...
16 godina
neaktivan

ok sad imam xp i sad kad budem instaliro 7 stavim dvd u komp restartam ga i ond ce mi pocet instalacija. i sam odaberer da mi instalira na praznu particiju,tj na kojoj  nije xp

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 17:40 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice