Koji od ta 2 navedena da uzmem?
XP ili 7?
- poruka: 50
- |
- čitano: 11.009
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
7
ja ti preporucujem 7 iako sam ga ubrzo zamjenio vistom....zamjenio sam ga jer je imao neke nemoguce velike bugove.....sad imam jos bugovitiju vistu ;)
Pa 7 naravno. Ja nekužim šta ljudi više vide u os-u iz 2001. Sve novo kaj dođe napravljeno je i optimizirano za nove os-ove (vista i 7). XP je prošlost!
Ako imaš 512 ili više MB rama idi na sedmicu.
Windows 7 carski OS.
idi na 7 ima bolji performanse,brži je , stabilniji
Hoce biti kakvih problema ako Windowse 7 instaliram na istoj particiji gdje je Windows XP?
Evo ja u zadnjih mjesec dana svo troje promijenio.
Sad imam 7 x64. Nikad više nazad.
Meni nije bilo problema samo je nasto folder windows.old to sam zbiriso i sve 5.
Imam 6 gb ram-a
haha, kad budeš stavio sedmicu vidit ćeš koji je shit bio xp. 7 donosi tolko dobrih i korisnih opcija.
malo pogledaj temu windows 7-dojmovi i vidit ćeš kako je to zakon os.
xp 2001. vs semica 2009.? teško odabrat, ha?
Naravno da instaliraj 7
7 -kratko i jasno
haha, kad budeš stavio sedmicu vidit ćeš koji je shit bio xp. 7 donosi tolko dobrih i korisnih opcija.
malo pogledaj temu windows 7-dojmovi i vidit ćeš kako je to zakon os.
xp 2001. vs semica 2009.? teško odabrat, ha?
XP je bio zakon... u svoje vrijeme. Sada je zastario i vrijeme je za [...] SEDMICU!!! YEY
Evo instaliro sam windows 7 b7600 rtm x64 zašto 64-bit-a zbog 6 giga ram-a
Evo instaliro sam windows 7 b7600 rtm x64 zašto 64-bit-a zbog 6 giga ram-a
Zato kaj 32bit nemogu iskoristiti više od 3,5GB rama (odnosno 4gb minus memorija grafičke), a 64bit mogu do nekih 128 ako se ne varam.
Imam 6 gb ram-a
Win 7 x64, obavezno.
EDIT: vidim jesi već, bravo!
Imam 6 gb ram-a
Win 7 x64, obavezno.
EDIT: vidim jesi već, bravo!
hvala hvala
Da ne otvaram novu temu kada izlazi cijela verzija windows 7 ?
22.10
Naravno,svi ovi pametni su ti zaboravili reci da je 7-ica besplatna za sada,jos malo pocinje prodaja doticne i ne tako dugo zatim ona prestaje dobivati podrsku(kao besplatna).Tada cemo vidjeti koliko ce ovih bisera imati 7-icu na svom kompu a koliko ce ju njih legalno kupiti(to u prijevodu znaci dati minimalno 1500kn za nju),a onda cemo vidjeti kako ce njihovo misljenje biti glede: sto da stavim na komp,xp ili 7-icu! A sad po tvom pitanju ja nemogu znati dali ti imas oko 1500kn pa pitas cisto radi reda.Ako pitas cisto radi reda onda naravno poslusaj ove sve pametne,sedmica.Ali cisto sumnjam da pitas cisto radi reda......tj da ces dati tolike novce za orginal verziju operacijskog sustava,bas me zanima koliki je postotak tih koji ce dati????
Da ne otvaram novi post:
Gdje nabavit i koju verziju sedmice skinut? Ako treba može i u privatnoj poruci odgovor zbog .. ehm..
Jel bitna razlika između 32 i 64 bita u podršci za software, driverima i sl.
Imat ću gamersku konfiguraciju sa 4GbRama i opakim komponentama, šta
je za takvu situaciju preporučljivo?
Da ne otvaram novi post:
Gdje nabavit i koju verziju sedmice skinut? Ako treba može i u privatnoj poruci odgovor zbog .. ehm..
Jel bitna razlika između 32 i 64 bita u podršci za software, driverima i sl.
Imat ću gamersku konfiguraciju sa 4GbRama i opakim komponentama, šta
je za takvu situaciju preporučljivo?
Ako hoćeš windows 7 onda si stavi 64-bita jel 32 bita ide do 3.5 gb ram-a a 64 bita nezz točno do kolko ali ide iznad 3.5
Definitivno sedmica. Razlika između XP i 7 je ogromna, skoro pa kao i između današnjih mobitela i mobitela od prije nekoliko godina :)
Imam sedmicu i prezadovoljan sam, mislim stvarno, extrica, sve najbolje, izgled, malo je cudno otvaranje Start menia i programa.Uglavnom koristim ga i prezadovoljan sam, mislim mrak.Uistinu, mnogo mi je ljepsi i bolji od XP, mada i XP se dao napucat, temama, kontrolirat i stabilizovat.Najvise me iznenadila driverska podrska 7 mice.Cim sam uspostavio konekciju svi su drajveri bili instalirani, cak mi je instalirao neke drivere za komponente koje nisam ni znao da ih imam na XP.Stog svakako preporucujem 7 micu.
Sto se tice 32 ili 64 bita, naravno, zavisno od komponenti stavljas:D do 3.5 keksa rama 32 bitni, preko 64 bitni.Jedina mana 7 mici, je sto je izdata, ali poneki programi ne rade na njoj, sa XP, tako da to je mali problemcic, ali dok i proizvodzaci se uhodaju sa novim OSom bice i nove verzije svih programa za 7 micu.
Naravno,svi ovi pametni su ti zaboravili reci da je 7-ica besplatna za sada,jos malo pocinje prodaja doticne i ne tako dugo zatim ona prestaje dobivati podrsku(kao besplatna).Tada cemo vidjeti koliko ce ovih bisera imati 7-icu na svom kompu a koliko ce ju njih legalno kupiti(to u prijevodu znaci dati minimalno 1500kn za nju),a onda cemo vidjeti kako ce njihovo misljenje biti glede: sto da stavim na komp,xp ili 7-icu! A sad po tvom pitanju ja nemogu znati dali ti imas oko 1500kn pa pitas cisto radi reda.Ako pitas cisto radi reda onda naravno poslusaj ove sve pametne,sedmica.Ali cisto sumnjam da pitas cisto radi reda......tj da ces dati tolike novce za orginal verziju operacijskog sustava,bas me zanima koliki je postotak tih koji ce dati????
Stari moj ,Sedmica RC (build 7100) je legalan i radit će normalno do 01. 03. 2010. Dotad ima puna podršku i dovoljno vremena da odluči hoće li ga kupiti. Zato mu "biseri" i preporučuju Sedmicu. Ima dovoljno vremena i može probat i odlučiti koji je bolji (iako o tome uopće nema diskusije).
Najbolje ,po meni ,nek proba obadva ,pa sam zalkjuči kaj je bolje.
Da ,ni ti ni ja ne znamo ima li čovjek para ili ne za novi OS ,pa prema tome ne treba ni odmah flameat po forumu.
Dosta nas ovdje već imamo ili ćemo kupiti original.