XP > Vista

poruka: 7
|
čitano: 1.571
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XP > Vista

Kupio sam novo računalo na kojem imam instaliran 32 bitni XP. Već sam prije razmišljao o upgradu na 64 bitni sustav prvenstveno zbog iskorištavanja 4 gb rama. Surfajući po forumu došao sam do zaključka da 64 bitni XP nikako ne bi smio biti moj izbor je dosta bugovit. Ostalo mi je da biram između Viste i 7. RC ne bi stavljao, ne bi ni u dual boot išao. Da li bi puno izgubio kad bi stavljao 64 bitnu Vistu ne cekajuci sedmicu? Kakvo je stanje sa driverima, supportom, programima? Koliko cu dobiti u brzini, ako cu dobiti?

Neka mi netko ovo potvrdi: upgrade nije moguc - 32 bit XP > 64 bit Vista? Da li je moguci update 32 bit vista > 64 bit Vista

Dosta pitanja, bacite se na odgovaranje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: XP > Vista

-ne, nije moguć upgrade 32-64.. nevažno XP/Vista... ako moraš na 64 onda Vista ili čekaj 7... (no razlog od 4GB za prijelaz nije opravdan).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Ne bi puno izgubio stavljajući Visu umjesto 7. Dapače, u srži to je zapravo isti OS, uz neke dodatke i novosti koje 7 donosi. Ali, generalno nije neka greška staviti Vistu umjesto 7.

Što se tiče upgradea na x64 sa x86 to nije moguće.

Driveri i support su odlični, jer stvarno se nisam susreo sa nečime što ne radi na Visti, osim nekih ultra starih komada tipa skener i sl.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
XP > Vista

"Nabavio" sam UIF file Viste kako ga sad sprziti da bude boot disc ili je dovoljno normalno przenje iso.a?

Preporucite mi zamjenu za nero jer nema support za 64 bit?  Glavne mane ovakvog os.a, na sto trebam paziti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kak to misliš nema support za x64?

Ja uredno koristim nero na x64 Visti.

Glavne mane? Pa i nema ih, jedino na šta moraš paziti je to da nabavljaš x64 programe, naravno to vrijedi za one koji imaju x64 verziju, ostalo je sve isto.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
franky kaže...

"Nabavio" sam UIF file Viste kako ga sad sprziti da bude boot disc ili je dovoljno normalno przenje iso.a?

Preporucite mi zamjenu za nero jer nema support za 64 bit?  Glavne mane ovakvog os.a, na sto trebam paziti?

Samo prenosim ono što sam čuo.  Kako bi ovo prvo sredio sa nerom tj. kako bi od Uif imagea napravio boot disc sa Nerom 9?

16 godina
franky kaže...
..

Samo prenosim ono što sam čuo.  Kako bi ovo prvo sredio sa nerom tj. kako bi od Uif imagea napravio boot disc sa Nerom 9?

-nikako, potreban ti je MagicDisc. Ili malo logike, skini legalno s MSa normalan ISO, ovako možda pokupiš trišu ili štogod...

(greška, pomislio sam na sedmicu..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 23:11 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice