Kada palim komp dođe mi do onoga di idu crtice,ali ne idu crtice i poslije toga mi se pojavi ta ista slika samo s drugacijim bojama? da li netko zna kako rijesiti taj problem?
hvala
Kada palim komp dođe mi do onoga di idu crtice,ali ne idu crtice i poslije toga mi se pojavi ta ista slika samo s drugacijim bojama? da li netko zna kako rijesiti taj problem?
hvala
hvala
koja je grafa? smrdi mi na artefakte(ispravite me ako grijesim). navedi ostatak konfe.
ma nešto slabo ono proces intel celeron grafa ati neka neam pojma ali kad ga idem dicu safe modu stane mi na mup.sys
ubaci instalacijski cd od winsa, bootaj s njega(mora biti bas ONAJ s kojim instalirao windows) i odaberi repair. ako to ne proradi, vjerojatno reinstalacija cijelih winsa. prije toga bootaj hirens bootcd i uzmi hd tune pa provjeri da nema bad sectora. džabe ti reinstalacija winsa ako ima bad sectora.
ubacio sam taj isti hard u drugi komp i normalno boota...repair isto napravljen 0 bodova...
Najvjerojatnije grafička kartica ili imaš na ploči "trudnih"- napirenih elektrolita...
danas kupio sve novo...isprobano sve radi dosao doma nece...
a jesi probao na drugi monitor...
jesam sve...taj mup.sys me zeza..
Instaliraj windowse na tom kompu uz normalo formatiranje ne brzo.
trebao sam instalirati windows xp s elementima viste koji u sebi ima sve neke novije drivere... hvala svima.