Windows Vista ili Windows XP

poruka: 66
|
čitano: 9.537
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Da a nenov hardver sigurno odgovara.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

već dok smo kod viste imam i ja jedno pitanje

kada instaliram vistu i odlučim recimo nadograditi ram nakon instalacije mogu je ponovo instalirati?

kod kuće mi stoji vista i imam ovakvu konfiguraciju:

amd athlon 64 X2 4800+  2.50 ghz

2 gb ram

ati radeon 4850

što se tiče konfiguracije budu igre dobro radile na 32bitnoj visti? nije potrebno da sve bude na high detaljima

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Možeš je instalirati nakon nadogradnja RAM-a, to sam i ja napravio.

Igre će ti raditi, također imam 32-bitnu i sve mi rade normalno.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

neznam

ozbiljno razmisljam o prelasku na vistu

nemam bas neki komp al ce valjda ic dobro

svugdje gledam i kažu da u igrama je slabije su performanse za oko 2 %

evo pa pogledajte

http://www.tomshardware.com/reviews/xp-vs-vista,1531-5.html

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pozz imam skinutu vistu sad me zanima eror mi izbaci kad idem pokrenit sve sam uredno burno setup can not run on this version of the operatig systiem.To install windows please try booting from the install media.Molim vas tko zna nek mi kaze evo do sad se mucim nemam blage.i usput mozete mi reci jos za windows vista ultimate 32 bit kazu da nije losa  i da ocita svih 4 gb memorije da li je to istina??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows Vista ili Windows XP
neno_17 kaže...

pozz imam skinutu vistu sad me zanima eror mi izbaci kad idem pokrenit sve sam uredno burno setup can not run on this version of the operatig systiem.To install windows please try booting from the install media.Molim vas tko zna nek mi kaze evo do sad se mucim nemam blage.i usput mozete mi reci jos za windows vista ultimate 32 bit kazu da nije losa  i da ocita svih 4 gb memorije da li je to istina??

Ne znam za ovaj error, ali ti mogu reći da je za mene vista bolja od XPea i da mi sistem radi bolje i stabilnije na visti. Što se tiče 4GB RAMa 32 bitna vista očitava 4GB, ali ih ne koristi nego koristi kao i 32 bitni XP samo 3 GB.
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
17 godina
neaktivan
neno_17 kaže...

ili nisi dobro spržio ili instalaciju pokrečeš sa win98??

napravi kako ti piše, bootaj sa dvd-a.
17 godina

Iskoristava 3.25-3.50 GB, a ne 3GB. meni pise 3581.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nekuzim kak botati s dvda??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može još jedno pitanje? koliko otprilike prostora zauzima instalirana vista?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Onda ako je tako dal da kupim original XP ili original Vista???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neno_17 kaže...

nekuzim kak botati s dvda??

Ne možeš samo ubaciti DVD u pržilicu i instalirati. Trebaš ići u bios i postaviti prvo botanje sa DVD-a...  Imaš već sve objašnjeno tu na forumu.

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Iskoristava 3.25-3.50 GB, a ne 3GB. meni pise 3581.

Pa da samo sam ugrubo objasnio. 32 bitni windowsi koriste 2,75GB do 3.5GB, a meni piše 3070.
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
16 godina
neaktivan
mokro more kaže...

Onda ako je tako dal da kupim original XP ili original Vista???

original vista
17 godina
protjeran

upravo krecem instalirat vistu......

ak me nema 3 dana na forumu znači da vista ne valja

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 Pogledaj datum kada je to bilo - 29. siječanj 2007.
17 godina
protjeran

zasad sam iznenađen

instalacija programa brža nego u xp...

kad se pali komp sve se odmah digne

zanimljiva stvarčica je ta vista

EDIT: ka jnebi dx 10.1 trebo bit u SP1 ?

možda je ali ja nevidim

otišo sma na dxdiag.exe i tmao mi pokazalo smao dx10 .... jel to u redu il?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 23:17 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

EDIT: ka jnebi dx 10.1 trebo bit u SP1 ?

možda je ali ja nevidim

otišo sma na dxdiag.exe i tmao mi pokazalo smao dx10 .... jel to u redu il?

To je u redu. Čim imaš SP1 imaš i 10.1, samo što ne piše.
17 godina
protjeran

evo

upravo testirao u Far Cry 2 benchmarku

stavio sam na dx10 sve very high smao sam iskljucio aa ...

framerate mi je min 28 a max 61 na rezi 1024x768 ...

imam par fps-a više nego na Xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja isto jucer instaliro Vistu, ali sad mi ne radi Gta 4 baca nešto access denied kada odem play btw a na xp u mi je radilo, ali sve ostalo savršeno radi.

EDIT: imam SP1

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 0:18 (BORG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ja isto jucer instaliro Vistu, ali sad mi ne radi Gta 4 baca nešto access denied kada odem play btw a na xp u mi je radilo, ali sve ostalo savršeno radi.

EDIT: imam SP1

crack?
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

imao bi i više, al imaš slab procesor, moraš ga više oc-at                      A vjerojatno ti ni šrotex napajanje ne može izdržat veći clock.
17 godina
protjeran
kopa3x kaže...
doxy kaže...

imao bi i više, al imaš slab procesor, moraš ga više oc-at                      A vjerojatno ti ni šrotex napajanje ne može izdržat veći clock.
 napajanje ok
matična me mrda...neda više
17 godina
protjeran

Za ugodan rad u visti, kakav smo naučili u windowsima xp trebat će vam najmanje dvojezgreni procesor, 1GB RAM-a, te zasebna grafička.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma daj ajde

vista leti

ko da imam novi high end komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hacker-ri kaže...
 crack?
 Ma evo danas proradilo, nisam bio on line kad igra provjera datum izlaska ili tak nešt.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
17 godina
neaktivan

Imam problem.
Kad instaliram Vistu sp1 ima ono da se registrujem za 30 dana i kad  instaliram crack, nece da loada vistu nego zasteka poslije biosa i pise nesto vista loader xxxxx to mi nije bilo sa service pakom 0. kako da to rijesim,
moze li neko poslat privatnom porukom gdje mogu skinut crack koji radi.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ManchesterUTD kaže...

Imam problem.
Kad instaliram Vistu sp1 ima ono da se registrujem za 30 dana i kad  instaliram crack, nece da loada vistu nego zasteka poslije biosa i pise nesto vista loader xxxxx to mi nije bilo sa service pakom 0. kako da to rijesim,
moze li neko poslat privatnom porukom gdje mogu skinut crack koji radi.

A da kupiš original vistu???Na ovom forumu nisu dozvoljeni vaki komentari, te će vjerovatno ubrzo crveni.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
protjeran

tebi fakat treba update

mogu o kreku i piratiziranju koliko god hoći.... ko i svako na forumu

jedino se nesmiju ostavljat direkt linkovi s takvim sadržajima

crack

crack crack crack crack

crack

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kaj sad dal da kupim xp original ili vistu plz direktan odgovor

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice