Da a nenov hardver sigurno odgovara.
već dok smo kod viste imam i ja jedno pitanje
kada instaliram vistu i odlučim recimo nadograditi ram nakon instalacije mogu je ponovo instalirati?
kod kuće mi stoji vista i imam ovakvu konfiguraciju:
amd athlon 64 X2 4800+ 2.50 ghz
2 gb ram
ati radeon 4850
što se tiče konfiguracije budu igre dobro radile na 32bitnoj visti? nije potrebno da sve bude na high detaljima
Možeš je instalirati nakon nadogradnja RAM-a, to sam i ja napravio.
Igre će ti raditi, također imam 32-bitnu i sve mi rade normalno.
neznam
ozbiljno razmisljam o prelasku na vistu
nemam bas neki komp al ce valjda ic dobro
svugdje gledam i kažu da u igrama je slabije su performanse za oko 2 %
evo pa pogledajte
pozz imam skinutu vistu sad me zanima eror mi izbaci kad idem pokrenit sve sam uredno burno setup can not run on this version of the operatig systiem.To install windows please try booting from the install media.Molim vas tko zna nek mi kaze evo do sad se mucim nemam blage.i usput mozete mi reci jos za windows vista ultimate 32 bit kazu da nije losa i da ocita svih 4 gb memorije da li je to istina??
pozz imam skinutu vistu sad me zanima eror mi izbaci kad idem pokrenit sve sam uredno burno setup can not run on this version of the operatig systiem.To install windows please try booting from the install media.Molim vas tko zna nek mi kaze evo do sad se mucim nemam blage.i usput mozete mi reci jos za windows vista ultimate 32 bit kazu da nije losa i da ocita svih 4 gb memorije da li je to istina??
Iskoristava 3.25-3.50 GB, a ne 3GB. meni pise 3581.
nekuzim kak botati s dvda??
može još jedno pitanje? koliko otprilike prostora zauzima instalirana vista?
Onda ako je tako dal da kupim original XP ili original Vista???
nekuzim kak botati s dvda??
Ne možeš samo ubaciti DVD u pržilicu i instalirati. Trebaš ići u bios i postaviti prvo botanje sa DVD-a... Imaš već sve objašnjeno tu na forumu.
Iskoristava 3.25-3.50 GB, a ne 3GB. meni pise 3581.
Onda ako je tako dal da kupim original XP ili original Vista???
upravo krecem instalirat vistu......
ak me nema 3 dana na forumu znači da vista ne valja
zasad sam iznenađen
instalacija programa brža nego u xp...
kad se pali komp sve se odmah digne
zanimljiva stvarčica je ta vista
EDIT: ka jnebi dx 10.1 trebo bit u SP1 ?
možda je ali ja nevidim
otišo sma na dxdiag.exe i tmao mi pokazalo smao dx10 .... jel to u redu il?
EDIT: ka jnebi dx 10.1 trebo bit u SP1 ?
možda je ali ja nevidim
otišo sma na dxdiag.exe i tmao mi pokazalo smao dx10 .... jel to u redu il?
evo
upravo testirao u Far Cry 2 benchmarku
stavio sam na dx10 sve very high smao sam iskljucio aa ...
framerate mi je min 28 a max 61 na rezi 1024x768 ...
imam par fps-a više nego na Xp
Ja isto jucer instaliro Vistu, ali sad mi ne radi Gta 4 baca nešto access denied kada odem play btw a na xp u mi je radilo, ali sve ostalo savršeno radi.
EDIT: imam SP1
Ja isto jucer instaliro Vistu, ali sad mi ne radi Gta 4 baca nešto access denied kada odem play btw a na xp u mi je radilo, ali sve ostalo savršeno radi.
EDIT: imam SP1
Za ugodan rad u visti, kakav smo naučili u windowsima xp trebat će vam najmanje dvojezgreni procesor, 1GB RAM-a, te zasebna grafička.
ma daj ajde
vista leti
ko da imam novi high end komp
Imam problem.
Kad instaliram Vistu sp1 ima ono da se registrujem za 30 dana i kad instaliram crack, nece da loada vistu nego zasteka poslije biosa i pise nesto vista loader xxxxx to mi nije bilo sa service pakom 0. kako da to rijesim,
moze li neko poslat privatnom porukom gdje mogu skinut crack koji radi.
Imam problem.
Kad instaliram Vistu sp1 ima ono da se registrujem za 30 dana i kad instaliram crack, nece da loada vistu nego zasteka poslije biosa i pise nesto vista loader xxxxx to mi nije bilo sa service pakom 0. kako da to rijesim,
moze li neko poslat privatnom porukom gdje mogu skinut crack koji radi.
tebi fakat treba update
mogu o kreku i piratiziranju koliko god hoći.... ko i svako na forumu
jedino se nesmiju ostavljat direkt linkovi s takvim sadržajima
crack
crack crack crack crack
crack
kaj sad dal da kupim xp original ili vistu plz direktan odgovor