imam windows xp i zelio bih preci na visti.prije nego sto predjem zanima me da li vista extreme(koju ocu instalirati)ima ona opcija "RUN" koja se nalazila na XP-u?Da vas podsjetim RUN se nalazio ispod "Search-a"i "Help and Supporta".HVALA!!
Windows Vista pitanje
- poruka: 14
- |
- čitano: 1.949
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam windows xp i zelio bih preci na visti.prije nego sto predjem zanima me da li vista extreme(koju ocu instalirati)ima ona opcija "RUN" koja se nalazila na XP-u?Da vas podsjetim RUN se nalazio ispod "Search-a"i "Help and Supporta".HVALA!!
U svakoj Visti mozes stavit Run u Start Menu: desni klik na taskbar > properties > pod tabom Start menu ides na Customize > na listi nadjes Run Command i stavis kvacicu
ILI
jos lakse, pritisnes na tastaturi Win tipku + R
HVALA!!Idem si instlirat Vistu.BTW kolko vista ultimate zauzima na hard disku prostora?
HVALA!!Idem si instlirat Vistu.BTW kolko vista ultimate zauzima na hard disku prostora?
evo mene zanima nesto. namjeravam instalirati vistu ultimate sp1 x64 i sada me zanima dali pase cd key od 32 bitne isto ultimate viste? na vistu od 64 bita.
jesu li 32-bitna i 64-bitna verzija viste na istom DVD-u, ako jesu kako na početku instalacije
izabrati koja će se instalirati?
jesu li 32-bitna i 64-bitna verzija viste na istom DVD-u, ako jesu kako na početku instalacije
izabrati koja će se instalirati?
evo mene zanima nesto. namjeravam instalirati vistu ultimate sp1 x64 i sada me zanima dali pase cd key od 32 bitne isto ultimate viste? na vistu od 64 bita.
evo instalirao sam vistu ultimate x32 i sve super ali jedino mi nece pokrenuti cod4 mp i spinstalirao sam najnovije drivere,zvucne drivere,imam dx10 i opet mi nece raditi.
jel netko imao iskustva s time?da li bi jos neki program trebao instalirati da bi mi ova igrica radila?unaprijed hvala!
Nece u kojem smislu? Pojavi se neka error poruka ili te izbaciva?