Windows Vista pitanje

poruka: 14
|
čitano: 1.949
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows Vista pitanje

imam windows xp i zelio bih preci na visti.prije nego sto predjem zanima me da li vista extreme(koju ocu instalirati)ima ona opcija "RUN" koja se nalazila na XP-u?Da vas podsjetim RUN se nalazio ispod "Search-a"i "Help and Supporta".HVALA!!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Windows Vista pitanje
luckyluke kaže...

imam windows xp i zelio bih preci na visti.prije nego sto predjem zanima me da li vista extreme(koju ocu instalirati)ima ona opcija "RUN" koja se nalazila na XP-u?Da vas podsjetim RUN se nalazio ispod "Search-a"i "Help and Supporta".HVALA!!

extreme, mislis ultimate?? I ima run, samo sto umjesto u taj redak upisujes u search redak (ali isti je rezultat - ako upises regedit, izbacit ce ti registy editor). Pozdrav
17 godina
neaktivan
Windows Vista pitanje

U svakoj Visti mozes stavit Run u Start Menu: desni klik na taskbar > properties > pod tabom Start menu ides na Customize > na listi nadjes Run Command i stavis kvacicu

ILI

jos lakse, pritisnes na tastaturi Win tipku + R

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
16 godina
Windows Vista pitanje

HVALA!!Idem si instlirat Vistu.BTW kolko vista ultimate zauzima na hard disku prostora?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
ne znam točno, ali mislim oko 8-9 gb
Bubamara na steroidima.
17 godina
luckyluke kaže...

HVALA!!Idem si instlirat Vistu.BTW kolko vista ultimate zauzima na hard disku prostora?

Kod mene folder Windows na 64-bitnoj Visti Ultimate trenutno zauzima 17GB.
16 godina
neaktivan
Windows Vista pitanje

evo mene zanima nesto. namjeravam instalirati vistu ultimate sp1  x64 i sada me zanima dali pase cd key od 32 bitne isto ultimate viste? na vistu od 64 bita.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 13:47 (gamer 16).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Vista pitanje

jesu li 32-bitna i 64-bitna verzija viste na istom DVD-u, ako jesu kako na početku instalacije

izabrati koja će se instalirati?

dbaric

0 0 hvala 0
16 godina
Barrichello kaže...

jesu li 32-bitna i 64-bitna verzija viste na istom DVD-u, ako jesu kako na početku instalacije

izabrati koja će se instalirati?

nisu. na različitom dvd-u su
na istom dvd-u budu sve verzije 32 bitne ili 64 bitne, od starter do ultimate, ali 32 bitna i 64 bitna su razdvojene
Bubamara na steroidima.
17 godina
gamer 16 kaže...

evo mene zanima nesto. namjeravam instalirati vistu ultimate sp1  x64 i sada me zanima dali pase cd key od 32 bitne isto ultimate viste? na vistu od 64 bita.

Odgovara.

Nije bitno radi li se o 32- ili o 64-bitnoj Visti.
16 godina
neaktivan
gamer 16 kaže...

zna li neko odgovor na moje pitanje?
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 13:59 (gamer 16).
16 godina
gamer 16 kaže...
zna li neko odgovor na moje pitanje?
 pa već si dobio odgovor.
Bubamara na steroidima.
16 godina
Windows Vista pitanje

evo instalirao sam vistu ultimate x32 i sve super ali jedino mi nece pokrenuti cod4 mp i spMršti seinstalirao sam najnovije drivere,zvucne drivere,imam dx10 i opet mi nece raditi.Mršti sejel netko imao iskustva s time?da li bi jos neki program trebao instalirati da bi mi ova igrica radila?unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Windows Vista pitanje

Nece u kojem smislu? Pojavi se neka error poruka ili te izbaciva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice